2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜLŞAN urfa buluşması olursa beni de unutmayın ben de gelcem merkezde değilim 2.30 saat yolum var ona göre hazırlık yapmam gerekiyor.

pişman ve seni kazanmaya çalışıyor belli meral.
sen dene bakalım işe yarayacak mı?

ayy ewet kırtasiyede falan warmıdır nerden bulces???

senin alıntından okudum AYLİN İN yazdığını bende istiyorum çok güzel olur eminim.

Cnm seninki gene iyi benimki 2 gün ugrasır birşeye kırıldıysam ama büyük birşeye 3. günnn offf afra tafra amma uzattın diye didiklemeye baslarr

Ben Handeyi çok sevdim açmayın aramızı uleyyynnnnnÇok üzgünüm çoook

baksen demir paşayaaa... yok yaa bizim aramızda 10 cm bile fark yok vursam direk suratına patlatırım osmanlıyı valla ama yemez o ayrı :):):)

aferim onaaaa :lepi::hooray:

deniz coştu bu gün mama konusunda iyice sıkıntı çıkartıyor bu ara biberon zaten almıyor kaşıkla veriyorum, kaşığı kendi tutacakmış tamamyesin de kaşık onun olsun dedik bu defa da içindeki bitince kaşığı alamıyorum elinden doldurmsk için yıkıyor ortalığı ağlıyor itiyor, ağlaya ağlaya uyudu yine şimdi de uyandı suluğuyla cilveleşiyor ne yapacağımı şaşırdım ya... doğru düzgün yeseydi :2:

ALP e öyle enteresan birşey yaptım ki ama severek yedi.şöyleki ben kıymalı şehriye çorbası yapacaktım.domatesi kıymayı koydum zıcık yağ ile suyuda koydum sonra dedim ki yarım havuç koyayım onuda koydum sonra şehriye yi attım dedimki yine azıcıkta pirinç atayım.sonra pişti blendırdan geçirdim verdim.sıvıda olmadı,yani ilginç birşey oldu ama miniğim yedi vallahi.

Benim öküze bende jöle kutusu fırlatmıştım bi zamanlar hıncımı almıştım amazemuszemus Şimdi kavga ettiğimizde boğasım geliyo bazen ben de avzaım çıktığı kadar bağırıyorum çok sabrım taşmışsa içine at at nereye kadar:2: Benimki çok sakin ve sessiz olur kavgalarda öyle olunca karşındaki kapı duvar tepki yok inanın deliriyosunuzz

bizi sevmedin mi yaniohaoldumsmile:umursamaz::a015:

ay geldi ilaç. bu akşam deniyorum Yazgı'cım, hadi bakalım. işe yararsa sen de bi kereliğine dene bari. ayda bir gece uyusak çok olmaz herhalde

benim adamın da sinirleri alınmış gibi bee, halbuki bi kere bana bağırsa da ben de bağırıp çağırsam döksem eteğimdeki taşları iyi olacaksempatiksalakcinni

senin alıntından okudum AYLİN İN yazdığını bende istiyorum çok güzel olur eminim.[/QUOTE]

Gıda boyası büyük marketlerde satılıyormuş ya da aktarlarda, parmak boyasını netten buldum bi ara da oyuncakçılara sorucam

ay geldi ilaç. bu akşam deniyorum Yazgı'cım, hadi bakalım. işe yararsa sen de bi kereliğine dene bari. ayda bir gece uyusak çok olmaz herhalde
hayır hayır hiçte çok olmaz dene etki ederse yarın bende isteyeyim eşimden getirsin hayatım.
kız olur mu öyle şeyy hepinizi çok sevdimm :sm_cool: herkese anlatıp duruyorum

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
sen bizi face den eklesene ayrıcada fotolar çektin yaa koyda görelim şekerim.

yazgıcım bitanem cok tesekkur ederımm malum havalar bı sogudu mınısler usudu , gecer ınsallah hemenn :sinifsinif:

kızzz yazdım yaaa kılıf benim işte bahanemis olur görüşmeye bana gel bu sefer falannnnn alsanaalsanasmile cık cık cıkk gözlerimizi kontrol ettirelim efemmmm

temem tememm ben gormemısım pardon sekerımm bilmiyorumkismile
sen kendini ayarla bana tarih ver ben gelirim, hicbi bahanem yok gezmeyi severim benn zemuszemus
mesela bugun gel de gelırım sekerim, o yuzden ayarla kendını haber ver bana zemuszemus

bızım yerımıze de op dorugu hayatım, ıyı aksamlar

hasretimm , bitanem cok sagol yaa...
evet kiloları aynıymıs zemuszemus
valla ilacı alamadım eczanede yokmus getırtıyorlar aksama alırım , alınca adını soleırm bıtanem...
maalesef artık emmiyor demir , verdigim zaman bitane cekıp bırakıyor sevmıyor, zaten sutum de gelmıyor galıba :sinifsinif:

bende seni ve oglusunu cok sevdım :asigim:
bak gorursun bızım cok ortak noktamız cıkıcak , ne dicem cine5 gecelerin oldu mu senin de uni deykennn aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

hasretcim, esinin oglus hastalanmıs, yanı pek hastalanmısta denmezde, sabaha kadar uyumamıs yememıs, huysuzlanmıs, atesi falan cıkmamıs ama.. bugun doktora goturecektı... o yuzden gorusemedık, doktordan cıkınca arıcaktı, haber verırım sıze ben..

Ohhoooo daha yaratıcı neler yapacaksın, sen şehriye çorbasına ek olarak sadece pirinç koymuşsun bunda bişey yok benim dün akşam yaptığım sebze çorbasında kabak patates havuç bezelye kıyma maydanoz bulgur vardı, evde daha da sebze olsa atacaktım, ondan önce de tavuklu ezogelin çorbası yaptım yani tavuk suyunun içine mercimek havuç patates ve pirinç attım hatta biraz sulu oldu bi de ekmek attım içine :hulya: nasıl olsa ne koyarsan koy tatsız oluyor bari vitaminli olsun diyorum kaydirigubbakcemile2 hatta daha da yaratıcı ne verebilirim diye nette araştırmalar yapıyorum sıyırdım iyice sositososito

benim adamın da sinirleri alınmış gibi bee, halbuki bi kere bana bağırsa da ben de bağırıp çağırsam döksem eteğimdeki taşları iyi olacaksempatiksalakcinni

Sessiz atın tekmesi misali yapmış o zaman senin koca, zaten hep kafası şeyinin tepesine bakan erkekten korkacaksın derler :mymeka:

bende seni ve oglusunu cok sevdım :asigim:
bak gorursun bızım cok ortak noktamız cıkıcak , ne dicem cine5 gecelerin oldu mu senin de uni deykennn aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Gelmeyenlere nispet yapmayın Cine5 geceleri de ne :mymeka:

BURALARA GELİNECEK EN İYİ ZAMAN EYLÜL 15-EKİM 30 ve 23nisan - 19 mayıs arası ikisinin arasında sakın gelmeyin ölürsünüz eyvahedigeldismile
:

GÜLŞAN urfa buluşması olursa beni de unutmayın ben de gelcem merkezde değilim 2.30 saat yolum var ona göre hazırlık yapmam gerekiyor.

ohhh ne güzel keyfe abkk .. benimde son 15 dakikam...

aynı babam susar oturru annem delirir... ::):):)

[
Allah iyiliğini versin, ruhsuz sen de...
Sırf kocam evde çalışsın, iki laf edelim, Doruk'u görsün sevsin diye çöken notebook'un yerine yenisini aldık be bi sürü para verip :)

dedim yaa öküzlük ettim arasıra oluyor bizde bu durumlar... naniknaniknaniknanik:kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…