2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende seni ve oglusunu cok sevdım :asigim:
bak gorursun bızım cok ortak noktamız cıkıcak , ne dicem cine5 gecelerin oldu mu senin de uni deykennn aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

nası yanisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Sessiz atın tekmesi misali yapmış o zaman senin koca, zaten hep kafası şeyinin tepesine bakan erkekten korkacaksın derler :mymeka:

evet aynenkötükedihüso

bugünlük benden kurtuluyorsunuz hepinizi çok seviyorum öpüyorum kocaman yarın yine görüşürüz... hoşça kalın bebeşlerinizle mutlu huzurlu kalın adilenaşit gibi oldum :):):): )

derya cıkmıs ben su cıne 5 gecelerıne acıklık getireyım aklinialirimsmile
biz bilkentte okuduk ikimizde aynı donemde okumusuz sempatiksalakcinni
ıkımızde aynı yurtta kalmısız deryayla kaydirigubbakcemile3
sımdı kampusun ıcındeydı tabıı yurt, gece 11 de kapı kapanırdı yurdun kapısı, osaatten sonra nobetcı gorevlının onundekı kagıda ısmını yazıp dısarı cıkabılıyordun, ders calısırken karnımız acıkır, ve ya erkek arkadaslarımızla flaan bulusacagımız zaman cine 5 diye adlandırılmıs, yani gercek adı o diil aslında ama adı ole kalmıs, kantine giderdik saat kac farketmezdi, gece 3- 4 hep kalabalık olurdu orası... kaydirigubbakcemile3 ... sizi meraklandırayım dıye dediydımm kaydirigubbakcemile3

benim adamın da sinirleri alınmış gibi bee, halbuki bi kere bana bağırsa da ben de bağırıp çağırsam döksem eteğimdeki taşları iyi olacaksempatiksalakcinni
Çıkar yalandan bi kavga dök içi,ni rahatla anacım..ne biçim akıl veriyom demi ben de:jeyyar:
hayır hayır hiçte çok olmaz dene etki ederse yarın bende isteyeyim eşimden getirsin hayatım.

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
sen bizi face den eklesene ayrıcada fotolar çektin yaa koyda görelim şekerim.

Ekleyeyim cnm fotolar titremiş bir kaç tane iyi var onları eklerim

Oldu da Yok anam benim cine 5 geceleri kankalarla sınırlıydı ben teee o zamanlardan beri beraberim benim öküzle

bende seni ve oglusunu cok sevdım :asigim:
bak gorursun bızım cok ortak noktamız cıkıcak , ne dicem cine5 gecelerin oldu mu senin de uni deykennn aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Gelmeyenlere nispet yapmayın Cine5 geceleri de ne :mymeka:[/QUOTE]

kıskan kıskann:jeyyar:

ohhh ne güzel keyfe abkk .. benimde son 15 dakikam...

aynı babam susar oturru annem delirir... ::):):)

dedim yaa öküzlük ettim arasıra oluyor bizde bu durumlar... naniknaniknaniknanik:kedi::kedi:
Ben de delirdim çoktan zatennn bakırköyde oturuyom allahtan ulaşımı kolay oluyolülülülülülü

orda bi tost yaparlardı içine herşey koyarlardı adı herşeyli tost olarak kaldı bizde..hımmmm olsada yesekk gızzzz

jaleeeeeeeeeeee
gelsene yarım saatte olsa uğra yaa görelim senide süper olur.. numaran kimde war handeye at özelden yada faceden
ayarlada gel canım biz o saatte daha orda olacağız muhtemelen

Jale o saatlerde İstanbul'da olursan gel mutlaka, ne güzel seni de görmüş olalım cnm. bu arada hayırdır inşallah bu ani geliş

jale geldinmi istanbula?neden böyle aniden önemli bişey yoktur inşallah.
ayy kızlar yetişemedim yaa 18:30 gibi ancak geldim annemlere
ani gelişimin sebebi şöyle oldu; babam kırıkkaleye gitmişti dönüşte bize uğradı torununu görmeye hadi gidelim beraber ist'a dedi annemi de özlemiştim zaten... eşim de git deyince cmt sabah 11:30 otobüsüyle ancak çıkabildik yola ve doğal olarak yetişemedim buluşmaya

Resimlerinize baktım çatlattınız beni.Toplaşmışınız hepiniz yine mart bebişleri ne hoş olmuş bir biz ankaralılar toplanmayı beceremedik ne tembeliz yahu?

ayy evet yaa söylüyorum ama kimse alınmıyo üstüne ANKARALILAAAAAR biz de buluşalıııım ama ben haftaiçi olursa gelebilirim

ay bu ilacın prospektüsünde çok korkunç şeyler yazıyor, sanırım kullanmıcameyvahedigeldismile

Meral fenotral diye antihistaminik (alerjide falan kullanılır) şurup vermişti benim de doktorum yan etkisi yok çok zor gecelerde verebilirsin demişti sana da bebişe de yazık diye..Kadın 30 senelik dr. ve ilaç karşıtı onun için güveniyorum yani..Bir de onu dene istersen ben kullandım bir keç kezzz

oyyy Allahım bu kızın hastalığı sorun değil asıl iş şurup içirebilmekte...
ateşi düştü uyuyor şimdi....
kuzum doğal olarak benden kapmış doktor iyice baktı kulaklarında ciğerinde kalbinde herhangi bir sorun yok dedi calpol ve pedifen ver dedi 4 saatte bir dönüşümlü olarak...tonimer damla bir de burun için...antibiyotik verme taraftarı değil Allahtan ama çarşambaya kadar ateş düşmezse diye bir de antibiyotik yazdı her ihtimale karşı... inşallah gerek kalmaz...

ve dedi ki... grip malum virüs bulaşmasıyla alaklı ...sana ,senden ona geçmiş çok normal bunun soğukla ya da bağışıklıkla ilgisi yok zaten böyle bağışıklık kazanacak iştahsızsa da zorlama nasılsa annesütü alıyor...

inşallah çabuk toparlar kuzum ama babasının çekeceği var akşama tamam gündüz okuldaydı ama eve gelince de yemek yiyip uzandı çok yorgundu uyudu kaldı sonra...eeee ben de sürekli Nihanla uğraşınca uzak tutamadım ki yavrumu bulaşmasın...klava:klava:klava:

kız sırf yemek yapmamak için gelme dedin di mi adama??sempatiksalakcinni
B]
hadi lan herkes sen milülülülülülü

Ben hiç öyle bişey anlatmadım delikafadulden

Bak seninki bi işe yarıyor hiç olmazsa, benimki gelince iş de yapmıyor...
ewet yaşamamışsındırda ondannnsempatiksalakcinni

ewet bak o konuda allahı war elinden geleni yapar.. e tabi yapacak çünkü gayesi bizimle ömrünü bitirmek.. oğlunu söwüşlemek, burda içiçe sünepe gibi yaşamak, her tarafı karıştırmak ufffff yine nefretim geldi((

iste canım işte bu senin kurtuluşun olacak bnce! işin sonu bu
ne bilim ta sen belki gelemem falan diyince ben tamam gelmiyosun dedim
haklısın npim o da benim kafa işteohaoldumsmile

walla hasret ne olur ne olmaz dikkat et sen yine de bu ilaç için bir sürü endikasyonları var yan etkisi yani Uyusun diye de olsa bile ....
yan etkisi iştah açılıyooo
senin herüfte pek bi ince heeeboshayallersmile

kadın affeder ama neyi affettiğini asla unutmaz!!!:enbuyukkk:

kıskan kıskann:jeyyar:

Ben de delirdim çoktan zatennn bakırköyde oturuyom allahtan ulaşımı kolay oluyolülülülülülü

orda bi tost yaparlardı içine herşey koyarlardı adı herşeyli tost olarak kaldı bizde..hımmmm olsada yesekk gızzzz[/QUOTE]

ne gusel gunlerdı dımı kızz boshayallersmile, valla yaa super bı tosttu, zaten rejıme gırdım, mıdem yapıstı sırtıuma yahu mafoldumben

son sayfalara bakamadım herkes iyidir inşallah
annemlerdeyim şuan (istanbul'da) cuma akşam döncem Allah izin verirse
miniklere ve annelerine öpücükleeerr opuyorumnanaktan

jaleee dondun mu gerı? donmedıysen bulusalım

Hande rejimemi girdinnn..Ay anacım Allah yardımcın olsunnn gidigidivesin o kilocuklar inşallahhhhh:içelim: Kızlar bu arada ben bi 10 gün kadar yokolucam izne çıkıyoss da benim herife anca izin verdiler kitlediler yazın bütün uçuşları..Haberinis olaaa dönünce sen kimdin unuttuk falan demeyin deklava:

Allahım sen bana sabır ver.... uyumuyo yemio deliricem ben günlerdir böyle ve artık ikimizinde gücü kalmadı.. bir diş daha gelio ve sil baştan herşey yeniden başlıyo.. diş jeli sürüyorum ama işe yaramıo.. napıcam bilmiorum depresyona giricem sanırımkafamçokkarıştı

evet benim kuduruğun son marifeti

AYAKKABILIĞI DEVİRMİŞ

allahtan altında kendi kalmamış elinde çekecekle geldi allah allah diyorum buna naıl yetişti bu :) ayakkabılık plastik tabi yoksa böyle rahat gülemezdim :)

ŞIRINGAYLA İÇİRMEYİ DENE BALIM..
ay geldi ilaç. bu akşam deniyorum Yazgı'cım, hadi bakalım. işe yararsa sen de bi kereliğine dene bari. ayda bir gece uyusak çok olmaz herhalde
BNCE DENE MERALCİM, BİŞEY OLMAZ DÜNYA İÇİRİYO..
ANNM BANA BİLE WERİRDİ ÇOK YARAMAZIM DİE, UYUMUYOMUŞUM, 6,7 YAŞINDA WERİYODU

GÜLŞAN urfa buluşması olursa beni de unutmayın ben de gelcem merkezde değilim 2.30 saat yolum var ona göre hazırlık yapmam gerekiyor.

SİZDE SIRA GECESİ YAPIN GARİ:)lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…