2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün on-line üyeler ikinci satıra taşmış

işte benim tosuncuğum teyzeleriopuyorumnanaktan

çok tatlı,şeker gibi maşallah,Allah bağışlasın cnm

meral sen benle konusmuyor musun ?

hayır konuşmuyorumalsanaalsanasmile
Canım küslük falan şaka tabi de çok üzüldüm cidden gelmeyişine. E bunun nedeni de seni sevmem tabi, tanışmayı çok isterdim. Bi de iki defadır hep gelicem deyip son anda cayıyosun ya asıl ona kızıyorum benÇok üzgünüm çoook

Anammm..
Ben de hava güzel, bugün buluşalım diyecektim beaa...
[/COLOR

Meral, bi defalık ver yaw, zehir olsa zehirlemez :)
]

di mi bi kereden bişi olmaz,vereyim bence de:))ama durumun güzelliğine alışır sık sık vermeye başlarım diye korkuyorum. İyisi mi bi kere vereyim sonra da şişeyi imha edeyim:))

Bakalım sen Öznurla buluşmayı başarabilecek misinşakkıdı

Su yosunu, teşekkürler canım, ben o cee cee oyunlarını sürekli yapıyorum zaten, her şeyi denedim malesef, bu hafta doktor kontrolü var, bakalım doktor ne diyecek, inşallah en kısa zamanda düzelir..

8. ay civarı başlayıp 18. ay civarı tekrar ortaya çıkabilen bir sorun bu ingilizce biliyor musun? Biliyorsan sana okuman için bir şey gönderebilirim..

Ben de aynen son satırda anlattığın gibiyim. Ağzımdan çıkanı kulağım gayet iyi duyuyor, söylersem üzülecek, canı yanacak biliyorum ama o anki sinirle bilerek söylüyorum. Sonra da çok fena pişman oluyorum. İşte o yüzden, artık susmaya çalışıyorum, her zaman başaramasam da, işe yarıyor.

Ben de ben de... Evliliğimizin en fırtınalı zamalarından birinde üstüne atlayıp saçını çektim ben adamın. Öyle bi tuttu beni, git kız deli, sikletim değilsin deyip güldü sadece... O anda o da kontrolden çıksa, şimdi Doruk olmazdı herhalde :)

Valla bunlar herşeyi biliyorlar da zamanı geldikçe yapıyorlar bence. Bayılıyorum :asigim:

Yok yok, yapmazsın öyle, ben sana güveniyorum :)
Öznur'la evlerimiz çok yakın bizim, gün gelir elbet buluşuruz :)))

vallahi Burcu kalp kalbe karsiymis.bende bi hiz temizliyorum kendi kendimede diyorum Burcu`yu arayayim hava cok guzel.ama tabi hevesim kursagimda kaldi.cumartesi gunu bizim kombi bozuldu uzun zamandirda hissettiriyordu Allah dan Senol makine muhendisi halletti ama artik miadi doldu.Az once Senol`a sordum ne yaptin kombi isini diye aksam 18 30 da kesfe geliyorlarmis yeni kombi icin (((

nan Meral hasta etme adami bak.E madem ben gelmiom kalk sen gel bize.Ben Eymen`e mama bilem yediririm.

evdekiler yetmiyo bide marketi kırıp döküyo yaramazkaydirigubbakcemile3 yerim ben onun kavanoz tutan parmaklarınıkaydirigubbakcemile3
slm cnm, evet bazen üstten de gelebiliyor ilk dişler ama çoğunluk alt. Ben bu diş buğdayı hakkında pek bişi bilmiyorum doğrusu

demekki benim oğlum ters :):) diş buğdayını bende bilmiorum valla olmadı kur'an okutsam olmaz mı bildiğim gibi yaparım bende :)[/QUOTE] ben şu diş buğdayını akşam anneme sorayım size bilgi veririm kızlar.

kaynanatör yine geldi tabii.. şuan ewde fasulye kırıyor ben kaçar
Çok üzgünüm çoook sabır diliyorum sanaÇok üzgünüm çoook

maşallah kuzuma çok tatlı bu annesi

teşekkür ederiz teyzesi
Gulsan38, teşekkür ederim canım sağol..

Benim kız uyandı, ben kaçıyorum, fırsat bulursam gelirim yine..

görüşürüz

jeryy çok yaramazsınnn tatlı cadıı :):)

bu tosuncuk çok şeker maşşalah onaaa..
]

yürüteçle çook daha fazla yaramaz bir hal alıyorlar...

ben mail atınca çıpğrından çıkıyorum yazarken çok ağır oluyor konuşurken hiç değilse yüzüne baktığımda kalbim yumuşuyor :)::)

[

canım çok geçmiş olsun...

gece devam sütünü ben kukllanıyorum hatta sevmediği için bşiberonun ucuna pekmez sürüp yediriyorum ama faydası yok bizimkide 2 saatte bir ayaklta saolsun...

canım çok geçmiş olsunn...

teşekkür ederiz teyzeleri hepimizin bebişine maaşallah Allah onları kazalardan.hastalıklardan,beladan ve nazardan korusun

hasta bebeklere ve annelerine geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyleşirsiniz

meralciğim herşeyin hayırlısı seni anlıyorum soğuduğun zaman aynı ev içinde çok zor oluyor ben tahamül edemedim herşey battı bana oyle üzüleceğime böyle üzüleyim dedim oda zamanla azalıyo yavaş yavaş hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum o düzene soktu bile adanada yaşıyo artık orda bir işi var ve evi var bizde oğluşumla başbaşayız artık önüme bakıyorum

saç çekmek haaa ayy çok güldüm burcu hem sana hem kocanın tepkisine.kaydirigubbakcemile3yaa ben birde kocam ağlasın istiyorum.öyle sinirleniyorum ki sakinleşemiyorum üstüne çıkıp suratını dağıtsam ancak sakinlerim.zaten daha 15 yaşında sakinleştirici verdiler bana sempatiksalakcinnikırığım çok fena:jeyyar:

şuanda küçükkuyudayım buraları bileniniz varmı bilmiyorum ama burası çanakkaleye bağlı bir tatil kasabası çok şirin ve çok huzurlu bugün burda çok güzel bir hava var bol güneşli bende oğluşu aldım arabasına koydum beraber sahile indik orda yoğurdunu yedirdim sonra yavru kedilerle sohbet etti ata çok eğlendi bende buarada denizi izleyerek çay içtim çok güzel ve huzurlu :) açık hava çarptı şimdi mışıl mışıl uyuyor

Ayy çok güldüm yaaaa,ama kocana helal olsun iyi idare etmiş durumu:))

Meral beni niye kaleee almadın gızzzzzzzzzzz ben seni ve eymeni çok sevdiiiii

Aaa niye kale almayayı9m aşkolsun. ben de sizi çok sevdim,o minik tosuncukla. kale almıyorsun derken burda mı bişi yazdın da görmedim? ben bi karıştırayım şimdi:))

nan Meral hasta etme adami bak.E madem ben gelmiom kalk sen gel bize.Ben Eymen`e mama bilem yediririm.

hah kalktım geliyorum

ben mail atınca çıpğrından çıkıyorum yazarken çok ağır oluyor konuşurken hiç değilse yüzüne baktığımda kalbim yumuşuyor :)::

kaydirigubbakcemile3biz de buluşmada kulağını çınlattık zaten, hani bi ara demiştin ya biz küste olsak yatmadan birbirimizi öper iyigeceler deriz diye. çoğumuzda durum öyle değil ama işte:))

selam......bayanssulusmile

aleyküm selam tüçük murunlu şekercik Yağmur'un dünyalar güzeli annesia.s.

ben hani şu oyun hamuru gibi olan şeyler varya çerçeveli ondan almıştım oyun hamuruna el ve ayak izini aldık daha 3 günlük felandı işte :):):) etrafında da 12 kutcuk var şimdi her ay bi,r resim ekliyoruz bir yaşına geldiğinde mini bir duvar albümü oluşacak geçen gün ellerini tutuk ne kadar büyümüş daha 7. Ayında anı tazeledik :):): ) valla tavsiye ederimn çok güzel oluyor birde biizm hastane verdi öyle bişi ayak izini almışlar bir albüm yapmışlar doğum tarihi doktoru taburcu diploması felan oluşturmuşlar oda çok keyifli ...

ya kızlar çok fena haldeyim. hiç bir iş yapamadım
yagızın 3. dişi patladı üsten şimdi iyi oldu alt üst iyice ısırıyo
yüzüm gözüm çizik heryer diş ve tırnak izi uyumuyoda şuanki halini görseniz
attım yatadına ayaga dikişmiş kenarlarını kemiriyo.

Oh oh ana oğul gezin bakim........

8. ay civarı başlayıp 18. ay civarı tekrar ortaya çıkabilen bir sorun bu ingilizce biliyor musun? Biliyorsan sana okuman için bir şey gönderebilirim..

Ben teknik ingilizce biliyorum daha çok, öyle bir makale yada yazıyı okuyacak kadar yeterli seviyede değilim, teşekkür ederim ilgilendiğin için, netten bir araştırayım bakalım, umarım büyük bir sorun değildir...

teşekkür ederiz teyzeleri hepimizin bebişine maaşallah Allah onları kazalardan.hastalıklardan,beladan ve nazardan korusun

Senin tosuncuk pek tatlıymş maşallah..

Allah yardımcın olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…