2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bişi daha socam uyku düzeniniz nasıl benim oğlum 5 ay 9 günlük
bazı geceler 5 kere uyanıyo bazı geceler 2 kere ama gündüzleri neredeyse hiç uyumuyo ama huzursuz değil mutlu oyun istiyo sizde durum nasıl bide nasıl uyutuyorsunuz benimki sadece memede uyuyor e her uyandığındada önce mama sonra meme almadan uyumuyor tavsiyesiolan var mı

esrin çok şükür atlattı esinimiz geçmiş olsun tekrardan
nilüfer hala bulamadın mı anahtarı nasıl yaptın sağma işini
hatçee geçmiş olsun kuzum ne yaptı da kaynanatör kızdın bu kadar
ebuşş ben örtüyorum üstünü yüzüne çekse de açabiliyo tekrar hem kalın yorgan örtecek değilsin ki ince battaniyeden bişiycik olmaz pimpiriklenme bu kadar
mihriban maaşallah bebişine kız mı istiyosun erkek mi? bende de polikistik over var aşılamayla oldu kuzucum doğumdan beri korunmuyoruz bakalım kendiliğinden gelecek mi bizimki de :)))
gamzee Allah sabır versin bacım iyi en azından çalışıyomuş 24 saat evde değil yani ona şükür :))
burcu arda da kendi uyuyo canım ama bazen istisnalar oluyo emerek uyumak istiyo
hepkaravana hoşgeldin aramıza maaşallah bebişine

yarın kuzum tamm 6 aylık oluyo aşı günü olarak 8 eylülü vermişlerdi ama bikaç saat önce hemşiremiz aradı aşılar gelmiş o günü beklemenize gerek yok dedi yarın aşı olcek oğluşum yani inşallah ateşlenmez :Saruboceq:

he aynennnnn onu diyommmmm he kız kızımın yeni resimleri var ama telf usb unutmuşum ondan atamnmıyom dur bulacam yolunu
o anahtarlıktı ya..
koparttım clips ini ..kac sene önce bi oyuncakcıdan almştm heryerde vardır
sendemi alcansempatiksalakcinni
aynısından alma heee sen mor panter alllaelaelaelaelae

yerim senin kuzunuopuyorumnanaktan
calpol verirsin jalem bişicik olmaz ARDA ma paa o paşa

kızım muz yiyorrr.. ama püre olarak falan değil koparıp yiyo ısırarak yani:))) çğnye çiğneye yutuyo.. we ilginç ama bu şekil daha çok sewio herşeyi böle çiğneyerek yemek istyordbilmiyorumkismile

koş kız koş ceri bu beklenir aman dikkat karnını doyur dananıda al gel anası
kız zeyoya kg aldırmak için ne yedirem sen ustasın bu işlerde:))))
BENİM CERO YİYO YEMİYO ANCA GÜNDE 5KEZ KAKA YAPMAYI BİLİO ÇOK HAREKJETLİ YA SANIRIM BU SEBEPLE KİLO ALMIYOR YOKSA ONUN YEDİKLERİYLE WARYAAAAAAA..
BİR KAPTA PİRİNÇ UNU, BUĞDAY NİŞ, MISIR NİŞ, PATATES NİŞASTALARINI KARIŞTIR HER AKŞAM SON ÖĞÜN OLARAK YANİ YATMAYA YAKIN AZCIKTA ŞEKER AT İÇİNE BUNU MUHALLEBİ YAP İSTER SÜTLE YADA 1 BARDAK SUYLA YAP HAFİF ILIYINCA 5 ÖLÇEKTE MAMA KAT KARIŞTIR BAYA.. AFİYETLE YEDİR YANINDA BİBERONLA SUDA BULUNDUR ARALARDA SU DA WER İÇER LIKIR LIKIR HEM MİDESİDE BÜYÜR)

KAHWALTISINDA 1 TATLI KAŞIĞI TAHİN 1 TATLI KAŞIĞI PEKMEZ KOY BEBE BİSKÜWİSİNİ EKSİK ETME..
BİBERON MAMALAIRINDA İÇİNE 3 BEBE BİSKÜWİSİ AT SADE SADE İÇMESİN

ÇORBALARINA AZ AZ EKMEK İÇİ UFALA

YOĞURDUNU BAZEN BEBE BİSKÜWİSİ WE MUZLA BLENDIRDAN GEÇİR...
BENDEKİ TÜYOLAR BÖYLE CANIM
BİRDE SÜTLÜ TERE YAĞLI PATATES PÜRESİ...

HAvuç suyu weren warmııııııııııııı
bide günde kaç kere kaç cc meyve suyu weriosunuzzzzzz
2. Baskı...
YOK CANIM YASTIK FALAN DEĞİL BENİM KIZ DİREK KENDİNİ KALDIRIYOR WE OTURUYOR.. GEÇEN GÜN BEBEK ARABASININ YAN KOLUNDAN DESTEK ALARAK kafa aşağı attı kendini ayaklarından yakaladım son anda mucizewi bişkilde yakaladım kafaüstü düşerken we aynı şeyi beşiğin kenarından tutup kaldırrark kendini yapar die korkuyorum.. karışık yazdım ama anla işte:)))))))))

ben bi kere weriorum genelde kahwaltı sonrası 1 çay bardağı...

bence sen herşeyden önce doktorunu değiştir canım..
kilo alımı durduysa mamayı değiştir we milumil al sewerk içecektir tatlı olduğundan.
ek gıdalara da meywe suları püreleri we yoğurtla başlayabilirsin

muhtemelen acıkıyodur sen onun uyanmasına fırsat wermeden uyrken biberon maması yap besle yada yatırmadan önce muhallebi yap wer o onu 3,4 saat deliksiz uyumasını sağlar..
tabi dişelrde rahatsız edio olabilir benim kızımda gece 2/3 kez falan uyanıyo

Son düzenleme:
onlıne cewrimiçileri göreiliomusnz
şimdi gelr koci
anneme gecip orda iftar acaca
ordanda halamın kızına süpriz dogumgünüüüü
evi basacaz pastayla

Ebruu, püreleri sulandırıp biberona koyup verme sakın, o zaman kaşığa nasıl alışacak bacım, kaşıkla çorba kıvamında sen içir işte, nerden çıkardın aylar sonra biberonu şimdi..

Hasretcim, kocaman bir maşallah Cery' ye, imrendim valla yediklerine, ben bile o kadar yemiyorum kız, her yerde anlatma nazar değer çocuğa, benim kızda salatalık ve muzu elinde kendi koparıp çiğneyerek yemeye bayılıyor, çiğneme kabiliyetlerinin erken gelişmesi iyi olur, devam et sen, boğazına kaçar diye korkmuyorum ben, sende benim kafadansın sanırım :))

alkisalkisalkis
okurken iştahım açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…