2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1 evet
2 evet 3. gun hayir
3 hayir
4 olsunn tabeee

bu arada hasretin ceryi gordunumz mu hayyy masallahhhhh benim ki kensi kalkamiyo daha oturur pozisyona bile getiremiyo yatar pozisyondayken ayaga biz kaldirinca bi yere dayanip kisa sureli durabiliyo sadece sizinkiler ne alemde?

ha puraya habu nicklerini park uden hatunlardan para isteyeceğum ha park edup edup cidiyler da
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:
bu arada hasretin ceryi gordunumz mu hayyy masallahhhhh benim ki kensi kalkamiyo daha oturur pozisyona bile getiremiyo yatar pozisyondayken ayaga biz kaldirinca bi yere dayanip kisa sureli durabiliyo sadece sizinkiler ne alemde?

ceryy 1 ay önden 8.ayın içinde,
yağız da sadece kısa süre durabiliyo..

Benimkide henüz kendisi kalkamıyor. aslına bakarsan çevresinde kendisinin kalkmasına fırsat veren bi ortam da yok:)) anasıyla karyolada tüm gün ya da halının ortasında. çevresinde tutunacağı bişi yok. benim pek acelem de yok açıkçası ne emeklemesi ne de kalkması için. ilk çocuktan biliyorum, işler iyice zorlaşıyor o zaman

bir soru daha handenin evi sahilde de nerde tam olarak biri bana ozelden atabilir mi? bir kac saat yalnizca ugramaya calisicam

cnm biz de bikaç saatten uzun oturmayı düşünmüyoruz zatenkaydirigubbakcemile3 Henüz tam adres almadık,sanırım gitmeye yakın msj atar geleceklere. minibüsler geçiyomuş evlerinin önünden

buluşma yarın deil haftaya cnm.
birde yarın kızın kapısına dayanırmışsın :))

ne diyosunnnn bilmiyorumkismile ay hakketten dayanacaktimmmm amaninnn benim dogumdan sonra beynin bi kismini oglan parselledi geri kalanla idare etmeye calisiyorum ben de iste ay ben gercekten sapsallastim dogumla beraber ne olur yalniz olmadigimi soyleyin nolurrrrr

Son düzenleme:
kızlar bwn kaçtım oğluşa bakıcam sincabım uyuyo bide acıktım yaff gidem azcıkın tıkınam ki doping alam yarın tekrardan gelebilem sizleri çohhh seviyem öpiyem yanahlardan

size de bununla geçmiş olsun meralcim..aman bu ateş beni de çok korkutur...ama kadir tuğcu ateş iyidir vücut bağışıklık kazanır diyo..ateşi düşürmeye çalışmayın diyo...dün ben de hiç ateş düşürücü vermedim kendi kendine düştü...

Öznur bacı, elin pek bi ağır:)) Bi çayı koyamadın gitti anacım

meral hnm orduyu doyururdu
kızlar ben kaçar kocam geldi. yemek ısıtayım bugün erken geldi,
birde biskrem almış neskafe yapayım hıh:))
az önce bakkala bagıracaktım biskrem için erkekler vardı bagıramadım..
sagolsun kocam sesimi duymuş sanki almış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…