2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ulen benim koca ağzımı açıp saymasam defolup maça gidiyodu dün:)) gerçi gitmedi bişeyde farketmedi..
dükkanı erken kapatıp mangala gittik, pek konuşmadık bol bol et yedirdi bana..

kavitasyon yaptıracağım...
1 seansta 2cm incelmedelikafadulden ses dalgaları yayılıyo wücuda.. şehir fırsatlarında gördüm 150tl yerine 60 tl tek seans:)

gebelk we emzirmede kullanılmaz dio biş olur mu ki yaa o gün emzirmesem... süper geldi bana 2cm incelme garantiymiş

ya ben geçen doğanı kanguruya koyup çamaşır sereyim dedim omuzlarım mahvoldu arabası yokmu canım puset arabalardan al hemhafif hem çabuk katlanır hem minübüs bile olsa koyarlar

selamm.. herkesler iyidir umarım.. biz iyi ve uykusuzuz halaa :S daa ne kadar dayanabilirim bilmiorum... bide saçlarım çok dökülüodu kısacık kestirdim yaa mecburen.. çok üzüldüm ama hamilelikte ne güzel uzadılar die seviniodum hepsi gitti..mafoldumben

aynen bendede saç kalmadı süpürgenin poşeti bilem benim şaçlarla dolu benimde çok uzundu doğumdan sonra hemen kestirdim halada dökülüyo kel kalmazsam iyidir

yaw bi evden cıkamadım gözüm kesmedi
ben gene kociyi bekleyiim 1.5 senedr hamileliğimden buyana görümcemn arabasını bz kullanıyrz saolsun
ama ayram sonrası arabayı ögretmenlk yaptığı sinop a geri alacak
bayagıda alşmştk arabaya..bakalım ozaman napcem yagmur la ewden cıkamam artk..akannehir
akşam kociyi beklemm gerekeckakannehir

benmde dökülüyo şu sıra
ama uzunlugu nerdeyse belime gelicek
ha kestrdim ha kestrce kıyamıyorum

kızlar slm benim bebeğim kahkaha atark gülmüyor neden olabilir...................

Canım belki yeterince zaman ayırmıyorsundur onunla muhabbete. yani zaman ayırmıyorsundur derken eminim tüm günün onunla geçiyor da, yemek yedirmek,uyutmaa ve susturmaya çalışmak dışında da karşısına geçip uzun uzun konuş oyunlar oyna,gıdıkla bak bi süre sonra sesli tepkilerini göreceksin

uffff yaramı kanattın. benim de saçlarım acayip dökülüyooo( ne yapcam yaaa, kazıtsam mı nefisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…