- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.801
yayınla butonu war onu tıkla canım
sağolasın canım bir sen gördün sorumu valla.hep diyorum şu doğanla ceren hanım aynı hamurdan diye faceteki videoyu gördüm bizim zıpırda aynı zıp zıp.o hopalalardan alıcam ama erkek çocuğuna iyi olmaz diye düşünüyorum.bacım incele incele bir incelemedin fıstık gibin hatunsun biz neyapalım ayağımıza taş bağlayıp denizemi atalım ama kafaya koydum 10 kg vercem.
şimdilik cıktım canolar
anneme gececembugün
asıl sıkıntım yagmur büyüdükce taşıması da zorrr
tamam kapımın önünden dolmuş hattı gecyo ama indiğim yerden braz mesafe var anneme
agmur un cantası bi kolumda kendi diğer kolumdaaa
kanguruyuda sewmyo
siz nası apıosz
kızlar slm benim bebeğim kahkaha atark gülmüyor neden olabilir...................
selamm.. herkesler iyidir umarım.. biz iyi ve uykusuzuz halaa :S daa ne kadar dayanabilirim bilmiorum... bide saçlarım çok dökülüodu kısacık kestirdim yaa mecburen.. çok üzüldüm ama hamilelikte ne güzel uzadılar die seviniodum hepsi gitti..mafoldumben
benmde dökülüyo şu sıraselamm.. herkesler iyidir umarım.. biz iyi ve uykusuzuz halaa :S daa ne kadar dayanabilirim bilmiorum... bide saçlarım çok dökülüodu kısacık kestirdim yaa mecburen.. çok üzüldüm ama hamilelikte ne güzel uzadılar die seviniodum hepsi gitti..mafoldumben
kızlar slm benim bebeğim kahkaha atark gülmüyor neden olabilir...................
selamm.. herkesler iyidir umarım.. biz iyi ve uykusuzuz halaa :S daa ne kadar dayanabilirim bilmiorum... bide saçlarım çok dökülüodu kısacık kestirdim yaa mecburen.. çok üzüldüm ama hamilelikte ne güzel uzadılar die seviniodum hepsi gitti..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?