2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

marketteki kızı dövecen yanı sonunda kararlısın sempatiksalakcinni , kaydirigubbakcemile3

bıktım artık onun işlerinden yeni bi işe girdi eve her gün iş getiriyo getirmese bile orda kalıyo hafta sonu haram oldu oğlumla ilgilenmesini istiyorum bize de zaman ayırmasını istiyorum ilk evlendiğimizde benimde haberim olmayan bi dünya borç ödedim düüğünden ertesi günü gidip bütün takılarını ve bileziklerini bozduran salak benimdir herhalde ondan sonra yine bi dünya borçborç borççççççççç tam herşey yoluna girdi şimdi de iş iş iş iş ha bide sigara sigara sigara bugün berbat kavga ettik birbirimize girdik gitmek istiyorum benimiçin bitti gözleindeki o aşkı sevgiyi göremiyorum iki sohbet edelim diyorum kıbrıs projesi böyle suriye böyle amerikaya mail atmam lazım cvp gelmedi yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Haççeeee kızzz noluyon, dellendin mi?? Belli ki dellenmişsin ama ne yapsın adam da işte ekmek derdinde. Orda burda arkadaşalarıyla gezmekten bizi görmüyor desen tamam da adam iş peşinde koşturuyor napsın?? Standartlarınızı yükseltmek için uğraşıyor belli ki. Sana işten bahsettiğinde önce ilgileniyormuşçasına bikaç soru sorsan ve sonra yavaş yavaş başka mevzular açsan olmaz mı?? Walla eşine işinden pek bahsetmez genelde erkekler, bence seninle paylaşması güzel bişi. Hem Haççem çoğu erkek cumartesi çalışıyor zaten, siz de pazar günlerini gezmeye falan ayırsanız??

Amma da yazmışım hee

ya paylaşmasına dediğim bişi yok ama her günde olmaz ki canım ya bıktım bizi ii şartlarda yaşatmaya çalışıyo eyvallah ozaman benimde çalışmama izin versn işim beni bekliyo ücretsiz izindeyim oğlumada annem bakcak ama beyefendi izin vermiyo istemiyo yok ben onu benimsememişşim

meral evet yalan değil ona güvenemiyorum çünkü bitirdi o güveni nasıl diceksin off yine başa evlenmeden önce kredi çekip düğün takılarıalıncaktı ona ben yadım ettim kendi takımı kendim aldım oldu yani düğün oldu kayınvalidem 1 tl nedir onu bile takmadı kocam ve ben yaptık herşeyi herşeyi aklına ne geliyosa düğün den sonra takıları düğünde görümcem şerefsiz kocası ve cadaloz kayınvalidem aldı bana 2 gün sonra verdiler ve içinden alınmıştı haram zıkkım olsun sonra hatice aliye borç var hatice veliye borc var ayşe ya fatmaya herkese borç var ver hatice ver ver de verrrr sıra kocama geldi balayında borçlarını bana dedi dudaklarım uçukladı 9 milyar kredi kartı borcu bilezik bozdurdum olsun dedim aşkım mutlu olalım yeter bana kaldı iki bilezik bi set sonra arabasının borcunu öğrendim ona kredi çekmiş ödenmemiş sigortası banka aryo icra gelcek bul hatice öde hatice onuda bi şekilde hallettim bak dedim başka varsa söyle ha bu arada 5 tane de kredi borcu vardı haberim olmayan nyse sonra telefon al ödeme faturaları borçtan icra ablama dedim oda bn vereyim banaöde dedi olmaz dedim anası vermedi ablsı vermez dayısı vermedi sen niye vercen safik ablam benden gizli 1.250 tl gönder yeni öğrendim bozdurdum bileziği verdim

içimi dökesim gedi offffff bunun yüzünden eve ekmek alcak para nerdeee yerden bitme pigme kayınvalidemle karşılıklı oturuyoduk mecburen hep onunla yiyip içtik hamileyim kıyafet alamadım canımın istediğini yiyemedim evden götürdüm yemekleri masraf olmasın diye salak kafmmmm niye kendimden ödün verdiysem tabi bu aralarda bi dünya olaylar kaynanatör ve görümce kocası ile arabayı sattım kapadım kredileri kaldı bi kredi ve kredi kartı mobilya rahata kavuştum kaynanam geldi oğluyla fıs fısbenm odaya gidiyom sus pus para istiyo birine borç varmış o gece kavga bugün ki kvgada akşam halıya meyvesuyu döküldü bende temizlik hastasıyım tepm attı gece gece halıyı yıkadım o sinirle kocişe ters cvp vermişim sonra öptüm falan düzeldi kıyafetlerini çıkarmamış ha ogünde sigara almamış kendisine almıycam dedi bende sevindim zaten ay sonu parada yok baktım sigara almaya meyilli niye çıkarmıyon sigaramıalcan dedim ık mık dedi neyle alcan dedim kredi kartına meyilli ii git al dedim konuşmadım küstüm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…