2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

abowwwww allahım bütün sabırları sana verisin dayanma gücü kuvveti versin şu mubarek günde bebişinin hatrına yüzüne baksın inşallah maşallah sana canım valla ayakta alkışlıyorum seni ben bir gün bile tahammül edemem :lepi:

Bütün şaşıranlar bizi mi buluyor yaw :)

OR="navy"]Bebek olunce annemle aynı apartmana taşındık biz.
Annem sabah yukarı çıkıyor Doruk'a balmak için.
Mülteciler bizde konaklıyor...
[/COLOR]

bizi buluyo sanırım :):) şaşkın şaşkın dolaşıos bizde :) mülteci dediklerin kim.. sürekli sizde mi kalıolar ben kaçırmışım orayı sanırım..eğer başka karışanlarda varsa Allah yardımcın olsun canım..

Amin canım, sağol, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kayınvalidem ve görümcem canım.
1,5 ay bizde kaldılar, sonra 15 gün tatile gittiler, şimdi yine bize döndüler.
Öyle işte :)

çalışan anne olmak çok zor,.bidaha dünyaya gelirsem,çalışmayacammmmmmmmmmmmmm:1no2: :1no2: söz konusu benimde annem:sinifsinif: ALLAHA şükür çok iyi bakıyo pıtıma,ama sanki annesi kendisiymiş gibi davranıyo:gitme: :gitme:dikkat et,düştüğü zaman ben bütün gün bakıyorum,bişey olmuyo,senin yanında düştü.falan,.haktana karşı ilgilisizmişim,.kafamçokkarıştı akannehirdaha birsürü hikayeeekafamçokkarıştı kafamçokkarıştımaalesefki çalışan anneler başkalarının gözünde de böyle...offfffffffffffff,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Amin canım, sağol, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kayınvalidem ve görümcem canım.
1,5 ay bizde kaldılar, sonra 15 gün tatile gittiler, şimdi yine bize döndüler.
Öyle işte :)

birbuçuk ay tatil ve geri dönüş mü :1shok: neden peki evleri mi yok yada çook geçerli bir sebepleri mi var.. yoksa dünyada bu kadar yüzsüz insanlar varmı halaakafamçokkarıştı

ya bişi sorucam arkadaşlar benim ellerim çoook terlio ya neden olabilirfikri olan varmı :S:gitme:

bu aralar sanki benim oğluşumun kilo alımı durdu gibi yaa ayın altısında kontrolümüz bakalım üç haftadır kendim sürekli tartıyorum ama tartı bi gram ilerlemiyor normalmi sizce yoksa doymuyormu kafayı yememek elde değil yaa eyvahedigeldismile

Katılıyorum, çalışan anne olmak ço zor, çok yıpratıcı.
Benim annem de çok güzel bakıyor, Allah eksikliğini göstermesin, ama beni yoruyor.

arkadaşlar yaşayan siz oldunuz içindaha iyi bilirsiniz ben annemden uzak oldum için belkide yinede kıymetini bilin derim en iyi onlara güvenebilirsiniz bazen insan öyle bunaliyoki çok arıyo:2: ne yapıyolarsa sizin iyiliniz içindir aytnen sizin bebişlerinize yaptınız gibi akannehir tabi benim acizane fikrim canlarr üzülmeyin yaniiii

haklısın canım,.ama bazen insan bunalıma düşebiliyo zaten dünyada en korktuğum şey annemin kalbini kırmaktır.,vede çok dikkat ederim,.bişeye üzülsemde asla belli etmem:sinifsinif: :sinifsinif:

Doktor demir ilacını sabah 7 akşam 7 damlaya çıkardı yani neredeyse iki katına...
Alerjisi için şimdilik yapılacak bir şey yokmuş bir buçuk yaşında kan testi yapılıyormuş neye alerjisi olduğunu öğrenmek için...
Allah yardımcın olsun canım mülteciler dönmüş :sinifsinif:

hijjenn kaç kilosunuz siz bizde gidince kontrole bizim dr de isteyebilir kan tahlili:S geçmiş olsun canım ee nolcak şimdi allerjisi.

merlike 7 kiloyuz alerji dediğim gibi bilmiyorumkismile

Allah yardımcınız olsun...
:2:

[
Çok çok çok sinirliyim, annem de arıza vermeye başladı.
Allahım herşeye karışıyor.
Tatile gidecez diyorum, gideceğimiz yere karışıyor, giydirdiğime, aldığıma verdiğime, temizlikçiyi çağırdığım güne, evimin dağınıklığına..
Delirmek üzereyim.
Anladım ki, kimse ile iç içe yaşayamıyor insan, kendi annesiyle bile.
Bir de sabah beni eşime şikayet etmiş.
[/QUOTE]

herkese günaydınnnn
hehehe biz mi tuhafız yoksa bizim haricimizde herkes mi tuhaf ben de bazen buna takılıyorum :)
tatile gittik dedim ya en büyük tatili kayınvalidem yaptı, halbuki o çocuğa bakar biraz biz de en azından akşamları başbaşa bir yerlere gideriz diye düşünüyorduk kiiii daha akşam yemeğinde bu akşam nereye gidiyoruz dedi, gündüzleri kaplıcadan hamamdan çıkmadı, sadece müsait olduğu zamanlarda Kerem e baktı,dönüşte de "bana böyle bir tatil yaşattığınız için size teşekkür ederim" dedi sempatiksalakcinni

acıkıyo olabilir o kadarda yedirmeye çalışıyorum yatmadan erken sızıp kalıyo sonra tekrar kalkıyo iştahı da yok bu ara doktorumu değiştiricem bulunduğum yerde doğru düzgün çocuk doktoru yok şöyle danışılacak cinsten

Son düzenleme:

ah canım ya bende kafayı yemek üzereyim bir de derdim bana yetmezmiş gibi
herkes bu çocuk kilo almıyor ek gıdaya başla cart curt demiyor mu sinir küpü oldum vallahi

Eymen o derece hareketli bir çocuk neredeyse amuda kalkıyor sünnetti dişti derken bir toparlanamadı zaten yavrucak
alsanaalsanasmile

Katılıyorum, çalışan anne olmak ço zor, çok yıpratıcı.
Benim annem de çok güzel bakıyor, Allah eksikliğini göstermesin, ama beni yoruyor.

Ben de katılıyorum çalışan anne olmak çoook zor, şimdi yine iyi de 6 ay içinde biz evden çıkarken ağlamaları da başlayacak o zaman nasıl gideceğiz işe :sinifsinif: benim kayınvalidem de iyi bakıyor ama mesela dün çocuğun maması bitmiş eşime söylemiş o da bana kızgın olduğundan almamış, annesi de ısrar etmek yerine ya da çıkıp kendisi almak yerine kendi oğlunun dışarı çıkıp yumurtaları soğumasın diye tahıllı mamadan vermiş süt yerine.

Bi sebebi yok, keyifleri öyle istiyor, bizde kalıyorlar...

Haklısın canım...
Ben de hiç sesimi çıkarmam, yanımda olduğuna hep şükrederim.
Gel gör ki bazen onlar da bilmiyorlar yaptıkları şeyin ucunun nereye dokunacağını...

Pınarcım tekrar geçmiş olsun, inşallah hemen toparlar Eymen kuzum.
Doruk tam 6 aylık oldu, daha yeni 7 kiloyu biraz geçti.
Gerçi doğum kilosu düşüktü.
Ama çok hareketli, cıva gibi, kıpır kıpır sıpam.
Kilo çok dert değil, sağlıklı olsunlar yeter...

Çılgın tatil kaydirigubbakcemile3

boşver be canım insanlara bişey beğendirilmez zaten tombul oluncada daha iri diyolar bize öyle diyolardı artık bizimkide olduğu sayıyor sağlıklı olsdunlardaçevreyi takma bu arada sünnet çabuk iyileşiyomu bizede doktor yaptırsanız iyi olur dedide:1no2:

evet canım her gören ayy zayıflamışsın sen diyo oğluşuma cinlerimi tepeme çıkartıyo eskisi gibi bıraktığın yerde kalmıyorki sıpalar yakıyor tabi artık vücut sürekli emekleme pozisyonu yuvarlanmalar kilo alımı haliyle durdu ama en ufak bi ağlamada evdekiler hemen sütün yetmiyor diyolar ya çok zoruma gidiyor valla kendimi suçluyorum hep artık beslenemiyorum galiba diye bu ay kaçarı yok diyetisyenle görüşücem oğluşum için bakalım nasıl bi program vericek para tuzağı biliyorum ama içimin rahatlaması lazım CADIARZU

bazen birazbüyüsede işe öyle mi dönsem diyorum ama bi kere bıraktın mı işin ucu kaçıyor ama bensiz zorlanıyoruyumuyor yeme düzeni temizliği hiçbişeyi istediğim gibi değil bugün kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu

geçmiş olsun canım demir ilacını içiyormu bari bebişin benim oğlum ağzına sokmuyor başka şeyin içine katıp versemde hemen tadını alıp ağzını kilitliyor resmen :umursamaz: demir ve kan ilacı veremiyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…