- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.821
Kızlar bişi sorcam,Kerem in 6 aylık kontrolünde tek dişi vardı ve doktor dedi ki 15 gün içinde üst dişler de geliyor ama Kerem bu kontrolden 3 hafta sonra yine alttan diş çıkardı üstlerden hala tık yok, bu olay doktorun güvenilirliğini yitirmeme sebep oldu, yani sanki bi dişi bile bilemedi acaba iyi doktor değil mi diye? saçmalıyor da olabilirim ama siz olsanız ne düşünürdünüz?
Çok önemli değil kanımca...
Burcu öyle karışık ki benim alakam bile olmayan problemli bir işi benim yaptığımı söylüyorlar. Ben yoktum benimle alakası yok demem işe yaramıyor çünkü zaten beni gözden çıkarmışlar. Şöyle dedin, böyle yaptın, bunu yapamadın bunu beceremedin dinleyip duruyorum ve apışıp kalıyor. Ama zaten bekliyordum bizim iş yerinde miladı dolanlar vardır. Müdüre yakın olan ekip diğer ekibin elemanlarıın teker teker elemiştir. En son yeni bir arkadaş istifa etti o zaman dedim ki sıra benim. Bu arkadaş giderse bu sefer benimle uğraşmaya başlayacaklar hakikaten de öyle oldu anında başladılar.
İşin kötü yanı seni istifaya mecbur ediyorlar hergün üzerinde binlerce baskı işini doğru yapıyor olsan bile bu baskı karşısında kopmaya başlıyorsun git gide hata yapmaya başlıyorsun. Neyse her şey olacağına varacak. Benim de duam onların çıkarması. Bir de dayanabilsem önümüzdeki yıl yönetim değişebilir o zaman tüm herşey değişir. Bir umut tabi hiçbir şey olmayada bilir.
Sağol meralcim valla Nisan'a kadar fazla yıpranmadan sular bulanmadan gitseydim. Hergün stres bünyem kaldırmıyor. Esin için de sağol canım.
Pınarcım Eymen'e geçmiş olsun Ayfercin Hilal'e de geçmiş olsun ve Nihan Sena'ya da geçmiş olsun. Atladığım varsa kusura bakmayın.
Esrin, kolay gelsin, sizin orası da tam cadı kazanıymış. İnşallah seni sıkıntıya sokmayacak şekilde atlatırsın bu dönemi...
Ben uzun zamandır susmayı öğrendim, en ufak şeyde vıdı vıdı yapıyordum şimdi artık amaann huzurum bozulmasın deyip susuyorum böylece olay uzamıyor böylece oğlum kavga sesleri duymuyor, Sen de sus biraz bacım, eğer kocan anlamıyorsa bağırsan da anlamayacak, hiç olmazsa susarak olayların daha fazla büyümesini engellersin daha çabuk barışırsınız, o sakinleştiğinde konuş ya da benim yaptığım gibi otur mesaj yaz ya da mektup yaz sakin sakin
Ben de öyle yapıyorum.
O an mümkün olduğu kadar sesimi çıkarmayıp, ikimizin de sakinleşmesini bekliyorum. Sonra mail atıyorum. Çünkü huyum çok kötü, konuşurken yine sinirleniyorum...
Hijyenim, sende sağol canım, evet gittikçe zorlaşıyor bence de, birde etrafımdakiler, daha duuurrrr birde yürüsün o zaman gör sen demiyorlar mı, düşündükçe bunalıma giriyorum valla..
Bana da hep öyle diyorlar, çok fena gözüm korkuyor.
evet saçmalıyorsunsempatiksalakcinni canım bence alttaki ikinci dişi söyleme gereği duymamıştır, çünkü önce illa ki o diş gelir. yani ya alttan iki diş ile başlar ya da üstten iki diş. Üsttekilerin gelmesi de uzun sürmez demek istemiş bence. güven yitirmek için yeterli delilin yok:))
Vay Demir paşa vay. Ne gece rahat bırakıyor ne gündüz deseneaklinialirimsmile Canım o sinirlendiğinde sen geri adım atsan, sen sinirlendiğinde de o öyle yapsa büyümez kavgalar ama uzaktan söylemek kolay tabiboshayallersmile
BOşlamayın anacım walla boşlamayın. Gerçekten kadınlar paralarını rahatça yiyebilecekleri evli erkekleri tercih ediyorlar bu bi gerçek. Ve şu da bi gerçek ki kadınlar için önemli olmayan bu şeyler erkekler için neredeyse yaşama sebebi
Bunun böyle olduğunu bilmek beni hepten gıcık ediyor, sokulacağım varsa da sokulmuyorum bayanssulusmile
Yok cnm bizde yürüteç gerek duymamıştım ama demirinkine binice çok sevdi şimdi düşünüyorum..Ama bu sefer iyice coşar benimki diye de korkmuyo değilim mutfakta meyvesini hazırlıyorum mesela salonun bi köşesine koyup dogukanı bi bakıyorum 3 dk. içinde yanımda bitiyo:ecrin_bebek: Sen de haklısın bel fıtıgı cok zor ablamda var ordan biliyorum dikkat et dicem ama nasıl nereye kadar edebilirsin ki..Yalnız oynamaya teşvik etmeye çalış o oynasın sen yanında dur sonra biraz uzaklaş sonra biraz daha en son odadad çıkarsın..Olmaz mı yemez mi senin ki?
Yemiyor :))) Ben yanındayken oturup oynuyor. Ben odadan çıkınca, önce kendini yüzüstü bırakıyor, sonra da al beni buradan diye bağırmaya başlıyor. Demir'in yürütecini çok sevdi, alacağım sanırım.