- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.921
sizin ewi kendi ewi bellemiş karuuu:)
ha bi de kocası orda bu bütün sezon sizde ha? nasıl bi ewliik bu gelsin orda bi ew tutsunlar alla alla yaaalsanaalsanasmile
burcu walla patlatcam şimdi tokadı bak aynen büle:mymeka::mymeka:
kız bak sen böle şeyler diyince bende üzülüyorum, kendine edion bari benü düşünsenağlama napalım herşey onlar için onlara daha iyi bir gelecek için... çocukta yaptık kariyerde işte:) napak yani çocuk dourduk die bir ömür emekliye ayrılamayız ki bilsem böyle olcanı bi holding sahibi falan alırdım walladelikafadulden
Burcu ek gıda da yediği bir şey alerji yaptığında da ishal görülürmüş. Yani karın ağrısı olurmuş. Esin ishal olduğunda tek tek sormuştu doktor. Ek gıda verirken yeni besine geçmeden önce her besin arasına bu nedenle 4 gün koyun diyorlarmış. 4 gün içinde alerji yapıp yapmadığı, ishal, döküntü, kızarıklık gibi göstergelerle belli olurmuş.
Bizde beni emmeme sorunu vardı. Memeyi reddediyor ama biberonu alıyordu bizim zilli. Çok şükür beni de emiyor bırakmadı. İlk ayımızı tamamlıyoruz bu haftayla birlikte.
kıssss susss söylemeeeBosna benim meleğimde kendi kendine uyuyor şimdiye kadar hiç ayağımda yada beşiğinde sakladığımı bilmem, beşiğe atıyorum emziği veriyorum uyuyor, ayrıca 6 aydır inanın hiç beni uyandırmadı geceleri maşallah diyip dilimi ısırıyorum:)))
Bosna bacım ben yarın işe başlıyorum böyle deyip yaralama beni. benim zilli ne sağılmış süt içer ne biberon ne mama, benden başka hiçbir şey emmiyor.. yarın işe gidiyorum bakalım ne olacak.Bi sen bi de o fındık kızın en kötü zamanımda bile beni güldürebiliyorsunuz kaydirigubbakcemile3
Valla ben ayrılırdım da, şartlar namüsait :)
Tamam sustum, bişi demiyorum, ağlamıyorum da :)
Biz de 2,5 ayı bitirdik, çalışırken...
İlk 1,5 ay sadece anne sütü, sonraki 1 ay ağırlıklı anne sütü...
Meme de emdi, biberon da aldı, kaşıkla da yedi, uyumlu yavrum benim...
ewet cerenora burcu haklı
kesinlkle bi bebek aç kalınca memeyide alır biberonuda ben denedim we sonuç aldım...
daha bebeğim 1,5 aylıkken şirket şirket geziyodum benim zilloş 3,4 kez üstüste biberonla içiyodu sütü tabi geliyordum.. mmeyi almıyor tabi ıkınıyo çığlık çığlığa ağlıyor geriyor kendini.. biraz gezdir bkle sew falan filan yine dene yine bir ağlama krizi..( annem tabi aç çocuk açççççç, biberon weeeeer) e tabi 1 saat falan aç kalınca kazanan ben oldum:lepi: sonraki günlerde hep aynısı oldu.. ama aç kalınca alıyor yani!
biberonuda kaşığı alınca bıraktı 3,4 gün hiç biberon wermedim sonra almaya başladı, yine açken saldırıyor tabi tanımıyor memeymiş biberonmuş gözü dönmüş oluyorsırnaşık şey
Bosna benim meleğimde kendi kendine uyuyor şimdiye kadar hiç ayağımda yada beşiğinde sakladığımı bilmem, beşiğe atıyorum emziği veriyorum uyuyor, ayrıca 6 aydır inanın hiç beni uyandırmadı geceleri maşallah diyip dilimi ısırıyorum:)))
burcucum yoktur bişeyi sakin ol ben alp e meyve tattırıyordum ya bir dönem bazı günler alp in 6 yı buluyordu ve aynen dediğin gibiydi.yaa sen böyle söledikçe ben çok üzülüyorum ama.ağlama lütfen...
yaa çok üzdünüz beni şimdi:çok üzgünüm:siz keyfinizden değilki daha iyi bir gelecekleri olsun diye çalışıyorsunuz yapmayın böyle aslında çok şanslılar.
Bosna bacım ben yarın işe başlıyorum böyle deyip yaralama beni. benim zilli ne sağılmış süt içer ne biberon ne mama, benden başka hiçbir şey emmiyor.. yarın işe gidiyorum bakalım ne olacak.
ayrıca annenin çalışması çocuğun kişilik gelişlimi için faydalıymış. sürekli anne ile olan çocuk anneye bağımlı hale geliyormuş ya da anneyi kullanmaya başlıyormuş. bence çalışmayan anneler bile çocuklarından biraz ayrı zaman geçirmeliler. bizim durumumuzun tek kötü tarafı bizimkiler çocuk değil bebek. hem de bir kadının her zman sosyal güvencesi olmalıdır. bebeğimin sağlık güvencesini ben sağlıyorum ve gurur duyuyorum bu durumla. o nedenle sıkma canını.
Aman aman maaşallah canımcım, dilini ısır
Darısı bizim uykusuz sıpaların başına olsun :)
Sustum sustum...
Geliyor işte ara sıra...
İyi ki varsınız, yoksa nasıl atlatırdım bu krizleri bilmem..
Off danalık ettim di mi yaaa, kusura bakma canımcım...
İnsan alışıyor da canım, ara ara vuruyor işte böyle...
Bizim doktor da, ki kendisi sosyal pediatrist, aynı şeyleri anlattı bana...
Çok mantıklı buldum.
Ama ruhumda yok mantık, napiimm :))
ishal değidir canım alerjidir belki yyediği değişik bişeyden! ateş falan yoksa sorun yok we huzursuz değilse
oğlum yarın 6 aylık.kocaman oldu paşam.bir altı ay sonraa 1 yaşında...:lepi:delikafadulden
o günleride beraber görecez inşallahboshayallersmilezemuszemusopuyorumnanaktanoğlum yarın 6 aylık.kocaman oldu paşam.bir altı ay sonraa 1 yaşında...:lepi:delikafadulden
canım benim zeynoda öyleydi haftalarca denedim en sonunda geçen hafta itibariyle başladı biberon almaya suyu ve meyve suyunu biberonda içiyoruz artık denemen lazım umarım tez zamnda alışır......denememiz fiyaskoyla sonuçlandı...
Şimdi aldığım bi haberi veriyorum.
Doruk yine ishal gibiymiş.
Sabahtan beri 4 defa, sulu ve yeşil kaka yapmış.
Çok endişelendim.
Oğlumun yanında olmak istiyorum ben, hatta orada olmalıyım.
Ama burada olmak zorundayım ve katlanamıyorum artık!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?