- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.981
abowww:kedi:kız ebruuuuuuu selamsız
geçen yağmurun elinde pembe bir oyuncak gördüm nerden aldınız diye sordum ama görmedin sanırım sorumu
3 den falz oldu bu sorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
bi önceki sayfada msj ının üzernde ikaz işareti varyardım eder misin nasıl bakıcam neden ikaz aldığıma
bi önceki sayfada msj ının üzernde ikaz işareti var
nedenini billmiorum
abowww:kedi:
kız valla şimdi gördüm habarım yok
pembe panterimi dion?
naniknaniksırnaşık şeyonu ben koyum yaa :)) bende söölediğinden beri talan ettim pc yi nerde bu ikaz die
hehehe
o anahtarlıktı ya..he aynennnnn onu diyommmmm he kız kızımın yeni resimleri var ama telf usb unutmuşumondan atamnmıyom dur bulacam yolunu
o anahtarlıktı ya..
koparttım clips ini ..kac sene önce bi oyuncakcıdan almştm heryerde vardır
sendemi alcansempatiksalakcinni
aynısından alma heee sen mor panter alllaelaelaelaelae
yerim senin kuzunuopuyorumnanaktanyarın kuzum tamm 6 aylık oluyoaşı günü olarak 8 eylülü vermişlerdi ama bikaç saat önce hemşiremiz aradı aşılar gelmiş o günü beklemenize gerek yok dedi yarın aşı olcek oğluşum yani inşallah ateşlenmez :Saruboceq:
genede dikkat et kıs bogulur yavrumkızım muz yiyorrr.. ama püre olarak falan değil koparıp yiyo ısırarak yani:))) çğnye çiğneye yutuyo.. we ilginç ama bu şekil daha çok sewio herşeyi böle çiğneyerek yemek istyordbilmiyorumkismile
BENİM CERO YİYO YEMİYO ANCA GÜNDE 5KEZ KAKA YAPMAYI BİLİOkoş kız koş ceri bu beklenir aman dikkat karnını doyur dananıda al gel anası
kız zeyoya kg aldırmak için ne yedirem sen ustasın bu işlerde:))))
O telsiz sesi yok muuu tam yerleşirsin ohh dersin hemen öter
Ara kat dediğin en üst demi. bide en alt war bnmki oturmuyorda üyüzkoyun pat dönüveriyor ben knarlara yastık koydum o yüzden yaklaşamıyor kenarlara sende öyle yap. altıda çok alçak ya. ben alt kısmına sünger kestirtcem yataan içine göre onun üstüne indircem yataanı o zmn dsha yüksek olur normal yatak seviyesinde olur
YOK CANIM YASTIK FALAN DEĞİL BENİM KIZ DİREK KENDİNİ KALDIRIYOR WE OTURUYOR.. GEÇEN GÜN BEBEK ARABASININ YAN KOLUNDAN DESTEK ALARAK kafa aşağı attı kendini ayaklarından yakaladım son anda mucizewi bişkilde yakaladım kafaüstü düşerken we aynı şeyi beşiğin kenarından tutup kaldırrark kendini yapar die korkuyorum.. karışık yazdım ama anla işte:)))))))))HAvuç suyu weren warmııııııııııııı
bide günde kaç kere kaç cc meyve suyu weriosunuzzzzzz
2. Baskı...
bence sen herşeyden önce doktorunu değiştir canım..ay kızlar sizi gördüm mutlu oldm aynı dönem doğum yapan kimse yok çevremde insan knşcak adam arıyo bende mart anneiyim oleyyy oğluşum 3 aylıkken işe başladım tabi emmeyince sütüm yetmemeye başladı sıcaklarda bastırınca iştahı da kalmadı aptamil kullanıyorum ama kilo alışı durdu bide ek besine tümden geçen var mı ben öğün olarak vermiyorum ktorum da hiç yardımcı olmuyo sizler naaptınız öpücükler sevgiler
bişi daha socam uyku düzeniniz nasıl benim oğlum 5 ay 9 günlük
bazı geceler 5 kere uyanıyo bazı geceler 2 kere ama gündüzleri neredeyse hiç uyumuyo ama huzursuz değil mutlu oyun istiyo sizde durum nasıl bide nasıl uyutuyorsunuz benimki sadece memede uyuyor e her uyandığındada önce mama sonra meme almadan uyumuyor tavsiyesiolan var mı
genede dikkat et kıs bogulur yavrum
oburix yerim onu
BENİM CERO YİYO YEMİYO ANCA GÜNDE 5KEZ KAKA YAPMAYI BİLİOÇOK HAREKJETLİ YA SANIRIM BU SEBEPLE KİLO ALMIYOR YOKSA ONUN YEDİKLERİYLE WARYAAAAAAA..
BİR KAPTA PİRİNÇ UNU, BUĞDAY NİŞ, MISIR NİŞ, PATATES NİŞASTALARINI KARIŞTIR HER AKŞAM SON ÖĞÜN OLARAK YANİ YATMAYA YAKIN AZCIKTA ŞEKER AT İÇİNE BUNU MUHALLEBİ YAP İSTER SÜTLE YADA 1 BARDAK SUYLA YAP HAFİF ILIYINCA 5 ÖLÇEKTE MAMA KAT KARIŞTIR BAYA.. AFİYETLE YEDİR YANINDA BİBERONLA SUDA BULUNDUR ARALARDA SU DA WER İÇER LIKIR LIKIR HEM MİDESİDE BÜYÜR)
KAHWALTISINDA 1 TATLI KAŞIĞI TAHİN 1 TATLI KAŞIĞI PEKMEZ KOY BEBE BİSKÜWİSİNİ EKSİK ETME..
BİBERON MAMALAIRINDA İÇİNE 3 BEBE BİSKÜWİSİ AT SADE SADE İÇMESİN
ÇORBALARINA AZ AZ EKMEK İÇİ UFALA
YOĞURDUNU BAZEN BEBE BİSKÜWİSİ WE MUZLA BLENDIRDAN GEÇİR...
BENDEKİ TÜYOLAR BÖYLE CANIM
BİRDE SÜTLÜ TERE YAĞLI PATATES PÜRESİ...
YOK CANIM YASTIK FALAN DEĞİL BENİM KIZ DİREK KENDİNİ KALDIRIYOR WE OTURUYOR.. GEÇEN GÜN BEBEK ARABASININ YAN KOLUNDAN DESTEK ALARAK kafa aşağı attı kendini ayaklarından yakaladım son anda mucizewi bişkilde yakaladım kafaüstü düşerken we aynı şeyi beşiğin kenarından tutup kaldırrark kendini yapar die korkuyorum.. karışık yazdım ama anla işte:)))))))))
ben bi kere weriorum genelde kahwaltı sonrası 1 çay bardağı...
bence sen herşeyden önce doktorunu değiştir canım..
kilo alımı durduysa mamayı değiştir we milumil al sewerk içecektir tatlı olduğundan.
ek gıdalara da meywe suları püreleri we yoğurtla başlayabilirsin
muhtemelen acıkıyodur sen onun uyanmasına fırsat wermeden uyrken biberon maması yap besle yada yatırmadan önce muhallebi yap wer o onu 3,4 saat deliksiz uyumasını sağlar..
tabi dişelrde rahatsız edio olabilir benim kızımda gece 2/3 kez falan uyanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?