- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.841
işte benim tosuncuğum teyzeleriopuyorumnanaktan
meral sen benle konusmuyor musun ?
Anammm..
Ben de hava güzel, bugün buluşalım diyecektim beaa...[/COLOR
Meral, bi defalık ver yaw, zehir olsa zehirlemez :)
]
Su yosunu, teşekkürler canım, ben o cee cee oyunlarını sürekli yapıyorum zaten, her şeyi denedim malesef, bu hafta doktor kontrolü var, bakalım doktor ne diyecek, inşallah en kısa zamanda düzelir..
bende artık herşeye takılmıyorum.çünkü benim takılıyor olmam değiştirmiyor ki durumu.kendimi üzdüğümle kalıyorum.
aşırı sinirli bir yapım var ama tartışırken sesimi yükseltmem.fakat eşim mutlaka yükseltir ozamanda benim kuyruğuma basmış gibi bir cırlamaya başlarım ki Allah diyorum.herzaman ona söylerim ben bağırmıyorum sende bağırma diye.oda bana hep derki "sen bağırmıyorsun ama gerek kalmıyor her kelimenle dövüyorsun" diye.sinirlendiğimde gözüm dönüyor çok ağır konuşuyorum yani karşımdakinin sözlerimden canı yanacak biliyorum ve bilerek yapıyorum.
hahahaha sokulacağım varsa da sokulmuyorum lafına çok güldüm kaydirigubbakcemile3
Ben de konuştukça daha sinirlenenlerdenim, hatta hızımı alamayıp saçını başını yolmak aptaaaallll diye bağırmak istiyorum -tatlicadiarzu- sustuğum zaman da içimden diyorum bunları zaten
Keremcan da aynı Dorukcan gibi yapıyor kapıya bakıyor daha ben çıkmadan kendini yüzüstü atıp ağlamaya başlıyor, çok şebelek oldu kız bunlar, bilgisayarın tuşlarına şap şap basıp mouse ı alıp yalıyor, sanki bizi taklit ediyor.
Bugün on-line üyeler ikinci satıra taşmış
çok tatlı,şeker gibi maşallah,Allah bağışlasın cnm
hayır konuşmuyorumalsanaalsanasmile
Canım küslük falan şaka tabi de çok üzüldüm cidden gelmeyişine. E bunun nedeni de seni sevmem tabi, tanışmayı çok isterdim. Bi de iki defadır hep gelicem deyip son anda cayıyosun ya asıl ona kızıyorum benÇok üzgünüm çoook
di mi bi kereden bişi olmaz,vereyim bence de:))ama durumun güzelliğine alışır sık sık vermeye başlarım diye korkuyorum. İyisi mi bi kere vereyim sonra da şişeyi imha edeyim:))
Bakalım sen Öznurla buluşmayı başarabilecek misinşakkıdı
Eymen'e banyo yaptırıp uyuttum, uyusun da büyüsün inş. biraz:))
Canım şu an evde o da. bu hafta geldi. tekrardan deniyoruz bakalım. bu arada davayı geri çekmiyorum ama. Çarşamba günü ilk durulşma( ama o ertelenmiş olacak böylece, bi dahaki duruşmaya kadar bişeyler netleşmiş olur sanırım. Devam edicez desem de boşanıyoruz desem de şaşırmayın. çünkü ben hep ikilimdeyim. çok soğumuş durumdayım ondan ama çocuklar çok mutlu görünüyo. bakalım zaman bize ne gösterecek,hayırlısı/B]
galibakaydirigubbakcemile3 Öznurla buluşabileceğine inanıyo musunsempatiksalakcinni
Anammm..
Ben de hava güzel, bugün buluşalım diyecektim beaa...
O nasıl bir uyumaktır, maaşallah :)
Nasıl almazlarmış, kurban olsunlar onlar Cery'e be... Doruk da kahve falan araklıyor ona bakarsan :)
Meral, bi defalık ver yaw, zehir olsa zehirlemez :)
Oyy maaşallah kuzucuğa :)
Bugün on-line üyeler ikinci satıra taşmış
çok tatlı,şeker gibi maşallah,Allah bağışlasın cnm
hayır konuşmuyorumalsanaalsanasmile
Canım küslük falan şaka tabi de çok üzüldüm cidden gelmeyişine. E bunun nedeni de seni sevmem tabi, tanışmayı çok isterdim. Bi de iki defadır hep gelicem deyip son anda cayıyosun ya asıl ona kızıyorum benÇok üzgünüm çoook
di mi bi kereden bişi olmaz,vereyim bence de:))ama durumun güzelliğine alışır sık sık vermeye başlarım diye korkuyorum. İyisi mi bi kere vereyim sonra da şişeyi imha edeyim:))
Bakalım sen Öznurla buluşmayı başarabilecek misinşakkıdı
evdekiler yetmiyo bide marketi kırıp döküyo yaramazkaydirigubbakcemile3 yerim ben onun kavanoz tutan parmaklarınıkaydirigubbakcemile3bu arada sabah markete gittik jeryi market arabasına oturttum ben yoğurt reyonunda tarihlerine bakıyordum arabada marmelatların önündeydi we benim canawar kızım arabada ayağa kalkıp 2 kawanoz balı yere düşürmesin mi(( 1i kırıldıohaoldumsmile bende reyoncuya ödiyeyim parasını falan dedim yok olurmu öyle şey kaza bişey olmaz dediler.. öyle çıktık.. bir daha ceryi almazlar sanırım
slm cnm, evet bazen üstten de gelebiliyor ilk dişler ama çoğunluk alt. Ben bu diş buğdayı hakkında pek bişi bilmiyorum doğrusu
Çok üzgünüm çoook sabır diliyorum sanaÇok üzgünüm çoookkaynanatör yine geldi tabii.. şuan ewde fasulye kırıyor ben kaçar
maşallah kuzuma çok tatlı bu annesi
Gulsan38, teşekkür ederim canım sağol..
Benim kız uyandı, ben kaçıyorum, fırsat bulursam gelirim yine..
bu arada sabah markete gittik jeryi market arabasına oturttum ben yoğurt reyonunda tarihlerine bakıyordum arabada marmelatların önündeydi we benim canawar kızım arabada ayağa kalkıp 2 kawanoz balı yere düşürmesin mi(( 1i kırıldıohaoldumsmile bende reyoncuya ödiyeyim parasını falan dedim yok olurmu öyle şey kaza bişey olmaz dediler.. öyle çıktık.. Bir daha ceryi almazlar sanırım
[ımg]http://img197.imageshack.us/img197/4932/3c69b4c825a665a0df612b8.jpg[/ımg][ımg]http://img545.imageshack.us/img545/3735/a02097388af014317713733.jpg[/ımg][ımg]http://img835.imageshack.us/img835/9684/5bd3c274399fab79dd45af0.jpg[/ımg][ımg]http://img828.imageshack.us/img828/1521/a354cc5c26a5bcf295af16a.jpg[/ımg]
işte benim tosuncuğum teyzeleriopuyorumnanaktan
yok cnm bizde yürüteç gerek duymamıştım ama demirinkine binice çok sevdi şimdi düşünüyorum..ama bu sefer iyice coşar benimki diye de korkmuyo değilim mutfakta meyvesini hazırlıyorum mesela salonun bi köşesine koyup dogukanı bi bakıyorum 3 dk. Içinde yanımda bitiyo:ecrin_bebek: Sen de haklısın bel fıtıgı cok zor ablamda var ordan biliyorum dikkat et dicem ama nasıl nereye kadar edebilirsin ki..yalnız oynamaya teşvik etmeye çalış o oynasın sen yanında dur sonra biraz uzaklaş sonra biraz daha en son odadad çıkarsın..olmaz mı yemez mi senin ki?
bende artık herşeye takılmıyorum.çünkü benim takılıyor olmam değiştirmiyor ki durumu.kendimi üzdüğümle kalıyorum.
Aşırı sinirli bir yapım var ama tartışırken sesimi yükseltmem.fakat eşim mutlaka yükseltir ozamanda benim kuyruğuma basmış gibi bir cırlamaya başlarım ki allah diyorum.herzaman ona söylerim ben bağırmıyorum sende bağırma diye.oda bana hep derki "sen bağırmıyorsun ama gerek kalmıyor her kelimenle dövüyorsun" diye.sinirlendiğimde gözüm dönüyor çok ağır konuşuyorum yani karşımdakinin sözlerimden canı yanacak biliyorum ve bilerek yapıyorum.
[ı]nm bnp09ç.
Selam arkadaşlar nihan hasta ama yine de eli klavyede...
Hasta derken ateşi var dün akşamdan beri 37.5 in üstünde ama 38i geçmedi hiç...2 kez calpol verdim uyuyamayınca...soyuyorum bir süre sonra ateşi düşüyor üşüyor eli ayağı giydiriyorum anında yine yükseliyor..
Biraz hapşırık var ama burun akıntısı ya da öksürük yok...
şuan gövdesi soğuk ama kafası boynu koltuk altı çok sıcak...ishal gibi yaptı şimdi kakasını kucağımda...benden grip mi bulaştı yksa dişten midir.38i geçmiyor ateşi ama doktora götüreyim değil mi?[/ı]
merhaba hanımlar,
buluşma fotolarınızı gördüm, hepsi biribirinden güzel, çok sevindim sizin adınıza, buluşup kaynaştınız ne güzel, en çokda masanın üzerindeki pasta-börekler ilgimi çekti, ağzımı sulandırdınız valla, gözüm kaldı, yapmayın böyle şeyler arkadaşlar :)))
isyanlardayımmm, iklim paçamdan tutuyor, peşimden ayrılmıyor, babasına bile gitmiyor, sürekli benimle olmak istiyor, gece koynumda elimi tutarak ve saçlarımla oynayarak uyumak istiyor, istiyorda istiyor anlayacağınız, komşular sormaya başladı artık, niye bu kadar çok ağlıyor diye, tuvalete gidemez oldum, yanından hiç ayrılamıyorum, odada bırakıp başka bir odaya yada mutfağa mama hazırlamaya bile gitsem yaygaraya başlıyor, çıldırma noktasındayım, iş hayatına geri dönmek istiyorum, giyinip kuşanıp, kadın olduğumu hissetmek, topluma karışmak istiyorum, param olsa yanıma yardımcı tutacam, o derece bunaldım yani, 1 haftadır çok hastaydım, yeni yeni iyileşiyorum, hasta iken daha da zor oldu benim için, annem yurt dışına gitti, dönmesini dört gözle bekliyorum, o döner dönmez işe başlayacam inşallah..
Geçenlerde bir soru sormıştum ama arada kaynadı sanırım, aranızda milupanın gece devam sütünden kullanan var mı, şu tahıllı olandan hani, uzun süre tok tuttuğu söyleniyor ya, benim kıza hiç işlemedi de, gece 2 saatte bir ayaktayız, 180-210 cc. Mama içiyor bana mısın demiyor, sizinkilerde durum nasıl merak ettim.
Amma da yazmışım, hem içim doldu hemde fırsat bulmuşken yazayım dedim, sabredip okuyanlara şimdiden teşekkürler, hepinizi seviyorum, sevgiler..
günaydın doktora gittik geldi korktuğum her zamanki gibi başıma geldi
oğluşumunda boğazları şişmiş zaten bu gece öksürmeyede başladı nasıl köhür köhür öksürüyor :gitme:
Dokoturumuz bir öksürük şurubu yazdı bir de serum fizyol.. Onu zaten kullanıyordum halsiz olursa ve ya ateşi olursa calpol ver dedi.. Cumaya kadar öksürük geçmezse gel dedi inşallah geçer
bende aynı durumdayım işte böyle...
saç çekmek haaa ayy çok güldüm burcu hem sana hem kocanın tepkisine.kaydirigubbakcemile3yaa ben birde kocam ağlasın istiyorum.öyle sinirleniyorum ki sakinleşemiyorum üstüne çıkıp suratını dağıtsam ancak sakinlerim.zaten daha 15 yaşında sakinleştirici verdiler bana sempatiksalakcinnikırığım çok fena:jeyyar:Ben de aynen son satırda anlattığın gibiyim. Ağzımdan çıkanı kulağım gayet iyi duyuyor, söylersem üzülecek, canı yanacak biliyorum ama o anki sinirle bilerek söylüyorum. Sonra da çok fena pişman oluyorum. İşte o yüzden, artık susmaya çalışıyorum, her zaman başaramasam da, işe yarıyor.
Ben de ben de... Evliliğimizin en fırtınalı zamalarından birinde üstüne atlayıp saçını çektim ben adamın. Öyle bi tuttu beni, git kız deli, sikletim değilsin deyip güldü sadece... O anda o da kontrolden çıksa, şimdi Doruk olmazdı herhalde :)
Valla bunlar herşeyi biliyorlar da zamanı geldikçe yapıyorlar bence. Bayılıyorum :asigim:
ben hertürlü istesemde yumuşayamıyorum.jeryy çok yaramazsınnn tatlı cadıı :):)
ben mail atınca çıpğrından çıkıyorum yazarken çok ağır oluyor konuşurken hiç değilse yüzüne baktığımda kalbim yumuşuyor :)::)
selam......bayanssulusmile
Ben de ben de... Evliliğimizin en fırtınalı zamalarından birinde üstüne atlayıp saçını çektim ben adamın. Öyle bi tuttu beni, git kız deli, sikletim değilsin deyip güldü sadece... O anda o da kontrolden çıksa, şimdi Doruk olmazdı herhalde :))
Meral beni niye kaleee almadın gızzzzzzzzzzz ben seni ve eymeni çok sevdiiiii
nan Meral hasta etme adami bak.E madem ben gelmiom kalk sen gel bize.Ben Eymen`e mama bilem yediririm.
ben mail atınca çıpğrından çıkıyorum yazarken çok ağır oluyor konuşurken hiç değilse yüzüne baktığımda kalbim yumuşuyor :)::
selam......bayanssulusmile
[ı]pişşt anneler yeni bişey öğrendim, parmak boyası ya da gıda boyası ile kerem in el ayak izlerini çıkarıp sakla dedi bi arkadaşım ilerde anı olur diye çok mantıklı geldi, bi araştırayım bakayım nerden bulabilirim[/ı]
şuanda küçükkuyudayım buraları bileniniz varmı bilmiyorum ama burası çanakkaleye bağlı bir tatil kasabası çok şirin ve çok huzurlu bugün burda çok güzel bir hava var bol güneşli bende oğluşu aldım arabasına koydum beraber sahile indik orda yoğurdunu yedirdim sonra yavru kedilerle sohbet etti ata çok eğlendi bende buarada denizi izleyerek çay içtim çok güzel ve huzurlu :) açık hava çarptı şimdi mışıl mışıl uyuyor
8. ay civarı başlayıp 18. ay civarı tekrar ortaya çıkabilen bir sorun bu ingilizce biliyor musun? Biliyorsan sana okuman için bir şey gönderebilirim..
teşekkür ederiz teyzeleri hepimizin bebişine maaşallahAllah onları kazalardan.hastalıklardan,beladan ve nazardan korusun
ya kızlar çok fena haldeyim. hiç bir iş yapamadım
yagızın 3. dişi patladı üsten şimdi iyi oldu alt üst iyice ısırıyo
yüzüm gözüm çizik heryer diş ve tırnak izi uyumuyoda şuanki halini görseniz
attım yatadına ayaga dikişmiş kenarlarını kemiriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?