2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım çoğumuzda oluyor aynı şey, ben de kayınvalideme hiç güvenmiyorum.

Evet konuştuk ama pompa 40 cc çekiyorsa, memede daha ne kadar fazla olabilir ki?
Boş boş mu çekiyor acaba, maksat meme olsun diye :)))
Ben de 9'da emziriyorum, 1-2 gibi uyanıyor, tekrar emziriyorum. Ondan sonra hiç belli olmuyor ne zaman uyanacağı. Eğer uyanmamışsa, evden çıkmadan önce tekrar emziriyorum.
Yarın doktor kontrolümüz var, yeni bir düzene geçmek lazım...

Ayfercim bu aralar hepsinde aynı durum var, demek ki dişle yakından ilgili...
Doruk da iştahsız, memnuniyetsiz bugünlerde...
Senin işbaşı ne zamandı?

Gamzecim, ben doğumdan sonra değil, bizim mülteciler yerleştikten sonra böyle oldum.
Bir de bu tiroid hastalığı çok sinirli ve sabırsız yaptı beni...

canm sendedemi var tiroid hangi cinsten bendede hamilelikte çıktı haşimatoydu galiba ilk sekiz ay sürekli gittim kontrole oğluşumu etkilemesin diye her ay ölçtürdüm çok iyi gidiyordu doktor galiba yendik artık dedi bi dahada gitmedim ama tırsıyorum valla tekrarlamışsa diye gitsem şimdi bir sürü ilaç yine şuan hangi ilacı kullanıyorsun canım

Bendeki tam tersi, fazla çalışıyormuş tiroid hormonum, doğumdan sonra çıktı canım.
İhmal etme, git doktora, ilerleyince tedavisi daha zor.
İki tane ilaç içiyorum ben, günde 4'er defa...

Bendeki tam tersi, fazla çalışıyormuş tiroid hormonum, doğumdan sonra çıktı canım.
İhmal etme, git doktora, ilerleyince tedavisi daha zor.
İki tane ilaç içiyorum ben, günde 4'er defa...

haklısın canımda şimdi kan tahlil sonuç yıpratırlar insanı valla bide ilacın süte geçip geçmeme stresi en kısa zamanda gidicem ama bakalım bosnacım ya resim süper neriye bakıyor öyle doruk paşa bilgisayara filanmı cin gibi maşallah

BURCU canım ben bayramdan sonra iş başı yapıyorum((

Az kalmış
İnşallah o zamana kadar rahatlar Hilal'im...

Benim kendi doktorum süte geçebilir dedi.
Doruk'un doktoru, biz fakültede bir sürü araştırma yapıyoruz, geçmez süte, ilaçlarını iç, emzirmeye devam et dedi. Doruk'a tahlil yapıldı, normal çıktı tiroid tahlilleri çok şükür. 2-3 ayda bir bakılacakmış böyle.
Çalışmakta olan çamaşır makinesi bakıyor canım :asigim:kaydirigubbakcemile3

şaşkın ve dehşetle izliyor kuzucum renkliler vardı galiba kaydirigubbakcemile3

[ı]park yatak kullanan arkadaşlar memnunlar mı annemlere beşik almmız gerekiyro 3 yaşına kadar kullanabileceği bişey mi nnemelrin aldığı beşik küçük oluyor miniklerden almışlardı şimdi selin onda rahat değil annem taşınabilir bişi istiyor evi büyük annemin ve her odada yanında dursun istiyor park yatak sizce bu duruma uygun mu ve 3 yaşına akdar yatabilir mi içinde ? [/ı]

Tabi ilk defa görüyor çocuk çamaşır makinesini, "aman allahım ne kadayy ilginç ömyümde böyle bişey göymedim" diyordur bizimkinin de sürekli ağzı açık bakıyor herşeye, böyle şaşkın şaşkın bi ifadesi var naniknanik

ya bizde bu şaşkınlık sadece bizim bebeğe mahsus sanıyoduk demek bunların türü böyle beimkininde sürekli ağzı açık şakınım dostlarım şaşkınım şaşkındelikafadulden

canım zor bi soru ama annen için en pratiği park yatak gibi görünüyor sanırım onlar teklekli kullanımı kolay olur ama park yatak kullanan arkadaşlar ne dicek bilmiyorum boshayallersmile bizim normal standartlarda bi beşiğimiz var ama kurtlu oğluşum sığamıyor illa o parmaklıklardan ayakları sallandırarak uyuyor ama biraz zaman geçince ayaklar uyuşunca kıyamet kopuyor tabi :))) park yatağın heryeri korumalı bizimki gibi bi derdi olmaz galiba

slm canım ben kullanıyorum bebek benimki gibi hareketliyse çok kullanışlı değil bu arada benimki 5 ay 1 haftalık bence en fazla 2 yaşına kadar rahat yatar içinde sonra huzursuz olacak diye düşünüyorum ama öyle yer değiştirmesi fln da pratik olmuyo bi yere koyuyosun orda kalıyo

topiin adını değiştirelim kuduruk sıpaların anneleri noluo bunlara yaa her gelen uyumuo die gelio. benimkide yarı msaat uyudu geri kalktı yemek yapıorm herşey ortada.
yeni ninnimiz allahümmessabiriin diye sallıyorum artık.. görüşürüz kızlarrrr

amanın cok fena gök gürlüyooo burdaaeyvahedigeldismile..
şu yaşıma kadar beni bırakmayan fobimm
birde asansör..
böcek..
yükseklik.uçak..
yolculuk..
karanlık..
daha bişi kalmadı zaten hepi mevcut
:1ninca:

heheh bende de gök gürültüsü ve karanlık fobilerim var...

yaa bizimki gündüz uyuyor gece ayakta birde ağlıyor açın ışıkları kalkın oynayalım diye bakıyor eğer babası uyuyorsa onuda tekmelerle çimdiklerle uyandırıoyr... tabi bu durumda biz doğru yan odaya hamileyken ayırmamıştım kocamla yatakalrı şimdi o uyuyor ben evde geziniyorum ....

ya tekeri olsunda annem de koca bi ev var tutusun bi ucundan kadırsın dolaştırsın dursun yapar bizimki :):)): ) aşağı yatırmak gerekiyor sanırım biraz büyünce hani kalkmaması için ara katını kaldırmak lazım...

bizim evde de durum aynı ayakalr direk karyoladan dışarı bide üstüne şimdi tekmeleme huyu mevcut ya hani oraları tekmeleyince aytağı acıyor gece iki lokma uykuyu birde öyle bölüyor saolsun ... birazda o sebebpten sitiyorum par yatağı ...

Hadi geçmiş olsun jalecim, kan ve idrar tahlili verdiniz mi?
hadi gözünüzaydın kurtuldunuzopuyorumnanaktan

sağolun kızlar ateş olmadı ya ona seviniyorum gece falan yükselmez inşallah
yok gamzecim sağlık ocağında vurulduğu için yapılmadı tahlil

fatmacım ben kullanıyorum park yatak kraft'ın dıştan ölçüldüğünde kısa kenarı 86 cm (içten70 cm) az önce senin için ölçtüm :)) yani kapılardan sığmıyor... daha küçüğü de 3 yaşına kadar kullanılır mı bilmiyorum
bu arada kocana ne hediye aldın fikir istediğinde iç çamaşırı al diye esprili bir öneride bulunmuştum ama görmedin sanırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…