2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm şu an için gerçekten çok çabalıyor, sürekli çevremizde pervane bizi mutlu etmeye uğraşıyor ama gel gör ki benim hafızamın silinmesine yetmiyor işte bunlar(
Ama onun da konuya yaklaşımı güzel neyse ki. yaaa tamam artık yaptım bi hata,şimdi de pişmanın ne bu afra tafra demiyor:)) ben de olsam affedemezdim ki senin affetmeni bekleyeyim, sadece zamanla küllenir diye ümitliyim diyor. sevgimle yaralarını iyileştireceğime inanıyorum diyor. Tek iyi tarafı bu şu anboshayallersmile

şu dilimi yontturabilirmiyim acaba ? eşim aradı akşam çalışmam gerek evde diye bende mesaiye kal evde çalışacağına hemde gelirken trafik çekme geç saatte taksiyle gelirsin dedim cevap : trafik çeksemde burda duvara bakarak çalışacağıma evde karım ve çocuğumun yüzüne bakarak çalışırım molalarda yüz yüze sohbet ederim diye düşünmüştüm akannehir galiba bazen bizlerde öküzleşiyoruz :kedi:

ahahaha yıne demır yuzunden kavga etmıstık, demıre banyo yaptırırken ustume yurudu benım , onun uzerıne bende onu uzerıne yurudum ne dıosun sen dıerek daha sonra vurmaya basladım gogsunee boyum anca oraya yetıstıgı ıcın cok komıktık amaguclubacismilekaydirigubbakcemile3

walla hasret ne olur ne olmaz dikkat et sen yine de bu ilaç için bir sürü endikasyonları var yan etkisi yani Uyusun diye de olsa bile ....

hasret bağırma yaaa biliyorum iptal durumunda arayacağını ben iptal diye gelemdim demiyorum ki yağmurlu havada dışarı çıkmaktan çekindim eşimde göndermezdi zaten selin öksürürken... ama ben genede sen giderkende arrasın diye düşündüm hani fatmacım ne oldu gelemiyromusun diyeeee ben olsam seni arardım :umursamaz: sempatiksalakcinni

hahhah sen öyle san. Esin İstanbul'da hala, oğluşu da hastaymış biraz, yoksa bugün de buluşacaktıksempatiksalakcinni akşama yolcu hayırlısıylan

bence de öyle düşün, ohh ne güzel rahat rahat çalış işte:))
ay evet denicem sanırım ben bu ilacı. hatta şimdi arayıp eczaneden isteyeyim

Merocum hafızandan silinmeyecek bunu bil! kabullenerek devam edeceksin unutabilir miyim acaba diye düşünme boşuna hiç unutmayacaksın

var var bizimde gerilimli gunlerimiz var ama yani fight club uyesi degiliz.pasif agresif soguk savas modunda oluyoruz.

Sanki biz her gün dövüyoruz adamları be ohaoldumsmile

evi supurdum ama henuz silemedim.deterjan rahatsiz etmesin oglusumu diye yaw
yanibasimda oyuncagiyla oynuyor bi yandanda konusuyor

Offf, çok özledim çucuğumu yaa

Maaşallah Demir'e ve geçmiş olsun...

Ben hiç öyle bişey anlatmadım delikafadulden

Esin İstanbul'da bugün, ona kefilim, ama Derya'yı bilemicem kaydirigubbakcemile3

Bak seninki bi işe yarıyor hiç olmazsa, benimki gelince iş de yapmıyor...

Meral, ben de takdir ediyorum bu çabasını, gerçekten pişman demek ki...

Allah iyiliğini versin, ruhsuz sen de...
Sırf kocam evde çalışsın, iki laf edelim, Doruk'u görsün sevsin diye çöken notebook'un yerine yenisini aldık be bi sürü para verip :)

oo maşallah damadıma..
desene boylu poslu bi delikanlı olacak oğlusu..
bu arada şu ıhlamuru vermeye çalış aşkım..

kız sırf yemek yapmamak için gelme dedin di mi adama??sempatiksalakcinni

aaa evet ben bu hikayeyi hatırlıyorum

Merocum hafızandan silinmeyecek bunu bil! kabullenerek devam edeceksin unutabilir miyim acaba diye düşünme boşuna hiç unutmayacaksın

evet cnm doğru söylüyorsun, unutmak imkansız, sindirmek lazım:1closedeyes:

YETİŞEMİYORUUUUUUUUUM mafoldumben
AY HIZINIZDAN BAŞIM DÖNDÜ SAATLERDİR OKUYORUM YAV. HERKESE SELAM BU ARADA sempatiksalakcinni

canım biliyormusun biz fena halde doğu turu yapmak istiyoruz eşimle ve selinle sence en uygun zaman ne zamandır ? böyle urfa mardin en çok görmek istediğim bölgelerden biri mesela ?

BURALARA GELİNECEK EN İYİ ZAMAN EYLÜL 15-EKİM 30 ve 23nisan - 19 mayıs arası ikisinin arasında sakın gelmeyin ölürsünüz eyvahedigeldismile

ayy bende ole yaa, sankı gece ustumden kamyon gecmıs gıbı oluyorumm...
eymen pasa nasıl yıvrumm zemuszemus
yaa annem yapalım falan dıodu kaldı ole, yapmak lazımdı ama

ben de yapcam geçen gün oğluş ilk dişi patlattı :lepi: ama nasıl yapılıyo bilmiyom bilmiyorumkismile

yesinler kuzuyu yesinler opuyorumnanaktan

Yemiyo tatlım yaa, biz hala kase hesabı yapmıyoruz, çaykaşığı hesabıyla gidiyoruz. 5 çay kaşığı yediyse neyse kardır diyorum, 10 çay kaşığında mutlu oluyorumboshayallersmile

biz de aynı durumdayız öyle 100ml falan hiç görmedim daha

iştah için alsam mı acaba bilmiyorumkismile

oda bişeymi benim yeğenin ilk azı dişi çıkmıştı:1shok:

ilk köpek dişi çıkan çok duydum da azı hiç duymamıştım allah kolaylık versin onlar çok zor çıkıyomuş CADIARZU

işte benim tosuncuğum teyzeleriopuyorumnanaktan

yesinle o tosuncuğu maşallah kaydirigubbakcemile3

selam......bayanssulusmile

selam kıs

bilmez miyim çanakkaleliyim ben en büyük hayalim oralara tayin olabilmek bir taraf dağ orman bir taraf deniz benim için de derin bir nefes al deniz ve orman kokusunu çek içine

var var bizimde gerilimli gunlerimiz var ama yani fight club uyesi degiliz.pasif agresif soguk savas modunda oluyoruz.

bizde de soğuk savaş hakimdir sadece bir defa elimde ne varsa duvara fırlatmştım -tatlicadiarzu- ,

bende çok merak ettim canım
meral i de gördün hayatım kadın senle bayağı konuştu:ecrin_bebek:
hayyyyyyt be hepimiz kırığız heelaelaelaelaelae
canım çok geçmiş olsun şifa diliyorum oğlumun kankasına.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

derya sbah benı de kaale almadı :dilcikar:
ben senı cok sevdım oglusunu da , bak yakınmısız bundan sonra fırsat buldukca goruselım dedım ama hıcbısey yazmadı bana :dilcikar:

kızzz yazdım yaaa kılıf benim işte bahanemis olur görüşmeye bana gel bu sefer falannnnn alsanaalsanasmile cık cık cıkk gözlerimizi kontrol ettirelim efemmmm

Kuzuya kavuşma vakti...
Şimdi eve giderim, eşofmanlarımı giyerim, oğlumu atarım pusetine, gezebildiğimiz kadar gezeriz, yoğurdumuzu yeriz sakin bi yerde, döner geliriz sonra...
Öptüm hepinizi, herkesin gecesi mışıl mışıl uykuda geçsin inşallah...

ayy ewet kırtasiyede falan warmıdır nerden bulces???
sağolun kızlar
altını değiştim uyumak istedi biraz soğuk kompres yaptım koltuk altlarına şimdi uyuyor..şurup vermedim.uyansın bakalım ne olur..
canım çok geçmiş olsun
ateşten başka belirti war mı?

maşallah paşama.. bak dedim ben ceryle aynılar dieaklinialirimsmile
çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır.. hala emiyor muydu hande?
antibiyotik ne werdi?

handeee bugün esinle görüşecektin ne oldu????
bncede istemiyor derya bunu:dance:

Yalnız değilim yani, Allah yardımcımız olsun..
aminnn. cnm gerçekten çok zor.

maşallah demirime inşallah atlatır annesi.

kızz c.tesi yagmur yoktuki.
seni arayanlar telefonuna ulaşamamış sanırım öyle dediler.

ben bu mevzuyu hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3

valla cnaım bende bılmıyorum kı diş bugdayının tarıfını bilsem verirdimm olumunekankayizsmile

heee valla hayatım daha 2 hafta once olmustu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…