- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.881
ya kızlar çok fena haldeyim. hiç bir iş yapamadım
yagızın 3. dişi patladı üsten şimdi iyi oldu alt üst iyice ısırıyo
yüzüm gözüm çizik heryer diş ve tırnak izi uyumuyoda şuanki halini görseniz
attım yatadına ayaga dikişmiş kenarlarını kemiriyo.
AYNEN SADECE OKUYORUM VE YABANCI KALDIM KONULARA...TABİİ KAYNAŞTINIZ SİZLER KONUŞACAK ÇOK ŞEY BULURSUNUZYAZACAK fırsat bulamıyorum :2:
meralcim interetten görüyo oğlunu ayda 1 kerede gelicekmiş ama bakalım görücez
allah bi daha böyle bi durum yaşatmasın fatmacım. Desene ufacık saçma bi nedenden az daha ayrılacakmışsınız
yasemin yagız la bende aynı durumdayız,
evde paçama sarılı dolanıyo hiç bir iş yapamıyorum.
babasında bile sakinleşmiyo uyurken eli yüzümde agzımda duracak
wc ye bile gidemiyorum
bakalım ne kadar daha sürecek bu durum.
burcu ve derya bunlarda vr:)buluşma gününün kritiği benim açımdan şöyleydi..
webcam ın görüntü bozuklugunun azizliğine ugrayuarak sizleri hayal mayal görebildiğimi hatırlıyorum..
yazgı nimet hasret hande hepinizi canlı olarak görebildim ..
meral esin sümeyra hariçç..
alp in klavyeyi kırma teşebbüsü üzerine görüşmemiz son buldu zaten..
cANIM HAYIRLISI OLSUN UMARIM ATEŞ OLMAZ...
AYNEN SADECE OKUYORUM VE YABANCI KALDIM KONULARA...TABİİ KAYNAŞTINIZ SİZLER KONUŞACAK ÇOK ŞEY BULURSUNUZ
meralcim interetten görüyo oğlunu ayda 1 kerede gelicekmiş ama bakalım görücez
[ı]merallll oğlunu üzme canım yaa çok zor bir durum ne olur onları düşün hatta bırakın bir ttile gidin beraber belki bişielr değişir önünüzdeki yılalrı kurtarmak için bir hafta bişilerden fedakarlık yapın ve sende adım at oda atar ama yıkmayın gül yuvanızııı.... [/ı]
AYNEN SADECE OKUYORUM VE YABANCI KALDIM KONULARA...TABİİ KAYNAŞTINIZ SİZLER KONUŞACAK ÇOK ŞEY BULURSUNUZ
waowwwwww mart anneleri kirik ve kuduruk cikti kaydirigubbakcemile3
biz Senol ile hiccccccccc kavga etmeyiz cunkum ben hep altdan alirim sempatiksalakcinni
gulerim maymunluk yaparim susarim.
oyle macerali tartismalarimiz olmadi bi dun gece su saatten sonra sana surat yapiyorum gor bak dedim ki ciddiydim 10 dk sonra yataga geldi sempatiksalakcinni
valla kızlar aglancak halime bende gülüyorum artık.
telefonumda hafıza kartı olsada resmimi çekip koysam size.
burcum harbiden çok güldüm,adam şaşırmıştır delirdi bu diye:))
evet çok sinirli buhar makinasına gitmek istiyo
bırakmıyorum diye böyle yapıyo.
merallin oglu beni de şaşırttı
belliki oda durumun farkında ve çok üzülüyo kıyamam..
burcu özlediysen birdaha yap diyecem ama demiyorum
bu defa ters tepki yapabilir yazık sokaklarda kalma:kaydirigubbakcemile3
hah işte bu benim halimbilmiyorumkismile bende hiç öyle bağırma falan yoktur ama bişeye kızdım mı kendimi fena halde kapatırım, hatta kızdığımı bile söylemem sadece konuşmam ve surat yaparım. bu da çok kötü bi huy ama bi türlü yenemedim. Hatta adam bazen, bana kızdığını farkediyorum ama neye kızdığını bile bilemiyorum, diyor. ve haklı. sonra da gönlümü almak hep, herhangi bi dargınlıkta benim gidip ona sırnaştığım vaki değildirmirmirmirmir çok gıcığım ben de yaww
a.s.a.s.a.s.
YA BEN HEMEN ALTTAN ALIRIM AMA BENDE DE BU SOĞUKLUK BU ARALAR VAR ANLAMIYORUM NEDEN AMA ADAMIN HER YAPTIĞI BATIYOR ÇOCUK GİBİ AZARLIYORUMDÜZELMEZSEM EĞER BU GİDİŞLE O BENİ DÜZELTECEK :):):)
VAAYYY HADİ BENDE ANLATAYIM Bİ TANE DAHA BİRİNCİ YILIMIZ DOLMAMIŞ BİZ KAVGA ETTİK BUNLA HEMDE SEBEP ŞU ÜNİVERSTEDEN BİR ARKADAŞINA TELEFONDA TAMAM ' CANIM ' GEL BEKLERİZ DEDİĞİ İÇİN KISKANÇLIK VE BİRİKMİŞLİKLER İŞTE ... KAVGA UZADI GECENİN Bİ VAKTİNE KADAR GELDİ EN SON BEN SİNİRDEN Bİ İTELEDİM BİZİMKİNİ BAŞLADIM VURMAYA TUTU KOLALRIMDAN YA KENDİNE GEL YADA BEN GİDİYORUM DEDİ CEVABA BAK NE BİÇİM ERKEKSİN SEN BE DAYAK YEDİN BİDE EVİMİ TERK EDİYORSUN :):):):))) :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: BENİ YATAĞA DOĞRU İTTİ VE ÇIKTI GİTTİ BABAM GELDİ ALDI BENİ EVİ TERK ETMİŞTİM SONRASI UZUN HİKAYE AMA ERTESİ GÜN SAAT 2 DE EŞİM GELDİ BENİ ALDI SAHİLDE Bİ ÇAY İÇTİK VE EVE GİTTİK ÖPÜŞE KOKLAŞA YATTIK UYUDUK :)::) UZUN HİKAYE KISMINDA BENİM ÇABALARIM VAR ANLATMIYORUM :):):)
AMA BUNDAN BAŞKA KAVGAMIZ YOK HANİ ÖYLE AĞIR OLAN HEP TARTIŞ BARIŞ ASLINDA ONLAR SOĞUTUYOR BİZLERİ ....
buluşma gününün kritiği benim açımdan şöyleydi..
webcam ın görüntü bozuklugunun azizliğine ugrayuarak sizleri hayal mayal görebildiğimi hatırlıyorum..
yazgı nimet hasret hande hepinizi canlı olarak görebildim ..
meral esin sümeyra hariçç..
alp in klavyeyi kırma teşebbüsü üzerine görüşmemiz son buldu zaten..
hayırlısı güzelim, inşallah senin için de Ata için de çok güzel günler gelir cnm
zaten herşey onlar için Fatmacım. ortada çocuklarımız olmasa bi daha asla yüzüne bile bakmazdımmirmirmirmir:mymeka: çocuklar için de olsa tahammül edebilecek miyim o da muamma. bakalım görcez. Kurban tatilinde bişiler yapmayı düşünüyoruz. hatta sanırım Paris seyahati ayarlamaya çalışıyor:jeyyar:
Ay olur mu öyle şey Ayfercim. walla zaten buluşmada hiç muhabbet edemedik bari burda edelim diyoruz:))
wayyy çok gerilimli bi gece olmuş:roflol::roflol::roflol:
Deryaaa sen neden beni kale almıyosun??:umursamaz:işe mi daldın kııı?
ay evet cnm cok yogunummmm
hayırlısı güzelim, inşallah senin için de Ata için de çok güzel günler gelir cnm
zaten herşey onlar için Fatmacım. ortada çocuklarımız olmasa bi daha asla yüzüne bile bakmazdımmirmirmirmir:mymeka: çocuklar için de olsa tahammül edebilecek miyim o da muamma. bakalım görcez. Kurban tatilinde bişiler yapmayı düşünüyoruz. hatta sanırım Paris seyahati ayarlamaya çalışıyor:jeyyar:
Ay olur mu öyle şey Ayfercim. walla zaten buluşmada hiç muhabbet edemedik bari burda edelim diyoruz:))
wayyy çok gerilimli bi gece olmuş:roflol::roflol::roflol:
Soğuk kadın :)
Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da.../QUOTE]
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
meralcim oğlun artık büyümüş baksana yavrum herşeyi anlıyor kıyamam ya ben kocama sürekli boşuna tekrarlayıp durmuyorum: mutlu anne mutlu çocuk
aynen öyle walla cnm
kızlar geldim, dukkanda herkes bu cocugun cıgerlerı otuyor dedı, bende doktora goturdum, doktroda bıraz ınmıs, balgam bırıkmıs, antıbıyotıge baslayalım dedı aklinialirimsmile
boyu 71 cm kılosu 8800 olmus masallah
gecmısı okuyamıcamm, ozetlermısınız
geçmiş olsun Handecim
Kısaca özet geçecek olursak: bol bol geyik muhabbeti yaptıkkaydirigubbakcemile3
Herkes kocasını tırmıkladığı,saçını çektiği,tişörtünü yırttığı deli bi gecesini anlattı. E sen de anlat madem bi kavga katıl muhabbetesempatiksalakcinni
derya sbah benı de kaale almadı :dilcikar:
ben senı cok sevdım oglusunu da , bak yakınmısız bundan sonra fırsat buldukca goruselım dedım ama hıcbısey yazmadı bana :dilcikar:
ispatlaÇok üzgünüm çoook senbize ekleme talebi göndersene yaa face ten..Günaydınnn herkeseee...Buradan ben de bir kez daha Handeye cesaretinden:lepi: ve misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerimi sunarımmmm Süper bi gündü bebekler de annelerde çok ama çok şukelaydııı çok eğlendim...
Bu arada nimet üzülme benim oğlanda ceryi sıkıştırdı kanıt da var elimde lülülülülülü, yağızın öcü alınmıştır:jeyyar:
bana bak banaaaaaa kız ben sana emediimii bi gireyim topice iptal falan gibi bi durum warsa ararım seni die!!! e aramadığıma görealsanaalsanasmileo tatlı halleri cana can katmasa zaten hayat öyle gezip tozmayla geçecek bişi değil ... onu öyle izlerken gee 1,5 saatlik uykusuzluğun seni yormuyor bile :asigim:
yani bende gelsem sen gibi olacaktım çünki bende esatpaşadan gelecektim..
turlara bakıyorum canım ama haberleşiriz.. sanırım mayıs mantıklı hem hava biraz daha serince olur hemde selin biraz daha büyümüş olur... veee misafirlik elbette çok isterim... bi tane pamukkale turu buldum aslında derdim şu 28-29-30-31 ekim tarihlerini doldurmak :):):
yasmin hanım o soruna enn az 3 kişinin cewap werdiğini çok iyi hatırlıyorum çünkü bnde almayı düşünüyodum.. sen bakmamışsan biz neydekMerhaba Hanımlar,
Buluşma fotolarınızı gördüm, hepsi biribirinden güzel, çok sevindim sizin adınıza, buluşup kaynaştınız ne güzel, en çokda masanın üzerindeki pasta-börekler ilgimi çekti, ağzımı sulandırdınız valla, gözüm kaldı, yapmayın böyle şeyler arkadaşlar :)))
İsyanlardayımmm, İklim paçamdan tutuyor, peşimden ayrılmıyor, babasına bile gitmiyor, sürekli benimle olmak istiyor, gece koynumda elimi tutarak ve saçlarımla oynayarak uyumak istiyor, istiyorda istiyor anlayacağınız, komşular sormaya başladı artık, niye bu kadar çok ağlıyor diye, tuvalete gidemez oldum, yanından hiç ayrılamıyorum, odada bırakıp başka bir odaya yada mutfağa mama hazırlamaya bile gitsem yaygaraya başlıyor, çıldırma noktasındayım, iş hayatına geri dönmek istiyorum, giyinip kuşanıp, kadın olduğumu hissetmek, topluma karışmak istiyorum, param olsa yanıma yardımcı tutacam, o derece bunaldım yani, 1 haftadır çok hastaydım, yeni yeni iyileşiyorum, hasta iken daha da zor oldu benim için, annem yurt dışına gitti, dönmesini dört gözle bekliyorum, o döner dönmez işe başlayacam inşallah..
Geçenlerde bir soru sormıştum ama arada kaynadı sanırım, aranızda Milupanın Gece Devam sütünden kullanan var mı, şu tahıllı olandan hani, uzun süre tok tuttuğu söyleniyor ya, benim kıza hiç işlemedi de, gece 2 saatte bir ayaktayız, 180-210 cc. mama içiyor bana mısın demiyor, sizinkilerde durum nasıl merak ettim.
Amma da yazmışım, hem içim doldu hemde fırsat bulmuşken yazayım dedim, sabredip okuyanlara şimdiden teşekkürler, hepinizi seviyorum, sevgiler..
amannn mert oğlan gelmiş
ewet bi kerde emzik çalmıştı marketten:)))) gAnammm..
Ben de hava güzel, bugün buluşalım diyecektim beaa...
O nasıl bir uyumaktır, maaşallah :)
Nasıl almazlarmış, kurban olsunlar onlar Cery'e be... Doruk da kahve falan araklıyor ona bakarsan :)
Meral, bi defalık ver yaw, zehir olsa zehirlemez :)
Oyy maaşallah kuzucuğa :)
deliksiz değil tabi bu uyku heeee..meral im sağol hoşbulduma.s..
demişsin ya sabahlaı kalktığımda çok yorgun oluyorum diye aynen benimde öyle sanki gece dövüyorlar beni.ama bence bu çok kesintili uyuduğumuz için oluyor.
yaramaz benim gelin kızım.
geldi mi sevgili muhterem kayınvalideciğin.şeker gibi şekersempatiksalakcinnisırnaşık şeybak kadın evinin işinide yapıyor yemek yapacak daha ne istiyorsunlülülülülülühihoyyyt.
12 saat uykuohaoldumsmileaman Allah ım nerde ogünler değil 12 saat 6 saat uyusam razıyım.aynı hayali paylaşıyoruz meral cim.
maşallah kuzuma çok tatlı bu annesi
arada bi gidip gölgemi göstermem laızm öle fazla serbest kalmasın! zaten karar werdim ona yardımcı kadınmış gibi tahammül edicem.. farzedicem ki yardımcı geliyo hergün.. yemekleri yapsın, ewi temizlesin çamaşırları da ütülesin dicem ama ütüyü hiç güzel yapamaz!kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kadın ayıklıyo işte, sen nereye kaçıyosun??
ewet canım.. zaten 3 gün kullanıcam hatta bu gece gerek olmazsa wermeyeceğim bile.. kadir beyde öyle diyor ilaçları kurtuluş ollarak görüp çocukları ilaç bağımlısı yapmayın diyor 3,4 gün kullanıp bırakacaksın diyor...Hasret kullandığın ilaç ne biliyormusun? Bence alıştırmamak lazım ilaçlara ....
sus öznur bizi ektinnnnnnnnnnnnnnnalsanaalsanasmilemeral sen benle konusmuyor musun ?
:dilcikar: ben sana küsüm bi kere
Hasreeettt, 12 saat. ayy rüya gibi. Ne kız bu ilaç? Ay ben de mi versem acaba? O kadar uzun zaman oldu ki 2-3 saat kesintisiz uyumayalı. sadece bi gece versem zararı olmaz herhalde?? bi gece dinlensem ne güzel olur. ayy büyük bi hayal gibi gece uyuyup sabah uyanmak:2:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Öyle bi plan yapmadık cnm. Açıkçası şimdi bile gelmem,gelemem hava soğuk diyen çok olunca kışa tekrar görüşülmez herhalde dedik:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?