2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar,
Çok güzel yağmur var dışarda maşaallah..

Dün akşam görümcem geldi, hayırlı olsun bakalım..
Ya ben son zamanlarda eşimden çok soğudum, çok üzgünüm ama durum bu, sanırım çoğumuzun ortak sorunu bilmiyorumkismile
Allah hayırlara çıkarsın..

Cuma evlililk yıldönümümüz, henüz ses seda yok, bir yerlere gidermiyiz acaba, bakalım nasıl geçecek.. Cep telefonu çok eskiydi, tel aldım kendisine, inş. beğenir.

Burcucum yine geldiler demek, hey Allah ım yaa akannehir Allah sabır versin sana da bacım..

Pınarcım Eymen e çok geçmiş olsun, dişleriniz de hayırlı olsun, pek şekerler :) geçen yazdım ama görmedin herhalde.

kimi çalışmak istemez kimide iş için can atar.. işte bu ilginç örnek simenay arkadaşımızdan geldi.. bosnacımmm görde utannaniknanik:roflol: biz derdimize yanalımmmm:içelim:

geçmiş olsun kuzulara

inşallah önemli bi alerji değildir
kocana bu kadar kızgınken kayınvalide ve görümce ağırlamak pek hoş olmayacak sanırım

Ayyy gözüm aydııınn zemuszemus
Mülteciler geri geldiiiii :dance:
Şu günlerde en çok ihtiyacım olan şey de buydu zaten...

neeeeeeee akannehir :bbo:
Allah'ım sabır versin yaa yazık sanaa :teselli:

tekrardan hoşgeldin özlem ekliyorum face den

ona da yazık ama yaa kadıncağız gününü gün etmiş sayenizde hem bak teşekkür etmeyi de ihmal etmemiş bi dahaki sefere senin istediğin gibi olur inşallah ama unutma yaşlıları sevindireni Allah sevindirir yerimseniben

ilahi aylin güldürdün beni yahuuu kaydirigubbakcemile3
neyse Allah gönlüne göre versin

Biz de öyleyiz yazgı mızmızmızmız.Canımız çıkıyor.Sanırım diş çıkartma huysuzluğu.
Bosna ve Nilüfer çok geçmiş olsun , çocuk bu düşe kalka büyüyecek.Yürümeye başladıklarında asıl düşmeleri göreceğiz.

Hoşgeldin...
Canımcım bu aralar bi sıkıntısı var bu bebiklerin, hepsi bazı geceler sapıtıyor böyle.
İş görüşmen hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin.

O kuduruk İklim'in yeni fotolarını görmek istiyorum.
Ayakta duruyor mu hala?

Bu arada ben eşime hiç bişey demedim, çok sinirlendim ama kaza oldu napsın adam, tuttum çenemi. Sonra o özür diledi benden, yazık, nasıl üzülmüş :)

Sağol Yazgım...

Dün tam 1 saat Doruk'u uyutmaya çalıştım, akşam üzeri.
Uyumadı.
Arabasına koyup çıkardım, küt gitti :)
Dene bakalım, işe yarar inşallah...

Evet doğru diyorsun en azından sevindirmiş olduk ve en azından teşekkür etti,ne de olsa çocuğumuza bakmak için taa Trabzondan geldi bundan sonra sanırım yaşlanana kadar biz taviz vereceğiz.

şu an doktordan geldim rutin kontrol diye gittim 1 ayda sadece 200 gram almış başımı nerelere vursam çok canım sıkıldı idrar tahlili yaptılar diş belirtisi de yok dedi doktor iyice çöktüm ek besini öğün olarak ver dedi sebze çorbası yoğurt muhallebi mamayı kes dedi iyi de sütüm zaten az bu bebeğin bağışıklık sistemi nası gelişecek birazda grip gibiymiş 3600 doğdu oğlum şu an 68 cm 7250 gr
sizce mamayı keseyim mi sizler nası yapıyosunuz?? ühü ühü

aşımızı olduk geldik 3 bacaktan bi de ağız yoluyla olmak üzere 4 aşı olmuş oldu ateş düşürücü vermeyi unutmuşum giderken gelince de vemedim şimdilik iyi ateş ya da huzursuzluğu yok

Allah allah çok şaşırdım 6 aylık çocuğun günde 500 ml süte ihtiyacı var, sağır sultan biliyor reklamı bile var, sütün azsa yoğurtla karşılayamazsın ki bu miktarı. yanlış anlamış olabilir misin? bence kesme mamayı hatta kilo alımı madem az içine bebe bisküvisi at ve doktorunu acilen değiştir

Gamze, sağol bacım, Allah sana da sabır versin.
Ben de bazen çok sevdiğimi, bazen de çok soğuduğumu hissediyorum.
Umarım hepimiz için geçici bir durumdur.

kimi çalışmak istemez kimide iş için can atar.. işte bu ilginç örnek simenay arkadaşımızdan geldi.. bosnacımmm görde utannaniknanik:roflol: biz derdimize yanalımmmm:içelim:

Simenay arkadaşımı takdir ediyorum, ben hiç bir zaman çalışmaya hevesli olamadım ki, şimdi olayım :)

Sağol Jalecim...

Sorma valla, ben de ondan korkuyorum.
Zaten aynı pozisyonda en fazla 13 sn durabiliyor, yürüyünce vay halime...

ya yok kesin doğru anladım hatta 2 kere sordum mamayı değiştireyim dedim yok tamamen kes dedi yapmicam benimde aklıma yatmadı ya doktoru değiştireyim de ben iskenderunda yaşıyorum al bi tüccarı vur bür tüccara hiçbiri doktor değil ki ben hamileyken neler çektim bu doktor müsvettelerindan of of

Burcuuu

Yüksek ne mühendisi eşin?

Harita Yüksek Mühendisi canım.
Şu anda da harita yayıncılığı yapıyor.

aşımızı olduk geldik 3 bacaktan bi de ağız yoluyla olmak üzere 4 aşı olmuş oldu ateş düşürücü vermeyi unutmuşum giderken gelince de vemedim şimdilik iyi ateş ya da huzursuzluğu yok

Geçmiş olsun Arda kuzuya :)

Hay Allah ya, ne fena...
İstersen şu doktor sitelerinden birine yaz, fikir almak için...

O zaman bizlerin doktorlarını dinle, mamaya devam ama ek besinlere başla, ek gıda topici var ordan tarifler alabilirsin, yoğurt mayalayıp verirsin, meyve püreleri yaparsın, çorba yaparsın, kahvaltı verirsin bebişine aralarda emzirirsin, sütün az olduğunu farkedersen mama yaparsın,yatmadan da mama yapıp yatırırsın gece de emzirirsin, ama yavaş yavaş başla bunlara hepsine aynı anda başlama

aynen bnde senle aynı duyguları besliyorum!! suratına haykıracağım o kadar şey war ki susup dinleyeceğini bilsem saatlerce bağırmak çağırmak yumruklamak istiyorum onukötükedihüso konuşmuyoruz zaten 3,4gündür.. ama bugünde acaip sarılma hissi duyuyorum offf ya çok tutarsızımkafamçokkarıştı

öyle yapiyim başka çare yok hamileyken doktora burdan adanaya gidiyodum ama şimdi bebeğin acil bişeyi olur diye burdaki doktorlara bakalım istedik ama yine adanaya taşıncaz her ay öyle görünüyo

günde 120 cc sütüm oluyo sen ne kadar mama veriyosun ortalama

SELAM:1ninca:
Pıar cım kan düşüklüğü yagmurdada var kan damlası ferrumu günde 7 damlaya cıkarttı dr..
gecmişosun eymen me..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…