2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok önemli değil kanımca...

Esrin, kolay gelsin, sizin orası da tam cadı kazanıymış. İnşallah seni sıkıntıya sokmayacak şekilde atlatırsın bu dönemi...

Ben de öyle yapıyorum.
O an mümkün olduğu kadar sesimi çıkarmayıp, ikimizin de sakinleşmesini bekliyorum. Sonra mail atıyorum. Çünkü huyum çok kötü, konuşurken yine sinirleniyorum...

Hijyenim, sende sağol canım, evet gittikçe zorlaşıyor bence de, birde etrafımdakiler, daha duuurrrr birde yürüsün o zaman gör sen demiyorlar mı, düşündükçe bunalıma giriyorum valla..

Bana da hep öyle diyorlar, çok fena gözüm korkuyor.

Bunun böyle olduğunu bilmek beni hepten gıcık ediyor, sokulacağım varsa da sokulmuyorum bayanssulusmile

Yemiyor :))) Ben yanındayken oturup oynuyor. Ben odadan çıkınca, önce kendini yüzüstü bırakıyor, sonra da al beni buradan diye bağırmaya başlıyor. Demir'in yürütecini çok sevdi, alacağım sanırım.

bu arada sabah markete gittik jeryi market arabasına oturttum ben yoğurt reyonunda tarihlerine bakıyordum arabada marmelatların önündeydi we benim canawar kızım arabada ayağa kalkıp 2 kawanoz balı yere düşürmesin mi(( 1i kırıldıohaoldumsmile bende reyoncuya ödiyeyim parasını falan dedim yok olurmu öyle şey kaza bişey olmaz dediler.. öyle çıktık.. bir daha ceryi almazlar sanırım

slm cnm, evet bazen üstten de gelebiliyor ilk dişler ama çoğunluk alt. Ben bu diş buğdayı hakkında pek bişi bilmiyorum doğrusu[/QUOTE]

demekki benim oğlum ters :):) diş buğdayını bende bilmiorum valla olmadı kur'an okutsam olmaz mı bildiğim gibi yaparım bende :)

miral efendiiiiiiii ugrasma kıs benle
cok ısım var Doguhan ın dr kontrolunu bıle unutmusum gecen haftaymıs
annem tutturdur gıt emr sonucunu al dıye
halıları sılmem lazım

:dilcikar: ben sana küsüm bi kere

Hasreeettt, 12 saat. ayy rüya gibi. Ne kız bu ilaç? Ay ben de mi versem acaba? O kadar uzun zaman oldu ki 2-3 saat kesintisiz uyumayalı. sadece bi gece versem zararı olmaz herhalde?? bi gece dinlensem ne güzel olur. ayy büyük bi hayal gibi gece uyuyup sabah uyanmak:2:

oda bişeymi benim yeğenin ilk azı dişi çıkmıştı:1shok:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bir daha ki buluşmayı ne zamana planlıyorsunuz ki ?Hoş bebeklerden fırsat olmamıştır konuşma ama resimlere baktık ça gözlerim doldu resmen....

Öyle bi plan yapmadık cnm. Açıkçası şimdi bile gelmem,gelemem hava soğuk diyen çok olunca kışa tekrar görüşülmez herhalde dedik:sm_confused:

bende artık herşeye takılmıyorum.çünkü benim takılıyor olmam değiştirmiyor ki durumu.kendimi üzdüğümle kalıyorum.
aşırı sinirli bir yapım var ama tartışırken sesimi yükseltmem.fakat eşim mutlaka yükseltir ozamanda benim kuyruğuma basmış gibi bir cırlamaya başlarım ki Allah diyorum.herzaman ona söylerim ben bağırmıyorum sende bağırma diye.oda bana hep derki "sen bağırmıyorsun ama gerek kalmıyor her kelimenle dövüyorsun" diye.sinirlendiğimde gözüm dönüyor çok ağır konuşuyorum yani karşımdakinin sözlerimden canı yanacak biliyorum ve bilerek yapıyorum.

Bence senin tahammül düzeyin de çok düşük uykusuzluktan canım o kadar normal ki..Uykularınıs duzene girse kocana da daha anlayıslı olur musunki? Anlayısı hakediyosa tabi haketmiyosa klava: Ben de uyumadığım zamanlar herifi boğacak gibi oluyorum

Canım ayrılık anksiyetesi diyolar senin bebişin yaşadığına hepimizinkinde yakında başlar, araştır biraz istersen yapılması gereken en güzel şey bebişe güven vermek gitmeyeceğini gidersen de döneceğini bir şekilde anlatmak..Cöö oynayıp mesela..

o tatlı sey bunlara mı sebep oluyor bak sen şu eşşeğeee

işte benim tosuncuğum teyzeleriopuyorumnanaktan

Ben göremiyorum resmiii

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaynanatör yine geldi tabii.. şuan ewde fasulye kırıyor ben kaçar

kadın ayıklıyo işte, sen nereye kaçıyosun??

Hoşgeldin cnm. Boşver bugün de dinlen toparlan iyice, yarın temizlersin artık
meral im sağol hoşbulduma.s..
demişsin ya sabahlaı kalktığımda çok yorgun oluyorum diye aynen benimde öyle sanki gece dövüyorlar beni.ama bence bu çok kesintili uyuduğumuz için oluyor.

kaynanatör yine geldi tabii.. şuan ewde fasulye kırıyor ben kaçar
yaramaz benim gelin kızım.
geldi mi sevgili muhterem kayınvalideciğin.şeker gibi şekersempatiksalakcinnisırnaşık şeybak kadın evinin işinide yapıyor yemek yapacak daha ne istiyorsunlülülülülülühihoyyyt.

12 saat uykuohaoldumsmileaman Allah ım nerde ogünler değil 12 saat 6 saat uyusam razıyım.aynı hayali paylaşıyoruz meral cim.

maşallah kuzuma çok tatlı bu annesi

Son düzenleme:
Ben de öyle yapıyorum.
O an mümkün olduğu kadar sesimi çıkarmayıp, ikimizin de sakinleşmesini bekliyorum. Sonra mail atıyorum. Çünkü huyum çok kötü, konuşurken yine sinirleniyorum...

Bunun böyle olduğunu bilmek beni hepten gıcık ediyor, sokulacağım varsa da sokulmuyorum bayanssulusmile

Yemiyor :))) Ben yanındayken oturup oynuyor. Ben odadan çıkınca, önce kendini yüzüstü bırakıyor, sonra da al beni buradan diye bağırmaya başlıyor. Demir'in yürütecini çok sevdi, alacağım sanırım.
[/QUOTE]

hahahaha sokulacağım varsa da sokulmuyorum lafına çok güldüm kaydirigubbakcemile3
Ben de konuştukça daha sinirlenenlerdenim, hatta hızımı alamayıp saçını başını yolmak aptaaaallll diye bağırmak istiyorum -tatlicadiarzu- sustuğum zaman da içimden diyorum bunları zaten
Keremcan da aynı Dorukcan gibi yapıyor kapıya bakıyor daha ben çıkmadan kendini yüzüstü atıp ağlamaya başlıyor, çok şebelek oldu kız bunlar, bilgisayarın tuşlarına şap şap basıp mouse ı alıp yalıyor, sanki bizi taklit ediyor.

miral efendiiiiiiii ugrasma kıs benle
cok ısım var Doguhan ın dr kontrolunu bıle unutmusum gecen haftaymıs
annem tutturdur gıt emr sonucunu al dıye
halıları sılmem lazım

Anammm..
Ben de hava güzel, bugün buluşalım diyecektim beaa...

O nasıl bir uyumaktır, maaşallah :)

Nasıl almazlarmış, kurban olsunlar onlar Cery'e be... Doruk da kahve falan araklıyor ona bakarsan :)

Meral, bi defalık ver yaw, zehir olsa zehirlemez :)

Oyy maaşallah kuzucuğa :)

canım ya Allah yardımcın olsun. bence istifa etme gözden çıkardılarsa onlar işten çıkarsın kıdem tazminatı falan alrsın hiç değilse:1no2:
sağolun kızlar
altını değiştim uyumak istedi biraz soğuk kompres yaptım koltuk altlarına şimdi uyuyor..şurup vermedim.uyansın bakalım ne olur..
ateşi düşmüyosa bence dr götürmelisin,bende ateşten çok korkarım. kuzenim havale geçirmişti konuşamıyo artık:1no2: Allah korusun sen önlemini al bence. felaket tellalı gibi oldu ama ateş çok önemli düşmüyosa.

oyyy nasıl dayandı kuzucuk yaaa çok zor diş olayı valla.. o çıkarıcak derken ben dişlerimden olucam sıka sıka :gitme:

valla ablam çok zorlanmadı diyo ama bence çok zorlandı yazık bebişine:1no2: sana ve bebişine çok geçmiş olsun şimdidena.s.

Pişşt anneler yeni bişey öğrendim, parmak boyası ya da gıda boyası ile Kerem in el ayak izlerini çıkarıp sakla dedi bi arkadaşım ilerde anı olur diye çok mantıklı geldi, bi araştırayım bakayım nerden bulabilirim

Su yosunu, teşekkürler canım, ben o cee cee oyunlarını sürekli yapıyorum zaten, her şeyi denedim malesef, bu hafta doktor kontrolü var, bakalım doktor ne diyecek, inşallah en kısa zamanda düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…