- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.781
canım ek gıda haricinde demiş dr un yani devam sütü kullanıcaksın..kaşık maması zaten ek gıdayagirer ister kendn yap istersen hazır alırsın milupanın..Saolun kızlar.. Heralde kaşık maması demek istedi..
Emziriyorum da sütüm azalmış.. Pelin'in kilo alışı yavaşladı 2 aydır. Ek gıda haricinde ek mama kullan günde bir öğün dedi.. Ek mama hangi mamaysa onu çözmeye çalışıyorum...
bu kızla başım dertte yattığı yerden kalkıp oturmayıda öğredi kaç gündür.. uyanıyo we yatakta oturur hale gelio sanırım park yatağın ara katını çıkarıcamuff ya bu defada çok alçak olacak uyurken mama weriorum falan zor olacak ama napiim eğer indirmezsem bizimki oturur waziyete gelip elleryle tutnarak kendini atabilir kiiiiii dün bebek arabasında kafası aşağıda aykları hawada yakaladımeyvahedigeldismile yanlardan tutunp nkendini sarkıtmış lmaz:
Saolun kızlar.. Heralde kaşık maması demek istedi..
Emziriyorum da sütüm azalmış.. Pelin'in kilo alışı yavaşladı 2 aydır. Ek gıda haricinde ek mama kullan günde bir öğün dedi.. Ek mama hangi mamaysa onu çözmeye çalışıyorum...
haa birde aptamilin 6.aydan sonra kullanıln kaşıkmması var ek gıdası yanicanım ek gıda haricinde demiş dr un yani devam sütü kullanıcaksın..kaşık maması zaten ek gıdayagirer ister kendn yap istersen hazır alırsın milupanın..
peln 6aylık odu dimi?
bu durumdaaptamil 2 kullanman gereko tekk öğün
genede dr un sorabilrsn
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyKizlar su kadinin gogusleri zirt pirt cikip duruyo sinir ediyor beni, gecen sayfa acikti kocam gormus o ne ne bicim sitelere giriyosun sen diye ab kiziyordu:) Bende reklam o napiyim dedim.. Artik kaldirsalar yani yaa..
Birde kayinbabamlar filan gorur tesadufen acik olurda rezil olurum valla...
kaşıgı ek seevdiremedim burcu yaEbuş, zaten bi defa verdim, onu da kaşıkla verdim.
Bundan sonra da böyle devam ederim herhalde...
kaşıgı ek seevdiremedim burcu ya
yavrum sadecee iberonldoydugunu anlıyo tattmin oluyo
emme içgüdüsü varya..nasıl sıvıya çevrebilrim diye bakıorum herşeyi
bi yandan kaşığada aışmasıgfisfisfiserek
ewet:lepi:
Kaşığa alışmaları lazım,evet...
Sevdiği şeyleri önce sıvı olarak, sonra yava yavaş koyuluğunu attırarak kaşıkla versen...
Mama bile olabilir...
Almaz mı acaba öyle?
ewet:lepi:
mesela mamaya cicibebe katıp kaşıka vereyim bugün
hep biberonun içine tardım bsküviyiyerimseniben
geçmişe git git bitiremedim.. ebrucum fıstık kızın ne güzel öle sepetlerde oynuyor:)
eymencikin dişeleri ne tatlı öyle, maşallah pınarcım hawuç falan wer eline oyalansın..
seyhancım taşınıyormuşsun hayırlı olsun tatlım.. darısı bize..
bosnacım da kocisiyle tatilde sanırım ağwaya gideceklerdi
şerifecim yürüteciniz hayırlı olsun o topları kopartacak yakında zeynomm:))
ocd kawanoz mama hipp we milupa canım
gözden kaçırdıklarım warsa so sory:)
ceren 11de uyudu 12de bebe bisküwili biberon mamsı içti 90ml.. hala uyuyorrrama özledim bebikimi birazdan uyanacak uyumaktan pörtelmiş gözlerle gülücük atacak anasına:asigim:
yayınla butonu war onu tıkla canımyaaa ben bişey sorucam face yeni yüklenen resimleri hemen nasıl görüyoruz nasıl haberiniz oluyo bende uygulayayım albümlerdenmi görüyosunuz
şimdilik cıktım canolar
anneme gececembugün
asıl sıkıntım yagmur büyüdükce taşıması da zorrr
tamam kapımın önünden dolmuş hattı gecyo ama indiğim yerden braz mesafe var anneme
agmur un cantası bi kolumda kendi diğer kolumdaaa
kanguruyuda sewmyo
siz nası apıosz
Hadi sever inşallah :)
.Ah kuzuuum, bosnacın evinde, kuzu kuzu oturuyor.
Ağva'ya gidemedik, kocamın cmt akşamı katılması gereken bi iftar daveti çıktı.
Neyse, cumartesi pazar sabahları boğazda kahvaltı sefası yaptık onun yerine :)
Yerim onu ben, maaşallah...
Tarih yazmıyor Doruk'un öyle bi uyku uyuduğunu...
Hele bu aralar, gece bile o kadar uzun uyumuyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?