- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.961
ARTIKIN DİMEYİS MERAK ETME TATİLEMİ GİDİONUSS?Hande rejimemi girdinnn..Ay anacım Allah yardımcın olsunnn gidigidivesin o kilocuklar inşallahhhhh:içelim: Kızlar bu arada ben bi 10 gün kadar yokolucam izne çıkıyoss da benim herife anca izin verdiler kitlediler yazın bütün uçuşları..Haberinis olaaa dönünce sen kimdin unuttuk falan demeyin deklava:
kıskan kıskann:jeyyar:
Ben de delirdim çoktan zatennn bakırköyde oturuyom allahtan ulaşımı kolay oluyolülülülülülü
orda bi tost yaparlardı içine herşey koyarlardı adı herşeyli tost olarak kaldı bizde..hımmmm olsada yesekk gızzzz
bence hiçbişeyde ısrarcı olma canmm
yemiyosa üstne gitme 10ar dk aralarla sabırla tekrar dene..
sadece yeme içme degil uykuyuda öyle..
acayip sabır gerektren dönmlermz
SİZDE SIRA GECESİ YAPIN GARİ:)lülülülülülü
NE YİYON KIII
ENGEL OLABİLİOMUSUN KENDNE
ALTIN ÇİLEK DENESENE YA DA FORMULA 7 FALAN
ARTIKIN DİMEYİS MERAK ETME TATİLEMİ GİDİONUSS?
ne gusel gunlerdı dımı kızz boshayallersmile, valla yaa super bı tosttu, zaten rejıme gırdım, mıdem yapıstı sırtıuma yahu mafoldumben
ELİF
bence hiçbişeyde ısrarcı olma canmm
yemiyosa üstne gitme 10ar dk aralarla sabırla tekrar dene..
sadece yeme içme degil uykuyuda öyle..
acayip sabır gerektren dönmlermz
BN O 10 DK 10DK SABIRLARLA SABAH 5 YAPİORUM SAATİ:bbo:
Hande rejimemi girdinnn..Ay anacım Allah yardımcın olsunnn gidigidivesin o kilocuklar inşallahhhhh:içelim: Kızlar bu arada ben bi 10 gün kadar yokolucam izne çıkıyoss da benim herife anca izin verdiler kitlediler yazın bütün uçuşları..Haberinis olaaa dönünce sen kimdin unuttuk falan demeyin deklava:
ARTIKIN DİMEYİS MERAK ETME TATİLEMİ GİDİONUSS?
ne gusel gunlerdı dımı kızz boshayallersmile, valla yaa super bı tosttu, zaten rejıme gırdım, mıdem yapıstı sırtıuma yahu mafoldumben
NE YİYON KIII
ENGEL OLABİLİOMUSUN KENDNE
ALTIN ÇİLEK DENESENE YA DA FORMULA 7 FALAN
olmuyorum canım ısrar etsem daha da zorlaşıyo durum çünküama gücüm kalmadı artık çok yorgunum.. betonda ayazda da olsa uyumak istiyorum.. tadını çıkararak uzun uzun yemek yemek istiyorum.. bunlar bile lüks oldu inş. çabuk atlatır tüm bebüşler
canım su hasretin soledigi suruptan alıp versene, uyku yapar, huysuzlugu giderr bilmiyorumkismile
jaleee dondun mu gerı? donmedıysen bulusalım
yok canım dönmedim henüz cuma akşamı dönüyorum
nasıl yapsak ki?
Eymen uyudu bi duş alayım, öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?