2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyy çok geçmiş olsun bişey olmadı inşallah nilufer tekrar geçmiş olsun çok yaramaz bu mart kurtluları yaaa insanın yüreğini ağzına getiriyorlar eyvahedigeldismile

slm birazdan okula gidicem acil bir sorum var
bebeğime dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?

geçmiş olsun canım koca kişileri bizim gibi nazik olamıyor malesef hak ediyorlar herşeyi :gitme: bu arada bosnacım sana kesinlikle katılıyorum bencede bu sıpalara artık sadece anne sütü yetmiyor bende dün akşam çok bağrıyoru doymadı galiba diye tahıllı muhallebi yapıp yedirdim saat dokuz gibi hemen ses kesildi sakinleşti bir iki saat sonrada emip mışıl mışıl uyudu ama bi önceki gün çığlık çığlığa hiçç uyumamıştı gece offf allahım bian önce dillensin şu bıdıklarda dertlerini anlatabilsinler inşallah :Saruboceq:

bebeğime dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?

canım dışarda altı saat dolapta üç gün saklanabiliyor anne sütünü dolabın soğukluğu iyimiydiki yani serin gibiyse bişey olmamamıştır bence ama kaçta sağmıştınki?

Çok çok geçmiş olsun Haktan'ımaa..
Ahh kıpırdaklar, saniyede uçuyorlar valla...

Günaydın canlar

Dün Eymeni doktora götürdüm kan tahlili istedi doktor kilosu az diye...
Kan değeri düşük çıktı ve kanında alerjik bulgular varmış bir şeye alerjisi olabilir dedi...

Sahur da uykusunda ağlıyor babasıyla tartıştık o diyor gazı var ondan ağlıyor ben diyorum rüya görüyor
sanki çocuğumu benden iyi biliyormuş diretti en sonunda bana sabit fikirlisin falan bilmem ne dedi
bende odayı terkettim sabah da geldi Eymeni kucağıma bırakıp hiiiç konuşmadan gitti... bende konuşmadım... çok sinirliyim...
Bugün kayınvalidem ve görümcemler gelecek iftara...

Nilüferciğim geçmiş olsun pıta bizde görümcemin evinde yataktan düşmüş bulduk Eymeni geçen hafta...
Ben de bundan sonra misafirliğe gittiğim yerlerde yere yatak serdiriyorum
Eymenin park yatağını da en alt seviyeye indirdik aksi takdirde ha düştü ha düşecek tehlikesiyle yaşamak zor...

Bosna geçmiş olsun Doruğa bu kocaları ne yapmalı bilemiyorum orasını...

günaydın herkeseee

ya bilmiorum canım iyimi kötümü yaptım.. az kaldı bizde başlıycaz bu kontrolden sonra büyük ihtimalle inş. sorun çıkarmaz...

hasreett anlatma şöle yaa. bnmkide azcık aazına bişi gelsin hemen dışarı atıo iki dişiyle utan utan diom gülüo sıpa:)
ne meyve suuy sewio ne püre. bi yoort corbasıyla patatesli corba napcam bilmiom bu kızla yoordu seviodu oda allerji yaptı. fısır fısır kalktı sırtı sizin olmadımı hiç.

off off maşş biz warya 6.5 yeni olduk ben sewiniyorum yani düşün. ama bnm kız günde 6 kere kaka yapar ve asla 1 dk durmaz. kilo alamıo doktorumuzda az dio ama aldıramıorm hergün ilave süt weriorum uyumadan gece o uyanmadan kalkırıp emziriorm ama ı ıh:S

olsun canım yaaa.. sağlıklı olsunlarda.. söylediğin gibi çok kaka yaptığından olabilir bencede..

burcu ve pınar,canlarım sizlerede geçmişler olsun,..öpüyorumm:1hug: bu arada haktan düştüğü zaman bacaklarım tir tir titremeye başladı,his duygumu kaybettim,.annelik bu olsa gerekkkkkkkmafoldumben mafoldumben

çok geçmiş olsun canım..olucak hepimizin başına gelicek.. Allah kazasız belasız büyütmeyi nasip etsin hepimize.. onlara bişi olmasnda düşe kalka büyürler...

Sağol canım...
Evet artık 6 ayı deviriyorlar, doymuyorlar, bir an önce yeni bir beslenme programıa geçmek lazım...

bişey olmadı ALLAHA şükür,.ama acayip ağladı,.zor susturdum..:gitme: :gitme:

Nilüfercim, korkmuştur pıt :)
Biraz da ondan ağlamıştır.
Kıyamam, kuzum benim...
Allah beterinden esirgesin...

Pınarım, Eymen paşama da geçmiş olsun.
Ne yapacaksınız şimdi, nasıl bir yol izleyecek doktor?

Sorma, herkes bizden iyi biliyor bizim çocuğumuzu.

Çok çok çok sinirliyim, annem de arıza vermeye başladı.
Allahım herşeye karışıyor.
Tatile gidecez diyorum, gideceğimiz yere karışıyor, giydirdiğime, aldığıma verdiğime, temizlikçiyi çağırdığım güne, evimin dağınıklığına..
Delirmek üzereyim.
Anladım ki, kimse ile iç içe yaşayamıyor insan, kendi annesiyle bile.
Bir de sabah beni eşime şikayet etmiş.

çook geçmiş olsun canım.. inş. en kısa zaamanda yoluna girer herşey..

anneler de ayrı yaa.. en çok destek olması gereken kişiler onlarken onlarda arada şaşırıyo sanırım :) sıkma canını tatlım yaa.. senin minnoş neyse gözünde sende annen için öylesin.. bakalım bizimkiler büyüdüğünde biz neler yaşıycas :):)
Sorma, herkes bizden iyi biliyor bizim çocuğumuzu.[/B][/COLOR]

canım adam bilerek yapmamıştır:) oda onun babası allam ya koca düşmanları sizi:)

bişey olmaz dolabın soguklugu yeter..

hijjenn kaç kilosunuz siz bizde gidince kontrole bizim dr de isteyebilir kan tahlili:S geçmiş olsun canım ee nolcak şimdi allerjisi.

Ayyy gözüm aydııınn zemuszemus
Mülteciler geri geldiiiii :dance:
Şu günlerde en çok ihtiyacım olan şey de buydu zaten...

bosnacımmmm tam benim yaşadıklarımı dile getirdin bide sanki çocuğun annesi sen değilmişsinde hüküm annenin ellerindeymiş gibi hissediyormusun benim evde çocuk hakkında bişey söylemeye hakkım yok sanki biz bişey bilmiyormuşuz gibi tamam onlar annelerimiz bizide onlar yetiştirdi ama aşırı sevgilerinden ve bizim kadar korumak istediklerinden roller çakışıyor aynı çıkmazları bende yaşıyorum ve çoğu zaman başımı alıp gitmek istiyorum ama lanet olsunki çalışmak zorundayız yinede allah onları başımızdan eksik etmesin onlarda bizim iyiliğimiz için varlar napalım tatlım bi kaç sene dişimizi sıkıcaz sonra dişleri yaptırmak için iyi bi diş doktoru arıcaz o ayrı tabi lülülülülülü

günaydın herkese canlarrrrr ben geldimmm hatırlayan olursa tabi bu bebişlerle uğraşmaktan bende mart annesiyim 8 martta berat oğlumuz doğdu bilgisayarımız bi ara iptaldi anca başka yerlerde ara ara bakabildim ama şimdi artık bilgisayara kavuştum arkadaşlar facecen benide eklermisiniz bende görem bebişlerinizibilmiyorumkismileeklememk isterseniz özlem uysal diye bulabilirsiniz nilüfer çok geçmiş olsun

Bütün şaşıranlar bizi mi buluyor yaw :)

Sağol Nilücüm...
Tahmin edebiliyorum.
Annem dün Doruk yine ishal gibi dediği an belimden aşağısını hissetmedim ben de...

Aynen Yurdanurcum ya, ne güzel ifade etmişsin.
Ruhum yoruluyor valla...

tatlım annendemi sizle mültecilerle birlikte boshayallersmile

Bebek olunce annemle aynı apartmana taşındık biz.
Annem sabah yukarı çıkıyor Doruk'a balmak için.
Mülteciler bizde konaklıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…