2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HANDE cnm sanırım bu buluşma biraz kalabalık olacak gibi. İstersen yine bakırköy civarında bir AVM'de ya da uygun bi cafe'de falan buluşalım cnm. Örneğin bildiğin bi cafe varsa önceden bize iyi,rahat bir yer ayarlarsın??

canım acaba neden son 5 gundur daha ıstahız oldu kı :uhm:

yok canım ne demek olurmu ole sey, avm de falan rahat edemeyız...
evde rahat rahat otururuz, ne olacak sankı evım cok buyuk degıl ama bı sekılde otururuz sandalyelerde falan onemlı olan bır arada ve rahat olmak... cocuklar malum hepsı kucuk evede cok daha rahat ederız...

Benim oğlan bugünlerde zaten hiçbişey yemiyor. sözümona yediği günlerde bile hiçbir öğününü bitiremezdi, azıcık azıcık hazırlamama rağmen. Meyve pürelerini severek yiyordu ama bi seferde ancak 1/4 yiyebiliyordu. bu çocuğun midesi çok küçük anam

bebeklerine recel yediren anneler normal recelmi yediriyorsunuz yoksa doğal meyvanın kendi şekeriyle yapılmış az şekerlimi ben şeker ve tuz konusunda biraz fazla hassasım nedense buarada artık salça kullanabılırsın yemeklerinde dedi doktorumuz

yoo çok sık deil ara ara genelde sabahları daha sık
burun akıntısı ateş felan yok ilacın ismi ne bize dr iki ilaç yazdı bu defa almadım..

canım acaba neden son 5 gundur daha ıstahız oldu kı :uhm:

Canım boğaz enfeksiyonu olmuştu 5 gün önce falan ateşlenmişti hatta, şimdi iyi ama malesef yememe tam gaz devam(

Tamam cnm, inşallah seni pişman ettirmeyiz. Ya ben düşününce şimdi, acaba konuşmaya fırsatımız olacak mı ki diyorum. biri susacak biri başlayacak:bbo: hatta belki de biri ağlamaya başlayınca hepsi birden başlayacakkafamçokkarıştı

ya hu benim doktor salça 2 yaşına kadar yok dedi -tatlicadiarzu-

bu doktorlar ne tuhaf anlamadım

eymen bugün tutunarak ayağa kalktı biraz önce bu çocuk niye bu kadar aceleci Allahım
kafayı gözü dağıtacak diye ödüm kopuyor
:sinifsinif:

Geçmiş olsun cnm . Evet bi sürü ilaç kullanıyolar.. Kıyamıyo insan..
canım peline cok cok gecmıs olsun... demirin de kanında mıkrop cıkmıstı gecen ay colkk zor oluyor biliyorumm, umarım hemen gecer :lepilumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Saol handecim. İnşallah bi daha tekrarlamaz Demir'inki de..
Chicco'nun o modeline ben de baktım. Kaç lira oluyomuş indirimde? Uygunsa hemen ben de alim...
Pelin'e ve Yağız a da çok geçmiş olsun. Çok dikkat etmek lazım bu ara havalara da, hareketten çok terliyorlar, hava da soğuk, inşallah hasta etmeden atlatırız bu kışı da..
Teşekkürler cnm.. Evet havalar bi garip oldu.. İyi korumak lazım bebekleri..
Bu mu az!!!!! Pelin'in daha hiç bir öğününde bir seferde 125gr çorba, meyve püresi, ball irmikli vs tükettiğini tarih yazmamış... En fazla 5-6 çay kaşığı...
Nazar değmesin Efe gayet güzel besleniyo cnm..

canım ben tırnak makası olarak, ucu yuvarlatılmıs makaslardan kullanıyorum, hıcbır sekılde zarar vermıyor, hareket etsede hıcbı yerını kesmıorsun cocuun cok rahatt opuyorumnanaktan
Ben de onu kullanıyorum. Chicco'nun.. tırnak makası iyi ama Pelin arıza..
Sarılıyo mu canım benim.. Yerim ben onu yaaaa. Minik kuzucukk.. alkisalkisalkis

fazla söze gerek yok.. Sanki Pelin'i anlatmışsın..
Ben çok takmıyorum artık.. Çünkü düşünsem çok üzülücem, sütüm falan etkilenecek.. Aç olunca yer nasıl olsa bişeyler..

Biraz geç kalmışım ama geçmiş olsun Eymen'e Meral..
Ya o kadar imreniyorum ki size.. Ben İstanbul'da olsam hayatta kaçırmazdım bu buluşmayı.. Hepsi birden ağlasa bile eminim çok eğleneceksiniz..

Hg Şebnem seni ve Ata yi gormk harika aferiim paşama annesinide uzmezmis bnm oglusta bizimle yemek istiyo sen mama sandalyesi falan aldın mı

Aferin paşaya Pınarcım..
Tombik bacaklarından ısır Eymen'i benim için..

ayy kızlar içim nasıl rahatladı bilseniz.
kilo alımı düşükya içim içimi yiyo hani benmi bakamıyoru diye.
akşam babasıda bana bu mamalar kilo yapıyodu hani nerde kilosu
diyo ya dedim çocuguna baksen önce 1 dk rahat duruyomu dedim sustu..

Mama sandalyesi piyasası için kendimi feda ediyorum iyi bir şey bulursa buradan alır yollarım hepinize artık. Chicco şu an 249 indirimde 160 civarındaydı ama bitti. Kapış kapış satılmış jokerdekiler öyle dedi.

Zambakım bebeler sarayından başlayacağım artık... çam. makinesi dursun çkacağım.. baş baaaşşş...

ANALAR KUDURUKKİ BEBEİŞLERDE KDURUK OLUYO TABEEEsempatiksalakcinni
uğraşmazsınız be canım werirsiniz hesap nuımarası aydan aya yatırır ama satalım diosanız altın güzel bi yatırım olur uzun wadede dokunmicaksınız tabi!! ya da 6.ay faizli mewduat hesabı yapabilirsiniz..
bizim ne yapacağımız daha belli değil kocam dengesiz her an herşey beklenir muhtemelen orayı kiraya werip burda kiraya çıkacağız.. bakalım hayırlısı...

maşallah paşama büyüyore
ulannn hasret senin bu kız çok şeker olmuş

ewt kızlar şker oldu şeker oğlan klılıklı kızımopuyorumnanaktan
1- hayır 2 günde 1 yıkıyorum ama kıçını yüzünü boynunu günde 2kez.. (kıç kaka yaptıkça yıkanmaya çalışılıyo)
2- hayır 2günde 1 yeni çorba genelde kemik suyuna tawuk suyuna et suyuna etli, tawuklu falab olarak pişiyo..
3- ben tawada yapıyorum güzel oluyor aşağıda ki restarnlarda fırında olanını yedim ama süper di..
4- sırf fare olmamak için cewp werdimlülülülülülü

hayatım ne kof kilosu ne şişirmesi?? bebeğin zaten zayıf şişse ne kadar şişecekki???? anlaşılıyorki zor kilo alan bi yapısı war.. bnce biraz uğraşman pek bişey değiştirmeyecek, o yüzden biraz kilo için uğraş ki görelim ne oluyor?

mama sandalyesi haticeyle baktık dün comfy lerde indirim war 128 liraya düşmüş,
birde e bebekte vib war çok fonksiyonlu o da okadar bişey canım

ben pirinçununu falan normal sütle yapıorum bazen kahwaltıısınada katıyorum

canım aynen bizim dr da artık bu aydan itibaren ew yemeklerine suluköfeteye falan geçilebileceğini söledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…