2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağ olun canlar

simenay aynen bizden bahsetmişsin sanki bizde aynı durumdayız...
gitgide zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun..

Evet cnm görüşelim inş.

Bak sen şu Demir sıpasının yaptığına:1rolleyes: yılmak yok yola devamsempatiksalakcinni
Ya sizin kavgalarınızın neden çıkıyor? Demir kaynaklı mı kavga ediyosunuz?

evet genelde hep demır yuzunden, o bana bagırıyor ben ona bagırıyorum sonra gırıyoruz bırbırımıze...
dun dısarı cıktık, dmeir aglamaya basladı ama ne aglamak, onun uerıne bız bırbırımızı yemeye basladıkk , bak sen su demırın yaptıklarına lmaz:

ben de iyi sayılmam ama ayakta durabiliyorum hastane yakın götürebilirim.
3e10kala ya aldım randevu acil bi durum yok şu an ama huysuzlanmaya başladı...gidene kadar şurup vermeyeyim değil mi? minoset var ama...

yok cnm verme şurup tabi ateşi yükselecekse de görmüş olsun en azından doktor. İkinize de Allah şifaar versin cnm. Hastalık sezonu açıldı malesef, yine hergün birileri hasta olucak herhalde. Allahım dermansız hastalık vermesin:Saruboceq:

Hande ben de kocayı o anlamda boşlamaya başladığımı farkettiğimden beri şartlar ne olursa olsun kendi ortamımı kendim yaratıyorum valla. etraf evli sevgili arayan kaşar kaynıyor, onlar yüzünden kocamdan olamam :)

Ben uzun zamandır susmayı öğrendim, en ufak şeyde vıdı vıdı yapıyordum şimdi artık amaann huzurum bozulmasın deyip susuyorum böylece olay uzamıyor böylece oğlum kavga sesleri duymuyor, Sen de sus biraz bacım, eğer kocan anlamıyorsa bağırsan da anlamayacak, hiç olmazsa susarak olayların daha fazla büyümesini engellersin daha çabuk barışırsınız, o sakinleştiğinde konuş ya da benim yaptığım gibi otur mesaj yaz ya da mektup yaz sakin sakin

Handecim, Demir bir kere uyanıyorsa yat kalk şükret haline, evet tahıllı gece maması var, dene istersen, severek içiyor benim zilli ama yine uyanıyor yine uyanıyor..

Meralcim, hiç diş yok henüz, üstten görünür gibi oldu bi ara, gelen giden yok henüz, iyice beyazlamış ama patlamadı bir türlü..

SnowWhiteQueen, çok geçmiş olsun, bende ağır grip geçirdim ve ayakta atlatmak zorunda kaldım, yatsam belki daha çabuk geçecekti ama İklim varken yatmak ne mümkün, ama İklime bulaşmadı çok şükür, sanırım içtiği mamalardan bağışıklığı güçlenmiş, umarım ateşi daha fazla yükselmez ve en kısa zamanda iyileşirsiniz..

ben geldima.sa.s.
yorgun bitkin bir haldeyim temizlik yapacağım güya ama totom kalkmıyor.
geçmişi zor okudum Alp kucağımda pek birşey kalmadı aklımda.

HASTA OLAN TÜM BEBİŞLERİMİZ VE ANNELERE GEÇMİŞ OLSUN.

Burcu öyle karışık ki benim alakam bile olmayan problemli bir işi benim yaptığımı söylüyorlar. Ben yoktum benimle alakası yok demem işe yaramıyor çünkü zaten beni gözden çıkarmışlar. Şöyle dedin, böyle yaptın, bunu yapamadın bunu beceremedin dinleyip duruyorum ve apışıp kalıyor. Ama zaten bekliyordum bizim iş yerinde miladı dolanlar vardır. Müdüre yakın olan ekip diğer ekibin elemanlarıın teker teker elemiştir. En son yeni bir arkadaş istifa etti o zaman dedim ki sıra benim. Bu arkadaş giderse bu sefer benimle uğraşmaya başlayacaklar hakikaten de öyle oldu anında başladılar.

canım sen şimdi idare süt izni felan arama bari madem ev ödemeniz var idare et biraz sonunda nasılsa çıkacaksın inşallah çıkarmazlar sen istemeden..

İşin kötü yanı seni istifaya mecbur ediyorlar hergün üzerinde binlerce baskı işini doğru yapıyor olsan bile bu baskı karşısında kopmaya başlıyorsun git gide hata yapmaya başlıyorsun. Neyse her şey olacağına varacak. Benim de duam onların çıkarması. Bir de dayanabilsem önümüzdeki yıl yönetim değişebilir o zaman tüm herşey değişir. Bir umut tabi hiçbir şey olmayada bilir.

Sağol meralcim valla Nisan'a kadar fazla yıpranmadan sular bulanmadan gitseydim. Hergün stres bünyem kaldırmıyor. Esin için de sağol canım.

Pınarcım Eymen'e geçmiş olsun Ayfercin Hilal'e de geçmiş olsun ve Nihan Sena'ya da geçmiş olsun. Atladığım varsa kusura bakmayın.

Hijyenim, sende sağol canım, evet gittikçe zorlaşıyor bence de, birde etrafımdakiler, daha duuurrrr birde yürüsün o zaman gör sen demiyorlar mı, düşündükçe bunalıma giriyorum valla..

Canım Hilal den biliyorum 4,5 aylıkken alttaki damaklar kabarda ve ikisi de aynı anda çıktı ve ateşi filanda olmadı.Üstler daha zor ve daha uzun süreli zamanda çıkıyor bebekten bebeğe değişiyor Hilal'in üst damakta 3 tane yer kabarmıştı ve Cuma günü huysuzlandı,ateşlendi ve pazar günü dişi patladı sonunda .Önce alt dişler gelir sonra üstten Kerem'in huysuzluğu alttaki dişlerden olabilir Hilal'in eline havuç elma veriyorum ki diş çıkarsın ki huysuzluğu azalsın kemirerek diş ile damağı ayırıyor kolayca pazar günü incimiz gözüktü.

evet saçmalıyorsunsempatiksalakcinni canım bence alttaki ikinci dişi söyleme gereği duymamıştır, çünkü önce illa ki o diş gelir. yani ya alttan iki diş ile başlar ya da üstten iki diş. Üsttekilerin gelmesi de uzun sürmez demek istemiş bence. güven yitirmek için yeterli delilin yok:))

Vay Demir paşa vay. Ne gece rahat bırakıyor ne gündüz deseneaklinialirimsmile Canım o sinirlendiğinde sen geri adım atsan, sen sinirlendiğinde de o öyle yapsa büyümez kavgalar ama uzaktan söylemek kolay tabiboshayallersmile

BOşlamayın anacım walla boşlamayın. Gerçekten kadınlar paralarını rahatça yiyebilecekleri evli erkekleri tercih ediyorlar bu bi gerçek. Ve şu da bi gerçek ki kadınlar için önemli olmayan bu şeyler erkekler için neredeyse yaşama sebebi

Yok cnm bizde yürüteç gerek duymamıştım ama demirinkine binice çok sevdi şimdi düşünüyorum..Ama bu sefer iyice coşar benimki diye de korkmuyo değilim mutfakta meyvesini hazırlıyorum mesela salonun bi köşesine koyup dogukanı bi bakıyorum 3 dk. içinde yanımda bitiyo:ecrin_bebek: Sen de haklısın bel fıtıgı cok zor ablamda var ordan biliyorum dikkat et dicem ama nasıl nereye kadar edebilirsin ki..Yalnız oynamaya teşvik etmeye çalış o oynasın sen yanında dur sonra biraz uzaklaş sonra biraz daha en son odadad çıkarsın..Olmaz mı yemez mi senin ki?

selam arkadaşlar.. nasılsınız ? hasta olan bebiklere geçmiş olsun umarım hemencecik iyileşirler.. geçen günde yazdım ama buluşma sonrası sohbeti arasında kaynadı sanırım :) benim bızdığımın dişi çıktı ama üstten ilk dişin üstten çıkması oluyo mu arkadaşlar ben pek duymadım da siz duydunuz mu merak ettim.. bu arada diş bize ishal kusma huysuzluk iştahsızlık uykusuzluğu bol bol yaptı halada yapıyo çünkü üsstten ikinci diş gelio.. yaklaşık on gündür perişan haldeyim.. ya sabır diorum bide diş ile ilgili buğday diosunuz o nasıl oluyo kuran falan okutuluyo mu ? tüm bebişlere çook sağlıklı bol uykulu bir gün diliorum öptüm herkesii :)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhemen gelin bende seninkinin totosunu ısırırımkaydirigubbakcemile3
sorma bizimki birkere kakasını değiştirdi daha ama küçüktü ozaman.artık hayatta değiştirmez

hakkınızda hayırlısı olsun canım:Saruboceq:
çok geçmiş olsuna.s. bak şu yaramazın yaptığınaakannehir
geçmiş olsun canım inşallah kötü bi durum çıkmaza.s.
diş konusu muamma canım, ben 3 farklı doktora götürdüm hepside aynı şeyi söylüyo diş çıkarıyo gibi diye ama 1 ay oldu diş falan yok. güvenmeye devam et bencea.s

yaramaz tosuncuğa bak anne babasını birbirine düşürmüş sıkma canını arkadaşım zamanla düzelecek inşallah. evli mutlu çocuklu yaşamayıda öğrencek beylerimizkaydirigubbakcemile3

miral efendiiiiiiii ugrasma kıs benle
cok ısım var Doguhan ın dr kontrolunu bıle unutmusum gecen haftaymıs
annem tutturdur gıt emr sonucunu al dıye
halıları sılmem lazım

ben gelmiş bulunmaktayım..
bücürüm geçen gece yine 03,30 da uyudu ama öğlen 12ye kadar uyuduk tabi snra 16-17.00 arası 1 saa uyudu we daha uyutmadım 21,00de sipraktin werdim yarım ölçek 21,30da uyudu we şükürki uyanmadı bnde 22,00de yatağa girdim we sabah 10da hep birlkte uyandık:)))) çok mutluyum 12 saat uyudum:)))))) inşalah düzene döneriz ya bu gece yine uyumak istemezse yarım ölçek sipraktin wereceğim.. alışır zaten 2.3 günde..

oda bişeymi benim yeğenin ilk azı dişi çıkmıştı:1shok:

Bir daha ki buluşmayı ne zamana planlıyorsunuz ki ?Hoş bebeklerden fırsat olmamıştır konuşma ama resimlere baktık ça gözlerim doldu resmen....

ben de genelde derdimi mesajla yada mail ile anlatmayı terch ederimyerimseniben böyle olunca hep ben kendimi daha rahat ifade etmi,ş oluyorum hem de karşımdakinin daha iyi anladığını düşünüyorum

Hoşgeldin cnm. Boşver bugün de dinlen toparlan iyice, yarın temizlersin artık

slm cnm, evet bazen üstten de gelebiliyor ilk dişler ama çoğunluk alt. Ben bu diş buğdayı hakkında pek bişi bilmiyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…