- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.141
hepkaravana..öyle yapiyim başka çare yok hamileyken doktora burdan adanaya gidiyodum ama şimdi bebeğin acil bişeyi olur diye burdaki doktorlara bakalım istedik ama yine adanaya taşıncaz her ay öyle görünüyo
hepkaravana..
bu nick anlamı nerden?
günde 120 cc sütüm oluyo sen ne kadar mama veriyosun ortalama
aynen bnde senle aynı duyguları besliyorum!! suratına haykıracağım o kadar şey war ki susup dinleyeceğini bilsem saatlerce bağırmak çağırmak yumruklamak istiyorum onukötükedihüso konuşmuyoruz zaten 3,4gündür.. ama bugünde acaip sarılma hissi duyuyorum offf ya çok tutarsızımkafamçokkarıştı
efeeeeeeet haklısın farkndayım dolmştur bilgilryerimsenibenebuuuşş topiğine bi baksan diyorum bayadır ihmal ediyosun orayı
ya 2 senedir elimi attığım herşey kuruyor neye girişsem karavana anlayacağın
Bu saate kadar iki göğsümden 150 cc sütü zor sağdım mafoldumben
Ben de küsüm koca kişisiyle ve çok ciddi anlamda salak olduğunu düşünüyorum :dilcikar:
Don't panicccc
Ben de bu konuda üzüldüğümde kankamı arıyorum, bana hemen moral veriyor diyor ki; ben hiç işyerinde süt sağmadım,eve gidince emziriyordum ve gece de emziriyordum 1,5 yaşına kadar emzirdim ve sütüm bitmedi. Al bu da sana benden moral olsun :teselli:
[
:teselli:
Hadi geçmiş olsun jalecim, kan ve idrar tahlili verdiniz mi?aşımızı olduk geldik 3 bacaktan bi de ağız yoluyla olmak üzere 4 aşı olmuş oldu ateş düşürücü vermeyi unutmuşum giderken gelince de vemedim şimdilik iyi ateş ya da huzursuzluğu yok
Amin.Gamze, sağol bacım, Allah sana da sabır versin.
Ben de bazen çok sevdiğimi, bazen de çok soğuduğumu hissediyorum.
Umarım hepimiz için geçici bir durumdur.
Seninkisi farklı be canım.. Yorgunluk, bezginliğin bir sonucu..aynen bnde senle aynı duyguları besliyorum!! suratına haykıracağım o kadar şey war ki susup dinleyeceğini bilsem saatlerce bağırmak çağırmak yumruklamak istiyorum onukötükedihüso konuşmuyoruz zaten 3,4gündür.. ama bugünde acaip sarılma hissi duyuyorum offf ya çok tutarsızımkafamçokkarıştı
Üzülme canım, stres anne sütünü çok etkiler, dediğin gibi 6. ay doldu artık.Bu saate kadar iki göğsümden 150 cc sütü zor sağdım mafoldumben
Hadi geçmiş olsun jalecim, kan ve idrar tahlili verdiniz mi?
Amin.
İnşaallah öyledir arkadaşım. Doruk nasılmış bugün? Kayınvalidenler geldiğine göre şimdi onlar mı bakacak Doruk'a?
Seninkisi farklı be canım.. Yorgunluk, bezginliğin bir sonucu..
Aslında seviyoruz ama hiçbirşey eskisi gibi olamadığı için, birbirimize vakit ayıramadığımız için, tahammül sınırımız daha gerilere çekildiği için böyle soğumalar oluyor
Üzülme canım, stres anne sütünü çok etkiler, dediğin gibi 6. ay doldu artık.
Kim söylemişse o sözü doğru söylemiş galiba..Herkes çocuktan sonra evlilik bir hopluyor, sonra yerine oturuyor diyor.
Bekliyorum bakalım otursun diye :)
Kocamda bir değişiklik yok, o hep eskisi gibi, ama bende bi domuzluk var...
Yok canım, Doruk'un bakımından annem sorumlu.
Kayınvalidemler varken de sabahtan akşama kadar bizde.
Onlar gıcık oluyorlar ama ben taviz vermiyorum, bir çocuğa 3 farklı kişi bakmaz diye söyledim en başından...
Eskisi kadar çok üzülmüyorum artık, napim, bu zamana kadar dolu dolu emdi çok şükür...
Herkes çocuktan sonra evlilik bir hopluyor, sonra yerine oturuyor diyor.
Bekliyorum bakalım otursun diye :)
Kocamda bir değişiklik yok, o hep eskisi gibi, ama bende bi domuzluk var...
Yok canım, Doruk'un bakımından annem sorumlu.
Kayınvalidemler varken de sabahtan akşama kadar bizde.
Onlar gıcık oluyorlar ama ben taviz vermiyorum, bir çocuğa 3 farklı kişi bakmaz diye söyledim en başından...
Eskisi kadar çok üzülmüyorum artık, napim, bu zamana kadar dolu dolu emdi çok şükür...
Harikasın opuyorumnanaktan
Peki bişey soracam,ben de eve gidince ve gece sadece emziriyorum.
Benim sütüm bu kadar azsa, bu çocuk nasıl doyuyor?
Yok daha fazla sütüm varsa, bu pompa niye çekmiyor?
Kim söylemişse o sözü doğru söylemiş galiba..
Bizde de tam tersi, ne olduysa eşime oldu bilmiyorumkismile Ben eskisi gibi olmaya çalışıyorum.
Çok çok iyi düşünmüşsün, bu konuda bencede taviz verme, çocuk çok huy değiştiriyor. Annen baksın kızsalarda kızmasalarda..
İyi ya işte ohh yarasın inşallah yavrumuza :))
hadi gözünüzaydın kurtuldunuzopuyorumnanaktanaşımızı olduk geldik 3 bacaktan bi de ağız yoluyla olmak üzere 4 aşı olmuş oldu ateş düşürücü vermeyi unutmuşum giderken gelince de vemedim şimdilik iyi ateş ya da huzursuzluğu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?