- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.121
Dişeti biraz beyazlamış. Babası dişine bakayım dedi, tırnağı yavrumun üst damağına çarptı, başladı kuzum ağlamaya. Bir de bakayım ki, kan var ağzında. O an kocamı nasıl öldürmedim ben de bilmiyorum... İlk kazamızı yaşadık, Allah beterinden saklasın...
pıt pıtım dün kanepeden düştüüüüümafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben hemde ben yanındaydım,.offfffffffffffff senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Günaydın canlar
Dün Eymeni doktora götürdüm kan tahlili istedi doktor kilosu az diye...
Kan değeri düşük çıktı ve kanında alerjik bulgular varmış bir şeye alerjisi olabilir dedi...
Sahur da uykusunda ağlıyor babasıyla tartıştık o diyor gazı var ondan ağlıyor ben diyorum rüya görüyor
sanki çocuğumu benden iyi biliyormuş diretti en sonunda bana sabit fikirlisin falan bilmem ne dedi
bende odayı terkettim sabah da geldi Eymeni kucağıma bırakıp hiiiç konuşmadan gitti... bende konuşmadım... çok sinirliyim...
Bugün kayınvalidem ve görümcemler gelecek iftara...
Ayyy gözüm aydııınn zemuszemus
Mülteciler geri geldiiiii :dance:
Şu günlerde en çok ihtiyacım olan şey de buydu zaten...
günaydın herkese canlarrrrr ben geldimmm hatırlayan olursa tabi bu bebişlerle uğraşmaktan bende mart annesiyim 8 martta berat oğlumuz doğdu bilgisayarımız bi ara iptaldi anca başka yerlerde ara ara bakabildim ama şimdi artık bilgisayara kavuştum arkadaşlar facecen benide eklermisiniz bende görem bebişlerinizibilmiyorumkismileeklememk isterseniz özlem uysal diye bulabilirsiniz nilüfer çok geçmiş olsun
herkese günaydınnnn
hehehe biz mi tuhafız yoksa bizim haricimizde herkes mi tuhaf ben de bazen buna takılıyorum :)
tatile gittik dedim ya en büyük tatili kayınvalidem yaptı, halbuki o çocuğa bakar biraz biz de en azından akşamları başbaşa bir yerlere gideriz diye düşünüyorduk kiiii daha akşam yemeğinde bu akşam nereye gidiyoruz dedi, gündüzleri kaplıcadan hamamdan çıkmadı, sadece müsait olduğu zamanlarda Kerem e baktı,dönüşte de "bana böyle bir tatil yaşattığınız için size teşekkür ederim" dedi sempatiksalakcinni
Hepimiz aynı durumdayız, eve gidince beni gördüğüne bir seviniyor ki hemen istifa edesim geliyor, eskiden çocuk için ev kadını olamam derdim şimdi diyorum ki gayette güzel ev kadını olurum, günlere bile giderim yeter ki evde olayım :hulya:
yavv kafayı yedirecek bu sıpa bana diş mi çıkarıyor acaba bakayım diyorum ağzını da eelletmiyor göremiyorum.hep mızıl mızıl yaaa.bugün dışarı çıkartayım bari belki biraz oyalanır.
BOSNA NİLÜFER kıyamam kuzulara biri düşmüş biri ufakta olsa yaralanmış.
HİJYENİM geçmiş olsun EYMEN E.ee peki bundan sonra ne olacak?
yavv kafayı yedirecek bu sıpa bana diş mi çıkarıyor acaba bakayım diyorum ağzını da eelletmiyor göremiyorum.hep mızıl mızıl yaaa.bugün dışarı çıkartayım bari belki biraz oyalanır.
Bizimki de bu durumda, parmağımı tutup ağzına götürüyor damaklarını kaşıyıp ısırırken kendinden geçiyor, uykusunda kendini bi sağa atıyor bi sola, mız mız mız hep kucak istiyor,hep diş diyoruz ama inşallah başka bi durum yoktur :Saruboceq:
Selam Bacılar, çok yorgun ve uykusuz bir güne merhaba dedim bu sabah, İklim gece hiç uyumadı, dün aşı olmuştu, ondan mıdır yoksa dişlerinden dolayı mı bilemiyorum ama sürekli ağladı ve yatağında döndü durdu, hal böyle olunca bende sabaha kadar gezindim evin içinde, sabahta hiçbir şey yokmuş gibi gülerek kalktı benim kuduruk kızım, şu an zombi gibiyim, sabah saat 10:30 da bir iş görüşmesine gidecektim gidemedim, birazdan gitmeyi düşünüyorum, eğer olumlu geçerse benim için çok iyi olacak, bana dua edin, bu işi çok istiyorum...
MERLİKE, pat. yazınca bende patlıcan anladım, kusura bakma, birden heyecan yaptım, biliyorsun bakla ve patlıcan bebeklere yasak olan sebzeler ya, atladım hemen patlıcan mı verdin diye, neyseki patatesmiş :)))
BOSNA, çok geçmiş olsun canım, oluyor bu tür kazalar malesef, benim eşimde tırnağını keserken etini tuttu bir seferinde, bende o zaman eşimin üstüne yürümüştüm, insan o an ani öfkeye kapılabiliyor, anlıyorum seni... Mültecilerinizde gelmişler, en kısa zamanda gitmelerini diliyorum, çok uzattılar artık, saçmalıyorlar...
Geçmiş olsun Nilücüm, İklim de kaç kez düştü, insanın eti-yağı eriyor resmen, bende çok korkup titremiştim ilk düştüğünde ama ağlamak yerine gülüp beni şaşırtmıştı kuduruk İklim, umarım daha fazla düşürmeden büyütürüz bebeklerimizi..
Hijyenim sizede geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlar Eymenimiz..
Yalnız değilmişimmm... Bir tanede bende var o modelden :)) Yazlığa tatile gittik, bütün işleri bana yaptırıp kendi keyif çattı, 2 hafta köle gibi hem iş yaptım hemde bebek baktım, dönüşte de hadi hadi bir güzel tatil yaptın dinlendin dedi küfreder gibi..
Kujucum, inşallah en kısa zamanda ortadan kalkar bu belirsizlik, sıkıcı bir durum hakkaten..
Al benden de o kadar, lekesiz kıyafeti yok gibi nerdeyse, ben bıraktım peşini artık, lekelileri evde giydiriyorum, dışarı çıkarkende birkaç tane lekesiz var onlarla idare ediyoruz :))
6. ayınız kutlu olsun, nice aylara, yıllara, doğum günlerini de burada hep beraber kutlarız inşallah..
BOSNA NİLÜFER kıyamam kuzulara biri düşmüş biri ufakta olsa yaralanmış.
HİJYENİM geçmiş olsun EYMEN E.ee peki bundan sonra ne olacak?
daha eklere başlamadın dimi sende? başlayınca toparlanır merak etme zayıf ama çakı gibi bağışıklığı olcak inş anne sütüyle. bende daha düzenli başlamadım en son 23 haziranda doktora gittik geçen telefonda görüştüm zayıfsınzı yaa dedi 6 sında gitcem inş o zmn bakarız duruma dedi 6.5 iz en zayıf biziz:S
bosna alemsin ya:)) eşin ne iş yapıyordu canım yani illaki mi çalışman gerek ya üzülüorm wala sen böle yaptıkca :S
Benim eşim yüksek mühendis canım...
alışır canım zamanla sen dewam et değişik şeyler tattır sürekli.. damak tadı geliştikçe gıdaları yadırgamayacak die düşünüyorum..
alerjisi olduunu nasıl anladın canım testmi yaptırdın?
lilypie.com burdan yapabilirsin tickeri..
5 kaka bişey değil canım bizim dr artık her bezi bile kakalı olabilir dedi endişe etme bence... bizimki hergün 4/5 yapıyor.. bazen sıwı bazen katı..
we benim sütüm acayip azaldı gece bizimkinede yetmiyor süt sürekli mızmız bu gece mama werdim 5.30da öyle uyudu 3 saat daha..
o babasının tırnağına tüküreyim emi ben ne işi war koca dolma parmaklarının kuzunun ağzındaklava:
çok geçmiş olsun canım yaadüşenler kerwanına haktanıda kattık maalesef
ewet ben de isyanlardayım burcu.. artık ceren yatağına koyunca zorlanıyor uykuya dalmakta beşiği sallıyorum öyle salıyor uykuya annem sağolsun.. her yatağa koyduğumda ağlayışında anneme sinir oluyorum demediğim kalmıyor içimden... sağolsun kızının rahatını pek düşünür işte mahfetti herşeyi beşiğine koyup ninisini açıp dükkana geçiodum kuzum uyuyordu ama şimdi bitti tümişlerim aksıyor telefonlar çalıyor müşteri giriyor offf offf şu dükkan satılırsa ya da herhangi bi şklde kurtulup ewime geçtiğim an annemle bi süre görüşmmeyi düşünüyorummafoldumben
[B]geçmiş olsun canım..
ama 5.ay için 7 bence az değil gayet normal neden az olduğunu düşünüyorsun ki.. çocuğun bünyesi o kadar badireler atlattı, iyi bence takma kafana ek gıdaya ağırlık wer uykusunda mama falan wer içine bebe bisküwisi at birazdaha toparlanır sen bakma milletin sözüne banada neler neler diyolar dellenmmemk içten değil..
hahaha wuuuu desene heyecan dolu,adrenalinin doruklra ulaşacağı günler başlıyor senin içinlülülülülülü
kız birazcık dursada bişi kaybetmez oğluşun zaten fazlası warnaniknanik şaka bi aya canım artık 6 ay doldu we sütün ekisi kadar besleyici olmasını bekleme artık ek gıda zamanı süt sadece ara öğünü olacak...
bnce sen çok tezcanlısın.. kasma bu kadar kasıma daha çok war ne toplanması.. bırak akışına bırak illaki bi sonuca ulaşır kısa sürede ne yapacağını bilirsin sende..
Tükür valla, dana işte, sanki çocuğun dişi çıkmış olsa anlayacak... Sarsak :)
Adrenalin, hiddet, şiddet, nefret, hepsi bu sinemada :)))
Hasret benim sütüm de çok azaldı ya, bugün 90 cc zor sağdım.
6 ayı bitirdik, artık çok takmıyorum.
Eve de bi kutu mama aldım, her ihtimale karşı, napimmm.
İnşallah şu dükkan hayırlısıyla satılır da sen de kurtulursun.
Maalesef başkalarının elinde huyları çok değişiyor bebiklerin.
Ne kadar yapma desek de dinlemiyorlar...
Bayramda 3-4 gün kaybolup kimseyi görmek istemiyorum.
daha eklere başlamadın dimi sende? başlayınca toparlanır merak etme zayıf ama çakı gibi bağışıklığı olcak inş anne sütüyle. bende daha düzenli başlamadım en son 23 haziranda doktora gittik geçen telefonda görüştüm zayıfsınzı yaa dedi 6 sında gitcem inş o zmn bakarız duruma dedi 6.5 iz en zayıf biziz:S
onu bosna değil ben yazdım :dilcikar:
Evet kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun kuzulara
inşallah önemli bi alerji değildir
kocana bu kadar kızgınken kayınvalide ve görümce ağırlamak pek hoş olmayacak sanırım
neeeeeeee akannehir :bbo:
Allah'ım sabır versin yaa yazık sanaa :teselli:
tekrardan hoşgeldin özlem ekliyorum face den
ona da yazık ama yaa kadıncağız gününü gün etmiş sayenizde hem bak teşekkür etmeyi de ihmal etmemiş bi dahaki sefere senin istediğin gibi olur inşallah ama unutma yaşlıları sevindireni Allah sevindirir yerimseniben
ilahi aylin güldürdün beni yahuuu kaydirigubbakcemile3
neyse Allah gönlüne göre versin
şu an doktordan geldim rutin kontrol diye gittim 1 ayda sadece 200 gram almış başımı nerelere vursam çok canım sıkıldı idrar tahlili yaptılar diş belirtisi de yok dedi doktor iyice çöktüm ek besini öğün olarak ver dedi sebze çorbası yoğurt muhallebi mamayı kes dedi iyi de sütüm zaten az bu bebeğin bağışıklık sistemi nası gelişecek birazda grip gibiymiş 3600 doğdu oğlum şu an 68 cm 7250 gr
sizce mamayı keseyim mi sizler nası yapıyosunuz?? ühü ühü
Merhaba kızlar,
Çok güzel yağmur var dışarda maşaallah..
Dün akşam görümcem geldi, hayırlı olsun bakalım..
Ya ben son zamanlarda eşimden çok soğudum, çok üzgünüm ama durum bu, sanırım çoğumuzun ortak sorunu bilmiyorumkismile
Allah hayırlara çıkarsın..
Cuma evlililk yıldönümümüz, henüz ses seda yok, bir yerlere gidermiyiz acaba, bakalım nasıl geçecek.. Cep telefonu çok eskiydi, tel aldım kendisine, inş. beğenir.
Burcucum yine geldiler demek, hey Allah ım yaa akannehir Allah sabır versin sana da bacım..
Pınarcım Eymen e çok geçmiş olsun, dişleriniz de hayırlı olsun, pek şekerler :) geçen yazdım ama görmedin herhalde.
kimi çalışmak istemez kimide iş için can atar.. işte bu ilginç örnek simenay arkadaşımızdan geldi.. bosnacımmm görde utannaniknanik:roflol: biz derdimize yanalımmmm:içelim:
geçmiş olsun kuzulara
inşallah önemli bi alerji değildir
kocana bu kadar kızgınken kayınvalide ve görümce ağırlamak pek hoş olmayacak sanırım
neeeeeeee akannehir :bbo:
Allah'ım sabır versin yaa yazık sanaa :teselli:
tekrardan hoşgeldin özlem ekliyorum face den
ona da yazık ama yaa kadıncağız gününü gün etmiş sayenizde hem bak teşekkür etmeyi de ihmal etmemiş bi dahaki sefere senin istediğin gibi olur inşallah ama unutma yaşlıları sevindireni Allah sevindirir yerimseniben
ilahi aylin güldürdün beni yahuuu kaydirigubbakcemile3
neyse Allah gönlüne göre versin
Biz de öyleyiz yazgı mızmızmızmız.Canımız çıkıyor.Sanırım diş çıkartma huysuzluğu.
Bosna ve Nilüfer çok geçmiş olsun , çocuk bu düşe kalka büyüyecek.Yürümeye başladıklarında asıl düşmeleri göreceğiz.
Allah allah çok şaşırdım 6 aylık çocuğun günde 500 ml süte ihtiyacı var, sağır sultan biliyor reklamı bile var, sütün azsa yoğurtla karşılayamazsın ki bu miktarı. yanlış anlamış olabilir misin? bence kesme mamayı hatta kilo alımı madem az içine bebe bisküvisi at ve doktorunu acilen değiştir
Burcuuu
Yüksek ne mühendisi eşin?
aşımızı olduk geldik 3 bacaktan bi de ağız yoluyla olmak üzere 4 aşı olmuş oldu ateş düşürücü vermeyi unutmuşum giderken gelince de vemedim şimdilik iyi ateş ya da huzursuzluğu yok
ya yok kesin doğru anladım hatta 2 kere sordum mamayı değiştireyim dedim yok tamamen kes dedi yapmicam benimde aklıma yatmadı ya doktoru değiştireyim de ben iskenderunda yaşıyorum al bi tüccarı vur bür tüccara hiçbiri doktor değil ki ben hamileyken neler çektim bu doktor müsvettelerindan of of
ya yok kesin doğru anladım hatta 2 kere sordum mamayı değiştireyim dedim yok tamamen kes dedi yapmicam benimde aklıma yatmadı ya doktoru değiştireyim de ben iskenderunda yaşıyorum al bi tüccarı vur bür tüccara hiçbiri doktor değil ki ben hamileyken neler çektim bu doktor müsvettelerindan of of
Merhaba kızlar,
Çok güzel yağmur var dışarda maşaallah..
Dün akşam görümcem geldi, hayırlı olsun bakalım..
Ya ben son zamanlarda eşimden çok soğudum, çok üzgünüm ama durum bu, sanırım çoğumuzun ortak sorunu bilmiyorumkismile
Allah hayırlara çıkarsın..
Cuma evlililk yıldönümümüz, henüz ses seda yok, bir yerlere gidermiyiz acaba, bakalım nasıl geçecek.. Cep telefonu çok eskiydi, tel aldım kendisine, inş. beğenir.
Burcucum yine geldiler demek, hey Allah ım yaa akannehir Allah sabır versin sana da bacım..
Pınarcım Eymen e çok geçmiş olsun, dişleriniz de hayırlı olsun, pek şekerler :) geçen yazdım ama görmedin herhalde.
O zaman bizlerin doktorlarını dinle, mamaya devam ama ek besinlere başla, ek gıda topici var ordan tarifler alabilirsin, yoğurt mayalayıp verirsin, meyve püreleri yaparsın, çorba yaparsın, kahvaltı verirsin bebişine aralarda emzirirsin, sütün az olduğunu farkedersen mama yaparsın,yatmadan da mama yapıp yatırırsın gece de emzirirsin, ama yavaş yavaş başla bunlara hepsine aynı anda başlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?