- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.861
hasta bebeklere ve annelerine geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyleşirsiniz
meralciğim herşeyin hayırlısı seni anlıyorum soğuduğun zaman aynı ev içinde çok zor oluyor ben tahamül edemedim herşey battı bana oyle üzüleceğime böyle üzüleyim dedim oda zamanla azalıyo yavaş yavaş hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum o düzene soktu bile adanada yaşıyo artık orda bir işi var ve evi var bizde oğluşumla başbaşayız artık önüme bakıyorum
saç çekmek haaa ayy çok güldüm burcu hem sana hem kocanın tepkisine.kaydirigubbakcemile3yaa ben birde kocam ağlasın istiyorum.öyle sinirleniyorum ki sakinleşemiyorum üstüne çıkıp suratını dağıtsam ancak sakinlerim.zaten daha 15 yaşında sakinleştirici verdiler bana sempatiksalakcinnikırığım çok fena:jeyyar:
Bence senin tahammül düzeyin de çok düşük uykusuzluktan canım o kadar normal ki..Uykularınıs duzene girse kocana da daha anlayıslı olur musunki? Anlayısı hakediyosa tabi haketmiyosaklava: Ben de uyumadığım zamanlar herifi boğacak gibi oluyorum
şuanda küçükkuyudayım buraları bileniniz varmı bilmiyorum ama burası çanakkaleye bağlı bir tatil kasabası çok şirin ve çok huzurlu bugün burda çok güzel bir hava var bol güneşli bende oğluşu aldım arabasına koydum beraber sahile indik orda yoğurdunu yedirdim sonra yavru kedilerle sohbet etti ata çok eğlendi bende buarada denizi izleyerek çay içtim çok güzel ve huzurlu :) açık hava çarptı şimdi mışıl mışıl uyuyor
ya kızlar çok fena haldeyim. hiç bir iş yapamadım
yagızın 3. dişi patladı üsten şimdi iyi oldu alt üst iyice ısırıyo
yüzüm gözüm çizik heryer diş ve tırnak izi uyumuyoda şuanki halini görseniz
attım yatadına ayaga dikişmiş kenarlarını kemiriyo.
bosna kullanıcısından alıntı
ben de ben de... Evliliğimizin en fırtınalı zamalarından birinde üstüne atlayıp saçını çektim ben adamın. öyle bi tuttu beni, git kız deli, sikletim değilsin deyip güldü sadece... O anda o da kontrolden çıksa, şimdi doruk olmazdı herhalde :))
vallahi Burcu kalp kalbe karsiymis.bende bi hiz temizliyorum kendi kendimede diyorum Burcu`yu arayayim hava cok guzel.ama tabi hevesim kursagimda kaldi.cumartesi gunu bizim kombi bozuldu uzun zamandirda hissettiriyordu Allah dan Senol makine muhendisi halletti ama artik miadi doldu.Az once Senol`a sordum ne yaptin kombi isini diye aksam 18 30 da kesfe geliyorlarmis yeni kombi icin(((
nan Meral hasta etme adami bak.E madem ben gelmiom kalk sen gel bize.Ben Eymen`e mama bilem yediririm.
saç çekmek haaa ayy çok güldüm burcu hem sana hem kocanın tepkisine.kaydirigubbakcemile3yaa ben birde kocam ağlasın istiyorum.öyle sinirleniyorum ki sakinleşemiyorum üstüne çıkıp suratını dağıtsam ancak sakinlerim.zaten daha 15 yaşında sakinleştirici verdiler bana sempatiksalakcinnikırığım çok fena:jeyyar:
şuanda küçükkuyudayım buraları bileniniz varmı bilmiyorum ama burası çanakkaleye bağlı bir tatil kasabası çok şirin ve çok huzurlu bugün burda çok güzel bir hava var bol güneşli bende oğluşu aldım arabasına koydum beraber sahile indik orda yoğurdunu yedirdim sonra yavru kedilerle sohbet etti ata çok eğlendi bende buarada denizi izleyerek çay içtim çok güzel ve huzurlu :) açık hava çarptı şimdi mışıl mışıl uyuyor
Ayy çok güldüm yaaaa,ama kocana helal olsun iyi idare etmiş durumu:))
Aaa niye kale almayayı9m aşkolsun. ben de sizi çok sevdim,o minik tosuncukla. kale almıyorsun derken burda mı bişi yazdın da görmedim? ben bi karıştırayım şimdi:))
hah kalktım geliyorum
kaydirigubbakcemile3biz de buluşmada kulağını çınlattık zaten, hani bi ara demiştin ya biz küste olsak yatmadan birbirimizi öper iyigeceler deriz diye. çoğumuzda durum öyle değil ama işte:))
aleyküm selam tüçük murunlu şekercik Yağmur'un dünyalar güzeli annesia.s.
ben hani şu oyun hamuru gibi olan şeyler varya çerçeveli ondan almıştım oyun hamuruna el ve ayak izini aldık daha 3 günlük felandı işte :):):) etrafında da 12 kutcuk var şimdi her ay bi,r resim ekliyoruz bir yaşına geldiğinde mini bir duvar albümü oluşacak geçen gün ellerini tutuk ne kadar büyümüş daha 7. Ayında anı tazeledik :):): ) valla tavsiye ederimn çok güzel oluyor birde biizm hastane verdi öyle bişi ayak izini almışlar bir albüm yapmışlar doğum tarihi doktoru taburcu diploması felan oluşturmuşlar oda çok keyifli ...
O idare etmese çoktan boşanmıştık biz, çok ciddiyim. Siz bakmayın benim şen hallerime, delirince gözüm hiç birşey görmüyor. Son aylarda sakinleştim biraz, anne olunca hafif bir akıl geldi :)
Sizin için de herşeyin hayırlısı inşallah Şebnemcim. demek sizde durum kesinleşti gibi. Neden Adana'yı tercih etti ki? Atayı görmeye gelebilecek mi?
Niye ağlasın istiyorsun kız?? boşver erkeklerin salya sümük ağlaması çok antipatik oluyor, ben şahidimaklinialirimsmile
Doğru cnm, uykusuzluk gerçekten çok geriyor beni. Büyük oğlana da tahammülsüz davranıyorum. İnan dün büyük oğlum yanıma geldi ve "annecim neden artık hiç gülmüyorsun,hep üzgün duruyorsun, bak ne güzel iki oğlun var,kocan yanında, hadi gül sen gülünce çok güzel oluyosun" dedi. aynen bu cümleyi kurdu yaa:asigim:
Ama iyi uyusaydım da ona iyi davranamazdım sanırımklava:
ohhhh ne güzel keyif yapmışsınız. Şebnem bi sonraki mesajında çift kalpli olucandelikafadulden
yavrum benim,kıyamam. demek çok zorluyo onları bu diş mevzuu yaaa, yazık kuzucuklara. benimki diş çıkartırken artık 24 saat uyanık kalırız herhaldeeyvahedigeldismile
burcu resmen kahklaha attım şuan :):):):)
ay Nimet halini kafamda canlandırınca çok güldüm kaydirigubbakcemile3 bugün de siz tam gününüzdesiniz hepinize ayrı ayrı gülüyorum.
Alp psikosunun kime çektiği belli oldu anası itiraf etti o da psikoymuş ona çekmiş
Burcu sikletim değilsine çok güldüm, neyseki adam paralamamış seni, valla Doruk olmazdı demişsin ama sana karşılık verseymiş belki sen bile olmazdın şimdi lülülülülülü
Ben boşanma zamanlarımızdaki kavgamızda üstünde tişörtünü parçalamıştım ama şimdi sakinledim onu bile şaşırtıyorum guclubacismile
Niye ağlasın istiyorsun kız?? boşver erkeklerin salya sümük ağlaması çok antipatik oluyor, ben şahidimaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay Nimet halini kafamda canlandırınca çok güldüm kaydirigubbakcemile3 bugün de siz tam gününüzdesiniz hepinize ayrı ayrı gülüyorum.
Alp psikosunun kime çektiği belli oldu anası itiraf etti o da psikoymuş ona çekmiş
Burcu sikletim değilsine çok güldüm, neyseki adam paralamamış seni, valla Doruk olmazdı demişsin ama sana karşılık verseymiş belki sen bile olmazdın şimdi lülülülülülü
Ben boşanma zamanlarımızdaki kavgamızda üstünde tişörtünü parçalamıştım ama şimdi sakinledim onu bile şaşırtıyorum guclubacismile
Meral, çok sarstı beni büyük oğlunun söyledikleri... Yavrum benim içten içe ne kadar üzülüyor, ne kadar düşünüyor ki bunun üzerinde, bunları söylemiş sana. Uyut şu güzel gözlü Eymen'i bi yolunu bulup, rakı falan içir :) öbürü de minicik daha, baksana bir gülüşüne ihtiyacı var yavrumun yaaa...
Burcu ben seni hiç öyle sinirli,bağırıp çağıran, saldırıp saç çeken biri gibi tahayyül edemiyorum yaw:uhm:
öyle salya sümük değil bende hiç sevmem karı gibi ağlayan erkeği.ama kavga ediyoruz mesela o bağırıyor birşey söylüyo ben kırılıyorum hatta şiddetine bağlı olarak bazen ağlıyorum.ama ben onun canı yansın diye kırıcı bişeyler söylüyorum o gayet rahat oturuyor orda ha tabikide üzülüyor kırılıyor ama ben bunu görmek istiyorumsempatiksalakcinniyani bunu kastetmiştim canikomkafamçokkarıştı.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gene çok güldüm ne psikopatmış mart anaları yavvv:lepi:
beni de sarstı yaa, bi de gelip kocaman sarılıyor,öpüyor,gıdıklamaya çalışıyor falan. koca kişisi dışarı çıkalım yemeğe diyodu,ben de halim yok demiştim ama oğluş onları söyleyince hadi çıkalım dedim. Farkında değilim ama iyice büyüdü artık Furkanım ve çok etkileniyor benim ruh halimden
Ayy çok güldüm yaaaa,ama kocana helal olsun iyi idare etmiş durumu:))
Aaa niye kale almayayı9m aşkolsun. ben de sizi çok sevdim,o minik tosuncukla. kale almıyorsun derken burda mı bişi yazdın da görmedim? ben bi karıştırayım şimdi:))
hah kalktım geliyorum
kaydirigubbakcemile3biz de buluşmada kulağını çınlattık zaten, hani bi ara demiştin ya biz küste olsak yatmadan birbirimizi öper iyigeceler deriz diye. çoğumuzda durum öyle değil ama işte:))
aleyküm selam tüçük murunlu şekercik Yağmur'un dünyalar güzeli annesia.s.
ben hertürlü istesemde yumuşayamıyorum.
selammmmm-tatlicadiarzu-
selam......bayanssulusmile
ben hertürlü istesemde yumuşayamıyorum.
selammmmm-tatlicadiarzu-
hasta bebeklere ve annelerine geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyleşirsiniz
meralciğim herşeyin hayırlısı seni anlıyorum soğuduğun zaman aynı ev içinde çok zor oluyor ben tahamül edemedim herşey battı bana oyle üzüleceğime böyle üzüleyim dedim oda zamanla azalıyo yavaş yavaş hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum o düzene soktu bile adanada yaşıyo artık orda bir işi var ve evi var bizde oğluşumla başbaşayız artık önüme bakıyorum
Allah yardımcın olsun ....
valla kızlar aglancak halime bende gülüyorum artık.
Sakin adamdır benim kocam, yoksa benim gibi bir manyakla 10 yıllık beraberliği nasıl sürdürsün... Bi de çocuk yaptı şaşkın :)
O idare etmese çoktan boşanmıştık biz, çok ciddiyim. Siz bakmayın benim şen hallerime, delirince gözüm hiç birşey görmüyor. Son aylarda sakinleştim biraz, anne olunca hafif bir akıl geldi :)
Harika bir fikirmiş, eller ayaklar büyüdü ama olsun, biz de şimdi yapalım bari :)
Ahh kuduruk, niye öyle, sinirleniyor mu?
Meral, çok sarstı beni büyük oğlunun söyledikleri... Yavrum benim içten içe ne kadar üzülüyor, ne kadar düşünüyor ki bunun üzerinde, bunları söylemiş sana. Uyut şu güzel gözlü Eymen'i bi yolunu bulup, rakı falan içir :) öbürü de minicik daha, baksana bir gülüşüne ihtiyacı var yavrumun yaaa...
İvit, onun da benim saşıma yapıştığını düşünsene, ayy sokak çocukları gibi kalacaktık saç saça baş başa... Ya da onun beni saçımdan tutup yere vurması ihtimali daha kuvvetli, çizgi filmlerde olur ya... Görmeyenler için söylüyorum, şimdi 50 kiloyum ben, evlenirken 44 kiloydum. Allahım ne manyak kadınım yaaaa... Ama çok oldu valla, uzun zamandır yapmıyorum öyle şeyler :)
Etme etme, hiç hoş değil...
Şaka bir yana, artık o kadar manyak değilim.
Daha kontrollüyüm. Üzerine saldırmıyorum, çok uç şeyler olmadıkça sesimi yükseltmiyorum, olmadık kıskançlıklar yapmıyorum. Sadece çok kırılınca kendimi kapatıyorum, normale döndürene kadar canından beziyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?