2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oğluşla muhabbete dalmıştık. beyefendi için mahallede iki kız kavga etmişakannehir ikisi de hayır o benim erkek arkadaşım diyomuş, bu arada oğlum 9 kızlar da 5 yaşındakaydirigubbakcemile3 ay bu zamane veletleri çok fena. gündüz de kızlardan birinin annesi bahsediyodu bana, kızı giyinirken acaba Furkan bunu beğenir mi falan diyomuşkaydirigubbakcemile3

korkulur bunlardan vallahi:1shok:buldular yakışıklıyı tabiii
geldim ama fazla kalamıyorum iyi geceler:):):)

sağol canım ya:) naber nasılsın oğluşllar nasıl?

Biri yukarda da bahsettiğim gibi pek bi havalarda, anne acaba ne zaman kız arkadaş yapsam diye soruyorbilmiyorumkismile(aynen bu cümleyi kurdu) , diğeri ise eskisinden de kuduruk, artık geceleri yarım saatte kalktığı yetmezmiş gibi bi de ayağımda sallayayım istiyor gece boyu da ve uyandııı(

Günaydın, güzel haftalar hepinize,

3 günlük tatili kuzumla koyun koyuna geçirdikten sonra, bugün bu kalp ağrısı kaçınılmaz tabi :) Önümüz bayram tatili diye teselli ediyorum kendimi...

Bu aralar gecelerimiz biraz zor geçmeye başladı bizim... Sık uyanıyor, emmek istiyor, uyanmasa da uykusunda söyleniyor, bağırıyor, sürekli dönüyor. Haliyle benim uykular da delik deşik... Bugün yine servisi kaçırdım...

Herkese günaydınnnn
Aynen ben de canımın sıkılmasını özledim, gece yatıp sabaha kadar uyuyup uyanınca yatakta dönmeyi özledim, saçlarımı boyatabilmeyi özledim, ayva göbeğime bakıp göbeğim var diye üzülmeyi özledim
Bu arada Burcu 30 ağustos da tatile gidicem dedi dedi o gidemedi yerini bize devretti :) Yazgının yakınlarındaydık Akçey/Güre/Altınoluk gezdik durduk 3 gün, eğlence olarak iyi geldi ama ben yine daha çok yorularak döndüm.
Bu arada Kerem de iyice kudurukgillerden oldu, 1 günde fır fır dönmeye başladı, saç çekmeye başladı, surat yalamaya başladı, yüzüstü dönüp sonra sırtüstü dönemediğinden ağlamaya başladı, ağzına kaşığı dayadığımda önce azıcık dudaklarını aralayıp tatmaya başladı, sinirlendiğinde köprü yapmaya başladı :1shok:

Günaydın ben geldim. Geçmiş çokkk uzun okumaya fırsatım yok. Esin'in ishali 21 gün sürdü. Şükür bitti. Yavrum kilo vermedi ama 30 gr dışında kilo da almadı. Bu hafta bol bol emzireceğim evdeyken. Gece daha sık kalkıyor, bazen 3 bazen 4 kez emiyor. Kilo almadığı için bu kadar uyanmayı dert etmiyorum yeter ki emsin toparlasın. Sonra toparlayınca bu uyanmalar kalıcı olur mu o zaman söylenir miyim bilmiyorum. Bu cumartesi tartılacak, bakalım kilo almış olacak mı?

günaydınlar,.moralim bozuk,.malum işyerindeyim,süt sağacım,odanın anahtarını kaybettim,.bulamıyorummmmmmmmmmm,.napacam ben şimdi,.offffffffffffffffffffffffffmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Gunaydin canlar beni sormuşsunuz mel ocd anam kAynanator geldi eve kavga bıraktı gitti kocamla kötü kavga ettim sinirden ve kafama taktiğim için bAyginlik ve hastalandım annemler eve götürdüler onlarda kaldım dün evime gldim özür diledi küpe ve makyaj malzemesi almış baristim iyiyim şimdi ama çok kötü bozdum ve laflarımı söyledim anası yemege cgirmisti ohh gitmedim hastaydim da zaten böyle kızlar

Ya kızlar ya çok şükür oğlumun yeme ve uyku problemi yok hamd olsun Rabb'ime ama kuduruklugu yaramazlığı beni bitirdi çok yoruyo ya yürüteceği aldım biraz duruyo sonra binayı ayağı kaldırıyor uzanmıyor imeklemeye çalışıyor destekliyom gidiyor ayakta durcak hoplayip zipliycak yedim edin

ah canım ya kabus yasamıssın resmen.cok uzuldum ama lutfen sende bundan sonrakı donemlerde dıkkat et kendıne koyver gıtsın saglıgından onemlı mı cok cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…