- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.841
sen nerelerdesin bakiim???
kaydirigubbakcemile3 o nasıl laf öyle kııııı:kedi:
belımın agrısı bacakalarıma vurmus durumda parmak uclarım uyusuyor evde bı tane parol kalmamıs fenalardayım nerede yatsam bugun acep
ben geldim
geçmiş olsun cnm
hoşgeldinn
oğluşla muhabbete dalmıştık. beyefendi için mahallede iki kız kavga etmişakannehir ikisi de hayır o benim erkek arkadaşım diyomuş, bu arada oğlum 9 kızlar da 5 yaşındakaydirigubbakcemile3 ay bu zamane veletleri çok fena. gündüz de kızlardan birinin annesi bahsediyodu bana, kızı giyinirken acaba Furkan bunu beğenir mi falan diyomuşkaydirigubbakcemile3
sağol canım ya:) naber nasılsın oğluşllar nasıl?
bütün gün mızmızmız uyumadı şimdi zorla uyuttum. gece kalkıo sanırım herkesinki kalkıo o yüzdne çok sorun etmiyorum.
yogurda allerjimiz war keçi sütü inek sütü hepsine napcam bilmiyorum. peynirede öyle.:S sizde warmı böle bişiler
bugün havuçlu kabaklı patatesli çorba yaptım zorla yedi son kaşıkta artık geliyodu hepsi dışarı zor gönderdim. kabak oranını düşürüp bidaa denicem off off daha bulaşıklarım duruyo gidiyorum ben
Canımın sıkılmasını özledimmm kendiliğimden uyanmayı özledimmmmkendime bakım yapmayı özledimmm yemek yememeyi özledimmm
Gunaydın kızlar
bu kavanoz meyve purelerı nasıl verılıyor bebelere.dırekt kavanozu acıp verebılıyor muyuz ?
Gunaydin canlar beni sormuşsunuz mel ocd anam kAynanator geldi eve kavga bıraktı gitti kocamla kötü kavga ettim sinirden ve kafama taktiğim için bAyginlik ve hastalandım annemler eve götürdüler onlarda kaldım dün evime gldim özür diledi küpe ve makyaj malzemesi almış baristim iyiyim şimdi ama çok kötü bozdum ve laflarımı söyledim anası yemege cgirmisti ohh gitmedim hastaydim da zaten böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?