2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin için de herşeyin hayırlısı inşallah Şebnemcim. demek sizde durum kesinleşti gibi. Neden Adana'yı tercih etti ki? Atayı görmeye gelebilecek mi?

Niye ağlasın istiyorsun kız?? boşver erkeklerin salya sümük ağlaması çok antipatik oluyor, ben şahidimaklinialirimsmile

Doğru cnm, uykusuzluk gerçekten çok geriyor beni. Büyük oğlana da tahammülsüz davranıyorum. İnan dün büyük oğlum yanıma geldi ve "annecim neden artık hiç gülmüyorsun,hep üzgün duruyorsun, bak ne güzel iki oğlun var,kocan yanında, hadi gül sen gülünce çok güzel oluyosun" dedi. aynen bu cümleyi kurdu yaa:asigim:
Ama iyi uyusaydım da ona iyi davranamazdım sanırımklava:

ohhhh ne güzel keyif yapmışsınız. Şebnem bi sonraki mesajında çift kalpli olucandelikafadulden

yavrum benim,kıyamam. demek çok zorluyo onları bu diş mevzuu yaaa, yazık kuzucuklara. benimki diş çıkartırken artık 24 saat uyanık kalırız herhaldeeyvahedigeldismile

burcu resmen kahklaha attım şuan :):):):)

ay Nimet halini kafamda canlandırınca çok güldüm kaydirigubbakcemile3 bugün de siz tam gününüzdesiniz hepinize ayrı ayrı gülüyorum.
Alp psikosunun kime çektiği belli oldu anası itiraf etti o da psikoymuş ona çekmiş
Burcu sikletim değilsine çok güldüm, neyseki adam paralamamış seni, valla Doruk olmazdı demişsin ama sana karşılık verseymiş belki sen bile olmazdın şimdi lülülülülülü
Ben boşanma zamanlarımızdaki kavgamızda üstünde tişörtünü parçalamıştım ama şimdi sakinledim onu bile şaşırtıyorum guclubacismile

Gelsinler bakalım, kombi önemli, üşümesin Doğuhan...

Sakin adamdır benim kocam, yoksa benim gibi bir manyakla 10 yıllık beraberliği nasıl sürdürsün... Bi de çocuk yaptı şaşkın :)

3-4 sene önce tatile gitmiştik Küçükkuyu'ya, çok güzel bir yer gerçekten, şimdi orada olmayı çok isterdim, keyfini çıkar arkadaşım...

O idare etmese çoktan boşanmıştık biz, çok ciddiyim. Siz bakmayın benim şen hallerime, delirince gözüm hiç birşey görmüyor. Son aylarda sakinleştim biraz, anne olunca hafif bir akıl geldi :)

Harika bir fikirmiş, eller ayaklar büyüdü ama olsun, biz de şimdi yapalım bari :)

Ahh kuduruk, niye öyle, sinirleniyor mu?

[quotemavıdusler kullanıcısından alıntı
şuanda küçükkuyudayım buraları bileniniz varmı bilmiyorum ama burası çanakkaleye bağlı bir tatil kasabası çok şirin ve çok huzurlu bugün burda çok güzel bir hava var bol güneşli bende oğluşu aldım arabasına koydum beraber sahile indik orda yoğurdunu yedirdim sonra yavru kedilerle sohbet etti ata çok eğlendi bende buarada denizi izleyerek çay içtim çok güzel ve huzurlu :) açık hava çarptı şimdi mışıl mışıl uyuyor][/quote]

oohhh ne güzel yaaa .... çanakkale ayy ayy koca askerliğini yaptı orda hamile hamile halimle kaç kere gittim :):):)

O idare etmese çoktan boşanmıştık biz, çok ciddiyim. Siz bakmayın benim şen hallerime, delirince gözüm hiç birşey görmüyor. Son aylarda sakinleştim biraz, anne olunca hafif bir akıl geldi :)

Burcu ben seni hiç öyle sinirli,bağırıp çağıran, saldırıp saç çeken biri gibi tahayyül edemiyorum yaw:uhm:

Meral, çok sarstı beni büyük oğlunun söyledikleri... Yavrum benim içten içe ne kadar üzülüyor, ne kadar düşünüyor ki bunun üzerinde, bunları söylemiş sana. Uyut şu güzel gözlü Eymen'i bi yolunu bulup, rakı falan içir :) öbürü de minicik daha, baksana bir gülüşüne ihtiyacı var yavrumun yaaa...

burcu resmen kahklaha attım şuan :):):):)

Valla size yazarken ben de kahkaha attım ama o na görecektiniz beni, panter yavrusu gibi atladım adamın üzerine... Napacaksam kocaman adama :)))

İvit, onun da benim saşıma yapıştığını düşünsene, ayy sokak çocukları gibi kalacaktık saç saça baş başa... Ya da onun beni saçımdan tutup yere vurması ihtimali daha kuvvetli, çizgi filmlerde olur ya... Görmeyenler için söylüyorum, şimdi 50 kiloyum ben, evlenirken 44 kiloydum. Allahım ne manyak kadınım yaaaa... Ama çok oldu valla, uzun zamandır yapmıyorum öyle şeyler :)

Niye ağlasın istiyorsun kız?? boşver erkeklerin salya sümük ağlaması çok antipatik oluyor, ben şahidimaklinialirimsmile

öyle salya sümük değil bende hiç sevmem karı gibi ağlayan erkeği.ama kavga ediyoruz mesela o bağırıyor birşey söylüyo ben kırılıyorum hatta şiddetine bağlı olarak bazen ağlıyorum.ama ben onun canı yansın diye kırıcı bişeyler söylüyorum o gayet rahat oturuyor orda ha tabikide üzülüyor kırılıyor ama ben bunu görmek istiyorumsempatiksalakcinniyani bunu kastetmiştim canikomkafamçokkarıştı.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gene çok güldüm ne psikopatmış mart anaları yavvv:lepi:

yasemin yagız la bende aynı durumdayız,
evde paçama sarılı dolanıyo hiç bir iş yapamıyorum.
babasında bile sakinleşmiyo uyurken eli yüzümde agzımda duracak
wc ye bile gidemiyorum
bakalım ne kadar daha sürecek bu durum.

beni de sarstı yaa, bi de gelip kocaman sarılıyor,öpüyor,gıdıklamaya çalışıyor falan. koca kişisi dışarı çıkalım yemeğe diyodu,ben de halim yok demiştim ama oğluş onları söyleyince hadi çıkalım dedim. Farkında değilim ama iyice büyüdü artık Furkanım ve çok etkileniyor benim ruh halimden

Burcu ben seni hiç öyle sinirli,bağırıp çağıran, saldırıp saç çeken biri gibi tahayyül edemiyorum yaw:uhm:

Etme etme, hiç hoş değil...
Şaka bir yana, artık o kadar manyak değilim.
Daha kontrollüyüm. Üzerine saldırmıyorum, çok uç şeyler olmadıkça sesimi yükseltmiyorum, olmadık kıskançlıklar yapmıyorum. Sadece çok kırılınca kendimi kapatıyorum, normale döndürene kadar canından beziyor...

Bu kadar çatlak, aynı ayda doğum yapmayı nasıl becerdik yaw :)

Yerim onu ben, canım benim... O iki meleğin hatırı için, Allahım sana iç huzuru versin, bütün sıkıntılarını, unutamadıklarını alıversin kalbinden, Furkan abimizin istediği gibi hep gülsün yüzün inşallah...

ben hertürlü istesemde yumuşayamıyorum.

selammmmm-tatlicadiarzu-

buluşma gününün kritiği benim açımdan şöyleydi..
webcam ın görüntü bozuklugunun azizliğine ugrayuarak sizleri hayal mayal görebildiğimi hatırlıyorum..
yazgı nimet hasret hande hepinizi canlı olarak görebildim ..
meral esin sümeyra hariçç..
alp in klavyeyi kırma teşebbüsü üzerine görüşmemiz son buldu zaten..

Son düzenleme:
selam......bayanssulusmile

a.s.a.s.a.s.

ben hertürlü istesemde yumuşayamıyorum.

selammmmm-tatlicadiarzu-

YA BEN HEMEN ALTTAN ALIRIM AMA BENDE DE BU SOĞUKLUK BU ARALAR VAR ANLAMIYORUM NEDEN AMA ADAMIN HER YAPTIĞI BATIYOR ÇOCUK GİBİ AZARLIYORUM DÜZELMEZSEM EĞER BU GİDİŞLE O BENİ DÜZELTECEK :):):)

YAA AĞLAMASIN ÇOK İTİCİ OLUYORLARRRR....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

CANIM BEN DURUMU BİLMİYORDUM NE KADAR ZAMAN OLDU AMMAANN NEYSE BOŞVER SEN YOLUNA DEVAMÖ EDEN Bİ BNAYAN OLARAK GEREK YOK GERİ DÖNÜK SORUALRA :içelim::içelim:vereliniortakvereliniortak

VAAYYY HADİ BENDE ANLATAYIM Bİ TANE DAHA BİRİNCİ YILIMIZ DOLMAMIŞ BİZ KAVGA ETTİK BUNLA HEMDE SEBEP ŞU ÜNİVERSTEDEN BİR ARKADAŞINA TELEFONDA TAMAM ' CANIM ' GEL BEKLERİZ DEDİĞİ İÇİN KISKANÇLIK VE BİRİKMİŞLİKLER İŞTE ... KAVGA UZADI GECENİN Bİ VAKTİNE KADAR GELDİ EN SON BEN SİNİRDEN Bİ İTELEDİM BİZİMKİNİ BAŞLADIM VURMAYA TUTU KOLALRIMDAN YA KENDİNE GEL YADA BEN GİDİYORUM DEDİ CEVABA BAK NE BİÇİM ERKEKSİN SEN BE DAYAK YEDİN BİDE EVİMİ TERK EDİYORSUN :):):):))) :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: BENİ YATAĞA DOĞRU İTTİ VE ÇIKTI GİTTİ BABAM GELDİ ALDI BENİ EVİ TERK ETMİŞTİM SONRASI UZUN HİKAYE AMA ERTESİ GÜN SAAT 2 DE EŞİM GELDİ BENİ ALDI SAHİLDE Bİ ÇAY İÇTİK VE EVE GİTTİK ÖPÜŞE KOKLAŞA YATTIK UYUDUK :)::) UZUN HİKAYE KISMINDA BENİM ÇABALARIM VAR ANLATMIYORUM :):):)

AMA BUNDAN BAŞKA KAVGAMIZ YOK HANİ ÖYLE AĞIR OLAN HEP TARTIŞ BARIŞ ASLINDA ONLAR SOĞUTUYOR BİZLERİ ....

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun ....

valla kızlar aglancak halime bende gülüyorum artık.
telefonumda hafıza kartı olsada resmimi çekip koysam size.

burcum harbiden çok güldüm,adam şaşırmıştır delirdi bu diye:))
evet çok sinirli buhar makinasına gitmek istiyo
bırakmıyorum diye böyle yapıyo.

merallin oglu beni de şaşırttı
belliki oda durumun farkında ve çok üzülüyo kıyamam..

burcu özlediysen birdaha yap diyecem ama demiyorum
bu defa ters tepki yapabilir yazık sokaklarda kalma:kaydirigubbakcemile3

hah işte bu benim halimbilmiyorumkismile bende hiç öyle bağırma falan yoktur ama bişeye kızdım mı kendimi fena halde kapatırım, hatta kızdığımı bile söylemem sadece konuşmam ve surat yaparım. bu da çok kötü bi huy ama bi türlü yenemedim. Hatta adam bazen, bana kızdığını farkediyorum ama neye kızdığını bile bilemiyorum, diyor. ve haklı. sonra da gönlümü almak hep, herhangi bi dargınlıkta benim gidip ona sırnaştığım vaki değildirmirmirmirmir çok gıcığım ben de yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…