- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.961
ay kızlar sizi gördüm mutlu oldm aynı dönem doğum yapan kimse yok çevremde insan knşcak adam arıyo bende mart anneiyim oleyyy oğluşum 3 aylıkken işe başladım tabi emmeyince sütüm yetmemeye başladı sıcaklarda bastırınca iştahı da kalmadı aptamil kullanıyorum ama kilo alışı durdu bide ek besine tümden geçen var mı ben öğün olarak vermiyorum ktorum da hiç yardımcı olmuyo sizler naaptınız öpücükler sevgiler
Ben meyve püresi werice meyve suyu wermiyordum aslında elmanın püresini suyundan daha çok sewmişti biberonuyla kendi tuta tuta içmişti .wersemmiki ayrıca? ne kadar günde. bide kaç cc weriorsunuz. havuç suyu anne sütüne en yakın meyve susuymuş havuç suyu weren war mı
*
Canım aynı durumdayız senle.. Pelin de memeden başka bişeyi kabul etmiyor. Ek gıdaları da sevmiyor. Bi yoğurt yiyor.. Başka da bişeyi ağzına sürmüyor.. Ben de yarın başlıyorum okula.. bilmiyorumkismile Aklım hep evde takılı kalcak..
Bi de doktorumuz gelişimini yetersiz bulduğu için mama takviyesi yap dedi ama Pelin ne kaşıkla ne de biberonla hiç bişey içmiyor.. Sırf bunun için istifa etmeyi bile düşünüyorum günlerdir...:sinifsinif:
Bütün bunlar yetmezmiş gibi bi de kakasında enfeksiyon çıktı.. Antibiyotik verdi dr. Onu da içmiyo.. Çok huzursuz.. Ne uyuyor, ne keyfi var.. Bu halde okula başlasam bile nasıl ders anlatıcam bilmiyorum... :sinifsinif:
ben 50 cc veriyorum emzirdiğim için ,aynı gün suda veriyorum ne kadar içerse havuç suyu vermedim daha
Ben verdim bi kez ama hiç sevmedi.. Havucu eline verdim öyle kemirdi biraz.. Sonra da genzine parça falan kaçar diye bi daha vermedim..
2 kez de sebze çorbası yaptım havuçla.. Onları da yemedi..
Hoşgeldin cnm..ay kızlar sizi gördüm mutlu oldm aynı dönem doğum yapan kimse yok çevremde insan knşcak adam arıyo bende mart anneiyim oleyyy oğluşum 3 aylıkken işe başladım tabi emmeyince sütüm yetmemeye başladı sıcaklarda bastırınca iştahı da kalmadı aptamil kullanıyorum ama kilo alışı durdu bide ek besine tümden geçen var mı ben öğün olarak vermiyorum ktorum da hiç yardımcı olmuyo sizler naaptınız öpücükler sevgiler
canım benim çok geçmiş olsun işte çalışınca böyle endişeler oluyor allah kolaylık versin...
Hoşgeldin cnm..
Biz 6,5 aylık olduk ama drumuzun tavsiyesiyle sadece meyve suyu, meyve püresi, yoğurt ve sebze çorbası veriyorum.. Hoş bütün bu saydıklarımın arasından sadece yoğurdu severek yiyo ama..
Bizim kız meyveleri püre halinde ya da suyuyla diil direkt ısırarak yemek istiyo... Dün üzüm için kudurdu.. Gittim suyunu sıktım geldim.. Yüzüne bile bakmadı.. Bugün aynısını muza yaptı... En kısa zamanda bi meyve filesi edinmem lazım....
Saol cnm ya...
Sağlık olsun canım ne yapalım, sabırr sabırrr....Gamzecim, bizimkiler de öyledir.
İstedikleri zaman gelir, istedikleri zaman giderler.
Benim haberim olmaz genelde, en iyi ihtimalle eşime söylerler, beni muhattap almazlar bile...
6 yıldır böyle bu...
Ağlıyorum valla ben...
Ah be Gamzecim, ilk bebeğimin yanında değilim, ikincinin olabilsem bile, bu vicdan azabı hiç geçmeyecek ki...
Belki daha da artacak Doruk'umun ne suçu vardı diye...
Öle galiba .. Ya bellesin bellesin, o da benim kardeşim sayılır, samimi olsun, yapılan iyiliği görsün canımı yesin.. ama..sizin ewi kendi ewi bellemiş karuuu:)
ha bi de kocası orda bu bütün sezon sizde ha? nasıl bi ewliik bu gelsin orda bi ew tutsunlar alla alla yaaalsanaalsanasmile
akannehir akannehir akannehirBosna benim meleğimde kendi kendine uyuyor şimdiye kadar hiç ayağımda yada beşiğinde sakladığımı bilmem, beşiğe atıyorum emziği veriyorum uyuyor, ayrıca 6 aydır inanın hiç beni uyandırmadı geceleri maşallah diyip dilimi ısırıyorum:)))
Üzüm suyunu nerede sıkıyorsun cnm[/B]Hoşgeldin cnm..
Biz 6,5 aylık olduk ama drumuzun tavsiyesiyle sadece meyve suyu, meyve püresi, yoğurt ve sebze çorbası veriyorum.. Hoş bütün bu saydıklarımın arasından sadece yoğurdu severek yiyo ama..
Bizim kız meyveleri püre halinde ya da suyuyla diil direkt ısırarak yemek istiyo... Dün üzüm için kudurdu.. Gittim suyunu sıktım geldim.. Yüzüne bile bakmadı.. Bugün aynısını muza yaptı... En kısa zamanda bi meyve filesi edinmem lazım....
:) Hoş geldinnn
kilo alımının yawaşlaması normal her ay 1 kilo alsa bu couklar iflah olmaz:) Temden ek besin için çoook erken herkes günde en az 500 cc ya anne sütü ya mama werio tabi kahvaltı ögle akşam yemekleri verenler war ben sadece meyve püresi ve corbalardayım dsha. yawaş yawaş geçiçcez.
neden ikaz aldın sen?fisfisfisbişi daha socam uyku düzeniniz nasıl benim oğlum 5 ay 9 günlük
bazı geceler 5 kere uyanıyo bazı geceler 2 kere ama gündüzleri neredeyse hiç uyumuyo ama huzursuz değil mutlu oyun istiyo sizde durum nasıl bide nasıl uyutuyorsunuz benimki sadece memede uyuyor e her uyandığındada önce mama sonra meme almadan uyumuyor tavsiyesiolan var mı
neden ikaz aldın sen?fisfisfis
kızlar evde yaptğnz corbaları blendırda püra haline getirip veriosnz degilmi?
hani şu hazırkavanoz püreleri gibi
bende anlamadım boşverrr devam etyerimsenibenikaz mı almışım nası olmuş nerden bakılıyo hiç haberim yok
daha acemiyim zatn anlamadım ki ne nası oluyo
Canım aynı durumdayız senle.. Pelin de memeden başka bişeyi kabul etmiyor. Ek gıdaları da sevmiyor. Bi yoğurt yiyor.. Başka da bişeyi ağzına sürmüyor.. Ben de yarın başlıyorum okula.. bilmiyorumkismile Aklım hep evde takılı kalcak..
Bi de doktorumuz gelişimini yetersiz bulduğu için mama takviyesi yap dedi ama Pelin ne kaşıkla ne de biberonla hiç bişey içmiyor.. Sırf bunun için istifa etmeyi bile düşünüyorum günlerdir...:sinifsinif:
Bütün bunlar yetmezmiş gibi bi de kakasında enfeksiyon çıktı.. Antibiyotik verdi dr. Onu da içmiyo.. Çok huzursuz.. Ne uyuyor, ne keyfi var.. Bu halde okula başlasam bile nasıl ders anlatıcam bilmiyorum... :sinifsinif:
evet canm o şekilde denedim sewdi ama bu corbaları sulu şekildepişirip biberonla içiren varmı acepEvet ben öyle yapıyorum, sen çorbasına devam maması koyup içirecektin Yağmura, denedin mi öyle hiç, bi ara muhabbeti geçmişti ya hani..
ikaz mı almışım nası olmuş nerden bakılıyo hiç haberim yok
daha acemiyim zatn anlamadım ki ne nası oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?