2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıymet geçmiş olsun pelin'e
6.hastalık ebrununki deil yaseminin kızı olmuştu sanırım.
ebrunun oğluşuda geçirdi canım
sen gelincede buluşuruz canımkaydirigubbakcemile2
Peki yemeklerdeki salça, tuz zararlı diil mi??

salça we baharat olmadan dedi zaten canım, ama ben zaten az salça koyarım yemeklere o sebeple weriorum çoğunu tuz katmadan 1 kepçe alıorum içinden..

coookj sevindim şekerimm buzlar erimişş kaydirigubbakcemile5
listeye beni eklemeyi unutmussunnn :dilcikar::dilcikar:alsanaalsanasmile
-tatlicadiarzu-
sen zaten patroniçesin canımyerimseniben
kaç kişiyiz yawww
baya kalabalık olacağız desenehihoyyyt

zatn az yiyor peynirli ekmeği batryorum normal marketten aldımız reçellere.. vişneyi sewio bizim ki mayhoşyabayanssulusmile

ev sahibemiz handecim
BEN hasret
YAZGI
MERAL
EFTEL
BOSNA
HİJYENİM
PANCUBEN
OCD
SÜMEYRA
HEPKARAVANA
SUYOSUNU

TABURCU GELİYORMU?
SEYYAL TANER GELİYOR MU?
BAŞKA BAŞKAAAA...

[/QUOTE][/B]

Son düzenleme:
selam millet geçmişi okuycam ama korkuyorum maşallah kocalarınız yok evde anlaşılan herkes gömmlmş dün akşamdan beri siteye.

Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu diye bir site var ben denizin herşeyini oradan aldım site güvenilir fiyatlar da fena değil bakın isterseniz.

deniz ishal olmuş arkadaşlar dişten sanırım siz ne yaptınız bebişler ishal olunca benim başıma hiç gelmemişti akıl verin bana :sinifsinif:

PELİN VE YAĞIZ EFEYE KOCAMAN bir geçmiş olsun.EMİRHAN VE MERALİN KUZUSUDA HASTAYMIŞ ONLARADA GEÇMİŞOLSUN KIZLARSALGIN VAR YİNE DİKKAT BEBELERE.
-----JALECİM SEVİNDİM CANIM BİŞEY OLMAMASINABENDE KEMİK VE TAVUKSUYU YAPICAMDAHA LEZZETLİ OLUYO ÇORBALAR.benim doktorum az tuzlu olmak şartıylen herşeyi yedirebilirin dedi benzaten herşeyden veriyorum.KAhvaltısını güzel yapar sütümde iyi tarhana,yayla,mercimek,domates tavuk çorbası hepsini seviyo.sebze çorbasını bitirmesede yiyo.yanlız az öncekereviz çorbası yaptım iğrenç oldu bende sevmem mercimek yapıp vericem.artık annem kereviz yemeği yaparsa ondan ezer yediririm

geldik geldiğimiz gibin gidiyoruz eşim geldi işten pazara gitcez neyse bende şans olsa akşama bakarım görüşürüz kızlar...
buluşma için eşimi kandırmaya çalışıyorum neymiş yol bilmez iz bilmezmişiz kimseyi tanımıyomuşuz iki çocuk kış kıyamet rezil olurmuşuz.11 ekim evlilik yıl dönümümüz belkim onun şerefine falan der kandırırm bir umut...

ev sahibemiz handecim
BEN hasret
YAZGI
MERAL
EFTEL
BOSNA
HİJYENİM
PANCUBEN
OCD
SÜMEYRA
HEPKARAVANA
SUYOSUNU

TABURCU GELİYORMU?
SEYYAL TANER GELİYOR MU?
BAŞKA BAŞKAAAA...

taburcu gelmiyormuş canım.fatma yı bilmiyorum.
hihoyyythihoyyythihoyyytayy Allah ım bir aksilik çıkmasın ne olur toplaşıp kaynaşalım çookkk güzel olacak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende bu siteyi kullanıyorum ve çok memnunumkaydirigubbakcemile5.
yerim ben seni doğan ım çok şeker olmuşsun koca adam gibi bakıyorsun maşallah sana

Son düzenleme:

Benim laptop uçtu yine:1no2: bu da demektir ki sizi takip iyice zorlaştı:1closedeyes:

Maşallah filizcim boncuğa,kocaman olmuş. İnanmıyorum yaaa, sen de mi gelcen yoksa? Ayy bu buluşma çok heyecanlandırmaya başladı benidelikafadulden

wu warya sende gelirsen mart annelerinin muhteşem buluşması diyip tv kanallarını çağırcam walla
akın akın istanbula bebikler gelio antalya hatay balıkesir bide karstan şerife gelse türkiyenin dört bi yanından mart bebikleri seli die başlık atardıksempatiksalakcinni

Bu arada burada olup ta sorulara yanıt vermeyenleri deşifre ediyorum:

Kuju, lal_34, merlike, OCD, suyosunu sempatiksalakcinni

kuduruk yüzünden yazamadım bi kere bunuda meral dio yani kendisi her daim yazamıo:))

bu arada hasretin ceryi gordunumz mu hayyy masallahhhhh benim ki kensi kalkamiyo daha oturur pozisyona bile getiremiyo yatar pozisyondayken ayaga biz kaldirinca bi yere dayanip kisa sureli durabiliyo sadece sizinkiler ne alemde?

benimki tırtıl ama kendisi tutunduğu yerden kalkabilio ayağa her şekil dönme mevcut bide

dert etme benim komşumun oğlu 1 yaşından sonra çıkarmışp dişini artık öle her ay 1 kilo bekleme zaten yarım kilo maksimum artık. emekleme için daha çoook erken acelen ne hangi cocuk kalmış ki yürümemiş geç olsun boşwer. ben kendi yemekleirmizden tuz atmadna biraz ayırıyorum onu weriyorum inek sütüde weriyorum ilk denemelik sulandırıp werdim allerji yapmadığı için devamlı veriyorum sewerek içiyor. 1 yaşından sonra hiç bi cocuk alışamaz artı %1 cocukta allerji gösterir artı bu mamacıların uydurduğu koccca bi yalan ben mama sandalyesi kraft kullanıyorum idol serisinden çook memnunum tavsiye ederim. ayrı iyi yiyor bebeğin saglıklıysa takma...

pınarınki 1 yaş üstü için değil mi ben göremedim 6-12 aylık sütü ben normal inek sütü weriyorum zaten dounmadı çok şükür.

[B]şimdi bana bi fikir verin..
tavuk suyuna corba yapıorum yagmur a..
tavukları küçük küçük kemikli incik olarak alsam daha iyi olur dimi??
bi but her seferinde gerek yok artı her akşam ziyan olmasın diye tavuk suyu corbasıda yapamamya kendimize..

bir de tarhana verebilirsin dedi..
onu gec mercimek versem??[/B]

wer canım artık gaz bizlere ne yapyorsa onlarada onu yaparmış, bol bol pırtlatacak yani ben weriorum mercümük hatta çok sewio diyebilirim, yağmurda sewer..

denize de olmuştu sarılıktan oluyor o mümkün olduğu kadar sık beslesin açlık bebeğin kan şekerini düşürüyormuş bu yüzden sürekli uyuyorlarmış ve bu sarılığı da arttırıyor çok dikkat etsin

wer canım artık gaz bizlere ne yapyorsa onlarada onu yaparmış, bol bol pırtlatacak yani ben weriorum mercümük hatta çok sewio diyebilirim, yağmurda sewer..
milupanın pirincli sütlü ek gıda mamasını aldım..
tencereyede 3 adet fasülye attım haşlanınca hepsini karıştırıp verem
yarında mercümük yapiim ozamman..:lepi:

hasreeett dün sinirden dewam sütü alacacagıma ek gıda almışım pirincli..-tatlicadiarzu-
mercümegüm yok kalmamış gel beraber gidek markete:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…