- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.681
Kızlaarrr, sınav var:))
soru 1: bebişleri hala hergün yıkıyo musunuz?
soru 2: hergün yeni bi çorba mı pişiriyosunuz, ikinci güne kalan olursa yediriyor musunuz?
soru 3: aranızda paçanga böreğini fırında pişirmiş olan var mı ve güzel oluyor mu?
soru 4: bu sorlara yanıt vermeyen fare olsun mulülülülülülü
cevap1:hayır..artık haftada 2 kez yıkıyorum.havalar serinledi.
cevap 2.iki gün yediriyorum çorbayı ama 3.güne sarkmıyo
cevap3.ben yapmadım ama yapan bir arkadaş böreği 1 gün buzlukta beklettiğini sonra çıkarır çıkarmaz buz gibi suya batırıp suyunu hafif sıkıp fırına verdiğini söylemişti..
cevap4..olsuuuunnnnnnnnnnn:roflol:
soru 2: hergün yeni bi çorba mı pişiriyosunuz, ikinci güne kalan olursa yediriyor musunuz?
soru 3: aranızda paçanga böreğini fırında pişirmiş olan var mı ve güzel oluyor mu?
evet benim süper ikilim, acıktığımda ya da cnm tatlı bişiler istediğinde, pc karşısına geçip bu ikiliyi yemekten büyük zevk duyarım:)
yanıt 1:evet
yanıt 2:hayır bi çorbayı bugün yapıyosam ertesi günde veriyorum ama 3. gün no no no
yanıt 3:evet güzel oliyyyyy
yanıt 4:fare değilim fare değilimkaydirigubbakcemile3
soru.1 hayır 2 gün bazen 3 gün ara ile yıkıyorum..
soru.2 bir çorbayı iki gün veriyorum tabi ikinci günü aynı çorbayı yerse..:))
soru.3 yapmadım hiçbir fikrimde yok..
soru4 olsunkaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim. puan:10 :))
teşekkür ediyorum cicim:)) size de 10 tam puan
mersi bebeğim, sana 8 puannaniknanik
kızlar buluşmaya bende gelmeyi çok istiyrum ama daha belli değil ümraniyeye yakın ve görüşmeye gitcek arkidaşlar var mı
teşekkür ediyorum cicim:)) size de 10 tam puan
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemus :lepi:
hade lennnnalsanaalsanasmile
Olcay'cım Asya iyiymiş inşallah. Vücudunda kızarıklık,döküntü falan olmadı di mi? nedeni bulunamayan ateşli hastalıklarda, diş çıkarma döneminde sık rastlanan "altıncı hastalık"tan şüpheleniliyormuş ta. ateş düştükten sonra deride döküntü oluyormuş
Ne iyi olur Haççe, vardır muhakkak. Sen pazartesi sor bu soruyu gündüzden. Ben seni hiç görmedim bu arada, face'te foton yok di mi?? merak ediyorum seni:1ninca:
ağol meralcim daha iyi bugün .ben de döküntü olur diye bekledim bugün çünkü başka hiçbişey yok ortada ateş yapcak ama döküntüde olmadı.neyin nesiydi o 3 günlük ateş anlamadım
benim kıskanç kocişim izin vermiyyy bende sizi çok merak ediyim yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?