- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.041
meywe sularını içiyordu zaten alp şimdi yoğurda ağırlık wer yoğurtta sütten daha fazla kalsiyum war we bağışıklığı için süper bi besin.. sebzelere de geç sewmezse içine meywe karıştır wer.. alışana kadar alp inşallah zorlamaz seni.. ewet liste kabarık arada daninolar falanda war tabi etli sebze çorbaları.. allaha şükür cery zor bi bebek değilopuyorumnanaktan
heh bi zıp zıp daha zıplasın nolcek cery aylardır zıplıy birazda senin kolların kopsun artıksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
Kızlar facede gruba bende uyeyim benide eklermisiniz bakayım bebislerinize inanç adiguzel diye aratabilirsiniz
bulamadım canım
meywe sularını içiyordu zaten alp şimdi yoğurda ağırlık wer yoğurtta sütten daha fazla kalsiyum war we bağışıklığı için süper bi besin.. sebzelere de geç sewmezse içine meywe karıştır wer.. alışana kadar alp inşallah zorlamaz seni.. ewet liste kabarık arada daninolar falanda war tabi etli sebze çorbaları.. allaha şükür cery zor bi bebek değilopuyorumnanaktan
ewet canım boydan kurtarıyor bir de kemikli demekki ceryde öyle kemikli bi bebeksempatiksalakcinni
demekki bana çekti bende iri kemikliyim.. :S 60 kilonun altına düşemiorumm 57 kilo iken iskeletor oluorum :S
ekledim canım.yaa bencede tattır biraz biraz iyicede yabacı kalmasın.sonra uğraşma diye söylüyorum ben tattırıyorumda öğün olarak başlamadım henüz.zaten bu ek gıda konusu kafa karıştırıyor herkes başka söylüyor.
yaaa sefa yaptı oğlum havuzda keyif sürüyor:icecream:.bu mart bebikleri pek kuduruk durmuyorlar yerlerinde
ay başı dr kontrolü var canım eğer bu ayda başlatmassa deniycem mecburen bir iki gün daa sabredicem :) bebeğin çok tatlı maşalla aynı sana benzio :)
bende kaçtım iyi geceler herkese...
:sm_cool:amanın alp i bana benzeten biri daha ne ısmarlayayım sanaa.s.
MERLİKE, çorbasına patlıcan mı koydun bebeğinin?
hepimizinki düzensiz canım. benimki bu aralar coştu uyumuo. bizim bebişlerin düzeni düzensizlik:))bişi daha socam uyku düzeniniz nasıl benim oğlum 5 ay 9 günlük
bazı geceler 5 kere uyanıyo bazı geceler 2 kere ama gündüzleri neredeyse hiç uyumuyo ama huzursuz değil mutlu oyun istiyo sizde durum nasıl bide nasıl uyutuyorsunuz benimki sadece memede uyuyor e her uyandığındada önce mama sonra meme almadan uyumuyor tavsiyesiolan var mı
hasreett anlatma şöle yaa. bnmkide azcık aazına bişi gelsin hemen dışarı atıo iki dişiyle utan utan diom gülüo sıpa:)kızım muz yiyorrr.. ama püre olarak falan değil koparıp yiyo ısırarak yani:))) çğnye çiğneye yutuyo.. we ilginç ama bu şekil daha çok sewio herşeyi böle çiğneyerek yemek istyordbilmiyorumkismile
benim bebikim de geçen ay 9400 69 cm idi.. yine kontrol var evde kendim tarttım 9700 çıktı boyuda 72 çıktı eğer doğru ölçtüysem
elif seninki ne kadarlıktı
yaw bi ticker yapsanıza kendinizede görelim ne kadarlıklar bebişler
Kızlar bebekleriniz kaç kilo bizim 3 gün önceki kontrolümüzde 8600 geldi boyda 70. Dr kilosu fazla dedi
benim bebikim de geçen ay 9400 69 cm idi.. yine kontrol var evde kendim tarttım 9700 çıktı boyuda 72 çıktı eğer doğru ölçtüysem
Kızlar facede gruba bende uyeyim benide eklermisiniz bakayım bebislerinize inanç adiguzel diye aratabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?