2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oğlum yarın 6 aylık.kocaman oldu paşam.bir altı ay sonraa 1 yaşında...:lepi:delikafadulden

allahım bir geçse o altı ay daha
gece gündüz tek dileğim bu sağlıklı sıhhatli 6 ayı çabucak atlatmak zor işler bu endişeler varsayımlar acabalr belkiler kafa yedirtmeden bana bir büyüsek.........

canım ben ilk baş aptamil kulanıyodum ondan pek memnun kalmadım kilo artışı hiç olmadı.. sma gold aldım sonra o iyi geldi..
mamayı sewmeyen bebklere milupanın milumilini öneriyolar.. onu sewerek içiyolarmış..
bnce milumili dene istersen hatta doktruna sor deneme boyu oluyo bazı doktorlarda tek öğünlük öyle dene annem getrmişti doktordan bi sürü deneme boyu mamalar :) bnde bi yere giderken atıyorum çantamayerimseniben

doktor cerenin diş çıkarmasına daha 1ay falan war dedi.. şişmiş ama o kadar yakın değiller dedi

Zaman ne çabuk geçiyor di mi...
Daha dün gibi burda paylaştığımız hamilelik heyecanları...
Allah hepsine nice 6 aylar 6 yıllar nasip etsin, sağlıkla :)

o günleride beraber görecez inşallahboshayallersmilezemuszemusopuyorumnanaktan
inşaallah Allah ım daha nice uzun aylar yıllar göstersin hepimize ve inşaallah o günleride beraber görelim.
gece gündüz tek dileğim bu sağlıklı sıhhatli 6 ayı çabucak atlatmak zor işler bu endişeler varsayımlar acabalr belkiler kafa yedirtmeden bana bir büyüsek.........

evet anne olmak öyle bişeymiş ki heran endişe öylemi iyi böyle mi iyiler acaba lar.ama her ayı her günü ayrı güzel.

kızım sabah 8de uyandı 1de uyudu şimdi uyandı telsizden sesi geliyo yine bi işler çewiriyo hemn koşmalıyım ara katı daha indirmedim.. oturur pozisyona geliyor tutunup kaza çıkarabilir allah korusun ben koşayım bi...

Ben meyve püresi werice meyve suyu wermiyordum aslında elmanın püresini suyundan daha çok sewmişti biberonuyla kendi tuta tuta içmişti .wersemmiki ayrıca? ne kadar günde. bide kaç cc weriorsunuz. havuç suyu anne sütüne en yakın meyve susuymuş havuç suyu weren war mı
*

kayınvalidemler ALP E bayramlık alacakmışsempatiksalakcinni perşembe gidip bakıcazboshayallersmile

akşama menümde sadece FIRIN MAKARNA var kociş yok evde.hadi gelin sizede yapayımcokacimcoook

koş kız koş ceri bu beklenir aman dikkat karnını doyur dananıda al gel anası
kız zeyoya kg aldırmak için ne yedirem sen ustasın bu işlerde:))))

Evet yediklerinden de olabilir, üşümüş de olabilir.
Son 1-2 gecedir biraz serin oluyor ev, bizimki de üstünü açıyor.
Belki ayakları üşümüştür, bu gece giydirip yatırayım...

Amin canım, sağol, Allah razı olsun...
Valla ben de hiç birşey ypmıyprum kendim için, ağdaya bile gitmiyorum :)
Şikayetçi değilim, boş olan her anımı oğlumla geçirmekten büyük keyif alıyorum...

Aynen aynen...
Endişeler, kendini sorgulamalar, vicdan azapları...
Birşey aynı anda hem bu kadar güzel hem bu kadar zor olabilir mi...

O telsiz sesi yok muuu tam yerleşirsin ohh dersin hemen öter
Ara kat dediğin en üst demi. bide en alt war bnmki oturmuyorda üyüzkoyun pat dönüveriyor ben knarlara yastık koydum o yüzden yaklaşamıyor kenarlara sende öyle yap. altıda çok alçak ya. ben alt kısmına sünger kestirtcem yataan içine göre onun üstüne indircem yataanı o zmn dsha yüksek olur normal yatak seviyesinde olur

doktor cerenin diş çıkarmasına daha 1ay falan war dedi.. şişmiş ama o kadar yakın değiller dedi

yalancilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr banada çok erken ancak 6 ayın sonuna dogru dedi salak adam kızım o ayın sonuna kalmadan 2 diş birden çıkardı şimdide yanlardan ve üstten çıkarıyor bembeyaz ve şiş huzursuz gece ağlamalrı arttı salya sümük ne bulsa ağzına sokuyor ellerimi ısırmak istiyor saçlarımı ağzına göçtürüyor

canım benim zeynoda öyleydi haftalarca denedim en sonunda geçen hafta itibariyle başladı biberon almaya suyu ve meyve suyunu biberonda içiyoruz artık denemen lazım umarım tez zamnda alışır......

umarım canım umarım...

benim kilo artışı ile ilgiliproblemim yok. doktor önce sütün yetmiyorsa conformil ver didi. ben hiç vermedim. bu gidişimde pahalı mamaya gerek yok bebelac falan ver dedi. ben de bebelac aldım. onu içmedi. aslında ben mamayı esas yoğurt yapmöak için almıştım. bizim hastanenin politikası kesinlikle eşantiyon mama vermiyorlar. bizim elvin doğduğunda sütsüz kaldmıştı mama verdi hemşire eve gidince ne olacak adını söyleyin de alalım dedik. adını bile söylemedi. anne sütünü teşvik etmek içinmiş.

Mrb anmişler gecmise baktimda brbislerimizin üzerini örtme falan biz hala atlet ve kilot ile yatıyoruz çünkü hala çok sıcak 30 derece oluyo suanda 29 derece

Pelin'in de oynadığı tektük oyuncaklardan biri o çıngıraklı patikler...

ay kızlar sizi gördüm mutlu oldm aynı dönem doğum yapan kimse yok çevremde insan knşcak adam arıyo bende mart anneiyim oleyyy oğluşum 3 aylıkken işe başladım tabi emmeyince sütüm yetmemeye başladı sıcaklarda bastırınca iştahı da kalmadı aptamil kullanıyorum ama kilo alışı durdu bide ek besine tümden geçen var mı ben öğün olarak vermiyorum ktorum da hiç yardımcı olmuyo sizler naaptınız öpücükler sevgiler

Canım aynı durumdayız senle.. Pelin de memeden başka bişeyi kabul etmiyor. Ek gıdaları da sevmiyor. Bi yoğurt yiyor.. Başka da bişeyi ağzına sürmüyor.. Ben de yarın başlıyorum okula.. bilmiyorumkismile Aklım hep evde takılı kalcak..
Bi de doktorumuz gelişimini yetersiz bulduğu için mama takviyesi yap dedi ama Pelin ne kaşıkla ne de biberonla hiç bişey içmiyor.. Sırf bunun için istifa etmeyi bile düşünüyorum günlerdir...:sinifsinif:
Bütün bunlar yetmezmiş gibi bi de kakasında enfeksiyon çıktı.. Antibiyotik verdi dr. Onu da içmiyo.. Çok huzursuz.. Ne uyuyor, ne keyfi var.. Bu halde okula başlasam bile nasıl ders anlatıcam bilmiyorum... :sinifsinif:

canım benim çok geçmiş olsun işte çalışınca böyle endişeler oluyor allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…