- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.861
Herkese günaydınnnn
Aynen ben de canımın sıkılmasını özledim, gece yatıp sabaha kadar uyuyup uyanınca yatakta dönmeyi özledim, saçlarımı boyatabilmeyi özledim, ayva göbeğime bakıp göbeğim var diye üzülmeyi özledim
Bu arada Burcu 30 ağustos da tatile gidicem dedi dedi o gidemedi yerini bize devretti :) Yazgının yakınlarındaydık Akçey/Güre/Altınoluk gezdik durduk 3 gün, eğlence olarak iyi geldi ama ben yine daha çok yorularak döndüm.
Bu arada Kerem de iyice kudurukgillerden oldu, 1 günde fır fır dönmeye başladı, saç çekmeye başladı, surat yalamaya başladı, yüzüstü dönüp sonra sırtüstü dönemediğinden ağlamaya başladı, ağzına kaşığı dayadığımda önce azıcık dudaklarını aralayıp tatmaya başladı, sinirlendiğinde köprü yapmaya başladı :1shok:
Günaydın ben geldim. Geçmiş çokkk uzun okumaya fırsatım yok. Esin'in ishali 21 gün sürdü. Şükür bitti. Yavrum kilo vermedi ama 30 gr dışında kilo da almadı. Bu hafta bol bol emzireceğim evdeyken. Gece daha sık kalkıyor, bazen 3 bazen 4 kez emiyor. Kilo almadığı için bu kadar uyanmayı dert etmiyorum yeter ki emsin toparlasın. Sonra toparlayınca bu uyanmalar kalıcı olur mu o zaman söylenir miyim bilmiyorum. Bu cumartesi tartılacak, bakalım kilo almış olacak mı?
günaydınlar,.moralim bozuk,.malum işyerindeyim,süt sağacım,odanın anahtarını kaybettim,.bulamıyorummmmmmmmmmm,.napacam ben şimdi,.offffffffffffffffffffffffffmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Gunaydin canlar beni sormuşsunuz mel ocd anam kAynanator geldi eve kavga bıraktı gitti kocamla kötü kavga ettim sinirden ve kafama taktiğim için bAyginlik ve hastalandım annemler eve götürdüler onlarda kaldım dün evime gldim özür diledi küpe ve makyaj malzemesi almış baristim iyiyim şimdi ama çok kötü bozdum ve laflarımı söyledim anası yemege cgirmisti ohh gitmedim hastaydim da zaten böyle kızlar
yok bıtanem ya boyle tanrılı manrılı bı oyun vardı o bıttı sımdı yıne antın kuntın bısı oynuyor
offffff kısım haber versene yaw bısde ıstıossssss en azından ben :)))))
ınan meralcıgım benım kk da oldugum tum zamanlar kendısı mac seyredıyor.
ay resmen cuklu ayse oldum ben mac yorumu bıle yapıyorum
kızlar bebelerinizin üstlerini örtüyomusunuz gece uyurken..ben maalesef örtemiyorum..
yagmur neyapıp eedip battanyesini yuzune kapatıyo sonra debeleniyo
gece korkuorum bogulmasından:sm_confused:
kızlar bebelerinizin üstlerini örtüyomusunuz gece uyurken..ben maalesef örtemiyorum..
...
Bu fırsat sitelerinden birinden lazer epilasyon aldım ben, alt bacak için.
Şubat ayına kadar geçerli, 89 lira, 4 seans.
Daha gitmek kısmet olmadı.
Doruk'un doktoruna sordum, bacaklarına yaptırabilirsin dedi.
altına pijama giydiriorum bende..bu yuzden örtmüyorum..havalar serinleynce napıcaz bakalımBen ince bir nevresim örtüyorum.
En fazla 10 dk sonra tepine tepine açıyor.
Tekrar örtüyorum, tekrar açıyor.
Bütün gece böyle geçiyor.
Bu gece altına pijama giydirip örtmemeyi düşünüyorum, zira yakında elimde örtü yatağının başında sızıp kalacağım...
Bu fırsat sitelerinden birinden lazer epilasyon aldım ben, alt bacak için.
Şubat ayına kadar geçerli, 89 lira, 4 seans.
Daha gitmek kısmet olmadı.
Doruk'un doktoruna sordum, bacaklarına yaptırabilirsin dedi.
Ebru benim kız çok şükür hala yüz üstü yatıyor bende örtüyorum ama beline kadar. Sağa sola dönerken onuda altına alıyor iyice kundağa sarılmış gibi oluyor. Gerçi gece 3-4 kez emmeye kalktığı için her seferinde yeniden örtüyorum. Sonbahar gibi uyku tuumu almaya hevesleniyorum. Gerçi şimdi yazlık uyku tulumları da var ama denemedim.
Ebru benim kız çok şükür hala yüz üstü yatıyor bende örtüyorum ama beline kadar. Sağa sola dönerken onuda altına alıyor iyice kundağa sarılmış gibi oluyor. Gerçi gece 3-4 kez emmeye kalktığı için her seferinde yeniden örtüyorum. Sonbahar gibi uyku tuumu almaya hevesleniyorum. Gerçi şimdi yazlık uyku tulumları da var ama denemedim.
Lazer epilasyon deyince; geçen hafta iş arkadaşım alacaktı böyle bir siteden (belki de bu sitedir) fiyatı çok uygun diyordu. Anadolu yakasında bir yer... Neyse bir arkadaşına da haber vermek için aradı, meğerse kız zaten bahsi geçen yerde yaptırmışmış. Çok kötü bir yermiş, çok kalabalıkmış, pek temiz değilmiş, doğru düzgün yapmıyormuş vs.. Bizim ki vazgeçti. Dikkatli olun iyisi mi...
Gunaydın kızlar
bu kavanoz meyve purelerı nasıl verılıyor bebelere.dırekt kavanozu acıp verebılıyor muyuz ?
Gunaydin canlar beni sormuşsunuz mel ocd anam kAynanator geldi eve kavga bıraktı gitti kocamla kötü kavga ettim sinirden ve kafama taktiğim için bAyginlik ve hastalandım annemler eve götürdüler onlarda kaldım dün evime gldim özür diledi küpe ve makyaj malzemesi almış baristim iyiyim şimdi ama çok kötü bozdum ve laflarımı söyledim anası yemege cgirmisti ohh gitmedim hastaydim da zaten böyle kızlar
Ayy bugun ultrasonum var saat 3 bucukta, bebisimi gorecegimm .. Cok heyecanliyim ya :))
Ay keske cinsiyetini gorebikseler yaa 12+4 gunluk oldum. Turkiyede olsa bir tahmin yaparlar burda yapmiyorlar yaaa .. Catlicam ....
Ayy maşaallah yavruma yaagünaydın teyzoşlar
ben çok huysuzum annemi çok üzüyorum
fırsat bırakmıyorum ki size bakabilsin
ama ne yapayım ben de iki diş çıkardım kolay değil guclubacismile
Tatlım annem önemli olan göbeği der hep; o yüzden bende göbeğine bir tshirt örtüyorum sadece, istesede açamıyor. Öbür türlü başedemem, ayaklarını örter örtmez açıyor çünkü tombişş :))Ben ince bir nevresim örtüyorum.
En fazla 10 dk sonra tepine tepine açıyor.
Tekrar örtüyorum, tekrar açıyor.
Bütün gece böyle geçiyor.
Bu gece altına pijama giydirip örtmemeyi düşünüyorum, zira yakında elimde örtü yatağının başında sızıp kalacağım...
sen ikinciye mi hamilesin :1shok: ne güzel ya kaydirigubbakcemile3 ben de hamileliğimi özledim :gitme:
merhaba annecikler,
uzun zamandır hem elvin hanımın derdinden hem de bilgisayarlarımızın problemlerinden (lafta evde bilg. mühendisi var ama terzi kendi söküğünü dikemez muhabbeti) katılamıyorum umarım her şey yolunbdadır.
çok sinirli stresli ve gerginim. yarın işe başlıyorum. ama elvin ne sağılmış süt içiyor ne bineron maması yiyor ne de başka bir şey. benden başka hiçbir şeyi ağzına sürmüyor. öğürüyor boğazına kaçırıyor boğulacakmış gibi oluyor vs. sanırım ben dönene kadar aç biilaç beni bekleyecek ben de kafayı yiyeceğim okulda.
Kizlar ben uyku tulumu kullaniyorum,burda havalar sougu kalinindan aldim ohh rahatladim valla,yoksa benim oglan daha ustunu orter ortmez atiyordu battaniyesiniklava:
Ilk defa dun gece giydirdim,sipa onuda acmaya calisiyor tepiniyor ama havasini aldi tabi :jeyyar: hehehe :))
Oh gecede uyandmadi hic bugun,belkide usudugunede uyaniyordu kim bilir ??! ne guzel dinc uyandim. Birde nestlenin o hazir muzlu,bizkuvili hazir mamalarindan iciriyorum sabah aksam,dahada iyi uyuyor.
Aksam 7 bucuk -8 gibi yatiriyorum,sabah 6 gib i bir sesi geliyor geri uyuyor kendi kendine, sonrsa 8 bucukta uyaniyor 9á dogru mamasini veriyorum.
Bu aralar biraazcik degistirdim uyku sistemimizi ..
Genelde 8 bucuk gibi uyaniyor,altini degisirip, karnini doyuruyorum.
10-bucuk gibi tekrar yatiriyorum,oynayarak kendi kendine uyuyor.
Saat 12 gibi uyaniyor...mamasini icirip 2-bucuk gibi geri yatiriyorum.
4 bucuk -5 de uyaniyor.
Aksam 7 bucuga kadar uykusu gelmis oluyor ve erken yatiyor gece uykusuna :))) :dance: :dance:
Tabi saat 10a dogru tekrar uykusunun arasinda mama veriyorum geri hemen uyuyor,zaten uyuklayarak iciyor ama hepsini yiyor masallah.
Heyyt bu sekilde 3 gundur yapiyorm ve cok guzel sonuc aldim tavsiye ederim :)))
sen ikinciye mi hamilesin :1shok: ne güzel ya kaydirigubbakcemile3 ben de hamileliğimi özledim :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?