2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hihoyyyt
Ben de uyumayı çok özledim.
Şimdilik başka bi derdim yok...

Ne güzel gezmişsiniz, çok iyi olmuş.
Biz de İstanbul'da gezdik, o yüzden gidememek
çok koymadı bana.

Çok çok geçmiş olsun Esinime, Allah bi daha göstermesin.

İşyerinde süt sağmaktan nefret ediyorum.
Az önce açık bi odada süt sağdım, sıkıntıdan azıcık çıktı...

Al sana bir kaynanatör gazisi daha...
Geçmiş olsun, Allah sabır versin...

kızlar bebelerinizin üstlerini örtüyomusunuz gece uyurken..ben maalesef örtemiyorum..
yagmur neyapıp eedip battanyesini yuzune kapatıyo sonra debeleniyo
gece korkuorum bogulmasından:sm_confused:

günayydın herkese

dün gördüm hemen aldık wala bilsem sülerdim kadgasyonda wardı inceltiolarmış tek seansta onu almadım emzrnce olmuyomuş maalesefklava:

kızlar bebelerinizin üstlerini örtüyomusunuz gece uyurken..ben maalesef örtemiyorum..

Ben ince bir nevresim örtüyorum.
En fazla 10 dk sonra tepine tepine açıyor.
Tekrar örtüyorum, tekrar açıyor.
Bütün gece böyle geçiyor.
Bu gece altına pijama giydirip örtmemeyi düşünüyorum, zira yakında elimde örtü yatağının başında sızıp kalacağım...

Bu fırsat sitelerinden birinden lazer epilasyon aldım ben, alt bacak için.
Şubat ayına kadar geçerli, 89 lira, 4 seans.
Daha gitmek kısmet olmadı.
Doruk'un doktoruna sordum, bacaklarına yaptırabilirsin dedi.

Ebru benim kız çok şükür hala yüz üstü yatıyor bende örtüyorum ama beline kadar. Sağa sola dönerken onuda altına alıyor iyice kundağa sarılmış gibi oluyor. Gerçi gece 3-4 kez emmeye kalktığı için her seferinde yeniden örtüyorum. Sonbahar gibi uyku tuumu almaya hevesleniyorum. Gerçi şimdi yazlık uyku tulumları da var ama denemedim.

...

Bu fırsat sitelerinden birinden lazer epilasyon aldım ben, alt bacak için.
Şubat ayına kadar geçerli, 89 lira, 4 seans.
Daha gitmek kısmet olmadı.
Doruk'un doktoruna sordum, bacaklarına yaptırabilirsin dedi.

Lazer epilasyon deyince; geçen hafta iş arkadaşım alacaktı böyle bir siteden (belki de bu sitedir) fiyatı çok uygun diyordu. Anadolu yakasında bir yer... Neyse bir arkadaşına da haber vermek için aradı, meğerse kız zaten bahsi geçen yerde yaptırmışmış. Çok kötü bir yermiş, çok kalabalıkmış, pek temiz değilmiş, doğru düzgün yapmıyormuş vs.. Bizim ki vazgeçti. Dikkatli olun iyisi mi...

altına pijama giydiriorum bende..bu yuzden örtmüyorum..havalar serinleynce napıcaz bakalım

ay esin güzel fikir uykutulumu ama benmki gelemez öyle sıkıntıya
yoksa nasıl rahat rahat takla atacak yataktasempatiksalakcinni

Dün baktım uyku tulumlarına, nefis şeyler var.
Zaten sonbaharın sonlarına doğru almak şart, kaloriferler sönünce ev soğuk oluyor, bunlar da çılgın gibi yatmaya devam ederlerse üşürler...

Bu arada benim kuzu park yatağa sığmıyor, dönerken kenarlarına çarpıp uyanıyor.
Napıcam bilmem...

Amanın !!!
Ben biraz araştırdım, iyidir dediler ama, kazıklanmadım inşallah...

Gunaydın kızlar
bu kavanoz meyve purelerı nasıl verılıyor bebelere.dırekt kavanozu acıp verebılıyor muyuz ?

:uhm: başka ne tür verilebilir Öznur??

geçmiş olsun cnm, bu kadar takma kafaya yaaa, oh ne güzel artık onlardan uzaktasın

ben de örtmüyorum cnm, üşümeyeceği şekilde giydiriyorum. hava soğuyunca uyku tulumu iyi olur. sıkıntı vermiyor onlar pek cnm, rahat hareketr edebiliyorlar

merhaba annecikler,
uzun zamandır hem elvin hanımın derdinden hem de bilgisayarlarımızın problemlerinden (lafta evde bilg. mühendisi var ama terzi kendi söküğünü dikemez muhabbeti) katılamıyorum umarım her şey yolunbdadır.
çok sinirli stresli ve gerginim. yarın işe başlıyorum. ama elvin ne sağılmış süt içiyor ne bineron maması yiyor ne de başka bir şey. benden başka hiçbir şeyi ağzına sürmüyor. öğürüyor boğazına kaçırıyor boğulacakmış gibi oluyor vs. sanırım ben dönene kadar aç biilaç beni bekleyecek ben de kafayı yiyeceğim okulda.

Kizlar ben uyku tulumu kullaniyorum,burda havalar sougu kalinindan aldim ohh rahatladim valla,yoksa benim oglan daha ustunu orter ortmez atiyordu battaniyesini klava:

Ilk defa dun gece giydirdim,sipa onuda acmaya calisiyor tepiniyor ama havasini aldi tabi :jeyyar: hehehe :))

Oh gecede uyandmadi hic bugun,belkide usudugunede uyaniyordu kim bilir ??! ne guzel dinc uyandim. Birde nestlenin o hazir muzlu,bizkuvili hazir mamalarindan iciriyorum sabah aksam,dahada iyi uyuyor.

Aksam 7 bucuk -8 gibi yatiriyorum,sabah 6 gib i bir sesi geliyor geri uyuyor kendi kendine, sonrsa 8 bucukta uyaniyor 9á dogru mamasini veriyorum.

Bu aralar biraazcik degistirdim uyku sistemimizi ..

Genelde 8 bucuk gibi uyaniyor,altini degisirip, karnini doyuruyorum.

10-bucuk gibi tekrar yatiriyorum,oynayarak kendi kendine uyuyor.

Saat 12 gibi uyaniyor...mamasini icirip 2-bucuk gibi geri yatiriyorum.

4 bucuk -5 de uyaniyor.

Aksam 7 bucuga kadar uykusu gelmis oluyor ve erken yatiyor gece uykusuna :))) :dance: :dance:

Tabi saat 10a dogru tekrar uykusunun arasinda mama veriyorum geri hemen uyuyor,zaten uyuklayarak iciyor ama hepsini yiyor masallah.

Heyyt bu sekilde 3 gundur yapiyorm ve cok guzel sonuc aldim tavsiye ederim :)))

Ayy bugun ultrasonum var saat 3 bucukta, bebisimi gorecegimm .. Cok heyecanliyim ya :))

Ay keske cinsiyetini gorebikseler yaa 12+4 gunluk oldum. Turkiyede olsa bir tahmin yaparlar burda yapmiyorlar yaaa .. Catlicam ....

Ayy bugun ultrasonum var saat 3 bucukta, bebisimi gorecegimm .. Cok heyecanliyim ya :))

Ay keske cinsiyetini gorebikseler yaa 12+4 gunluk oldum. Turkiyede olsa bir tahmin yaparlar burda yapmiyorlar yaaa .. Catlicam ....

sen ikinciye mi hamilesin :1shok: ne güzel ya kaydirigubbakcemile3 ben de hamileliğimi özledim :gitme:

Merhaba kızlar
Görümcem bugün geliyor eyvahedigeldismile, inş. iyi günler bizi bekliyordur..
günaydın teyzoşlar
ben çok huysuzum annemi çok üzüyorum
fırsat bırakmıyorum ki size bakabilsin
ama ne yapayım ben de iki diş çıkardım kolay değil
guclubacismile

Ayy maşaallah yavruma yaa
Ne kadar şeker görünüyor, hayırlı olsun, bizde henüz birşey yok bakalım ne zaman gelecek
Tatlım annem önemli olan göbeği der hep; o yüzden bende göbeğine bir tshirt örtüyorum sadece, istesede açamıyor. Öbür türlü başedemem, ayaklarını örter örtmez açıyor çünkü tombişş :))
Kışın da uyku tulumu şartt

Dimple hawk....

Neden sende kalacakki gorumcen,aman sinir oluyorum oyle seylere...

Benim kaynanamgilde, pesimize takmayi cok sever gorumcemi, bir tatile gidecek oluruz hulyada sizinle gitsin !!
Bak dikkatini cekerim gitsinmi degilsin ! GiTSiN !! Sormuyor yani emrediyor hanimefendi ....

Canııım, sen de mi işe başlıyorsun :teselli:
Allah sabır versin, ne diyeyim
Ben işe başladığımda Doruk 3,5 aylıktı, ilk gün 4 saat hiç birşey yememişti.
Sonr açlıktan, bi şekilde becerdi bibreon almayı, hala alıyor.
Elvin de biberonu alır inşallah...
Tam gün mü çalışacaksın?
Elvin'e kim bakacak?

Oy oy oy, rüya gibi bir uyku düzeni...
Maaşallah

sen ikinciye mi hamilesin :1shok: ne güzel ya kaydirigubbakcemile3 ben de hamileliğimi özledim :gitme:

Ben de özlüyorum bazen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…