- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.821
ben saclarım 5 defa falan kestırdım hamılelıkde dahıl sukur dokulme sorunu olmadı
yok yok basenlerim çok geniş aynaya baktıkça sinir kat sayım artıyoyayınla butonu war onu tıkla canım
sağolasın canım bir sen gördün sorumu valla.hep diyorum şu doğanla ceren hanım aynı hamurdan diye faceteki videoyu gördüm bizim zıpırda aynı zıp zıp.o hopalalardan alıcam ama erkek çocuğuna iyi olmaz diye düşünüyorum.bacım incele incele bir incelemedin fıstık gibin hatunsun biz neyapalım ayağımıza taş bağlayıp denizemi atalım ama kafaya koydum 10 kg vercem.
Nİ BEEEElülülülülülüpişşşşşşttt..hasreeeett laelaelaelaelae
ben de mavi-siyaha boyatmayı düşünüyorum sanırsam
of benım buyuk pandam geldıgınden berı playstatıon oynuo bayılacam ayyyyyyyyy ıcıme fenalıklar geldı
yok be hayatım cok koyu sonra actırmak ıstersen bı suru ıslem gorur.aman du kıs yarın fon cektıremde cekem bı foto.eccıkda makyaj yapam sız bacılarıma bakımlı gorunem
of benım buyuk pandam geldıgınden berı playstatıon oynuo bayılacam ayyyyyyyyy ıcıme fenalıklar geldı
ben geldim TABİ BU saatte kimseler kalmamış
BUGÜN AQUA PARK A GİTTİK KOCİŞ VE OĞLUŞLA.ÇOK EĞLENDİK.RESİMLERİMİZLE YA BU AKŞAM YA YARIN FACEBOOK TAYIZ BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN -tatlicadiarzu-:teytey:
eee sende git oyna bacıcım.biz kocişle çok güzel dövüşüyoruz stres atıyoruz helede kavgalıysak Allaaaaaahhhhhhhhhhalsanaalsanasmile
bütün gün mızmızmız uyumadı şimdi zorla uyuttum. gece kalkıo sanırım herkesinki kalkıo o yüzdne çok sorun etmiyorum.
yogurda allerjimiz war keçi sütü inek sütü hepsine napcam bilmiyorum. peynirede öyle.:S sizde warmı böle bişiler
bugün havuçlu kabaklı patatesli çorba yaptım zorla yedi son kaşıkta artık geliyodu hepsi dışarı zor gönderdim. kabak oranını düşürüp bidaa denicem off off daha bulaşıklarım duruyo gidiyorum ben
Canımın sıkılmasını özledimmm kendiliğimden uyanmayı özledimmmmkendime bakım yapmayı özledimmm yemek yememeyi özledimmm
GREEN PARK HOTELDEN Bİ PAKET SATIN ALDIK ARKADAŞIMLA..
MASAJ, SAUNA, TÜRK HAMAMI, BUHAR BANYO, FİTTNESS... 135TLDEN 55E DÜŞMÜŞ BAKALIM HAFTAYA GTCEZ İNŞALLAH ÇOK İYİ GELCEK EMİNİMMMMguclubacismile
eee sende git oyna bacıcım.biz kocişle çok güzel dövüşüyoruz stres atıyoruz helede kavgalıysak Allaaaaaahhhhhhhhhhalsanaalsanasmile
GREEN PARK HOTELDEN Bİ PAKET SATIN ALDIK ARKADAŞIMLA..
MASAJ, SAUNA, TÜRK HAMAMI, BUHAR BANYO, FİTTNESS... 135TLDEN 55E DÜŞMÜŞ BAKALIM HAFTAYA GTCEZ İNŞALLAH ÇOK İYİ GELCEK EMİNİMMMMguclubacismile
iyi hadi bakalım, bakımsız da çıkmazmış karşımızasengözlerimebaksanab
sen de kadınlar kulübünde saatlerce takılabiliyon amasempatiksalakcinni
ohhhhh sefanız olsun, eminim çok eğlenmişsinizdir
kaydirigubbakcemile3 iyi bi yöntemmiş aslında
seni çok iyi anlıyorumolumunekankayizsmile
hımmmm iyiymişCADIARZU
anam ben geldim kimsecikler kalmamaış nerdesiniz ulennnn nasılsınız annişlwr ne var ne yok bensiz ne yaptınız
ınan meralcıgım benım kk da oldugum tum zamanlar kendısı mac seyredıyor.
ay resmen cuklu ayse oldum ben mac yorumu bıle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?