2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cevap1:hayır..artık haftada 2 kez yıkıyorum.havalar serinledi.
cevap 2.iki gün yediriyorum çorbayı ama 3.güne sarkmıyo
cevap3.ben yapmadım ama yapan bir arkadaş böreği 1 gün buzlukta beklettiğini sonra çıkarır çıkarmaz buz gibi suya batırıp suyunu hafif sıkıp fırına verdiğini söylemişti..
cevap4..olsuuuunnnnnnnnnnn:roflol:

Evet tüm bu bilgiler uyumlu bi bebeğiniz olması halinde yürürlüğe konabilir ama azmanlar için geçerli değildir( test edilip onaylanmıştır

Teşekkür ederim. puan:10 :))

yanıt 1:evet
yanıt 2:hayır bi çorbayı bugün yapıyosam ertesi günde veriyorum ama 3. gün no no no
yanıt 3:evet güzel oliyyyyy
yanıt 4:fare değilim fare değilimkaydirigubbakcemile3

evet benim süper ikilim, acıktığımda ya da cnm tatlı bişiler istediğinde, pc karşısına geçip bu ikiliyi yemekten büyük zevk duyarım:)

soru.1 hayır 2 gün bazen 3 gün ara ile yıkıyorum..

soru.2 bir çorbayı iki gün veriyorum tabi ikinci günü aynı çorbayı yerse..:))

soru.3 yapmadım hiçbir fikrimde yok..

soru4 olsunkaydirigubbakcemile3

Olcay'cım Asya iyiymiş inşallah. Vücudunda kızarıklık,döküntü falan olmadı di mi? nedeni bulunamayan ateşli hastalıklarda, diş çıkarma döneminde sık rastlanan "altıncı hastalık"tan şüpheleniliyormuş ta. ateş düştükten sonra deride döküntü oluyormuş

yanıt 1:evet
yanıt 2:hayır bi çorbayı bugün yapıyosam ertesi günde veriyorum ama 3. gün no no no
yanıt 3:evet güzel oliyyyyy
yanıt 4:fare değilim fare değilimkaydirigubbakcemile3

teşekkür ediyorum cicim:)) size de 10 tam puan

mersi bebeğim, sana 8 puannaniknanik

ağol meralcim daha iyi bugün .ben de döküntü olur diye bekledim bugün çünkü başka hiçbişey yok ortada ateş yapcak ama döküntüde olmadı.neyin nesiydi o 3 günlük ateş anlamadım

Bu arada burada olup ta sorulara yanıt vermeyenleri deşifre ediyorum:

Kuju, lal_34, merlike, OCD, suyosunu sempatiksalakcinni

ağol meralcim daha iyi bugün .ben de döküntü olur diye bekledim bugün çünkü başka hiçbişey yok ortada ateş yapcak ama döküntüde olmadı.neyin nesiydi o 3 günlük ateş anlamadım

Neyse geçmiş ya önemli bişi değildi inşallah. Eymenin ateşi 38.8'e kadar çıktı, o korkuttu beni. bana doktor boğaz enfeksiyonu dedi ama ben de beklemedim değil döküntüyü. ama bizde de olmadı. sadece bugün karnında ve boynunda küçük kırmızılıklar var, aslında kırmızılık ta denemez, hani üşüdüğümüzde morarır gibi olur ya, öyle şeyler. Acaba üşüdü mü yoksa bu hastalık mı yarın anlıycam artık sanırım.

benim kıskanç kocişim izin vermiyyy bende sizi çok merak ediyim yaf

buraya koysan bi resmini de sonra hemen kaldırsan olmaz mı? hiç alıntı yapmayız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…