2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bi daha böyle bi durum yaşatmasın Fatmacım. desene ufacık saçma bi nedenden az daha ayrılacakmışsınız

[ı]merallll oğlunu üzme canım yaa çok zor bir durum ne olur onları düşün hatta bırakın bir ttile gidin beraber belki bişielr değişir önünüzdeki yılalrı kurtarmak için bir hafta bişilerden fedakarlık yapın ve sende adım at oda atar ama yıkmayın gül yuvanızııı.... [/ı]

cANIM HAYIRLISI OLSUN UMARIM ATEŞ OLMAZ...

YAZACAK fırsat bulamıyorum :2:
AYNEN SADECE OKUYORUM VE YABANCI KALDIM KONULARA...TABİİ KAYNAŞTINIZ SİZLER KONUŞACAK ÇOK ŞEY BULURSUNUZ

waowwwwww mart anneleri kirik ve kuduruk cikti kaydirigubbakcemile3
biz Senol ile hiccccccccc kavga etmeyiz cunkum ben hep altdan alirim sempatiksalakcinni
gulerim maymunluk yaparim susarim.
oyle macerali tartismalarimiz olmadi bi dun gece su saatten sonra sana surat yapiyorum gor bak dedim ki ciddiydim 10 dk sonra yataga geldi sempatiksalakcinni

meralcim interetten görüyo oğlunu ayda 1 kerede gelicekmiş ama bakalım görücez

nasıl dayanıyorrr... Belki gelince barışırsınız....

allah bi daha böyle bi durum yaşatmasın fatmacım. Desene ufacık saçma bi nedenden az daha ayrılacakmışsınız

ayy sorma mevlam korusun şimdi birde çocuk var biizmki hep diyroki seni sevmesem bi saniye durmam çekmem seni diyor sevmediği anladığım gün boşanma davasını açarım diyor ayrılırsak bigün kaç çocuk olursa olsn kaç yaşlarında olursa olsunlar hepsini ben alırım ona göre ... Bende o kadar seviyorsan çocuklarını bana katlanmayı dene diyorum )::):)):)

Yalnız değilim yani, Allah yardımcımız olsun..

burcu ve derya bunlarda vr:)

AYNEN SADECE OKUYORUM VE YABANCI KALDIM KONULARA...TABİİ KAYNAŞTINIZ SİZLER KONUŞACAK ÇOK ŞEY BULURSUNUZ

sagol cnm inşallah olmaz..opuyorumnanaktan

meralcim interetten görüyo oğlunu ayda 1 kerede gelicekmiş ama bakalım görücez

hayırlısı güzelim, inşallah senin için de Ata için de çok güzel günler gelir cnm

zaten herşey onlar için Fatmacım. ortada çocuklarımız olmasa bi daha asla yüzüne bile bakmazdımmirmirmirmir:mymeka: çocuklar için de olsa tahammül edebilecek miyim o da muamma. bakalım görcez. Kurban tatilinde bişiler yapmayı düşünüyoruz. hatta sanırım Paris seyahati ayarlamaya çalışıyor:jeyyar:

Ay olur mu öyle şey Ayfercim. walla zaten buluşmada hiç muhabbet edemedik bari burda edelim diyoruz:))

wayyy çok gerilimli bi gece olmuş:roflol::roflol::roflol:

Sinirini yerim onun ben :))

Yok valla hiç özlemedim, memnunum ben sakin hayattan...
Ama sokakta da kalmam, 4 kat aşağıdaki annem oturuyor kaydirigubbakcemile3

Soğuk kadın :)

Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da...

Seninki de pek bi ağır abiymiş beaaa...

Ya ben ya ben senağlama

Aşk olsun Ayfercim... O gün bişi konuşamadık da, onun acısını çıkarıyoruz bugün :)

var var bizimde gerilimli gunlerimiz var ama yani fight club uyesi degiliz.pasif agresif soguk savas modunda oluyoruz.

meralcim oğlun artık büyümüş baksana yavrum herşeyi anlıyor kıyamam ya ben kocama sürekli boşuna tekrarlayıp durmuyorum: mutlu anne mutlu çocuk

evi supurdum ama henuz silemedim.deterjan rahatsiz etmesin oglusumu diye yaw
yanibasimda oyuncagiyla oynuyor bi yandanda konusuyor

kızlar geldim, dukkanda herkes bu cocugun cıgerlerı otuyor dedı, bende doktora goturdum, doktroda bıraz ınmıs, balgam bırıkmıs, antıbıyotıge baslayalım dedı aklinialirimsmile
boyu 71 cm kılosu 8800 olmus masallah
gecmısı okuyamıcamm, ozetlermısınız

WWWAAAAWWW SÜPWER BAK DEMEKKİ ODA UĞRAŞ VERİYOR SENDE YAP BİŞİLER .. PARİS OLMASADA AĞVA BİLE AYARLASA HERŞEY SİZDE BİTER... ÜZMEYİN BİRBİRİNİZİ .. EŞİNİ TAKTİR ETTİM YANİİ... ÇABASI GÜZEL....:hooray::hooray::hooray:

derya sbah benı de kaale almadı :dilcikar:
ben senı cok sevdım oglusunu da , bak yakınmısız bundan sonra fırsat buldukca goruselım dedım ama hıcbısey yazmadı bana :dilcikar:

Belki kadın seni sevmedi belki görüşmek istemiyor, zorla aaa ben de seni sevdim mi desin aklinialirimsmile ( gelemediği için kıskançlıktan çatlayan smiley)
Bu arada esinden ses yok :1ninca:
herhalde o da sizinle tanışınca bi daha görüşmek istemiyor kaçtı burdan

ispatlaÇok üzgünüm çoook senbize ekleme talebi göndersene yaa face ten..
bana bak banaaaaaa kız ben sana emediimii bi gireyim topice iptal falan gibi bi durum warsa ararım seni die!!! e aramadığıma görealsanaalsanasmile
yasmin hanım o soruna enn az 3 kişinin cewap werdiğini çok iyi hatırlıyorum çünkü bnde almayı düşünüyodum.. sen bakmamışsan biz neydek
ama o biraz koyuymuş sanırım biberonla içmemiş bebikler..

amannn mert oğlan gelmiş
çok tatlıymış ya maşallah

ewet bi kerde emzik çalmıştı marketten:)))) g
günlerin yorgunluğu çıktı sanırım burcucum.. çocuk 3 gecedir kaçta uyuduğunu biliosun-tatlicadiarzu-

deliksiz değil tabi bu uyku heeee..
10da ben yatarken 100cc mama içti,sonra gece 1gibi uyandı emdi sabaha kadar 2 kez falan uyandı sanırım we 10da tamamen uyanışımızı yaptık..
günlerin yorgunluğu uçtu gitti wallahi.
bu sipraktin zaten wardı bende..kadir tuğcu iştahsız bebeklere şiddetle bunu öneriyor!!!!!
hiç bir yan etkisi yok 3,4 gün kullan ara wer diyor..
bnde kullanmıştım we ewet gerçekten iştah açıyor..
sonra unutmuşum ilaç kutusunda..
uyku sorununa cewap rarken kadir tuğcu sitesinde akşam yarım ölçek sipraktin werin 3 günde düzene girer yazmıştı bnde hemen çıkadım bu sihirli ilacı:lepi:
kadir tuğcuya ilaç konusnda çok güweniyorum..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kadın ayıklıyo işte, sen nereye kaçıyosun??
arada bi gidip gölgemi göstermem laızm öle fazla serbest kalmasın! zaten karar werdim ona yardımcı kadınmış gibi tahammül edicem.. farzedicem ki yardımcı geliyo hergün.. yemekleri yapsın, ewi temizlesin çamaşırları da ütülesin dicem ama ütüyü hiç güzel yapamaz!
Hasret kullandığın ilaç ne biliyormusun? Bence alıştırmamak lazım ilaçlara ....
ewet canım.. zaten 3 gün kullanıcam hatta bu gece gerek olmazsa wermeyeceğim bile.. kadir beyde öyle diyor ilaçları kurtuluş ollarak görüp çocukları ilaç bağımlısı yapmayın diyor 3,4 gün kullanıp bırakacaksın diyor...
meral sen benle konusmuyor musun ?
sus öznur bizi ektinnnnnnnnnnnnnnnalsanaalsanasmile

benim sana bunu sölemiş olmam lazım biz bu ilacı 2,3 ay önce aldık sanırım o zamn 4gün kullanmıştım iştahı açılmıştı işte, herşeyi yiyodu tıkır tıkır sonra unutmuşum...
12 saat deliksiz değil tabi 3kez uyandım sanırım.. sabahta 8den sonra hep mememdeydi.. e süt kalmadı tabi daha
bnce hemen al we gör mucizeyi öğlen yarım çlke akşam yatmadan yarım ölçek wer:lepi:
3yada 4 gün dene yani nolcakkiyerimseniben
bide şu alerjik bünyelere olan mamayı sordunmu dr una?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…