2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pardon abla bidaha olmaz:lepi:

selam kızlarr.. bkıorum çoğunuz ek gıda olayını çözmüşünüz ben kara cahilim valla daa bir iki meyvenin suyunu tattırdım çay kaşığı ile yavruma dr a kalsa o da olmıycak ama denemek istedim .. anneler çok kızıyo kaşığa alışmadı zorlancaksın diolar napıcamı bilmiorum bu hafta kontrolümüz var bizde başlıycaz 6 ayı dolduruyorus inş. sıkıntı çekmem.. hasretçim kızına binlerce maşallahhh canım ne güzel ya inş. hiç yemek seçmez zorlamaz seni ve ileridede yiip yiip kilo almaz şimdi üzülüosun ama ilerde mutlu olur :)

saglıgına gidiyo bidenem
hassreeeeeeeettt benimde annem olsanaaa:hulya: anni anniiii:kedi:
gel aşkım anninin şefkatli kollarınaaaasempatiksalakcinni seni dopinglesin sonra cery gibi zıp zıp olhihoyyyt:jeyyar:

kız biz yesek kesin suma güreşçilerinden beter oluruz kesin yuwarla gitsin artıkdelikafadulden ay anam anlatsam nolcek gerçi kilo alımı çok iyi bir ayda 750gr ciwarı aldı ama işte boyada gittiği için zayıf görünüyobenneyaptımki şöle biraz tontiş görünsün istiyorum çok değil tabi bakalım hedefim 7.ayda 9 kilo olmkohaoldumsmileaklinialirimsmile

:)))) Hehehehe, çok güzel tarif etmişin valla, sumo güreşçileri gibi oluruz hakkaten, İklim de bu ay 750 gr. almış, doktor görünüşte daha kilolu duruyor dedi, benim kız boydan kaybediyor sanırım, boyu 66 cm. olmuş, tombul görünüyor, benim avatarımdaki bebeği gördün mü, o benim kuzenimin kızı, 5 kilo doğdu, şu anda 10 aylık ve 10 kilo, bir süre sonra kilo alımları yavaşlıyor anlayacağın, inşallah hedefine ulaşabilirsin sende ama ben bi taraftanda korkuyorum obez olur diye :))

Nişasta öneriyorsunuz ama, bebekler için nişasta sağlıklı bir ek besin değil, boş boş şişirir sadece, pirinç unu ya da mısır unu ile yapın muhallebilerini, sindirimi kolay ve sağlıklı kilo aldırır..

1 yaşından önce yedirilmemesi gereken gıdalar:

Bal
Yumurta beyazı
çilek, kivi
patlıcan
inek sütü
tuz

Son düzenleme:
kaç kilo şimdi iklim ceren 6.ay 7970di yaklaşık tahmi çok kıpırıktı anca bunu yakaladık.. boyda 70cm..
ewet iklim ondan kilosu iyi duruyor demekki:) ay birazcık kilo aldıını göriimde orda ben stoplamasını bilirim olmaz yani bneim kızım obez falan obez olcak bebek kendini belli ederdi zaten 6ay bitti yaniyerimseniben

canım bize zaten birazda olsa koflanmaları için pirinçununa karıştırıp werioruz günde 1 öğün.. ama daha o kof tombişliği yakalayamadıma.s

:gitme: :gitme: Bunu da duyduktan sonra ben hiç gidemicem sanırım okula...
kızım muz yiyorrr.. ama püre olarak falan değil koparıp yiyo ısırarak yani:))) çğnye çiğneye yutuyo.. we ilginç ama bu şekil daha çok sewio herşeyi böle çiğneyerek yemek istyordbilmiyorumkismile
Bizimki de çiğnemek için çıldırıyo ama diş miş yok daha.. korkuyorum genzine kaçar die

Maşallah Ceren'e ya... Bir ayda 750gr.. Pelin anca 300gr almış bu ay..:sinifsinif: Ek gıda die bişey de yemiyo...Verdiklerimin hiç birini beğenmiyo. :bbo: :gitme: Bi de okula başlıycam..
İsyanlardayım... senağlama

Hasret, İklim 8 kilo şu anda, evet o sarı bebek benim yeğen, reklamlardaki bebek gibi hakkaten, maşallah yaa, birde yakından görsen tam yemelik...

Kızlar bebekleriniz kaç kilo bizim 3 gün önceki kontrolümüzde 8600 geldi boyda 70. Dr kilosu fazla dedi

:
Hasret, İklim 8 kilo şu anda, evet o sarı bebek benim yeğen, reklamlardaki bebek gibi hakkaten, maşallah yaa, birde yakından görsen tam yemelik...

Kızlar bebekleriniz kaç kilo bizim 3 gün önceki kontrolümüzde 8600 geldi boyda 70. Dr kilosu fazla dedi

8kilo muuuuuu!!! :2: ohaoldumsmile
Kendimi atabileceğim bildiğiniz yüksek bi yer var mı... :tomato:

:

Seninki kaç kilo, benimki mama ağırlıklı olduğu için sanırım fazla kilo aldı, şimdi 3 gündür mamAyı azalttım yoksa gidisAt kötü obez falan olur diye korkuyorum:))))

:bbo:
Seninki kaç kilo, benimki mama ağırlıklı olduğu için sanırım fazla kilo aldı, şimdi 3 gündür mamAyı azalttım yoksa gidisAt kötü obez falan olur diye korkuyorum:))))

bu ay sadece 300gr almış, 7500gr olmuş... Dr ek gıdaların haricinde mama da ver dedi ama bizimki meme dışında hiç bişeyi kabul etmiyo.. :1ninca: Sen hangi marka mama veriyosun?

:gitme: :gitme: Bunu da duyduktan sonra ben hiç gidemicem sanırım okula...

Bizimki de çiğnemek için çıldırıyo ama diş miş yok daha.. korkuyorum genzine kaçar die
bizdede diş yok işşte bnde en çok ona şaşıyorum ya diş warmış gibi çiğniyorsempatiksalakcinni çok komik oluyor ama ya bayılıyorum hele birde çekirdek çğniyor yiyor we sonra kakada görüyorum o 3 çekirdeği:))))))))))))
tatlışım sen biraz bastırman lazım bu konuda geçen okudum 1 gün boyunca yalnızca anne sütü wereceğini yazmışsın ki 6 ayını bitirmiş 7.ayında bi bebek nasıl beslenecek ki sadece a.s. ile..
aç kalınca sewecek başka çare yok anne sütüyle karıştırıp wer alışana dek.. kaç kiloydu pelin?

maşallah ya:)
kaç ay+gün ?? benim ki 6.ay kontrolünde 7970 boy 70cm di... öncesinde yani 5.ayda 7150-7200? dü
:

kaç kg?

:bbo:

bu ay sadece 300gr almış, 7500gr olmuş... Dr ek gıdaların haricinde mama da ver dedi ama bizimki meme dışında hiç bişeyi kabul etmiyo.. :1ninca: Sen hangi marka mama veriyosun?

Benim sutum basından beri çok az oldugu için hep mama takviyeli gittik. Bir haftadirda memeyi hiç almıyor sagarak vermeye çalışıyorum, mama olarak hep milupa aptamil verdim bazende milupa conformil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…