- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #74.161
bana da bişiler oldu doğumdan sonra aslında eşimin ailesini severim ama çocuğa dokunmasınlar istiyorum istediğim gibi bakmıyolar siniroluyorum kadın 4 çocuk büyütmüş ama benimkini büyütemezmiş gibi geliyo bida bu halimi çok belli ediyorum galiba huysuzmuyum neyimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Pompanın çektiğinden daha fazla süt çeker bebekler diye bin defa konuşuldu herhalde:) ayrıca artık sütler zaten doyurmuyordur ki sadece besleyici özelliği var, ben de geceleri sadece emziriyordum ama hiç istisnasız kurulu saat gibi 2 saatte bir kalkınca anladım ki doymuyor o yüzden yatarken 9 da emziriyorum 12de uyandırmadan mama verip arkasından emziriyorum 4 e kadar falan uyuyor 4 te emziriyorum 6da yine kalkıyor yine emziriyorum. Gece az yiyen çocuk gündüz çok doymuştur denir bi de ne kadar doğru bilmiyorum.
slm anneler
nasılsınız ben walla koşturuyorum walla Hilal'le uğraşıyorum 2 gündür gece 2lerde yatıyoruz ayaklarımda derman kalmadı öğün vakitleride değişti valla 2 dişimizde artık oda belirginleşti ve eller ağızda yan taraflarda kaşınıyor sanırım ve ne mama alıyor ne beni az emiyor sanırım sütümün kalitesi yavaş yavaş azaldı gece emiyor ama
evi toparlamaya vaktim bile olmuyor huysuz olduk biraz..
alıntı yapmıştım herkese cevap yazacaktım ama benim kız durmuyor
herkes iyidir umarım?
Gamzecim, ben doğumdan sonra değil, bizim mülteciler yerleştikten sonra böyle oldum.
Bir de bu tiroid hastalığı çok sinirli ve sabırsız yaptı beni...
canm sendedemi var tiroid hangi cinsten bendede hamilelikte çıktı haşimatoydu galiba ilk sekiz ay sürekli gittim kontrole oğluşumu etkilemesin diye her ay ölçtürdüm çok iyi gidiyordu doktor galiba yendik artık dedi bi dahada gitmedim ama tırsıyorum valla tekrarlamışsa diye gitsem şimdi bir sürü ilaç yine şuan hangi ilacı kullanıyorsun canım
Bendeki tam tersi, fazla çalışıyormuş tiroid hormonum, doğumdan sonra çıktı canım.
İhmal etme, git doktora, ilerleyince tedavisi daha zor.
İki tane ilaç içiyorum ben, günde 4'er defa...
BURCU canım ben bayramdan sonra iş başı yapıyorum((
haklısın canımda şimdi kan tahlil sonuç yıpratırlar insanı valla bide ilacın süte geçip geçmeme stresi en kısa zamanda gidicem ama bakalım bosnacım ya resim süper neriye bakıyor öyle doruk paşa bilgisayara filanmı cin gibi maşallah
Az kalmış
İnşallah o zamana kadar rahatlar Hilal'im...
Benim kendi doktorum süte geçebilir dedi.
Doruk'un doktoru, biz fakültede bir sürü araştırma yapıyoruz, geçmez süte, ilaçlarını iç, emzirmeye devam et dedi. Doruk'a tahlil yapıldı, normal çıktı tiroid tahlilleri çok şükür. 2-3 ayda bir bakılacakmış böyle.
Çalışmakta olan çamaşır makinesi bakıyor canım :asigim:kaydirigubbakcemile3
şaşkın ve dehşetle izliyor kuzucum renkliler vardı galiba kaydirigubbakcemile3
Az kalmış
İnşallah o zamana kadar rahatlar Hilal'im...
Benim kendi doktorum süte geçebilir dedi.
Doruk'un doktoru, biz fakültede bir sürü araştırma yapıyoruz, geçmez süte, ilaçlarını iç, emzirmeye devam et dedi. Doruk'a tahlil yapıldı, normal çıktı tiroid tahlilleri çok şükür. 2-3 ayda bir bakılacakmış böyle.
Çalışmakta olan çamaşır makinesi bakıyor canım :asigim:kaydirigubbakcemile3
Tabi ilk defa görüyor çocuk çamaşır makinesini, "aman allahım ne kadayy ilginç ömyümde böyle bişey göymedim" diyordurbizimkinin de sürekli ağzı açık bakıyor herşeye, böyle şaşkın şaşkın bi ifadesi var naniknanik
Kendi kıyafetleri :)
Kuzuya kavuşma zamanı:sm_cool:
Öptüm hepinizi...
[ı]park yatak kullanan arkadaşlar memnunlar mı annemlere beşik almmız gerekiyro 3 yaşına kadar kullanabileceği bişey mi nnemelrin aldığı beşik küçük oluyor miniklerden almışlardı şimdi selin onda rahat değil annem taşınabilir bişi istiyor evi büyük annemin ve her odada yanında dursun istiyor park yatak sizce bu duruma uygun mu ve 3 yaşına akdar yatabilir mi içinde ? [/ı]
[ı]park yatak kullanan arkadaşlar memnunlar mı annemlere beşik almmız gerekiyro 3 yaşına kadar kullanabileceği bişey mi nnemelrin aldığı beşik küçük oluyor miniklerden almışlardı şimdi selin onda rahat değil annem taşınabilir bişi istiyor evi büyük annemin ve her odada yanında dursun istiyor park yatak sizce bu duruma uygun mu ve 3 yaşına akdar yatabilir mi içinde ? [/ı]
amanın cok fena gök gürlüyooo burdaaeyvahedigeldismile..
şu yaşıma kadar beni bırakmayan fobimm
birde asansör..
böcek..
yükseklik.uçak..
yolculuk..
karanlık..
daha bişi kalmadı zaten hepi mevcut:1ninca:
topiin adını değiştirelim kuduruk sıpaların anneleri noluo bunlara yaa her gelen uyumuo die gelio. benimkide yarı msaat uyudu geri kalktı yemek yapıorm herşey ortada.
yeni ninnimiz allahümmessabiriindiye sallıyorum artık.. görüşürüz kızlarrrr
slm canım ben kullanıyorum bebek benimki gibi hareketliyse çok kullanışlı değil bu arada benimki 5 ay 1 haftalık bence en fazla 2 yaşına kadar rahat yatar içinde sonra huzursuz olacak diye düşünüyorum ama öyle yer değiştirmesi fln da pratik olmuyo bi yere koyuyosun orda kalıyo
canım zor bi soru ama annen için en pratiği park yatak gibi görünüyor sanırım onlar teklekli kullanımı kolay olur ama park yatak kullanan arkadaşlar ne dicek bilmiyorum boshayallersmile bizim normal standartlarda bi beşiğimiz var ama kurtlu oğluşum sığamıyor illa o parmaklıklardan ayakları sallandırarak uyuyor ama biraz zaman geçince ayaklar uyuşunca kıyamet kopuyor tabi :))) park yatağın heryeri korumalı bizimki gibi bi derdi olmaz galiba
Hadi geçmiş olsun jalecim, kan ve idrar tahlili verdiniz mi?
hadi gözünüzaydın kurtuldunuzopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?