2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günde 120 cc sütüm oluyo sen ne kadar mama veriyosun ortalama

Sabah evden çıkarken emmek istemezse 90 cc mama veriyorum çıkıyorum, işte 120 cc kadar sağıyorum çünkü benim oğlum tek göğüs emdiğinden diğerinde süt kalmadı artık, onu veriyor kayınvalidem, sonra ben eve gidince emziriyorum, gece de 12de uyurken bi 120 cc daha içiriyorum ve gece uyandıkça emziriyorum, ek olarak da sabah sütlü tahıllı kahvaltı, öğlen yoğurt ve sebze çorbası akşam üstü de meyve püresi yediriyoruz, diyelim ki dışardayız ve bunları yediremiyoruz o zaman da bol bol emzirip biberon maması içiriyorum.

Ben de küsüm koca kişisiyle ve çok ciddi anlamda salak olduğunu düşünüyorum :dilcikar:

Bu saate kadar iki göğsümden 150 cc sütü zor sağdım mafoldumben

Don't panicccc
Ben de bu konuda üzüldüğümde kankamı arıyorum, bana hemen moral veriyor diyor ki; ben hiç işyerinde süt sağmadım,eve gidince emziriyordum ve gece de emziriyordum 1,5 yaşına kadar emzirdim ve sütüm bitmedi. Al bu da sana benden moral olsun :teselli:

Ben de küsüm koca kişisiyle ve çok ciddi anlamda salak olduğunu düşünüyorum :dilcikar:

bende 1 aydır küstüm barıştım sayılır artık saldım çayıra mevlam kayıra çok sürmez bizimki önceki gün barıştık dün yine dellendirdi ablasına davetliydik akşam işten 8 de çıkmışım yinede çok istedi kırmadım bebek uyuyodu onu d kucağıma aldım e uyandı haliyle huzursuz oldu benim gül yüzlü oğlum ağladı sustu ağladı sustu kalkalım diyorum ne var alışsınmış ölür müsün öldürür müsün

Harikasın opuyorumnanaktan
Peki bişey soracam,ben de eve gidince ve gece sadece emziriyorum.
Benim sütüm bu kadar azsa, bu çocuk nasıl doyuyor?
Yok daha fazla sütüm varsa, bu pompa niye çekmiyor?

aşımızı olduk geldik 3 bacaktan bi de ağız yoluyla olmak üzere 4 aşı olmuş oldu ateş düşürücü vermeyi unutmuşum giderken gelince de vemedim şimdilik iyi ateş ya da huzursuzluğu yok
Hadi geçmiş olsun jalecim, kan ve idrar tahlili verdiniz mi?
Gamze, sağol bacım, Allah sana da sabır versin.
Ben de bazen çok sevdiğimi, bazen de çok soğuduğumu hissediyorum.
Umarım hepimiz için geçici bir durumdur.
Amin.
İnşaallah öyledir arkadaşım. Doruk nasılmış bugün? Kayınvalidenler geldiğine göre şimdi onlar mı bakacak Doruk'a?
Seninkisi farklı be canım.. Yorgunluk, bezginliğin bir sonucu..
Aslında seviyoruz ama hiçbirşey eskisi gibi olamadığı için, birbirimize vakit ayıramadığımız için, tahammül sınırımız daha gerilere çekildiği için böyle soğumalar oluyor
Bu saate kadar iki göğsümden 150 cc sütü zor sağdım mafoldumben
Üzülme canım, stres anne sütünü çok etkiler, dediğin gibi 6. ay doldu artık.

Herkes çocuktan sonra evlilik bir hopluyor, sonra yerine oturuyor diyor.
Bekliyorum bakalım otursun diye :)
Kocamda bir değişiklik yok, o hep eskisi gibi, ama bende bi domuzluk var...

Yok canım, Doruk'un bakımından annem sorumlu.
Kayınvalidemler varken de sabahtan akşama kadar bizde.
Onlar gıcık oluyorlar ama ben taviz vermiyorum, bir çocuğa 3 farklı kişi bakmaz diye söyledim en başından...

Eskisi kadar çok üzülmüyorum artık, napim, bu zamana kadar dolu dolu emdi çok şükür...

Kim söylemişse o sözü doğru söylemiş galiba..
Bizde de tam tersi, ne olduysa eşime oldu bilmiyorumkismile Ben eskisi gibi olmaya çalışıyorum.

Çok çok iyi düşünmüşsün, bu konuda bencede taviz verme, çocuk çok huy değiştiriyor. Annen baksın kızsalarda kızmasalarda..

İyi ya işte ohh yarasın inşallah yavrumuza :))

slm anneler
nasılsınız ben walla koşturuyorum walla Hilal'le uğraşıyorum 2 gündür gece 2lerde yatıyoruz ayaklarımda derman kalmadı öğün vakitleride değişti valla 2 dişimizde artık oda belirginleşti ve eller ağızda yan taraflarda kaşınıyor sanırım ve ne mama alıyor ne beni az emiyor sanırım sütümün kalitesi yavaş yavaş azaldı gece emiyor ama

evi toparlamaya vaktim bile olmuyor huysuz olduk biraz..

alıntı yapmıştım herkese cevap yazacaktım ama benim kız durmuyor
herkes iyidir umarım?

bana da bişiler oldu doğumdan sonra aslında eşimin ailesini severim ama çocuğa dokunmasınlar istiyorum istediğim gibi bakmıyolar siniroluyorum kadın 4 çocuk büyütmüş ama benimkini büyütemezmiş gibi geliyo bida bu halimi çok belli ediyorum galiba huysuzmuyum neyimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Harikasın opuyorumnanaktan
Peki bişey soracam,ben de eve gidince ve gece sadece emziriyorum.
Benim sütüm bu kadar azsa, bu çocuk nasıl doyuyor?
Yok daha fazla sütüm varsa, bu pompa niye çekmiyor?

Pompanın çektiğinden daha fazla süt çeker bebekler diye bin defa konuşuldu herhalde:) ayrıca artık sütler zaten doyurmuyordur ki sadece besleyici özelliği var, ben de geceleri sadece emziriyordum ama hiç istisnasız kurulu saat gibi 2 saatte bir kalkınca anladım ki doymuyor o yüzden yatarken 9 da emziriyorum 12de uyandırmadan mama verip arkasından emziriyorum 4 e kadar falan uyuyor 4 te emziriyorum 6da yine kalkıyor yine emziriyorum. Gece az yiyen çocuk gündüz çok doymuştur denir bi de ne kadar doğru bilmiyorum.

Gamzecim, ben doğumdan sonra değil, bizim mülteciler yerleştikten sonra böyle oldum.
Bir de bu tiroid hastalığı çok sinirli ve sabırsız yaptı beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…