- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.941
oğlum yarın 6 aylık.kocaman oldu paşam.bir altı ay sonraa 1 yaşında...:lepi:delikafadulden
bilmiyorum hasret zaten tek tesellim aç kalınca alır oldu artık. ama benim kız biraz cins. ben meme vermezsem meme diye ağlamaz. 3 saat aç bırakıp uykudan sonra verdim yine almadı. yapacak bir şey yok aç kalınca alır herhalde. sen hangiş mamayı kullandın? acaba tadını mı sevmiyor? başka mama mı alsam ?
Zaman ne çabuk geçiyor di mi...
Daha dün gibi burda paylaştığımız hamilelik heyecanları...
Allah hepsine nice 6 aylar 6 yıllar nasip etsin, sağlıkla :)
inşaallah Allah ım daha nice uzun aylar yıllar göstersin hepimize ve inşaallah o günleride beraber görelim.o günleride beraber görecez inşallahboshayallersmilezemuszemusopuyorumnanaktan
allahım bir geçse o altı ay daha
gece gündüz tek dileğim bu sağlıklı sıhhatli 6 ayı çabucak atlatmak zor işler bu endişeler varsayımlar acabalr belkiler kafa yedirtmeden bana bir büyüsek.........
kızım sabah 8de uyandı 1de uyudu şimdi uyandı telsizden sesi geliyo yine bi işler çewiriyo hemn koşmalıyım ara katı daha indirmedim.. oturur pozisyona geliyor tutunup kaza çıkarabilir allah korusun ben koşayım bi...
canım benim zeynoda öyleydi haftalarca denedim en sonunda geçen hafta itibariyle başladı biberon almaya suyu ve meyve suyunu biberonda içiyoruz artık denemen lazım umarım tez zamnda alışır......
bence yediklerinden ve üşütmekten
zeynepi sadece çıtçıtlı badiyle kısa kollu yatırdım 3 gün kadar üstüne örtüde örttürmüyor ayaklarıyla itiyor 3 gün kadar sulu kokulu yeşil kaka yaptı dr bana üşütmüş olabileceğimi söyledi bende yatırıken altına atlet üstüne uzun kollu cıtcıtlı badi ayağına yarım çorap ve ince pijama giydiriyorum açsada üstünü bişey olmuyor kakamız düzeldi
şartlar insanın elini kolunu bağlıyor allahaım yardımcın olsun huzur sağlık sakinlik versin ben bile 5 dk ayrılsam bebeğimden 4 dönüyorum aylardır kendime dair bişey yapmadım
kız ebruuuuuuu selamsız
geçen yağmurun elinde pembe bir oyuncak gördüm nerden aldınız diye sordum ama görmedin sanırım sorumu
allahım bir geçse o altı ay daha
gece gündüz tek dileğim bu sağlıklı sıhhatli 6 ayı çabucak atlatmak zor işler bu endişeler varsayımlar acabalr belkiler kafa yedirtmeden bana bir büyüsek.........
kızım sabah 8de uyandı 1de uyudu şimdi uyandı telsizden sesi geliyo yine bi işler çewiriyo hemn koşmalıyım ara katı daha indirmedim.. oturur pozisyona geliyor tutunup kaza çıkarabilir allah korusun ben koşayım bi...
doktor cerenin diş çıkarmasına daha 1ay falan war dedi.. şişmiş ama o kadar yakın değiller dedi
canım benim zeynoda öyleydi haftalarca denedim en sonunda geçen hafta itibariyle başladı biberon almaya suyu ve meyve suyunu biberonda içiyoruz artık denemen lazım umarım tez zamnda alışır......
canım ben ilk baş aptamil kulanıyodum ondan pek memnun kalmadım kilo artışı hiç olmadı.. sma gold aldım sonra o iyi geldi..
mamayı sewmeyen bebklere milupanın milumilini öneriyolar.. onu sewerek içiyolarmış..
bnce milumili dene istersen hatta doktruna sor deneme boyu oluyo bazı doktorlarda tek öğünlük öyle dene annem getrmişti doktordan bi sürü deneme boyu mamalar :) bnde bi yere giderken atıyorum çantamayerimseniben
selinde ateşlenme yok ama iştahsızlık var birde sürekşl ieli ağzında mızırdanıp dyuruyor diş kaşıyıcıyı beğenmedi alamdı ağzına ? birde ona çıngıraklı çorap aldım çok hoşuna gitti bi tek onla oyalanıyor keşke daha çönce lsaymışım biraz küçük oldu ayağına :):): geç kalmışım sanırım :):):
Bosna bacım ben yarın işe başlıyorum böyle deyip yaralama beni. benim zilli ne sağılmış süt içer ne biberon ne mama, benden başka hiçbir şey emmiyor.. yarın işe gidiyorum bakalım ne olacak.
ayrıca annenin çalışması çocuğun kişilik gelişlimi için faydalıymış. sürekli anne ile olan çocuk anneye bağımlı hale geliyormuş ya da anneyi kullanmaya başlıyormuş. bence çalışmayan anneler bile çocuklarından biraz ayrı zaman geçirmeliler. bizim durumumuzun tek kötü tarafı bizimkiler çocuk değil bebek. hem de bir kadının her zman sosyal güvencesi olmalıdır. bebeğimin sağlık güvencesini ben sağlıyorum ve gurur duyuyorum bu durumla. o nedenle sıkma canını.
HAvuç suyu weren warmııııııııııııı
bide günde kaç kere kaç cc meyve suyu weriosunuzzzzzz
2. Baskı...
Canım aynı durumdayız senle.. Pelin de memeden başka bişeyi kabul etmiyor. Ek gıdaları da sevmiyor. Bi yoğurt yiyor.. Başka da bişeyi ağzına sürmüyor.. Ben de yarın başlıyorum okula.. bilmiyorumkismile Aklım hep evde takılı kalcak..
Bi de doktorumuz gelişimini yetersiz bulduğu için mama takviyesi yap dedi ama Pelin ne kaşıkla ne de biberonla hiç bişey içmiyor.. Sırf bunun için istifa etmeyi bile düşünüyorum günlerdir...:sinifsinif:
Bütün bunlar yetmezmiş gibi bi de kakasında enfeksiyon çıktı.. Antibiyotik verdi dr. Onu da içmiyo.. Çok huzursuz.. Ne uyuyor, ne keyfi var.. Bu halde okula başlasam bile nasıl ders anlatıcam bilmiyorum... :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?