- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.881
Ayy bugun ultrasonum var saat 3 bucukta, bebisimi gorecegimm .. Cok heyecanliyim ya :))
Ay keske cinsiyetini gorebikseler yaa 12+4 gunluk oldum. Turkiyede olsa bir tahmin yaparlar burda yapmiyorlar yaaa .. Catlicam ....
Merhaba kızlar
Görümcem bugün geliyor eyvahedigeldismile, inş. iyi günler bizi bekliyordur..
Ayy maşaallah yavruma yaa
Ne kadar şeker görünüyor, hayırlı olsun, bizde henüz birşey yok bakalım ne zaman gelecek
Tatlım annem önemli olan göbeği der hep; o yüzden bende göbeğine bir tshirt örtüyorum sadece, istesede açamıyor. Öbür türlü başedemem, ayaklarını örter örtmez açıyor çünkü tombişş :))
Kışın da uyku tulumu şartt
Canııım, sen de mi işe başlıyorsun :teselli:
Allah sabır versin, ne diyeyim
Ben işe başladığımda Doruk 3,5 aylıktı, ilk gün 4 saat hiç birşey yememişti.
Sonr açlıktan, bi şekilde becerdi bibreon almayı, hala alıyor.
Elvin de biberonu alır inşallah...
Tam gün mü çalışacaksın?
Elvin'e kim bakacak?yok canım yarım gün çalışacağım ama yine de üzülüyorum umarım alır biberonu bir görsen ağzına alırken sanki ızdırap çekiyor yavrum İzmi^'den annem geldi o bakacak.
öyle rahatsa eger merocum bende uyku tulumu laca gibi görünüyooo:uhm: başka ne tür verilebilir Öznur??
geçmiş olsun cnm, bu kadar takma kafaya yaaa, oh ne güzel artık onlardan uzaktasın
ben de örtmüyorum cnm, üşümeyeceği şekilde giydiriyorum. hava soğuyunca uyku tulumu iyi olur. sıkıntı vermiyor onlar pek cnm, rahat hareketr edebiliyorlar
Kızlar doğumdan sonra hala adet görmeyen varmi, ben hala görmedim Dr a gitsemmi diyorum!!!
Canııım, sen de mi işe başlıyorsun :teselli:
Allah sabır versin, ne diyeyim
Ben işe başladığımda Doruk 3,5 aylıktı, ilk gün 4 saat hiç birşey yememişti.
Sonr açlıktan, bi şekilde becerdi bibreon almayı, hala alıyor.
Elvin de biberonu alır inşallah...
Tam gün mü çalışacaksın?
Elvin'e kim bakacak?
Oy oy oy, rüya gibi bir uyku düzeni...
Maaşallah
Yok kzi bakma bi aralar kudurdu iyice,ama reflusu vardi hemde dis ondan oyle oldu, ama 3 undur sistemi biraz degistirdim ilacinida veriyorum, cocuk rahatladi galiba.. Masallah berakkAllah bu sekilde giderse iyi,cunki bi aralar uyumamakta direniyordu ama inat ettim almadim hic kucagima kendi kendine uyudu ..
Ben de özlüyorum bazen :)
renkli yokmu? üç boyutlu fln?
Ben de olmadım, doktorum normal, 1 sene bile olmayabilirsin dedi.
Pek rahatım :)
ben değil esim korunuyor:)) ihtimal vermediğim için test falanda yapmadım. Zannetmiyorum hiç belirtide yok zatenBabylove korunuyormusun peki,hamile olmayasin kiz???
yok canım yarım gün çalışacağım ama yine de üzülüyorum umarım alır biberonu bir görsen ağzına alırken sanki ızdırap çekiyor yavrum İzmi^'den annem geldi o bakacak.
Ben bu durumdan pek hoşnut değilim, acayip şiştim olsamda rahatlasam diyorum çok rahatsız edici bir durum olamamak((
Lavinya....
Bencede kesinlikle uyku tulumu al, benim oglanda ustunu oreter ortmez aciyordu ya,birde havalarda serinledi burda gece uyaniyordu surekli bu gece hic uyanmadi,belkide usuyordu ona uyaniyordu .. Uyku tulumu super vallaa
Valla b ende ihtimal vermiyordum ama oldu :)))) Gerci biz korunmuyorduk,hayret oyle iliski bile olmadi aslinda tek tuk:), zaten lohusalik donemi yeni cikmisti,ama nasip iste..
Ah kuzum yaa, kıyamam ben ona.
İnan Doruk da öyleydi, ben evdeyken denemiştim alışsın diye, eziyet çeker gibiydi.
Birkaç günde alıştı, mecbur kalınca...
Bana bir rahatsızlık vermiyor henüz...
Ben de alıyım o zaman yaw...
Her yolu deniyorum uyuması için, bana mısın demiyor...
Mihriban, uyandığında kucağına almadığın zaman ağlıyor muydu?
Ben de almıyım diyorum, başlıyor dudağını büke büke ağlamaya, dayanamıyorum senağlamaZaten bütün gün yokum, gece de öyle yalnız bırakmaya vicdanım el vermiyor.
Dimple hawk....
Neden sende kalacakki gorumcen,aman sinir oluyorum oyle seylere...
Benim kaynanamgilde, pesimize takmayi cok sever gorumcemi, bir tatile gidecek oluruz hulyada sizinle gitsin !!
Bak dikkatini cekerim gitsinmi degilsin ! GiTSiN !! Sormuyor yani emrediyor hanimefendi ....
Arkadaşlarım daha önce bahsetmiştim ama gözden kaçtı herhalde..Gamze,
Görümcen niye geliyor ki şimdi yaw?
Ben de hala görmedim arkadaşım..Kızlar doğumdan sonra hala adet görm eyen varmi, ben hala görmedim Dr a gitsemmi diyorum!!!
Benim zaten hamileliğimde yumurtlama takibi hap iğne vs ile oldu o yüzden hamile kalmam zor zaten
:))) bacim bendede polikistik over sendromu var... Kendiligimden yumurtlama olmuyordu senede bi adet goruyordum dusun artik...
Tedavi olduk bizde olmadi 4 sene boyunca tam istanbulla tup bebek tedavisi icin gitmistik adet soktruruye baslamistim,adetim gelmeyince doktor kan tahlili yapti oyle ogrendim hamile oldugumu yoksa hic orali degildik :))
Bak buda ddogumdan 2 bucuk ay sonra geldi .. nasipppp..
Evet bencede al cok rahat yaa,kollu kolsuz yazlik,kislik her turlusu var .. ben cok memnun kaldim,zaten burda herkes kullaniyor...
Kesinlikle hic bir zaman kucagima almadim !
Bak hamileyim inan hic halim olmuyordu,kafami kaldiramiyordum ,benim evim iki katli ust katta yatak odalari inip inip cikiyordum ama genede kucagima almiyordum emzigini veriyordum yada biraz sakinlestirmeye calisiyordum cok agliyorsa geri iniyordum assagiya ..
Cocuk kendi kendine uyumasini ogrenmesi lazim,bu onun kendi ozguveni icinde cok onemliymis anneye asiri derec edde bagli olarak yamasi ozguveni acisindan iyi degilmis...
Hem anliyorum seni kiyamiyorsun,dedigin gibi brde calisiyorsan,ama baktinki alti temiz karni tok atesi filanda yok,ozaman birak aglasin 10 dk da bi yanina git sesini duysun basini oksa geri cik odadan yanliz olmadigini anlasin ...
Arkadaşlarım daha önce bahsetmiştim ama gözden kaçtı herhalde..
Görümcem öğretmen ve geçen yıl tayini buraya bizim mahalle okuluna çıktı. Bizimle kalıyor 1 yıldır. Yaz tatilinde evlendi Ankara'da. Şimdi tatil bitti geliyor işte canlarım..
Aynı evin içinde çok zor.. Hele de görümceyle!!
Eş tayini için şubatı bekleyecek, başvuracak ama kesin değil yinede...
Ben de hala görmedim arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?