- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.701
e sen de önceden börekten yapsaymışsın ya da yapan arkadaşın olsaymış, ben ne yapayım, cevap veremedin işte bi soruyalaelaelaelaelae
Kızlaarrr, sınav var:))
soru 1: bebişleri hala hergün yıkıyo musunuz?
soru 2: hergün yeni bi çorba mı pişiriyosunuz, ikinci güne kalan olursa yediriyor musunuz?
soru 3: aranızda paçanga böreğini fırında pişirmiş olan var mı ve güzel oluyor mu?
soru 4: bu sorlara yanıt vermeyen fare olsun mulülülülülülü
valla ben istanbulda olsam kesinlikle kaçırmazdım bu buluşmayı
ha puraya habu nicklerini park uden hatunlardan para isteyeceğum ha park edup edup cidiyler da
benim kıskanç kocişim izin vermiyyy bende sizi çok merak ediyim yaf
tmm soruları baştan alayım o zaman kaydirigubbakcemile3
1 evet
2 evet 3. gun hayir
3 hayir
4 olsunn tabeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hımmm oldukça kısa ve net cevaplar. 8 puan:))
Cnm adın neydi senin, bugün pek yazamadığımdan fırsat olmadı sormaya
İngilizce mi dil?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:ha puraya habu nicklerini park uden hatunlardan para isteyeceğum ha park edup edup cidiyler da
bu arada hasretin ceryi gordunumz mu hayyy masallahhhhh benim ki kensi kalkamiyo daha oturur pozisyona bile getiremiyo yatar pozisyondayken ayaga biz kaldirinca bi yere dayanip kisa sureli durabiliyo sadece sizinkiler ne alemde?
bu arada hasretin ceryi gordunumz mu hayyy masallahhhhh benim ki kensi kalkamiyo daha oturur pozisyona bile getiremiyo yatar pozisyondayken ayaga biz kaldirinca bi yere dayanip kisa sureli durabiliyo sadece sizinkiler ne alemde?
bir soru daha handenin evi sahilde de nerde tam olarak biri bana ozelden atabilir mi? bir kac saat yalnizca ugramaya calisicam
Derya cnm. Ingilizce fransizca ama daha cok ingilizceeeee kullaniyorum sen yarin geliyo musun
bir soru daha handenin evi sahilde de nerde tam olarak biri bana ozelden atabilir mi? bir kac saat yalnizca ugramaya calisicam
Derya cnm. Ingilizce fransizca ama daha cok ingilizceeeee kullaniyorum sen yarin geliyo musun
buluşma yarın deil haftaya cnm.
birde yarın kızın kapısına dayanırmışsın :))
buluşma yarın deil haftaya cnm.
birde yarın kızın kapısına dayanırmışsın :))
yarın değil tatlım, haftaya cumartesi
Öznur bacı, elin pek bi ağır:)) Bi çayı koyamadın gitti anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?