2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ek gıda haricinde demiş dr un yani devam sütü kullanıcaksın..kaşık maması zaten ek gıdayagirer ister kendn yap istersen hazır alırsın milupanın..
peln 6aylık odu dimi?
bu durumdaaptamil 2 kullanman gereko tekk öğün
genede dr un sorabilrsn

Ben geldim...
Bugün çalışmıyoruz, Doruk'la babası uyuyorlar, ben de size bi bakayım dedim.
Yorgunluktan bitmiş haldeyim. Sıpam gündüzleri kucaktan başka bir yerde asla durmuyor, gece iki saatte bir uyanıyor, hemen hemen her seferinde emzirerek uyutabiliyorum. Doymuyor mu, diş sıkıntısı mı, başka bir derdi mi var bilmiyorum.
Bugün ilk defa sebze çorbası vermeyi denedim. Havuç patates ve pirinci haşladım, biraz da zyağı ekledim, kendi suyunda çatalla ezdim. Birkaç kaşık güzel yedi, sonra öğürmeye başladı. Israr etmedim ben de, belki yavaş yavaş alışır. Muhallebiyi de akşam vericem, bakalım yine uyanacak mı...

Masallaaahhh barekallah , senin kiz hizli gidiyor anam benim oglanin bu hali ne olacak bilmiyorumki CADIARZU

Ama dikkat et indir bence ne olur ne olmaz.. Allah korusun .

Bence kasik mamasi dememistir,cunki o ek gidaya geciyor. Sutun azaldiysa onu tamamlamak adina bence devam sutu kullanmani istemistir gunde bir defa, cunki her ne kadar ek gidalara baslansada gunde en az 4 defa en az 180 cc mama yada anne sutu almali bebisler ...

haa birde aptamilin 6.aydan sonra kullanıln kaşıkmması var ek gıdası yani
sütlü bisküvili tahıllı dewam sütllü kaşık maması var toz halide suyla karştrılıpyapılıo
dr n bunuda sööylmş oablir

Kizlar su kadinin gogusleri zirt pirt cikip duruyo sinir ediyor beni, gecen sayfa acikti kocam gormus o ne ne bicim sitelere giriyosun sen diye ab kiziyordu:) Bende reklam o napiyim dedim.. Artik kaldirsalar yani yaa..

Birde kayinbabamlar filan gorur tesadufen acik olurda rezil olurum valla...

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yalan yyok bende gıcık oluorum sankide koymuşlar siliknu memeleri

Ebuş, zaten bi defa verdim, onu da kaşıkla verdim.
Bundan sonra da böyle devam ederim herhalde...
kaşıgı ek seevdiremedim burcu ya
yavrum sadecee iberonldoydugunu anlıyo tattmin oluyo
emme içgüdüsü varya..nasıl sıvıya çevrebilrim diye bakıorum herşeyi
bi yandan kaşığada aışmasıgfisfisfiserek

Kaşığa alışmaları lazım,evet...
Sevdiği şeyleri önce sıvı olarak, sonra yava yavaş koyuluğunu attırarak kaşıkla versen...
Mama bile olabilir...
Almaz mı acaba öyle?

Kaşığa alışmaları lazım,evet...
Sevdiği şeyleri önce sıvı olarak, sonra yava yavaş koyuluğunu attırarak kaşıkla versen...
Mama bile olabilir...
Almaz mı acaba öyle?
ewet:lepi:
mesela mamaya cicibebe katıp kaşıka vereyim bugün
hep biberonun içine tardım bsküviyiyerimseniben

geçmişe git git bitiremedim.. ebrucum fıstık kızın ne güzel öle sepetlerde oynuyor:)
eymencikin dişeleri ne tatlı öyle, maşallah pınarcım hawuç falan wer eline oyalansın..
seyhancım taşınıyormuşsun hayırlı olsun tatlım.. darısı bize..
bosnacım da kocisiyle tatilde sanırım ağwaya gideceklerdi
şerifecim yürüteciniz hayırlı olsun o topları kopartacak yakında zeynomm:))
ocd kawanoz mama hipp we milupa canım
gözden kaçırdıklarım warsa so sory:)

ceren 11de uyudu 12de bebe bisküwili biberon mamsı içti 90ml.. hala uyuyorrr ama özledim bebikimi birazdan uyanacak uyumaktan pörtelmiş gözlerle gülücük atacak anasına:asigim:

şimdilik cıktım canolar
anneme gececembugün
asıl sıkıntım yagmur büyüdükce taşıması da zorrr
tamam kapımın önünden dolmuş hattı gecyo ama indiğim yerden braz mesafe var anneme
agmur un cantası bi kolumda kendi diğer kolumdaaa
kanguruyuda sewmyo
siz nası apıosz

ewet:lepi:
mesela mamaya cicibebe katıp kaşıka vereyim bugün
hep biberonun içine tardım bsküviyiyerimseniben

Hadi sever inşallah :)

.Ah kuzuuum, bosnacın evinde, kuzu kuzu oturuyor.
Ağva'ya gidemedik, kocamın cmt akşamı katılması gereken bi iftar daveti çıktı.
Neyse, cumartesi pazar sabahları boğazda kahvaltı sefası yaptık onun yerine :)

ceren 11de uyudu 12de bebe bisküwili biberon mamsı içti 90ml.. hala uyuyorrr ama özledim bebikimi birazdan uyanacak uyumaktan pörtelmiş gözlerle gülücük atacak anasına:asigim:

Yerim onu ben, maaşallah...
Tarih yazmıyor Doruk'un öyle bi uyku uyuduğunu...
Hele bu aralar, gece bile o kadar uzun uyumuyo :))

yaaa ben bişey sorucam face yeni yüklenen resimleri hemen nasıl görüyoruz nasıl haberiniz oluyo bende uygulayayım albümlerdenmi görüyosunuz
yayınla butonu war onu tıkla canım

kız kanguruya alıştır öle olmaz her an kucakta.. dışa doğru çewir , belki sıkıyodur biraz gewşet bağlarını.. wasıtayla gideceksen kanguru en rahatı...

Gidemediiikk
Ama söz verdi bayramda gideriz istediğin yere diye, ben de olay çıkarmadım.

Napsın garibim, iş peşinde koşuyor :))

olsun en azından kahwaltıya çıkmışsınız..
şimdide oğluşunla keyif yapıyosunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…