- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.109
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.921
pişman ve seni kazanmaya çalışıyor belli meral.Evet cnm şu an için gerçekten çok çabalıyor, sürekli çevremizde pervane bizi mutlu etmeye uğraşıyor ama gel gör ki benim hafızamın silinmesine yetmiyor işte bunlar(
Ama onun da konuya yaklaşımı güzel neyse ki. yaaa tamam artık yaptım bi hata,şimdi de pişmanın ne bu afra tafra demiyor:)) ben de olsam affedemezdim ki senin affetmeni bekleyeyim, sadece zamanla küllenir diye ümitliyim diyor. sevgimle yaralarını iyileştireceğime inanıyorum diyor. Tek iyi tarafı bu şu anboshayallersmile
sen dene bakalım işe yarayacak mı?hahhah sen öyle san. Esin İstanbul'da hala, oğluşu da hastaymış biraz, yoksa bugün de buluşacaktıksempatiksalakcinni akşama yolcu hayırlısıylan
bence de öyle düşün, ohh ne güzel rahat rahat çalış işte:))
ay evet denicem sanırım ben bu ilacı. hatta şimdi arayıp eczaneden isteyeyim
ayy ewet kırtasiyede falan warmıdır nerden bulces???
Evet cnm şu an için gerçekten çok çabalıyor, sürekli çevremizde pervane bizi mutlu etmeye uğraşıyor ama gel gör ki benim hafızamın silinmesine yetmiyor işte bunlar(
Ama onun da konuya yaklaşımı güzel neyse ki. yaaa tamam artık yaptım bi hata,şimdi de pişmanın ne bu afra tafra demiyor:)) ben de olsam affedemezdim ki senin affetmeni bekleyeyim, sadece zamanla küllenir diye ümitliyim diyor. sevgimle yaralarını iyileştireceğime inanıyorum diyor. Tek iyi tarafı bu şu anboshayallersmile
canım çok geçmiş olsun
ateşten başka belirti war mı?
maşallah paşama.. bak dedim ben ceryle aynılar dieaklinialirimsmile
çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır.. hala emiyor muydu hande?
antibiyotik ne werdi?
handeee bugün esinle görüşecektin ne oldu????
bncede istemiyor derya bunu:dance:
aminnn. cnm gerçekten çok zor.
maşallah demirime inşallah atlatır annesi.
kızz c.tesi yagmur yoktuki.
seni arayanlar telefonuna ulaşamamış sanırım öyle dediler.
ben bu mevzuyu hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3
ahahaha yıne demır yuzunden kavga etmıstık, demıre banyo yaptırırken ustume yurudu benım , onun uzerıne bende onu uzerıne yurudum ne dıosun sen dıerek daha sonra vurmaya basladım gogsunee boyum anca oraya yetıstıgı ıcın cok komıktık amaguclubacismilekaydirigubbakcemile3
Evet cnm şu an için gerçekten çok çabalıyor, sürekli çevremizde pervane bizi mutlu etmeye uğraşıyor ama gel gör ki benim hafızamın silinmesine yetmiyor işte bunlar(
Cnm seninki gene iyi benimki 2 gün ugrasır birşeye kırıldıysam ama büyük birşeye 3. günnn offf afra tafra amma uzattın diye didiklemeye baslarr
Ben Handeyi çok sevdim açmayın aramızı uleyyynnnnnÇok üzgünüm çoook
bizi sevmedin mi yaniohaoldumsmile:umursamaz::a015:
Benim öküze bende jöle kutusu fırlatmıştım bi zamanlar hıncımı almıştım amazemuszemus Şimdi kavga ettiğimizde boğasım geliyo bazen ben de avzaım çıktığı kadar bağırıyorum çok sabrım taşmışsa içine at at nereye kadar:2: Benimki çok sakin ve sessiz olur kavgalarda öyle olunca karşındaki kapı duvar tepki yok inanın deliriyosunuzz
hayır hayır hiçte çok olmaz dene etki ederse yarın bende isteyeyim eşimden getirsin hayatım.ay geldi ilaç. bu akşam deniyorum Yazgı'cım, hadi bakalım. işe yararsa sen de bi kereliğine dene bari. ayda bir gece uyusak çok olmaz herhalde
kız olur mu öyle şeyy hepinizi çok sevdimm :sm_cool: herkese anlatıp duruyorum
bende çok merak ettim canım
meral i de gördün hayatım kadın senle bayağı konuştu:ecrin_bebek:
hayyyyyyt be hepimiz kırığız heelaelaelaelaelae
canım çok geçmiş olsun şifa diliyorum oğlumun kankasına.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
kızzz yazdım yaaa kılıf benim işte bahanemis olur görüşmeye bana gel bu sefer falannnnn alsanaalsanasmile cık cık cıkk gözlerimizi kontrol ettirelim efemmmm
Kuzuya kavuşma vakti...
Şimdi eve giderim, eşofmanlarımı giyerim, oğlumu atarım pusetine, gezebildiğimiz kadar gezeriz, yoğurdumuzu yeriz sakin bi yerde, döner geliriz sonra...
Öptüm hepinizi, herkesin gecesi mışıl mışıl uykuda geçsin inşallah...
canım çok geçmiş olsun
ateşten başka belirti war mı?
maşallah paşama.. bak dedim ben ceryle aynılar dieaklinialirimsmile
çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır.. hala emiyor muydu hande?
antibiyotik ne werdi?
handeee bugün esinle görüşecektin ne oldu????
bncede istemiyor derya bunu:dance:
Cnm seninki gene iyi benimki 2 gün ugrasır birşeye kırıldıysam ama büyük birşeye 3. günnn offf afra tafra amma uzattın diye didiklemeye baslarr
Ben Handeyi çok sevdim açmayın aramızı uleyyynnnnnÇok üzgünüm çoook
ALP e öyle enteresan birşey yaptım ki ama severek yedi.şöyleki ben kıymalı şehriye çorbası yapacaktım.domatesi kıymayı koydum zıcık yağ ile suyuda koydum sonra dedim ki yarım havuç koyayım onuda koydum sonra şehriye yi attım dedimki yine azıcıkta pirinç atayım.sonra pişti blendırdan geçirdim verdim.sıvıda olmadı,yani ilginç birşey oldu ama miniğim yedi vallahi.
benim adamın da sinirleri alınmış gibi bee, halbuki bi kere bana bağırsa da ben de bağırıp çağırsam döksem eteğimdeki taşları iyi olacaksempatiksalakcinni
BURALARA GELİNECEK EN İYİ ZAMAN EYLÜL 15-EKİM 30 ve 23nisan - 19 mayıs arası ikisinin arasında sakın gelmeyin ölürsünüz eyvahedigeldismile
:
GÜLŞAN urfa buluşması olursa beni de unutmayın ben de gelcem merkezde değilim 2.30 saat yolum var ona göre hazırlık yapmam gerekiyor.
aminnn. cnm gerçekten çok zor.
maşallah demirime inşallah atlatır annesi.
kızz c.tesi yagmur yoktuki.
seni arayanlar telefonuna ulaşamamış sanırım öyle dediler.
ben bu mevzuyu hatırlıyorumkaydirigubbakcemile3
Kuzuya kavuşma vakti...
Şimdi eve giderim, eşofmanlarımı giyerim, oğlumu atarım pusetine, gezebildiğimiz kadar gezeriz, yoğurdumuzu yeriz sakin bi yerde, döner geliriz sonra...
Öptüm hepinizi, herkesin gecesi mışıl mışıl uykuda geçsin inşallah...
Benim öküze bende jöle kutusu fırlatmıştım bi zamanlar hıncımı almıştım amazemuszemus Şimdi kavga ettiğimizde boğasım geliyo bazen ben de avzaım çıktığı kadar bağırıyorum çok sabrım taşmışsa içine at at nereye kadar:2: Benimki çok sakin ve sessiz olur kavgalarda öyle olunca karşındaki kapı duvar tepki yok inanın deliriyosunuzz
[
Allah iyiliğini versin, ruhsuz sen de...
Sırf kocam evde çalışsın, iki laf edelim, Doruk'u görsün sevsin diye çöken notebook'un yerine yenisini aldık be bi sürü para verip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?