2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet sağlıklı olsunlar inşallah

dediğin gibi aleme bi şey beğendiremezsin...sünnet 1 hafta da iyileşiyor sayılır ilk 2 gün zor sadece... amma velakin huy değişiyor mu evet... biz de değişti...

git bakalım... canım aslında sağlıklı olsunlar gerisi boş şimdi kilo alsınlar diye uğraşıyoruz
inşallah bir dönem sonra versinler diye uğraşmayız
bilmiyorumkismile

Oğullarına hiç kıyamazlar...
Benimki de olsa aynı şeyi yapardı..

ilk ferro denedik onu hiç beğenmedi üstelik kabız oldu...
şimdi ferrum içiriyorum kaşığa damlatıyorum onu seviyor renkli ama herşeyi battı lekeside zor çıkıyor :umursamaz:

günaydın kızlar nasılsınız

ben bi belirsizlik içindeyim sabırsız kişiliğimden nefret ediyorum bazen herşey bir anda olsun bitsin istiyorum taşınma işimiz var yazmıştım
neyse bize maltepe başıbüyük de tokinin konutlarını tahsis edecekler kasım 15'e kadar buradan çıkış yapıcaz herkes bişey söylüyor bi emir gelecek ona göre hareket edilecek ama kimsenin emri gördüğü falan yok hergün ayrı bi laf dönüyo lojmanda gittik evleri gördük çok güzel sıfır deniz manzaralı adaları falan görüyo ayrıca kirası çok düşük olacak şimdi oturduğum evden 20dk uzaklıkta arabayla annemlerdende çok uzaklaşmamış olucaz o yüzden eşim oraya gidelim dedi arkadaşının olan tutacağımız evi de gösterdi hiç beğenmedim eski bi ev
neyse herşey iyi hoşda bu belirsizlik hasta ediyo beni bazıları bu sene değil diyo bazıları gidilecek diyo kimse bişey bilmiyo bende toplanayımmı toplanmıyımmı bilmiyorum hergün yeni bişey söylüyolar sinir oluyorum offff çok uzatmışım özür

3 gündür giremedim geçmiş çok birikmiş bakamadım sizler iyisinizdir inşallah

Ahh biz burda çalışan anne olmak zor diyoz, sen diyosun dönsem mi...
Ne sinir bi çelişki di mi yaa...

Ödüm patlıyor çok fazla ve kontrolsüz kilo alacak diye.
Muhallebinin tamamını yedirmeye bile korkuyorum :)

E haklısın, belirsizlik çok kötü bişey...

tatlım bebek beslenmesiyle ilgili bilmiyorumkismile

Niye geç anlıyorsam :)
Güzel fikir aslında, sen git, memnun kalırsan biz de gidelim...

ilk ferro denedik onu hiç beğenmedi üstelik kabız oldu...
şimdi ferrum içiriyorum kaşığa damlatıyorum onu seviyor renkli ama herşeyi battı lekeside zor çıkıyor :umursamaz:

Ya evet sorucam sorucam unutuyorum leke deyince aklıma geldi, meyve lekelerini hiçbirşey çıkarmıyor ya siz napıyorsunuz? koslada bekletip sonra yıkıyorum yine çıkmıyor çocuğun doğru dürüst lekesiz kıyafeti kalmadı

kafamçokkarıştı bu haldeyim canımcım

meyve sebze bide kavanoz mamalarının lekesini ben önce bulaşık deterjanıyla yıkıyorum sonra makinaya atıyorum çoğu zaman çıkarıyor leke çıkarıcıları denedim çıkarmadı ama kan damlasının lekesi kesinlikle çıkmıyor bi sürü badisi öyle mahvoldu ve bezleri

iki üç sayfa baktım da eymen paşanın kan sayımı yapılmış alerjisi olabilir yazmışsın pınarcım geçmiş olsun
nilücüm pıtırcığın düşmüş çok geçmiş olsun canım allah korusun bebiklerimizi
bosnacım senin mülteciler dönmüş ne diyim Allah yardımcın olsun Rabbim senden öyle bi uzaklaştırsınki onları bi daha kapını çalamasınlar diycem bu seferde çokmu ileri gitmiş olucam
serhandan fırsat bulsam bakıcamda fırsat vermiyor

Acele etme bari Seyhancım, biraz bekle bişeylerin netleşmesini.
Ev taşıma stresini iyi bilirim, ama napıcan, sabır :)

Valla kalmalı gelmek üzere çalamasınlar kapımı, evet...
Misafir olarak gelebilirler...

sorma hergün vicdan azabıyla geliyorum işe eltim bakıyo sağolsun çokta seviyo ama anne gibi kimse olmuyo bende biraz pimpirikliyim ( aklım hep oğluşumda ühü ühü

Pimpirikli olmasan da aynı be canım, kalbin evde, aklın evde, insanın yaptığı işten de hayır gelmiyor ki...
Daha çok farkında değiller, farkına vardıkları zaman nasıl çıkacaz evden bilmiyorum.

minik muczem 6. ayını doldurdu bugüün çok mutluyumm..Allahım tüm bebişlerimiz korusun nice seneleri birlikte sağlıkla geçiririz inş.opuyorumnanaktan

bosna canım senin durumun öyle zor ki ne söyliycemi bilemiorum inan Alla yardımcın olsun ve bir an evvel onlarada akıl fikir vijdan versin ne diim.. ama sn çok takma olur mu bebein için güçlü olmalısın :1hug:

daha eklere başlamadın dimi sende? başlayınca toparlanır merak etme zayıf ama çakı gibi bağışıklığı olcak inş anne sütüyle. bende daha düzenli başlamadım en son 23 haziranda doktora gittik geçen telefonda görüştüm zayıfsınzı yaa dedi 6 sında gitcem inş o zmn bakarız duruma dedi 6.5 iz en zayıf biziz:S

kızlar ben lekeler için domestos rengarenk var mor şişede onu çaaşırları yıkanırken makineye deterjanın yanına ekliyorum.hem hijyen bakımından da güzel oluyo.yanlız makineyi iki defa durulama yaptırıyorum sonra bebe yumuşatıcısını ekliyorum.birde ben kızım doğduğundan beri hiç sabun tozu kullanmadım ariel devam ettim, ama hep çift durulama tabi.

yavv kafayı yedirecek bu sıpa bana diş mi çıkarıyor acaba bakayım diyorum ağzını da eelletmiyor göremiyorum.hep mızıl mızıl yaaa.bugün dışarı çıkartayım bari belki biraz oyalanır.

BOSNA NİLÜFER kıyamam kuzulara biri düşmüş biri ufakta olsa yaralanmış.
HİJYENİM geçmiş olsun EYMEN E.ee peki bundan sonra ne olacak?

Selam Bacılar, çok yorgun ve uykusuz bir güne merhaba dedim bu sabah, İklim gece hiç uyumadı, dün aşı olmuştu, ondan mıdır yoksa dişlerinden dolayı mı bilemiyorum ama sürekli ağladı ve yatağında döndü durdu, hal böyle olunca bende sabaha kadar gezindim evin içinde, sabahta hiçbir şey yokmuş gibi gülerek kalktı benim kuduruk kızım, şu an zombi gibiyim, sabah saat 10:30 da bir iş görüşmesine gidecektim gidemedim, birazdan gitmeyi düşünüyorum, eğer olumlu geçerse benim için çok iyi olacak, bana dua edin, bu işi çok istiyorum...

MERLİKE, pat. yazınca bende patlıcan anladım, kusura bakma, birden heyecan yaptım, biliyorsun bakla ve patlıcan bebeklere yasak olan sebzeler ya, atladım hemen patlıcan mı verdin diye, neyseki patatesmiş :)))

BOSNA, çok geçmiş olsun canım, oluyor bu tür kazalar malesef, benim eşimde tırnağını keserken etini tuttu bir seferinde, bende o zaman eşimin üstüne yürümüştüm, insan o an ani öfkeye kapılabiliyor, anlıyorum seni... Mültecilerinizde gelmişler, en kısa zamanda gitmelerini diliyorum, çok uzattılar artık, saçmalıyorlar...

Geçmiş olsun Nilücüm, İklim de kaç kez düştü, insanın eti-yağı eriyor resmen, bende çok korkup titremiştim ilk düştüğünde ama ağlamak yerine gülüp beni şaşırtmıştı kuduruk İklim, umarım daha fazla düşürmeden büyütürüz bebeklerimizi..

Hijyenim sizede geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlar Eymenimiz..

Yalnız değilmişimmm... Bir tanede bende var o modelden :)) Yazlığa tatile gittik, bütün işleri bana yaptırıp kendi keyif çattı, 2 hafta köle gibi hem iş yaptım hemde bebek baktım, dönüşte de hadi hadi bir güzel tatil yaptın dinlendin dedi küfreder gibi..

Kujucum, inşallah en kısa zamanda ortadan kalkar bu belirsizlik, sıkıcı bir durum hakkaten..

Al benden de o kadar, lekesiz kıyafeti yok gibi nerdeyse, ben bıraktım peşini artık, lekelileri evde giydiriyorum, dışarı çıkarkende birkaç tane lekesiz var onlarla idare ediyoruz :))

6. ayınız kutlu olsun, nice aylara, yıllara, doğum günlerini de burada hep beraber kutlarız inşallah..

alışır canım zamanla sen dewam et değişik şeyler tattır sürekli.. damak tadı geliştikçe gıdaları yadırgamayacak die düşünüyorum..
alerjisi olduunu nasıl anladın canım testmi yaptırdın?
lilypie.com burdan yapabilirsin tickeri..

5 kaka bişey değil canım bizim dr artık her bezi bile kakalı olabilir dedi endişe etme bence... bizimki hergün 4/5 yapıyor.. bazen sıwı bazen katı..
we benim sütüm acayip azaldı gece bizimkinede yetmiyor süt sürekli mızmız bu gece mama werdim 5.30da öyle uyudu 3 saat daha..

o babasının tırnağına tüküreyim emi ben ne işi war koca dolma parmaklarının kuzunun ağzındaklava:
çok geçmiş olsun canım yaa düşenler kerwanına haktanıda kattık maalesef
slm birazdan okula gidicem acil bir sorum var
bebeğime dn gece süt sağım dolabın kapağına koydum ama dolabın kapağı açık kalmış yeni farkettim..sizce süt bzulmuşmudur?

ewet ben de isyanlardayım burcu.. artık ceren yatağına koyunca zorlanıyor uykuya dalmakta beşiği sallıyorum öyle salıyor uykuya annem sağolsun.. her yatağa koyduğumda ağlayışında anneme sinir oluyorum demediğim kalmıyor içimden... sağolsun kızının rahatını pek düşünür işte mahfetti herşeyi beşiğine koyup ninisini açıp dükkana geçiodum kuzum uyuyordu ama şimdi bitti tümişlerim aksıyor telefonlar çalıyor müşteri giriyor offf offf şu dükkan satılırsa ya da herhangi bi şklde kurtulup ewime geçtiğim an annemle bi süre görüşmmeyi düşünüyorummafoldumben
[B]geçmiş olsun canım..
ama 5.ay için 7 bence az değil gayet normal neden az olduğunu düşünüyorsun ki.. çocuğun bünyesi o kadar badireler atlattı, iyi bence takma kafana ek gıdaya ağırlık wer uykusunda mama falan wer içine bebe bisküwisi at birazdaha toparlanır sen bakma milletin sözüne banada neler neler diyolar dellenmmemk içten değil..

Ayyy gözüm aydııınn zemuszemus
Mülteciler geri geldiiiii :dance:
Şu günlerde en çok ihtiyacım olan şey de buydu zaten...
hahaha wuuuu desene heyecan dolu,adrenalinin doruklra ulaşacağı günler başlıyor senin içinlülülülülülü
kız birazcık dursada bişi kaybetmez oğluşun zaten fazlası warnaniknanik şaka bi aya canım artık 6 ay doldu we sütün ekisi kadar besleyici olmasını bekleme artık ek gıda zamanı süt sadece ara öğünü olacak...

bnce sen çok tezcanlısın.. kasma bu kadar kasıma daha çok war ne toplanması.. bırak akışına bırak illaki bi sonuca ulaşır kısa sürede ne yapacağını bilirsin sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…