- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.061
pıt pıtım dün kanepeden düştüüüüümafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben hemde ben yanındaydım,.offfffffffffffff senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
oyyyy çok geçmiş olsun bişey olmadı inşallah nilufer tekrar geçmiş olsun çok yaramaz bu mart kurtluları yaaa insanın yüreğini ağzına getiriyorlar eyvahedigeldismile
Günaydın,
Dün 5 defa kaka yaptı. Bugün nasıl olacak bakalım, devam ederse, yine tahlil yaptıracağım.
Akşam 1/4 kase kadar tahıllı mama yedirdim, üstüne de bol bol emzirdim. sonra çıtçıtlı badisinin üzerine pijama, ayağına da çorap giydirdim. Aralıksız 4,5 saat uyudu, uyandı emdi yine uyudu. Sabah uyurken bir daha emzirdim, hiç uyanmadı. Sanırım artık akşamları sadece anne sütü yetmiyor ve biraz üşüyor. Bakalım bu gece ne olacak...
Dişeti biraz beyazlamış. Babası dişine bakayım dedi, tırnağı yavrumun üst damağına çarptı, başladı kuzum ağlamaya. Bir de bakayım ki, kan var ağzında. O an kocamı nasıl öldürmedim ben de bilmiyorum... İlk kazamızı yaşadık, Allah beterinden saklasın...
slm birazdan okula gidicem acil bir sorum var
bebeğime dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?
pıt pıtım dün kanepeden düştüüüüümafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben hemde ben yanındaydım,.offfffffffffffff senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ya canım şöyle diyeyim sana bebekten bebeğe fark var ben daha doğrusu annem daha kırkı çıkmadan tattırdı şuanda hiç sorunum yok ne versem yiyo maşallahhhhhablamın oğlunada hiç bişi vermedik ablam korkuyodu bide doktoru verme demişti gel gör ki neler çektik kusa kusa büyüdü şimdi 8 yaşında öyle yada böyle büyüyolar ama dediğim gibi değişebiliyo
geçmiş olsun canım koca kişileri bizim gibi nazik olamıyor malesef hak ediyorlar herşeyi :gitme: bu arada bosnacım sana kesinlikle katılıyorum bencede bu sıpalara artık sadece anne sütü yetmiyor bende dün akşam çok bağrıyoru doymadı galiba diye tahıllı muhallebi yapıp yedirdim saat dokuz gibi hemen ses kesildi sakinleşti bir iki saat sonrada emip mışıl mışıl uyudu ama bi önceki gün çığlık çığlığa hiçç uyumamıştı gece offf allahım bian önce dillensin şu bıdıklarda dertlerini anlatabilsinler inşallah :Saruboceq:
bişey olmadı ALLAHA şükür,.ama acayip ağladı,.zor susturdum..:gitme: :gitme:
Günaydın canlar
Dün Eymeni doktora götürdüm kan tahlili istedi doktor kilosu az diye...
Kan değeri düşük çıktı ve kanında alerjik bulgular varmış bir şeye alerjisi olabilir dedi...
Sahur da uykusunda ağlıyor babasıyla tartıştık o diyor gazı var ondan ağlıyor ben diyorum rüya görüyor
sanki çocuğumu benden iyi biliyormuş diretti en sonunda bana sabit fikirlisin falan bilmem ne dedi
bende odayı terkettim sabah da geldi Eymeni kucağıma bırakıp hiiiç konuşmadan gitti... bende konuşmadım... çok sinirliyim...
Bugün kayınvalidem ve görümcemler gelecek iftara...
Nilüferciğim geçmiş olsun pıta bizde görümcemin evinde yataktan düşmüş bulduk Eymeni geçen hafta...
Ben de bundan sonra misafirliğe gittiğim yerlerde yere yatak serdiriyorum
Eymenin park yatağını da en alt seviyeye indirdik aksi takdirde ha düştü ha düşecek tehlikesiyle yaşamak zor...
Bosna geçmiş olsun Doruğa bu kocaları ne yapmalı bilemiyorum orasını...
Günaydın canlar
Kan değeri düşük çıktı ve kanında alerjik bulgular varmış bir şeye alerjisi olabilir dedi...
Sahur da uykusunda ağlıyor babasıyla tartıştık o diyor gazı var ondan ağlıyor ben diyorum rüya görüyor
sanki çocuğumu benden iyi biliyormuş diretti en sonunda bana sabit fikirlisin falan bilmem ne dedi
bende odayı terkettim sabah da geldi Eymeni kucağıma bırakıp hiiiç konuşmadan gitti... bende konuşmadım... çok sinirliyim...
Nilüferciğim geçmiş olsun pıta bizde görümcemin evinde yataktan düşmüş bulduk Eymeni geçen hafta...
Eymenin park yatağını da en alt seviyeye indirdik aksi takdirde ha düştü ha düşecek tehlikesiyle yaşamak zor...
Sağol canım...
Evet artık 6 ayı deviriyorlar, doymuyorlar, bir an önce yeni bir beslenme programıa geçmek lazım...
Nilüfercim, korkmuştur pıt :)
Biraz da ondan ağlamıştır.
Kıyamam, kuzum benim...
Allah beterinden esirgesin...
Çok çok çok sinirliyim, annem de arıza vermeye başladı.
Allahım herşeye karışıyor.
Tatile gidecez diyorum, gideceğimiz yere karışıyor, giydirdiğime, aldığıma verdiğime, temizlikçiyi çağırdığım güne, evimin dağınıklığına..
Delirmek üzereyim.
Anladım ki, kimse ile iç içe yaşayamıyor insan, kendi annesiyle bile.
Bir de sabah beni eşime şikayet etmiş.
Günaydın,
Dün 5 defa kaka yaptı. Bugün nasıl olacak bakalım, devam ederse, yine tahlil yaptıracağım.
Akşam 1/4 kase kadar tahıllı mama yedirdim, üstüne de bol bol emzirdim. sonra çıtçıtlı badisinin üzerine pijama, ayağına da çorap giydirdim. Aralıksız 4,5 saat uyudu, uyandı emdi yine uyudu. Sabah uyurken bir daha emzirdim, hiç uyanmadı. Sanırım artık akşamları sadece anne sütü yetmiyor ve biraz üşüyor. Bakalım bu gece ne olacak...
bosna doymasdığında ndeğil o benimkide dün 2 kere uyandı ondan önceki gece nerdeyse 2 saate bir. belli olmuyor. 6 aylık zmnda böle olurmuş bozmamoralini süte devam:) ben tek bodyle yatırıyorum camda açık oluo bazen. ama bizim oda 29 derece fln oluo
Dişeti biraz beyazlamış. Babası dişine bakayım dedi, tırnağı yavrumun üst damağına çarptı, başladı kuzum ağlamaya. Bir de bakayım ki, kan var ağzında. O an kocamı nasıl öldürmedim ben de bilmiyorum... İlk kazamızı yaşadık, Allah beterinden saklasın...
slm birazdan okula gidicem acil bir sorum var
bebeğime dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?
Günaydın canlar
Sağol canım...
Evet artık 6 ayı deviriyorlar, doymuyorlar, bir an önce yeni bir beslenme programıa geçmek lazım...
Nilüfercim, korkmuştur pıt :)
Biraz da ondan ağlamıştır.
Kıyamam, kuzum benim...
Allah beterinden esirgesin...
Pınarım, Eymen paşama da geçmiş olsun.
Ne yapacaksınız şimdi, nasıl bir yol izleyecek doktor?
Sorma, herkes bizden iyi biliyor bizim çocuğumuzu.
Çok çok çok sinirliyim, annem de arıza vermeye başladı.
Allahım herşeye karışıyor.
Tatile gidecez diyorum, gideceğimiz yere karışıyor, giydirdiğime, aldığıma verdiğime, temizlikçiyi çağırdığım güne, evimin dağınıklığına..
Delirmek üzereyim.
Anladım ki, kimse ile iç içe yaşayamıyor insan, kendi annesiyle bile.
Bir de sabah beni eşime şikayet etmiş.
Ayyy gözüm aydııınn zemuszemus
Mülteciler geri geldiiiii :dance:
Şu günlerde en çok ihtiyacım olan şey de buydu zaten...
anneler de ayrı yaa.. en çok destek olması gereken kişiler onlarken onlarda arada şaşırıyo sanırım :) sıkma canını tatlım yaa.. senin minnoş neyse gözünde sende annen için öylesin.. bakalım bizimkiler büyüdüğünde biz neler yaşıycas :):)
[/B][/COLOR]
burcu ve pınar,canlarım sizlerede geçmişler olsun,..öpüyorumm:1hug: bu arada haktan düştüğü zaman bacaklarım tir tir titremeye başladı,his duygumu kaybettim,.annelik bu olsa gerekkkkkkkmafoldumben mafoldumben
bosnacımmmm tam benim yaşadıklarımı dile getirdin bide sanki çocuğun annesi sen değilmişsinde hüküm annenin ellerindeymiş gibi hissediyormusun benim evde çocuk hakkında bişey söylemeye hakkım yok sanki biz bişey bilmiyormuşuz gibi tamam onlar annelerimiz bizide onlar yetiştirdi ama aşırı sevgilerinden ve bizim kadar korumak istediklerinden roller çakışıyor aynı çıkmazları bende yaşıyorum ve çoğu zaman başımı alıp gitmek istiyorum ama lanet olsunki çalışmak zorundayız yinede allah onları başımızdan eksik etmesin onlarda bizim iyiliğimiz için varlar napalım tatlım bi kaç sene dişimizi sıkıcaz sonra dişleri yaptırmak için iyi bi diş doktoru arıcaz o ayrı tabi lülülülülülü
tatlım annendemi sizle mültecilerle birlikte boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?