- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.801
ben de iyi sayılmam ama ayakta durabiliyorum hastane yakın götürebilirim.
3e10kala ya aldım randevu acil bi durum yok şu an ama huysuzlanmaya başladı...gidene kadar şurup vermeyeyim değil mi? minoset var ama...
Evet cnm görüşelim inş.
Bak sen şu Demir sıpasının yaptığına:1rolleyes: yılmak yok yola devamsempatiksalakcinni
Ya sizin kavgalarınızın neden çıkıyor? Demir kaynaklı mı kavga ediyosunuz?
ben de iyi sayılmam ama ayakta durabiliyorum hastane yakın götürebilirim.
3e10kala ya aldım randevu acil bi durum yok şu an ama huysuzlanmaya başladı...gidene kadar şurup vermeyeyim değil mi? minoset var ama...
evet genelde hep demır yuzunden, o bana bagırıyor ben ona bagırıyorum sonra gırıyoruz bırbırımıze...
dun dısarı cıktık, dmeir aglamaya basladı ama ne aglamak, onun uerıne bız bırbırımızı yemeye basladıkk , bak sen su demırın yaptıklarınalmaz:
...
Esrin, üzüldüm. İhtar verme nedeni nedir peki? Yani biz biliyoruz da, onlar ne diyorlar? Ahh şerefsizler...
Bu arada, naçizane, muhallebi çeşitlerini vermesen bile, diğer gıdaları az az ver istersen, bildiğim kadarıyla artık onlara da ihtiyaçları var...
canım sen şimdi idare süt izni felan arama bari madem ev ödemeniz var idare et biraz sonunda nasılsa çıkacaksın inşallah çıkarmazlar sen istemeden..
Geçmiş olsun cnm Esine de
Ben de 1-2 foto çektim ama hemen hemen aynı fotolar olduğu için eklemedim cnm
.............
Ne demeli bilmiyorum ki, belki de daha iyi bir iş bulma fırsatın olur Esrin'cim yaa, bunlar sana kafayı fena takmış durumdalar
günaydın doktora gittik geldi korktuğum her zamanki gibi başıma geldi
oğluşumunda boğazları şişmiş zaten bu gece öksürmeyede başladı nasıl köhür köhür öksürüyor :gitme:
dokoturumuz bir öksürük şurubu yazdı bir de serum fizyol.. onu zaten kullanıyordum halsiz olursa ve ya ateşi olursa calpol ver dedi.. cumaya kadar öksürük geçmezse gel dedi inşallah geçer
bende aynı durumdayım işte böyle...
Kızlar bişi sorcam,Kerem in 6 aylık kontrolünde tek dişi vardı ve doktor dedi ki 15 gün içinde üst dişler de geliyor ama Kerem bu kontrolden 3 hafta sonra yine alttan diş çıkardı üstlerden hala tık yok, bu olay doktorun güvenilirliğini yitirmeme sebep oldu, yani sanki bi dişi bile bilemedi acaba iyi doktor değil mi diye? saçmalıyor da olabilirim ama siz olsanız ne düşünürdünüz?
Kızlar bişi sorcam,Kerem in 6 aylık kontrolünde tek dişi vardı ve doktor dedi ki 15 gün içinde üst dişler de geliyor ama Kerem bu kontrolden 3 hafta sonra yine alttan diş çıkardı üstlerden hala tık yok, bu olay doktorun güvenilirliğini yitirmeme sebep oldu, yani sanki bi dişi bile bilemedi acaba iyi doktor değil mi diye? saçmalıyor da olabilirim ama siz olsanız ne düşünürdünüz?
evet genelde hep demır yuzunden, o bana bagırıyor ben ona bagırıyorum sonra gırıyoruz bırbırımıze...
dun dısarı cıktık, dmeir aglamaya basladı ama ne aglamak, onun uerıne bız bırbırımızı yemeye basladıkk , bak sen su demırın yaptıklarınalmaz:
Hande ben de kocayı o anlamda boşlamaya başladığımı farkettiğimden beri şartlar ne olursa olsun kendi ortamımı kendim yaratıyorum valla. etraf evli sevgili arayan kaşar kaynıyor, onlar yüzünden kocamdan olamam :)
Sorsak iyi olur aslında, doğum sonrası depolarımız mı bitti acaba...
Bi de benim yatakta debelenecek vaktim de olmuyor, serviste debeleniyorum onun yerine :)
Eymen'in doktor kontrolü ne zaman?
Böyle de kucak istiyor sürekli... Küçük bir bel fıtığım vardı, sanırım yakında büyük bir bel fıtığım olacak :) Sizin yürüteciniz var mı Derya?
Emel, seni görevlendirdim, kaldır Ankaralıları :)
Sadece anne sütü aldığı zamanki gibi değil kakası, daha kıvamlı. Hatta bazen top top bile oluyor, rengi de değişkenlik gösteriyor. Bazen günde bir kere, bazen 5 kere yapıyor. Yediklerindendir dedi doktorumuz.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım yaa biz hemen gelelim bence bu tombiki yemek için... o bal dudakları saklamış ama ısırsın teyzesi totosundan :):):) maşşalahh..
artık eşimin kokuyu duyduğu anda koştura koştura bana getireceği kadar fena bir halde )::):) önceden kızımın altını bile ben değiştiriyorum diye övünür dururdu şimdi perişan halde :):): )
Canım şu an evde o da. bu hafta geldi. tekrardan deniyoruz bakalım. bu arada davayı geri çekmiyorum ama. Çarşamba günü ilk durulşma( ama o ertelenmiş olacak böylece, bi dahaki duruşmaya kadar bişeyler netleşmiş olur sanırım. Devam edicez desem de boşanıyoruz desem de şaşırmayın. çünkü ben hep ikilimdeyim. çok soğumuş durumdayım ondan ama çocuklar çok mutlu görünüyo. bakalım zaman bize ne gösterecek,hayırlısı
çok geçmiş olsuna.s. bak şu yaramazın yaptığınaakannehirİsyanlardayımmm, İklim paçamdan tutuyor, peşimden ayrılmıyor, babasına bile gitmiyor, sürekli benimle olmak istiyor, gece koynumda elimi tutarak ve saçlarımla oynayarak uyumak istiyor, istiyorda istiyor anlayacağınız, komşular sormaya başladı artık, niye bu kadar çok ağlıyor diye, tuvalete gidemez oldum, yanından hiç ayrılamıyorum, odada bırakıp başka bir odaya yada mutfağa mama hazırlamaya bile gitsem yaygaraya başlıyor, çıldırma noktasındayım, iş hayatına geri dönmek istiyorum, giyinip kuşanıp, kadın olduğumu hissetmek, topluma karışmak istiyorum, param olsa yanıma yardımcı tutacam, o derece bunaldım yani, 1 haftadır çok hastaydım, yeni yeni iyileşiyorum, hasta iken daha da zor oldu benim için, annem yurt dışına gitti, dönmesini dört gözle bekliyorum, o döner dönmez işe başlayacam inşallah
geçmiş olsun canım inşallah kötü bi durum çıkmaza.s.nm bnp09ç.
selam arkadaşlar nihan hasta ama yine de eli klavyede...
hasta derken ateşi var dün akşamdan beri 37.5 in üstünde ama 38i geçmedi hiç...2 kez calpol verdim uyuyamayınca...soyuyorum bir süre sonra ateşi düşüyor üşüyor eli ayağı giydiriyorum anında yine yükseliyor..
biraz hapşırık var ama burun akıntısı ya da öksürük yok...
şuan gövdesi soğuk ama kafası boynu koltuk altı çok sıcak...ishal gibi yaptı şimdi kakasını kucağımda...benden grip mi bulaştı yksa dişten midir.38i geçmiyor ateşi ama doktora götüreyim değil mi?
diş konusu muamma canım, ben 3 farklı doktora götürdüm hepside aynı şeyi söylüyo diş çıkarıyo gibi diye ama 1 ay oldu diş falan yok. güvenmeye devam et bencea.sKızlar bişi sorcam,Kerem in 6 aylık kontrolünde tek dişi vardı ve doktor dedi ki 15 gün içinde üst dişler de geliyor ama Kerem bu kontrolden 3 hafta sonra yine alttan diş çıkardı üstlerden hala tık yok, bu olay doktorun güvenilirliğini yitirmeme sebep oldu, yani sanki bi dişi bile bilemedi acaba iyi doktor değil mi diye? saçmalıyor da olabilirim ama siz olsanız ne düşünürdünüz?
selam arkadaşlar.. nasılsınız ? hasta olan bebiklere geçmiş olsun umarım hemencecik iyileşirler.. geçen günde yazdım ama buluşma sonrası sohbeti arasında kaynadı sanırım :) benim bızdığımın dişi çıktı ama üstten ilk dişin üstten çıkması oluyo mu arkadaşlar ben pek duymadım da siz duydunuz mu merak ettim.. bu arada diş bize ishal kusma huysuzluk iştahsızlık uykusuzluğu bol bol yaptı halada yapıyo çünkü üsstten ikinci diş gelio.. yaklaşık on gündür perişan haldeyim.. ya sabır diorumbide diş ile ilgili buğday diosunuz o nasıl oluyo kuran falan okutuluyo mu ? tüm bebişlere çook sağlıklı bol uykulu bir gün diliorum öptüm herkesii :)
Ben uzun zamandır susmayı öğrendim, en ufak şeyde vıdı vıdı yapıyordum şimdi artık amaann huzurum bozulmasın deyip susuyorum böylece olay uzamıyor böylece oğlum kavga sesleri duymuyor, Sen de sus biraz bacım, eğer kocan anlamıyorsa bağırsan da anlamayacak, hiç olmazsa susarak olayların daha fazla büyümesini engellersin daha çabuk barışırsınız, o sakinleştiğinde konuş ya da benim yaptığım gibi otur mesaj yaz ya da mektup yaz sakin sakin
ben geldima.sa.s.
yorgun bitkin bir haldeyim temizlik yapacağım güya ama totom kalkmıyor.
geçmişi zor okudum Alp kucağımda pek birşey kalmadı aklımda.
HASTA OLAN TÜM BEBİŞLERİMİZ VE ANNELERE GEÇMİŞ OLSUN.
selam arkadaşlar.. nasılsınız ? hasta olan bebiklere geçmiş olsun umarım hemencecik iyileşirler.. geçen günde yazdım ama buluşma sonrası sohbeti arasında kaynadı sanırım :) benim bızdığımın dişi çıktı ama üstten ilk dişin üstten çıkması oluyo mu arkadaşlar ben pek duymadım da siz duydunuz mu merak ettim.. bu arada diş bize ishal kusma huysuzluk iştahsızlık uykusuzluğu bol bol yaptı halada yapıyo çünkü üsstten ikinci diş gelio.. yaklaşık on gündür perişan haldeyim.. ya sabır diorumbide diş ile ilgili buğday diosunuz o nasıl oluyo kuran falan okutuluyo mu ? tüm bebişlere çook sağlıklı bol uykulu bir gün diliorum öptüm herkesii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?