- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.901
WWWAAAAWWW SÜPWER BAK DEMEKKİ ODA UĞRAŞ VERİYOR SENDE YAP BİŞİLER .. PARİS OLMASADA AĞVA BİLE AYARLASA HERŞEY SİZDE BİTER... ÜZMEYİN BİRBİRİNİZİ .. EŞİNİ TAKTİR ETTİM YANİİ... ÇABASI GÜZEL....:hooray::hooray::hooray:
Belki kadın seni sevmedi belki görüşmek istemiyor, zorla aaa ben de seni sevdim mi desin aklinialirimsmile ( gelemediği için kıskançlıktan çatlayan smiley)
Bu arada esinden ses yok :1ninca: herhalde o da sizinle tanışınca bi daha görüşmek istemiyor kaçtı burdan
[Barada bi gidip gölgemi göstermem laızm öle fazla serbest kalmasın! zaten karar werdim ona yardımcı kadınmış gibi tahammül edicem.. farzedicem ki yardımcı geliyo hergün.. yemekleri yapsın, ewi temizlesin çamaşırları da ütülesin dicem ama ütüyü hiç güzel yapamaz!
benim sana bunu sölemiş olmam lazım biz bu ilacı 2,3 ay önce aldık sanırım o zamn 4gün kullanmıştım iştahı açılmıştı işte, herşeyi yiyodu tıkır tıkır sonra unutmuşum...
12 saat deliksiz değil tabi 3kez uyandım sanırım.. sabahta 8den sonra hep mememdeydi.. e süt kalmadı tabi daha
bnce hemen al we gör mucizeyi öğlen yarım çlke akşam yatmadan yarım ölçek wer:lepi:
3yada 4 gün dene yani nolcakkiyerimseniben
bide şu alerjik bünyelere olan mamayı sordunmu dr una?
Evet cnm şu an için gerçekten çok çabalıyor, sürekli çevremizde pervane bizi mutlu etmeye uğraşıyor ama gel gör ki benim hafızamın silinmesine yetmiyor işte bunlar(
Ama onun da konuya yaklaşımı güzel neyse ki. yaaa tamam artık yaptım bi hata,şimdi de pişmanın ne bu afra tafra demiyor:)) ben de olsam affedemezdim ki senin affetmeni bekleyeyim, sadece zamanla küllenir diye ümitliyim diyor. sevgimle yaralarını iyileştireceğime inanıyorum diyor. Tek iyi tarafı bu şu anboshayallersmile
var var bizimde gerilimli gunlerimiz var ama yani fight club uyesi degiliz.pasif agresif soguk savas modunda oluyoruz.
evi supurdum ama henuz silemedim.deterjan rahatsiz etmesin oglusumu diye yaw
yanibasimda oyuncagiyla oynuyor bi yandanda konusuyor
kızlar geldim, dukkanda herkes bu cocugun cıgerlerı otuyor dedı, bende doktora goturdum, doktroda bıraz ınmıs, balgam bırıkmıs, antıbıyotıge baslayalım dedı aklinialirimsmile
boyu 71 cm kılosu 8800 olmus masallah
gecmısı okuyamıcamm, ozetlermısınız
aynen öyle walla cnm[/B]
geçmiş olsun Handecim
Kısaca özet geçecek olursak: bol bol geyik muhabbeti yaptıkkaydirigubbakcemile3
Herkes kocasını tırmıkladığı,saçını çektiği,tişörtünü yırttığı deli bi gecesini anlattı. E sen de anlat madem bi kavga katıl muhabbetesempatiksalakcinni
Belki kadın seni sevmedi belki görüşmek istemiyor, zorla aaa ben de seni sevdim mi desin aklinialirimsmile ( gelemediği için kıskançlıktan çatlayan smiley)
Bu arada esinden ses yok :1ninca: herhalde o da sizinle tanışınca bi daha görüşmek istemiyor kaçtı burdan
ispatlaÇok üzgünüm çoook senbize ekleme talebi göndersene yaa face ten..
arada bi gidip gölgemi göstermem laızm öle fazla serbest kalmasın! zaten karar werdim ona yardımcı kadınmış gibi tahammül edicem.. farzedicem ki yardımcı geliyo hergün.. yemekleri yapsın, ewi temizlesin çamaşırları da ütülesin dicem ama ütüyü hiç güzel yapamaz!
Evet cnm şu an için gerçekten çok çabalıyor, sürekli çevremizde pervane bizi mutlu etmeye uğraşıyor ama gel gör ki benim hafızamın silinmesine yetmiyor işte bunlar(
Ama onun da konuya yaklaşımı güzel neyse ki. yaaa tamam artık yaptım bi hata,şimdi de pişmanın ne bu afra tafra demiyor:)) ben de olsam affedemezdim ki senin affetmeni bekleyeyim, sadece zamanla küllenir diye ümitliyim diyor. sevgimle yaralarını iyileştireceğime inanıyorum diyor. Tek iyi tarafı bu şu anboshayallersmile
şu dilimi yontturabilirmiyim acaba ? eşim aradı akşam çalışmam gerek evde diye bende mesaiye kal evde çalışacağına hemde gelirken trafik çekme geç saatte taksiyle gelirsin dedim cevap : trafik çeksemde burda duvara bakarak çalışacağıma evde karım ve çocuğumun yüzüne bakarak çalışırım molalarda yüz yüze sohbet ederim diye düşünmüştüm akannehir galiba bazen bizlerde öküzleşiyoruz :kedi:
kızlar geldim, dukkanda herkes bu cocugun cıgerlerı otuyor dedı, bende doktora goturdum, doktroda bıraz ınmıs, balgam bırıkmıs, antıbıyotıge baslayalım dedı aklinialirimsmile
şu dilimi yontturabilirmiyim acaba ? eşim aradı akşam çalışmam gerek evde diye bende mesaiye kal evde çalışacağına hemde gelirken trafik çekme geç saatte taksiyle gelirsin dedim cevap : trafik çeksemde burda duvara bakarak çalışacağıma evde karım ve çocuğumun yüzüne bakarak çalışırım molalarda yüz yüze sohbet ederim diye düşünmüştüm akannehir galiba bazen bizlerde öküzleşiyoruz :kedi:
ahahaha yıne demır yuzunden kavga etmıstık, demıre banyo yaptırırken ustume yurudu benım , onun uzerıne bende onu uzerıne yurudum ne dıosun sen dıerek daha sonra vurmaya basladım gogsunee boyum anca oraya yetıstıgı ıcın cok komıktık amaguclubacismilekaydirigubbakcemile3
Merocum hafızandan silinmeyecek bunu bil! kabullenerek devam edeceksin unutabilir miyim acaba diye düşünme boşuna hiç unutmayacaksın
oo maşallah damadıma..
desene boylu poslu bi delikanlı olacak oğlusu..
bu arada şu ıhlamuru vermeye çalış aşkım..
canım biliyormusun biz fena halde doğu turu yapmak istiyoruz eşimle ve selinle sence en uygun zaman ne zamandır ? böyle urfa mardin en çok görmek istediğim bölgelerden biri mesela ?
ayy bende ole yaa, sankı gece ustumden kamyon gecmıs gıbı oluyorumm...
eymen pasa nasıl yıvrumm zemuszemus
yaa annem yapalım falan dıodu kaldı ole, yapmak lazımdı ama
Yemiyo tatlım yaa, biz hala kase hesabı yapmıyoruz, çaykaşığı hesabıyla gidiyoruz. 5 çay kaşığı yediyse neyse kardır diyorum, 10 çay kaşığında mutlu oluyorumboshayallersmile
ben gelmiş bulunmaktayım..
bücürüm geçen gece yine 03,30 da uyudu ama öğlen 12ye kadar uyuduk tabi snra 16-17.00 arası 1 saa uyudu we daha uyutmadım 21,00de sipraktin werdim yarım ölçek 21,30da uyudu we şükürki uyanmadı bnde 22,00de yatağa girdim we sabah 10da hep birlkte uyandık:)))) çok mutluyum 12 saat uyudum:)))))) inşalah düzene döneriz ya bu gece yine uyumak istemezse yarım ölçek sipraktin wereceğim.. alışır zaten 2.3 günde..
oda bişeymi benim yeğenin ilk azı dişi çıkmıştı:1shok:
işte benim tosuncuğum teyzeleriopuyorumnanaktan
selam......bayanssulusmile
şuanda küçükkuyudayım buraları bileniniz varmı bilmiyorum ama burası çanakkaleye bağlı bir tatil kasabası çok şirin ve çok huzurlu bugün burda çok güzel bir hava var bol güneşli bende oğluşu aldım arabasına koydum beraber sahile indik orda yoğurdunu yedirdim sonra yavru kedilerle sohbet etti ata çok eğlendi bende buarada denizi izleyerek çay içtim çok güzel ve huzurlu :) açık hava çarptı şimdi mışıl mışıl uyuyor
var var bizimde gerilimli gunlerimiz var ama yani fight club uyesi degiliz.pasif agresif soguk savas modunda oluyoruz.
bende çok merak ettim canımEtme etme, hiç hoş değil...
Şaka bir yana, artık o kadar manyak değilim.
Daha kontrollüyüm. Üzerine saldırmıyorum, çok uç şeyler olmadıkça sesimi yükseltmiyorum, olmadık kıskançlıklar yapmıyorum. Sadece çok kırılınca kendimi kapatıyorum, normale döndürene kadar canından beziyor...
Bu kadar çatlak, aynı ayda doğum yapmayı nasıl becerdik yaw :)
Yerim onu ben, canım benim... O iki meleğin hatırı için, Allahım sana iç huzuru versin, bütün sıkıntılarını, unutamadıklarını alıversin kalbinden, Furkan abimizin istediği gibi hep gülsün yüzün inşallah...
meral i de gördün hayatım kadın senle bayağı konuştu:ecrin_bebek:buluşma gününün kritiği benim açımdan şöyleydi..
webcam ın görüntü bozuklugunun azizliğine ugrayuarak sizleri hayal mayal görebildiğimi hatırlıyorum..
yazgı nimet hasret hande hepinizi canlı olarak görebildim ..
meral esin sümeyra hariçç..
alp in klavyeyi kırma teşebbüsü üzerine görüşmemiz son buldu zaten..
hayyyyyyt be hepimiz kırığız heelaelaelaelaelaea.s.a.s.a.s.
YA BEN HEMEN ALTTAN ALIRIM AMA BENDE DE BU SOĞUKLUK BU ARALAR VAR ANLAMIYORUM NEDEN AMA ADAMIN HER YAPTIĞI BATIYOR ÇOCUK GİBİ AZARLIYORUMDÜZELMEZSEM EĞER BU GİDİŞLE O BENİ DÜZELTECEK :):):)
YAA AĞLAMASIN ÇOK İTİCİ OLUYORLARRRR....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
CANIM BEN DURUMU BİLMİYORDUM NE KADAR ZAMAN OLDU AMMAANN NEYSE BOŞVER SEN YOLUNA DEVAMÖ EDEN Bİ BNAYAN OLARAK GEREK YOK GERİ DÖNÜK SORUALRA :içelim::içelim:vereliniortakvereliniortak
VAAYYY HADİ BENDE ANLATAYIM Bİ TANE DAHA BİRİNCİ YILIMIZ DOLMAMIŞ BİZ KAVGA ETTİK BUNLA HEMDE SEBEP ŞU ÜNİVERSTEDEN BİR ARKADAŞINA TELEFONDA TAMAM ' CANIM ' GEL BEKLERİZ DEDİĞİ İÇİN KISKANÇLIK VE BİRİKMİŞLİKLER İŞTE ... KAVGA UZADI GECENİN Bİ VAKTİNE KADAR GELDİ EN SON BEN SİNİRDEN Bİ İTELEDİM BİZİMKİNİ BAŞLADIM VURMAYA TUTU KOLALRIMDAN YA KENDİNE GEL YADA BEN GİDİYORUM DEDİ CEVABA BAK NE BİÇİM ERKEKSİN SEN BE DAYAK YEDİN BİDE EVİMİ TERK EDİYORSUN :):):):))) :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: BENİ YATAĞA DOĞRU İTTİ VE ÇIKTI GİTTİ BABAM GELDİ ALDI BENİ EVİ TERK ETMİŞTİM SONRASI UZUN HİKAYE AMA ERTESİ GÜN SAAT 2 DE EŞİM GELDİ BENİ ALDI SAHİLDE Bİ ÇAY İÇTİK VE EVE GİTTİK ÖPÜŞE KOKLAŞA YATTIK UYUDUK :)::) UZUN HİKAYE KISMINDA BENİM ÇABALARIM VAR ANLATMIYORUM :):):)
AMA BUNDAN BAŞKA KAVGAMIZ YOK HANİ ÖYLE AĞIR OLAN HEP TARTIŞ BARIŞ ASLINDA ONLAR SOĞUTUYOR BİZLERİ ....
canım çok geçmiş olsun şifa diliyorum oğlumun kankasına.kızlar geldim, dukkanda herkes bu cocugun cıgerlerı otuyor dedı, bende doktora goturdum, doktroda bıraz ınmıs, balgam bırıkmıs, antıbıyotıge baslayalım dedı aklinialirimsmile
ahahaha yıne demır yuzunden kavga etmıstık, demıre banyo yaptırırken ustume yurudu benım , onun uzerıne bende onu uzerıne yurudum ne dıosun sen dıerek daha sonra vurmaya basladım gogsunee boyum anca oraya yetıstıgı ıcın cok komıktık amaguclubacismilekaydirigubbakcemile3
derya sbah benı de kaale almadı :dilcikar:
ben senı cok sevdım oglusunu da , bak yakınmısız bundan sonra fırsat buldukca goruselım dedım ama hıcbısey yazmadı bana :dilcikar:
ayy ewet kırtasiyede falan warmıdır nerden bulces???Pişşt anneler yeni bişey öğrendim, parmak boyası ya da gıda boyası ile Kerem in el ayak izlerini çıkarıp sakla dedi bi arkadaşım ilerde anı olur diye çok mantıklı geldi, bi araştırayım bakayım nerden bulabilirim
canım çok geçmiş olsunsağolun kızlar
altını değiştim uyumak istedi biraz soğuk kompres yaptım koltuk altlarına şimdi uyuyor..şurup vermedim.uyansın bakalım ne olur..
maşallah paşama.. bak dedim ben ceryle aynılar dieaklinialirimsmilekızlar geldim, dukkanda herkes bu cocugun cıgerlerı otuyor dedı, bende doktora goturdum, doktroda bıraz ınmıs, balgam bırıkmıs, antıbıyotıge baslayalım dedı aklinialirimsmile
aminnn. cnm gerçekten çok zor.Yalnız değilim yani, Allah yardımcımız olsun..
maşallah demirime inşallah atlatır annesi.kızlar geldim, dukkanda herkes bu cocugun cıgerlerı otuyor dedı, bende doktora goturdum, doktroda bıraz ınmıs, balgam bırıkmıs, antıbıyotıge baslayalım dedı aklinialirimsmile
kızz c.tesi yagmur yoktuki.hasret bağırma yaaa biliyorum iptal durumunda arayacağını ben iptal diye gelemdim demiyorum ki yağmurlu havada dışarı çıkmaktan çekindim eşimde göndermezdi zaten selin öksürürken... ama ben genede sen giderkende arrasın diye düşündüm hani fatmacım ne oldu gelemiyromusun diyeeee ben olsam seni arardım :umursamaz: sempatiksalakcinni
YETİŞEMİYORUUUUUUUUUM mafoldumben
AY HIZINIZDAN BAŞIM DÖNDÜ SAATLERDİR OKUYORUM YAV. HERKESE SELAM BU ARADA sempatiksalakcinni
BURALARA GELİNECEK EN İYİ ZAMAN EYLÜL 15-EKİM 30 ve 23nisan - 19 mayıs arası ikisinin arasında sakın gelmeyin ölürsünüz eyvahedigeldismile
ben de yapcam geçen gün oğluş ilk dişi patlattı :lepi: ama nasıl yapılıyo bilmiyom bilmiyorumkismile
yesinler kuzuyu yesinler opuyorumnanaktan
biz de aynı durumdayız öyle 100ml falan hiç görmedim daha
iştah için alsam mı acaba bilmiyorumkismile
ilk köpek dişi çıkan çok duydum da azı hiç duymamıştım allah kolaylık versin onlar çok zor çıkıyomuş CADIARZU
yesinle o tosuncuğu maşallah kaydirigubbakcemile3
selam kıs
bilmez miyim çanakkaleliyim ben en büyük hayalim oralara tayin olabilmek bir taraf dağ orman bir taraf deniz benim için de derin bir nefes al deniz ve orman kokusunu çek içine
bizde de soğuk savaş hakimdir sadece bir defa elimde ne varsa duvara fırlatmştım -tatlicadiarzu- ,
aminnn. cnm gerçekten çok zor.
maşallah demirime inşallah atlatır annesi.
kızz c.tesi yagmur yoktuki.
seni arayanlar telefonuna ulaşamamış sanırım öyle dediler.
ben bu mevzuyu hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?