- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.081
Bütün şaşıranlar bizi mi buluyor yaw :)
Sağol Nilücüm...
Tahmin edebiliyorum.
Annem dün Doruk yine ishal gibi dediği an belimden aşağısını hissetmedim ben de...
Aynen Yurdanurcum ya, ne güzel ifade etmişsin.
Ruhum yoruluyor valla...
Bebek olunce annemle aynı apartmana taşındık biz.
Annem sabah yukarı çıkıyor Doruk'a balmak için.
Mülteciler bizde konaklıyor...
Bütün şaşıranlar bizi mi buluyor yaw :)
OR="navy"]Bebek olunce annemle aynı apartmana taşındık biz.
Annem sabah yukarı çıkıyor Doruk'a balmak için.
Mülteciler bizde konaklıyor...[/COLOR]
abowwwww allahım bütün sabırları sana verisin dayanma gücü kuvveti versin şu mubarek günde bebişinin hatrına yüzüne baksın inşallah maşallah sana canım valla ayakta alkışlıyorum seni ben bir gün bile tahammül edemem :lepi:
bizi buluyo sanırım :):) şaşkın şaşkın dolaşıos bizde :) mülteci dediklerin kim.. sürekli sizde mi kalıolar ben kaçırmışım orayı sanırım..eğer başka karışanlarda varsa Allah yardımcın olsun canım..
Amin canım, sağol, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kayınvalidem ve görümcem canım.
1,5 ay bizde kaldılar, sonra 15 gün tatile gittiler, şimdi yine bize döndüler.
Öyle işte :)
çalışan anne olmak çok zor,.bidaha dünyaya gelirsem,çalışmayacammmmmmmmmmmmmm:1no2: :1no2: söz konusu benimde annem:sinifsinif: ALLAHA şükür çok iyi bakıyo pıtıma,ama sanki annesi kendisiymiş gibi davranıyo:gitme: :gitme:dikkat et,düştüğü zaman ben bütün gün bakıyorum,bişey olmuyo,senin yanında düştü.falan,.haktana karşı ilgilisizmişim,.kafamçokkarıştı akannehirdaha birsürü hikayeeekafamçokkarıştı kafamçokkarıştımaalesefki çalışan anneler başkalarının gözünde de böyle...offfffffffffffff,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
arkadaşlar yaşayan siz oldunuz içindaha iyi bilirsiniz ben annemden uzak oldum için belkide yinede kıymetini bilin derim en iyi onlara güvenebilirsiniz bazen insan öyle bunaliyoki çok arıyo:2: ne yapıyolarsa sizin iyiliniz içindir aytnen sizin bebişlerinize yaptınız gibi akannehir tabi benim acizane fikrim canlarr üzülmeyin yaniiii
Pınarım, Eymen paşama da geçmiş olsun.
Ne yapacaksınız şimdi, nasıl bir yol izleyecek doktor?
Sorma, herkes bizden iyi biliyor bizim çocuğumuzu.
Çok çok çok sinirliyim, annem de arıza vermeye başladı.
Allahım herşeye karışıyor.
Tatile gidecez diyorum, gideceğimiz yere karışıyor, giydirdiğime, aldığıma verdiğime, temizlikçiyi çağırdığım güne, evimin dağınıklığına..
Delirmek üzereyim.
Anladım ki, kimse ile iç içe yaşayamıyor insan, kendi annesiyle bile.
Bir de sabah beni eşime şikayet etmiş.
çalışan anne olmak çok zor,.bidaha dünyaya gelirsem,çalışmayacammmmmmmmmmmmmm:1no2: :1no2: söz konusu benimde annem:sinifsinif: ALLAHA şükür çok iyi bakıyo pıtıma,ama sanki annesi kendisiymiş gibi davranıyo:gitme: :gitme:dikkat et,düştüğü zaman ben bütün gün bakıyorum,bişey olmuyo,senin yanında düştü.falan,.haktana karşı ilgilisizmişim,.kafamçokkarıştı akannehirdaha birsürü hikayeeekafamçokkarıştı kafamçokkarıştımaalesefki çalışan anneler başkalarının gözünde de böyle...offfffffffffffff,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
muhtemelen acıkıyodur sen onun uyanmasına fırsat wermeden uyrken biberon maması yap besle yada yatırmadan önce muhallebi yap wer o onu 3,4 saat deliksiz uyumasını sağlar..
tabi dişelrde rahatsız edio olabilir benim kızımda gece 2/3 kez falan uyanıyo
bu aralar sanki benim oğluşumun kilo alımı durdu gibi yaa ayın altısında kontrolümüz bakalım üç haftadır kendim sürekli tartıyorum ama tartı bi gram ilerlemiyor normalmi sizce yoksa doymuyormu kafayı yememek elde değil yaa eyvahedigeldismile
Katılıyorum, çalışan anne olmak ço zor, çok yıpratıcı.
Benim annem de çok güzel bakıyor, Allah eksikliğini göstermesin, ama beni yoruyor.
birbuçuk ay tatil ve geri dönüş mü :1shok: neden peki evleri mi yok yada çook geçerli bir sebepleri mi var.. yoksa dünyada bu kadar yüzsüz insanlar varmı halaakafamçokkarıştı
ya bişi sorucam arkadaşlar benim ellerim çoook terlio ya neden olabilirfikri olan varmı :S:gitme:
arkadaşlar yaşayan siz oldunuz içindaha iyi bilirsiniz ben annemden uzak oldum için belkide yinede kıymetini bilin derim en iyi onlara güvenebilirsiniz bazen insan öyle bunaliyoki çok arıyo:2: ne yapıyolarsa sizin iyiliniz içindir aytnen sizin bebişlerinize yaptınız gibi akannehir tabi benim acizane fikrim canlarr üzülmeyin yaniiii
Doktor demir ilacını sabah 7 akşam 7 damlaya çıkardı yani neredeyse iki katına...
Alerjisi için şimdilik yapılacak bir şey yokmuş bir buçuk yaşında kan testi yapılıyormuş neye alerjisi olduğunu öğrenmek için...
Allah yardımcın olsun canım mülteciler dönmüş :sinifsinif:
hijjenn kaç kilosunuz siz bizde gidince kontrole bizim dr de isteyebilir kan tahlili:S geçmiş olsun canım ee nolcak şimdi allerjisi.
merlike 7 kiloyuz alerji dediğim gibi bilmiyorumkismile
Allah yardımcınız olsun... :2:
herkese günaydınnnn
hehehe biz mi tuhafız yoksa bizim haricimizde herkes mi tuhaf ben de bazen buna takılıyorum :)
tatile gittik dedim ya en büyük tatili kayınvalidem yaptı, halbuki o çocuğa bakar biraz biz de en azından akşamları başbaşa bir yerlere gideriz diye düşünüyorduk kiiii daha akşam yemeğinde bu akşam nereye gidiyoruz dedi, gündüzleri kaplıcadan hamamdan çıkmadı, sadece müsait olduğu zamanlarda Kerem e baktı,dönüşte de "bana böyle bir tatil yaşattığınız için size teşekkür ederim" dedi sempatiksalakcinni
ah canım ya bende kafayı yemek üzereyim bir de derdim bana yetmezmiş gibi
herkes bu çocuk kilo almıyor ek gıdaya başla cart curt demiyor mu sinir küpü oldum vallahi
Eymen o derece hareketli bir çocuk neredeyse amuda kalkıyor sünnetti dişti derken bir toparlanamadı zaten yavrucak alsanaalsanasmile
hepimizinki düzensiz canım. benimki bu aralar coştu uyumuo. bizim bebişlerin düzeni düzensizlik:))
günaydın kızlaar düzensizlik düzeni fikrine katılıyorum tüm gece uyumadı aslında uyudu da uyumadı gözlerkapalı ama döndü durdu tabi hal böyleyken bende uyumadım nesi var diye tam sabah 6 da uyumuştu ki ben eşyalarını hazırladım bugün tadacağı çorbayı yaptım yaniuykum vaaaaaaaar :O
ah canım ya bende kafayı yemek üzereyim bir de derdim bana yetmezmiş gibi
herkes bu çocuk kilo almıyor ek gıdaya başla cart curt demiyor mu sinir küpü oldum vallahi
Eymen o derece hareketli bir çocuk neredeyse amuda kalkıyor sünnetti dişti derken bir toparlanamadı zaten yavrucak alsanaalsanasmile
Doktor demir ilacını sabah 7 akşam 7 damlaya çıkardı yani neredeyse iki katına...
Alerjisi için şimdilik yapılacak bir şey yokmuş bir buçuk yaşında kan testi yapılıyormuş neye alerjisi olduğunu öğrenmek için...
Allah yardımcın olsun canım mülteciler dönmüş :sinifsinif:
hijjenn kaç kilosunuz siz bizde gidince kontrole bizim dr de isteyebilir kan tahlili:S geçmiş olsun canım ee nolcak şimdi allerjisi.
merlike 7 kiloyuz alerji dediğim gibi bilmiyorumkismile
Allah yardımcınız olsun... :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?