- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.021
bide boncuk mu koyuyon kıız o ne ölee çok fazla kilosu.. ne kadarlık şu an???benim bebikim de geçen ay 9400 69 cm idi.. yine kontrol var evde kendim tarttım 9700 çıktı boyuda 72 çıktı eğer doğru ölçtüysem
:bbo:
bu ay sadece 300gr almış, 7500gr olmuş... Dr ek gıdaların haricinde mama da ver dedi ama bizimki meme dışında hiç bişeyi kabul etmiyo.. :1ninca: Sen hangi marka mama veriyosun?
benim bebikim de geçen ay 9400 69 cm idi.. yine kontrol var evde kendim tarttım 9700 çıktı boyuda 72 çıktı eğer doğru ölçtüysem
bide boncuk mu koyuyon kıız o ne ölee çok fazla kilosu.. ne kadarlık şu an???
[anne sütü ile aldı canım o yüzden sorun olmaz dedi dr.. bide boyu çok uzun öyle tostoparlak durmuyor.. facede resimleri var.. :)6 aylık tam canım
Ben benimkinin kilosuna fazla diyordum ama siz bizdende fazlaymisiniz maşallah bebisine
elif seninki ne kadarlıktı
yaw bi ticker yapsanıza kendinizede görelim ne kadarlıklar bebişler
kız daha 6ayı bile doldurmamışşş, amaaan olsun ayaklanınca werirler olsada bi yanaşlarını ısırsam onun şimdialkisalkisalkis.. hee ynurun bebeği 10 kiloooo.. görmeniz lazımdı yarım dünya gibi:)
bide boncuk mu koyuyon kıız o ne ölee çok fazla kilosu.. ne kadarlık şu an???
milumil dene canım bence sewecek we içecek ilk başta uykuda beslemeyle başla işe.. enerji harcamadığı için direk kilo olur!
ewet şimdi baktım face ten maşalla ya abartı durmuyor kilosu tam istediğim ayar süper kollar bacaklar ısır ısır kopar walla:))))
kız resim yüklerken yayınla yapta görelim bari böle kaybolmuş arada...
ben de eşime yarın ilk işim miumil almak diodum .. uyurken biberonu alır mı ki???
cerende çok sevimli annesi maşallahhh.. yayınlanmıyomuymuş :) hiç bişile ilgilenemiorum ki bebiş çok huzursuz bu ay canım.. yaparım ama uyardığuın için saollopuyorumnanaktan
yaz bizde ek gıdaya geçmedik benim tek korkum yadırgaması :S bebeğine maşallah canım
ben göremedim resimleri:çok üzgünüm:
sağol canım seninkine maşallah.valla inşaallah yadırgamazlar ben yediklerimden ağzına sürüyorum seviyor ve devamı gelecek mi diye bakıyor elimi tekrar ağzına götürmeye çalışıyor.sen tattırmıyor musun hiç???
meywe sularını içiyordu zaten alp şimdi yoğurda ağırlık wer yoğurtta sütten daha fazla kalsiyum war we bağışıklığı için süper bi besin.. sebzelere de geç sewmezse içine meywe karıştır wer.. alışana kadar alp inşallah zorlamaz seni.. ewet liste kabarık arada daninolar falanda war tabi etli sebze çorbaları.. allaha şükür cery zor bi bebek değilopuyorumnanaktanhasret yaaa beni rahatlatsana alp te hala sadece anne sütü.ne vereyim ne yapayım bilmiyorum nedense bişey verme fikrini düşününce kendimide suçlu hissediyorum.senin cery nin liste kabarıkmış ama kilolu olmaması çok normal canım ya hareket çok fazla.alp te öyle doktor bile dedi bu kadar harekete iyi bile dedi geçen ay 700 gr. almıştı sütle.
ewet canım boydan kurtarıyor bir de kemikli demekki ceryde öyle kemikli bi bebeksempatiksalakcinnibir mart doumlu canım.. tam 6 aylık oldu.. aslında bende inanamıyorum o kiloda olduuna ama tartıda görünce inanıyorum :) uzun ya öyle aşırı durmuyo ama dr 8 aylık bebek gelişiminde dedi..
bizim ki sewiyo yaaa ama fazla kalmıyo maximum 20 dakika zaten bnd fazla tutmuyorum.. zamanla alışır canım şimdi düğmelerini keşfetti wuruyo çaldırıyo şarkı:)Bu arada hasret senle aynı zamanlarda almıştık aynı yurutecten seninki yurutecde durabiliyormu bizimki onda dengeyi sağlayıp duramıyor kafayı on tarafa doğru tutamayip çarpıyor su an kullanmiyoruz anliycan yurutecini, dengeyi kuramıyor ama emeklemeye başladı dengesiz bir kızım var benim anasına çekmiş:)))
ben de eşime yarın ilk işim miumil almak diodum .. uyurken biberonu alır mı ki???
faceden eklerim seni elif gürleyen senin isim ne geçio yada sen ekle :) .. bende birkaç meyve tattırdım ama kaşıklar verdiğimde yarısı dışarı gidio öğrenemedi..bide dışar atıo ağzından tükürüyo çoğukez inş. çok uğraşmayız.. annem k.validem hata yaptığımı söylüo dr başka söylü bende şaşırdım :S ben yerken elime bakıodu öyle denedim birkaç meyveyide bakmasa vermezdim snırım..öyle masum masum bakınca dayanamadım :)
ekledim canım.yaa bencede tattır biraz biraz iyicede yabacı kalmasın.sonra uğraşma diye söylüyorum ben tattırıyorumda öğün olarak başlamadım henüz.zaten bu ek gıda konusu kafa karıştırıyor herkes başka söylüyor.faceden eklerim seni elif gürleyen senin isim ne geçio yada sen ekle :) .. bende birkaç meyve tattırdım ama kaşıklar verdiğimde yarısı dışarı gidio öğrenemedi..bide dışar atıo ağzından tükürüyo çoğukez inş. çok uğraşmayız.. annem k.validem hata yaptığımı söylüo dr başka söylü bende şaşırdım :S ben yerken elime bakıodu öyle denedim birkaç meyveyide bakmasa vermezdim snırım..öyle masum masum bakınca dayanamadım :)
ii akşamlar annişler kız yazgı ohh paşamı havuza da koymuşun süpeyyy resimler olmuş tatlım biz hiç giremedik daha ancak evde mafoldumben benim azgın oğluşum kaşığı tutup kendisi yiyo saolsun annsini yormuyo aramızda teyzeleri çok kuduruk ve acayip hareketli o yemesine topaç gibi olmalı ama yukkkk doktoruda dedi çok hareketli artık napalım böyle oturtuyom olmuyo kalkıyoz olmuyo zıp zıp zıplıycakmış anneannesi alıştırdıda
ii akşamlar annişler kız yazgı ohh paşamı havuza da koymuşun süpeyyy resimler olmuş tatlım biz hiç giremedik daha ancak evde mafoldumben benim azgın oğluşum kaşığı tutup kendisi yiyo saolsun annsini yormuyo aramızda teyzeleri çok kuduruk ve acayip hareketli o yemesine topaç gibi olmalı ama yukkkk doktoruda dedi çok hareketli artık napalım böyle oturtuyom olmuyo kalkıyoz olmuyo zıp zıp zıplıycakmış anneannesi alıştırdıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?