2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi sen bi de o fındık kızın en kötü zamanımda bile beni güldürebiliyorsunuz kaydirigubbakcemile3
Valla ben ayrılırdım da, şartlar namüsait :)
Tamam sustum, bişi demiyorum, ağlamıyorum da :)

Ben dün ilk defa sebze çorbası verdim.
Ondan mı oldu acaba...
Akşam da huzursuzdu zaten biraz...
Yapar mı ki sebze çorbası?

Maaşallah diyelim...

Biz de 2,5 ayı bitirdik, çalışırken...
İlk 1,5 ay sadece anne sütü, sonraki 1 ay ağırlıklı anne sütü...
Meme de emdi, biberon da aldı, kaşıkla da yedi, uyumlu yavrum benim...

ewet cerenora burcu haklı
kesinlkle bi bebek aç kalınca memeyide alır biberonuda ben denedim we sonuç aldım...
daha bebeğim 1,5 aylıkken şirket şirket geziyodum benim zilloş 3,4 kez üstüste biberonla içiyodu sütü tabi geliyordum.. mmeyi almıyor tabi ıkınıyo çığlık çığlığa ağlıyor geriyor kendini.. biraz gezdir bkle sew falan filan yine dene yine bir ağlama krizi..( annem tabi aç çocuk açççççç, biberon weeeeer) e tabi 1 saat falan aç kalınca kazanan ben oldum:lepi: sonraki günlerde hep aynısı oldu.. ama aç kalınca alıyor yani!
biberonuda kaşığı alınca bıraktı 3,4 gün hiç biberon wermedim sonra almaya başladı, yine açken saldırıyor tabi tanımıyor memeymiş biberonmuş gözü dönmüş oluyorsırnaşık şey

Bosna bacım ben yarın işe başlıyorum böyle deyip yaralama beni. benim zilli ne sağılmış süt içer ne biberon ne mama, benden başka hiçbir şey emmiyor.. yarın işe gidiyorum bakalım ne olacak.

ayrıca annenin çalışması çocuğun kişilik gelişlimi için faydalıymış. sürekli anne ile olan çocuk anneye bağımlı hale geliyormuş ya da anneyi kullanmaya başlıyormuş. bence çalışmayan anneler bile çocuklarından biraz ayrı zaman geçirmeliler. bizim durumumuzun tek kötü tarafı bizimkiler çocuk değil bebek. hem de bir kadının her zman sosyal güvencesi olmalıdır. bebeğimin sağlık güvencesini ben sağlıyorum ve gurur duyuyorum bu durumla. o nedenle sıkma canını.

bilmiyorum hasret zaten tek tesellim aç kalınca alır oldu artık. ama benim kız biraz cins. ben meme vermezsem meme diye ağlamaz. 3 saat aç bırakıp uykudan sonra verdim yine almadı. yapacak bir şey yok aç kalınca alır herhalde. sen hangiş mamayı kullandın? acaba tadını mı sevmiyor? başka mama mı alsam ?

Aman aman maaşallah canımcım, dilini ısır
Darısı bizim uykusuz sıpaların başına olsun :)

Sustum sustum...
Geliyor işte ara sıra...
İyi ki varsınız, yoksa nasıl atlatırdım bu krizleri bilmem..

Off danalık ettim di mi yaaa, kusura bakma canımcım...
İnsan alışıyor da canım, ara ara vuruyor işte böyle...

Bizim doktor da, ki kendisi sosyal pediatrist, aynı şeyleri anlattı bana...
Çok mantıklı buldum.
Ama ruhumda yok mantık, napiimm :))

ishal değidir canım alerjidir belki yyediği değişik bişeyden! ateş falan yoksa sorun yok we huzursuz değilse

selamlar kızlarr r ben geldimmmm .... nasılsınız selin diş çıakrtacak ehrhalde acyip huysuz gece hiç uyumadı ve ben çok yoğunum ve uykusuzum ne oalcka bu durum bilemiyorum ....

kaydirigubbakcemile3

ishal değidir canım alerjidir belki yyediği değişik bişeyden! ateş falan yoksa sorun yok we huzursuz değilse

Huzursuz değilmiş, biraz iştahsızmış.
Sebze çorbasından olmuş olabilir, takip edelim bakalım...

Bugünlerde anne sütü ile hiç arası yok.
Geceleri hiç bırakmadan emer ama gün boyu 100-150 cc ancak emiyor.

2011 bebeklerinin icicleri gelmeye başlamış akıl verelim biraz yaa sonra ben gibi 6 ayı dolmadan 2 bavul giysiyi ikinciye diye fazlalıkalr dolabına kaldırmasınalr .9:):)

Bosnaa
biz napalım ya benim kız 6 dan aşşa yapmaz saat 3 3. kakayı yaptık cıscıvıkk bazen sarı bazen yeşil öcnden çok takıodm artık takmıorm doktorumuzda bunun düzeni bu dedi.

selinde ateşlenme yok ama iştahsızlık var birde sürekşl ieli ağzında mızırdanıp dyuruyor diş kaşıyıcıyı beğenmedi alamdı ağzına ? birde ona çıngıraklı çorap aldım çok hoşuna gitti bi tek onla oyalanıyor keşke daha çönce lsaymışım biraz küçük oldu ayağına :):): geç kalmışım sanırım :):):

denememiz fiyaskoyla sonuçlandı...
canım benim zeynoda öyleydi haftalarca denedim en sonunda geçen hafta itibariyle başladı biberon almaya suyu ve meyve suyunu biberonda içiyoruz artık denemen lazım umarım tez zamnda alışır......

bence yediklerinden ve üşütmekten
zeynepi sadece çıtçıtlı badiyle kısa kollu yatırdım 3 gün kadar üstüne örtüde örttürmüyor ayaklarıyla itiyor 3 gün kadar sulu kokulu yeşil kaka yaptı dr bana üşütmüş olabileceğimi söyledi bende yatırıken altına atlet üstüne uzun kollu cıtcıtlı badi ayağına yarım çorap ve ince pijama giydiriyorum açsada üstünü bişey olmuyor kakamız düzeldi
şartlar insanın elini kolunu bağlıyor allahaım yardımcın olsun huzur sağlık sakinlik versin ben bile 5 dk ayrılsam bebeğimden 4 dönüyorum aylardır kendime dair bişey yapmadım

kız ebruuuuuuu selamsız
geçen yağmurun elinde pembe bir oyuncak gördüm nerden aldınız diye sordum ama görmedin sanırım sorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…