2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) Hoş geldinnn
kilo alımının yawaşlaması normal her ay 1 kilo alsa bu couklar iflah olmaz:) Temden ek besin için çoook erken herkes günde en az 500 cc ya anne sütü ya mama werio tabi kahvaltı ögle akşam yemekleri verenler war ben sadece meyve püresi ve corbalardayım dsha. yawaş yawaş geçiçcez.

Ben verdim bi kez ama hiç sevmedi.. Havucu eline verdim öyle kemirdi biraz.. Sonra da genzine parça falan kaçar diye bi daha vermedim..
2 kez de sebze çorbası yaptım havuçla.. Onları da yemedi..

Ücretsiz izin alsan. rahaat rahat bebeğini büyütsen azcık olmaz mı:? ayrıca sen olmayınca öyle bi içer öyle bi alır ki ama seni ister o işte işin kötü yanı:) gelişimi derken neyini yetersiz buldu kilo almıo mu

ben 50 cc veriyorum emzirdiğim için ,aynı gün suda veriyorum ne kadar içerse havuç suyu vermedim daha

bende emziriyorum o zmn bende 50 cc werim havuç suyunu duymuştm ama kimse wermeyince bahsetmeyince cesarwet edemedim

Ben verdim bi kez ama hiç sevmedi.. Havucu eline verdim öyle kemirdi biraz.. Sonra da genzine parça falan kaçar diye bi daha vermedim..
2 kez de sebze çorbası yaptım havuçla.. Onları da yemedi..

geçen ben 4-5 dilim kabak bi patatesle çorba yapmıştım bayılmıştı dün bi kabak bi pat. bi havuçla yaptım öğürdü resmen ben suçu kabağa bulmıştum cuku havuçta şeker war. ama dediğin gibide olabilir. kabak oranını azaltıp havucuda azaltıp bidaa denicdem olmazsa eskisi gibi azcık kabak ve pat. yapcam.
yogurda allerjimiz war hedirdiğim an sırtı fısır fısır kalkıyor keçi sütüde kalkıo inek sütüde napcaamı bilmiorum çokda seviyo. alışır mı onuda bilmiorum. iyi bi ek gıda aslında şimdi corbalara baglandık sırf. :S

Hoşgeldin cnm..
Biz 6,5 aylık olduk ama drumuzun tavsiyesiyle sadece meyve suyu, meyve püresi, yoğurt ve sebze çorbası veriyorum.. Hoş bütün bu saydıklarımın arasından sadece yoğurdu severek yiyo ama..
Bizim kız meyveleri püre halinde ya da suyuyla diil direkt ısırarak yemek istiyo... Dün üzüm için kudurdu.. Gittim suyunu sıktım geldim.. Yüzüne bile bakmadı.. Bugün aynısını muza yaptı... En kısa zamanda bi meyve filesi edinmem lazım....
canım benim çok geçmiş olsun işte çalışınca böyle endişeler oluyor allah kolaylık versin...

Saol cnm ya...

file süper bi şey ben bebedorunkini kullanıyorum üzüm muz şeftali koyuyorum afiyetle samura somura yiyiyor

Sağlık olsun canım ne yapalım, sabırr sabırrr....

Öyle deme üzme beni bilmiyorumkismile
Sen kendin söylerdin hep.. Ben onun daha iyi şartlarda olması için çalışıyorum diye..
Rabbim versin sabrını inş. :teselli:
sizin ewi kendi ewi bellemiş karuuu:)
ha bi de kocası orda bu bütün sezon sizde ha? nasıl bi ewliik bu gelsin orda bi ew tutsunlar alla alla yaaalsanaalsanasmile
Öle galiba .. Ya bellesin bellesin, o da benim kardeşim sayılır, samimi olsun, yapılan iyiliği görsün canımı yesin.. ama..

Ev tutamazlar cnm, eşinin iyi bir işi var Ankara'da boshayallersmile
akannehir akannehir akannehir
Üzüm suyunu nerede sıkıyorsun cnm[/B]

hoşbulduk bende öyle yaptım ii doğru yapmışım arada yoğurtla sebze çorbası falan yapıp tattırıyorum meyve ürelerini sevmedi bi tek sebze çorbasında yalanıyo ah birazda kilo alsa tombiş olsa...

meyve filesi die bişi de mi varmış ay iyiki bulmuşum sizi hemen almam lazım benimki daha 5 9 günlük ama sofrada gördüğü herşeye el atıyo ben hazırlayıp getirene kadarda unutuyo cazibesini kaybediyo yiyecek bu file işidaha pratik olur sanırım hemen almalıyım hemen hemen...

bişi daha socam uyku düzeniniz nasıl benim oğlum 5 ay 9 günlük
bazı geceler 5 kere uyanıyo bazı geceler 2 kere ama gündüzleri neredeyse hiç uyumuyo ama huzursuz değil mutlu oyun istiyo sizde durum nasıl bide nasıl uyutuyorsunuz benimki sadece memede uyuyor e her uyandığındada önce mama sonra meme almadan uyumuyor tavsiyesiolan var mı

neden ikaz aldın sen?fisfisfis

Ben de bayramdan sonra her gün büroya gidip geleceğim yani tam anlamıyla işe başlayacağım.Ben de kara kara nasıl yapacağımı düşünüyorum.Bir de üstüne üstlük perşembe günü yarım günlüğüne büroya gitmiştim.Eve geldiğimde bir de ne göreyim benim kız boynuma atladı ve durdu durdu bana sarıldı beni öptü durdu yarım saat boyunca.Beni ve herkesi ağlattı.Artık her şeyin farkındalar ve tepkilerini ortaya koyuyorlar.İşimiz daha da zorlaşıyor anlayacağınız...

kız ebruuuuuuu selamsız
geçen yağmurun elinde pembe bir oyuncak gördüm nerden aldınız diye sordum ama görmedin sanırım sorumu
3 den falz oldu bu sorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…