2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosna, ugras istioyor valla... Bazi bebekler var hiiic sorun etmiyor,ama benikid eo sorun edenler arasinda oldu hep :)) Aslinda son zamanlarda oldu nedense, sonradan oglan bana bi baglandi :)) Ama dett uleeyn birde erkek olacaksin,kendi kendine uyu bakalim diye kizdim :))

Saka bir yana,valla bir alsitimi b yillarca boyle gidebiliyor inanki benim eltimin oglu hele 5 yasina kadar cekti kiz hya, gece surekli uyanirdi annesinin yanina gelirdi. Kiz sinir olurdu,kucugum uyanmiyor bu uyaniyor ssanki ikitane kucuk bebek annesiyim bi ona kalkiyorum bi buna diye sinir oluyordu.

Kendi kendine uyumak mı???? bu benim için büyük bi hayal ancak sanırım. bırakın kendi kendine uyumayı, emzirip yatırmaya da razıyım. benim sıpam emdikten sonra bi de sallayayım istiyor. sallıyorum tam yerine koyucam tekrar başlıyorkafamçokkarıştı
Mihriban maşallah cnm uyku düzeniniz şahane. Bizde uyku düzeni diye bişi yok malesef(

selam hepinize canlar...a.s.

Ayy bugun ultrasonum var saat 3 bucukta, bebisimi gorecegimm .. Cok heyecanliyim ya :))

Ay keske cinsiyetini gorebikseler yaa 12+4 gunluk oldum. Turkiyede olsa bir tahmin yaparlar burda yapmiyorlar yaaa .. Catlicam ....
inşaallah rabbim gönlüne göre versin canım tabii hayırlısı ne ise o olsun.
Ben de olmadım, doktorum normal, 1 sene bile olmayabilirsin dedi.
Pek rahatım :)

bende daha olmadım aynen pek rahatım ama kilo vereceksem olabilirim yanizemuszemus

kışa bende uyku tulumu almak istiyorum.şimdide ince bir örtüyle örtüyorum evet dönerken açıyor bende tekrar örtüyorum.

Allah sabır versin. Çok şükür ki yarım günmüş. Sen olmayınca bir müddet sonra biberon alabilir canım. Aç kalınca alıyorlar.

Kızlar doğumdan sonra hala adet görmeyen varmi, ben hala görmedim Dr a gitsemmi diyorum!!!

Ben de olmadım.

Şimdi aldığım bi haberi veriyorum.
Doruk yine ishal gibiymiş.
Sabahtan beri 4 defa, sulu ve yeşil kaka yapmış.
Çok endişelendim.
Oğlumun yanında olmak istiyorum ben, hatta orada olmalıyım.
Ama burada olmak zorundayım ve katlanamıyorum artık!!!

yerimseniben
uyku tulumu kesinlikle almalıyız..
dönerken üstnü başınnı casını gectim yuzunu kafasını kapatıyo..
bogulmasdan korkum ALLAH korusun

bisssss
cok extra bi sorun olmadıkça kendi kendimize uyuyoruz..:

canım ishal degildir yediği bişeyde ypmış olabilir ama;
kakası sümüksü gibiyse hemen bi tahlil verdrin ..

Ooo, Allah nazardan saklasın
Sen yanında duruyor musun Ebrucum?

canım ishal degildir yediği bişeyde ypmış olabilir ama;
kakası sümüksü gibiyse hemen bi tahlil verdrin ..

Canım daha geçen hafta tahlil verdik, temiz çıktı.
Bi daha versek mi acaba?
Kendim kakayı görmeden de bişey diyemiyorum ki...
Anneme soracam şimdi, ama vereceği cevaba güvenim yok, abartmayı sever.
Offff kızlar, kendim bakmak istiyorum çocuğuma yaa...

İnşaallah canım inş.
Şuan yoldaymış, geliyormuş.. Aramadı bile, kesin geleceği günü bile söylemedi.. Hey Allah 'ımmm sabırrrrr...
Kayınvaldem aradı az önce, sordum da öyle öğrendim
Canım benim yaaa, kıyamam ..
Seni çok iyi anlıyorum, ben de sırf kendim bakabilmek için 4 yıl erteledim bebeğimi..
Ben de çalışıyordum biliyorsun, şimdi evdeyim şükür.
İnşaallah 2. bebeğine sen bakabilme durumunda olursun.

Bu arada geçmiş olsun Doruk'a, inş. geçen seferki gibi bişey yoktur.

Gamzecim, bizimkiler de öyledir.
İstedikleri zaman gelir, istedikleri zaman giderler.
Benim haberim olmaz genelde, en iyi ihtimalle eşime söylerler, beni muhattap almazlar bile...
6 yıldır böyle bu...

Ağlıyorum valla ben...
Ah be Gamzecim, ilk bebeğimin yanında değilim, ikincinin olabilsem bile, bu vicdan azabı hiç geçmeyecek ki...
Belki daha da artacak Doruk'umun ne suçu vardı diye...

burcucum sende kendimi görüyorum seninde awantajlı olduğun yerler war benmde.. sen erkenden yawruna kawuşuyosun haftanın 3 günü bebeğinle rahat rahat, birisi 'burcu koş işe' diyecek korkusu olmadan rahat rahat wakit geçirebiliyosun..
benimde awantajlı olduğum bir yön war ki bu beni teselli etmeye yetiyor bebeğim istediğim her an görebiliyorum:gitme: ama onunla günde 1saat olsa bile park sefası yapmak en büyük hayalim:gitme: haftada 1,2 gün beraber uyumak uyanmakkkkkk

denememiz fiyaskoyla sonuçlandı...

Canım bozma moralini...
Sen işe başlayınca kendiliğinden girecek yoluna, göreceksin.
Esrin de çok endişeliydi, aynı şeyleri ona da söyledim, şimdi bir sorun yok bildiğim kadarıyla...
En fazla 1 gün zorlanır...

Şimdi ağlıyorum...

Hasretcim, çok haklısın.
İki gün bize ait, kimsenin ve hiç birşeyin bölmesine izin vermiyorum o iki günü...
Ama diğer günler 10 saat göremiyorum yavrumu.
Keyfi yok diyor annem, gözümle görememek içimi acıtıyor.
Çantamı alıp gitmek, bi daha da hiç gelmemek istiyorum.
Allah senin de gönlüne göre versin, inşallah 1-2 gün değil, her günü bebeğinle geçirmek kısmet olur.

yok burcum yanında durmuyoum ama bazen kucagımda anne kokusuyla uyumak istiyoozamn alıyourm
bişe kalmadıki aşkım cıkışına ewe gince bakarın kaka durumuna..
doruk un yanında olabilme istegin içnde ne diyebilirim hiiiiiç..ama yşamasamda bu durumu seni cok iyi anlıyorum..
şuanda herhangi bi ssk güvencem yok..
eşim çalışıyo
hayat nezaman başımıza ne getrecegi belli degil..
heran calışmk zorunda kalabilirim,kalabiliriz..

sizin ewi kendi ewi bellemiş karuuu:)
ha bi de kocası orda bu bütün sezon sizde ha? nasıl bi ewliik bu gelsin orda bi ew tutsunlar alla alla yaaalsanaalsanasmile

burcu walla patlatcam şimdi tokadı bak aynen büle:mymeka::mymeka:
kız bak sen böle şeyler diyince bende üzülüyorum, kendine edion bari benü düşünsenağlama napalım herşey onlar için onlara daha iyi bir gelecek için... çocukta yaptık kariyerde işte:) napak yani çocuk dourduk die bir ömür emekliye ayrılamayız ki bilsem böyle olcanı bi holding sahibi falan alırdım walladelikafadulden

Burcu ek gıda da yediği bir şey alerji yaptığında da ishal görülürmüş. Yani karın ağrısı olurmuş. Esin ishal olduğunda tek tek sormuştu doktor. Ek gıda verirken yeni besine geçmeden önce her besin arasına bu nedenle 4 gün koyun diyorlarmış. 4 gün içinde alerji yapıp yapmadığı, ishal, döküntü, kızarıklık gibi göstergelerle belli olurmuş.

Bizde beni emmeme sorunu vardı. Memeyi reddediyor ama biberonu alıyordu bizim zilli. Çok şükür beni de emiyor bırakmadı. İlk ayımızı tamamlıyoruz bu haftayla birlikte.

kocam kendi işini yapmak yerine maaşlı çalışıyor olsaydı, sanırım hiç düşünmez ayrılırdım.
ama şimdi güvenli tarafta olan benim.
sabit geliri olan, özel sağlık sigortası olan ben olduğum için, ayrılırsam dengeler çok değişiyor.
ne öyle oluyor ne böyle arkadaşlarım, bana düşen bu kalp ağrısıyla yaşamayı kabullenmek...

Bosna benim meleğimde kendi kendine uyuyor şimdiye kadar hiç ayağımda yada beşiğinde sakladığımı bilmem, beşiğe atıyorum emziği veriyorum uyuyor, ayrıca 6 aydır inanın hiç beni uyandırmadı geceleri maşallah diyip dilimi ısırıyorum:)))

burcucum yoktur bişeyi sakin ol ben alp e meyve tattırıyordum ya bir dönem bazı günler alp in 6 yı buluyordu ve aynen dediğin gibiydi.yaa sen böyle söledikçe ben çok üzülüyorum ama.ağlama lütfen...

yaa çok üzdünüz beni şimdi:çok üzgünüm:siz keyfinizden değilki daha iyi bir gelecekleri olsun diye çalışıyorsunuz yapmayın böyle aslında çok şanslılar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…