2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meyve suyu vermeyi denemiştim ama kabul etmemişti ya benimki.sonra bende bidaha denemedim.evet doğru diyorsun ben yoğurt mayalayayım ona.meyve vereyim yoğurt vereyim.maşallah cery ye bu konuda üzmüyor seni

Kızlar facede gruba bende uyeyim benide eklermisiniz bakayım bebislerinize inanç adiguzel diye aratabilirsiniz

gewezelerrrrrr tuttunuz beni bu saate kadar kaçar bende kızım uyudu.. bnde dinleneyim biraz çok yorgunum çooookkkkk

ay başı dr kontrolü var canım eğer bu ayda başlatmassa deniycem mecburen bir iki gün daa sabredicem :) bebeğin çok tatlı maşalla aynı sana benzio :)

bende kaçtım iyi geceler herkese...

MERLİKE, çorbasına patlıcan mı koydun bebeğinin?

yok canım pat. dediğim patates patlıcan koysam hayatta yemez heralde.

hepimizinki düzensiz canım. benimki bu aralar coştu uyumuo. bizim bebişlerin düzeni düzensizlik:))

kızım muz yiyorrr.. ama püre olarak falan değil koparıp yiyo ısırarak yani:))) çğnye çiğneye yutuyo.. we ilginç ama bu şekil daha çok sewio herşeyi böle çiğneyerek yemek istyordbilmiyorumkismile
hasreett anlatma şöle yaa. bnmkide azcık aazına bişi gelsin hemen dışarı atıo iki dişiyle utan utan diom gülüo sıpa:)
ne meyve suuy sewio ne püre. bi yoort corbasıyla patatesli corba napcam bilmiom bu kızla yoordu seviodu oda allerji yaptı. fısır fısır kalktı sırtı sizin olmadımı hiç.
benim bebikim de geçen ay 9400 69 cm idi.. yine kontrol var evde kendim tarttım 9700 çıktı boyuda 72 çıktı eğer doğru ölçtüysem

off off maşş biz warya 6.5 yeni olduk ben sewiniyorum yani düşün. ama bnm kız günde 6 kere kaka yapar ve asla 1 dk durmaz. kilo alamıo doktorumuzda az dio ama aldıramıorm hergün ilave süt weriorum uyumadan gece o uyanmadan kalkırıp emziriorm ama ı ıh:S
elif seninki ne kadarlıktı

yaw bi ticker yapsanıza kendinizede görelim ne kadarlıklar bebişler

Bilmiorm bende ticker koymayı:S

Bende yatar kızlar iyi geceler gün hiç uyumadım desem yeridir bide araya sahur girince uyyamıo insan:S iyi gecelerr içinizde en zayıf biziz yatmadan moralimi bozdunuz hee.
bu arada hasretin menüsünü ben yiyemem wala. nası yiyo kuzucuk maşş. zorlamısun dimi hasret öğürttürme cocuuu bak şişko yapcam die:)
ii gecelerrrrrrrrr bütüüüünn uykular bebişlerimizeeeeeeeeee

herkese iyigeceler.bende bugün itibariyle sebzeye başladım.bir subardağı su patates havuç bir tatlı kaşığıda pirinç tabii sadece suyunu içti püre olarak yemedi neyse bunada şükür yavaş yavaş alışıcak yoğurdu çok seviyo ama.görüşürüz kızlar

Kızlar bebekleriniz kaç kilo bizim 3 gün önceki kontrolümüzde 8600 geldi boyda 70. Dr kilosu fazla dedi

benim bebikim de geçen ay 9400 69 cm idi.. yine kontrol var evde kendim tarttım 9700 çıktı boyuda 72 çıktı eğer doğru ölçtüysem

yavv bi ticker yapsanıza
MERLİKE sen bilmiyorum yapmayı diye yazmışsın başka bilmeyen varsa özelden atın bana bebişin doğum tarihini ve adını yardımcı olayım

Kızlar facede gruba bende uyeyim benide eklermisiniz bakayım bebislerinize inanç adiguzel diye aratabilirsiniz

ben ekledim opuyorumnanaktan

Günaydın,

Dün 5 defa kaka yaptı. Bugün nasıl olacak bakalım, devam ederse, yine tahlil yaptıracağım.

Akşam 1/4 kase kadar tahıllı mama yedirdim, üstüne de bol bol emzirdim. sonra çıtçıtlı badisinin üzerine pijama, ayağına da çorap giydirdim. Aralıksız 4,5 saat uyudu, uyandı emdi yine uyudu. Sabah uyurken bir daha emzirdim, hiç uyanmadı. Sanırım artık akşamları sadece anne sütü yetmiyor ve biraz üşüyor. Bakalım bu gece ne olacak...

Dişeti biraz beyazlamış. Babası dişine bakayım dedi, tırnağı yavrumun üst damağına çarptı, başladı kuzum ağlamaya. Bir de bakayım ki, kan var ağzında. O an kocamı nasıl öldürmedim ben de bilmiyorum... İlk kazamızı yaşadık, Allah beterinden saklasın...

pıt pıtım dün kanepeden düştüüüüümafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben hemde ben yanındaydım,.offfffffffffffff senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…