2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ARTIKIN DİMEYİS MERAK ETME TATİLEMİ GİDİONUSS?

ne gusel gunlerdı dımı kızz boshayallersmile, valla yaa super bı tosttu, zaten rejıme gırdım, mıdem yapıstı sırtıuma yahu mafoldumben[/QUOTE]

NE YİYON KIII
ENGEL OLABİLİOMUSUN KENDNE
ALTIN ÇİLEK DENESENE YA DA FORMULA 7 FALAN

ELİF
bence hiçbişeyde ısrarcı olma canmm
yemiyosa üstne gitme 10ar dk aralarla sabırla tekrar dene..
sadece yeme içme degil uykuyuda öyle..
acayip sabır gerektren dönmlermz

Son düzenleme:
Yeni doğanda, prematüre çocuklarda, laktasyonda, alt solunum yolu enfeksiyonlarında, etken madde ve MAO inhibitörlerine duyarlı olanlarda, glokomda, stenozlu peptik ülserde, prostat hipertrofisinde, piloroduedonal tıkanıklıkda ve çok yaşlı ve düşkün kişil Gebelerde kesin gerekli görülmedikçe kullanılmaz. Uyuklama hali yapabileceğinden dolayı motorlu araç vb. kullananlarla, yüksek yerlerde çalışanlar uyarılmalıdır.

YAN ETKİLER?
Uyuklamaya yol açabileceğinden tedbirle alınmalıdır. BU durum tedavinin ilk 3 veya 4. gününden sonra geçmektedir. Hastalar alkol ve diğer merkezi sinir sistemi depresanlarını almada tedbirli olmalıdır. Ağır işhah kaybı gösteren hastaların hekime başvurmaları gerekir. Nadir olarak ajitasyon, konfüzyon veya halüsinasyonları ortaya çıkabilir. Gebelerde kullanılması tespit edilmemiştir.

KORKUNÇLUK NİRDE LA MERAL

SİZDE SIRA GECESİ YAPIN GARİ:)lülülülülülü

bu veletlerle sıra gecesi zor olur mardin batman gezi vardı hafta sonu gittik eziyet etmedi ama hiç de rahat vermedi zor oluyo çok ya gece eve geldiğimizde kolumun birin tutmuyodu, arabasının giremediği her yerde kucaktaydı malum :ecrin_bebek:

NE YİYON KIII

ben hamile kalmadan önce kullandım öyle bir ürün bi halta yaramadı 72 ile başlamıştım 67 ye düştüm 1 ay sonra 75e çıkardı 3 kilo da faizi geldi anlayacağın sakın takılmayın öyle şeylere :umursamaz: kocama apandisit teşhisi koyuyorlardı nereyse yapın yan etkileriyle apandisit belirtileri aynıymış ohaoldumsmile

ne gusel gunlerdı dımı kızz boshayallersmile, valla yaa super bı tosttu, zaten rejıme gırdım, mıdem yapıstı sırtıuma yahu mafoldumben

NE YİYON KIII
[/QUOTE]

Belli değil canım hala nereye gitcessss herife bıraktık organizasyonu aha böyle oldu..Kızlar ben çıkıyom hepinizi öpüyommm opuyorumnanaktan

ELİF
bence hiçbişeyde ısrarcı olma canmm
yemiyosa üstne gitme 10ar dk aralarla sabırla tekrar dene..
sadece yeme içme degil uykuyuda öyle..
acayip sabır gerektren dönmlermz

olmuyorum canım ısrar etsem daha da zorlaşıyo durum çünkü ama gücüm kalmadı artık çok yorgunum.. betonda ayazda da olsa uyumak istiyorum.. tadını çıkararak uzun uzun yemek yemek istiyorum.. bunlar bile lüks oldu inş. çabuk atlatır tüm bebüşler

ne gusel gunlerdı dımı kızz boshayallersmile, valla yaa super bı tosttu, zaten rejıme gırdım, mıdem yapıstı sırtıuma yahu mafoldumben

NE YİYON KIII
[/QUOTE]

NE YİYON KIII

Belli değil canım hala nereye gitcessss herife bıraktık organizasyonu aha böyle oldu..Kızlar ben çıkıyom hepinizi öpüyommm opuyorumnanaktan[/QUOTE]

deryaaa iyi tatiller canım, iyi dinlenin, guzel guzel gezin gelin, koca pilot olunca, neresi olacagı bellı olmaz tabii, bi bakarsın dunyanın obur ucuna gıdıvermisler gayri sempatiksalakcinni

kıs hasret zor anacım zor,sırtıma yapıstı midem, sabah 1dlim ekmek peynir yedim, oglen corba ıctım, ıkındı de 2 biskuvi bi kahve ictim, aksamı bekliom, ton balıklı salata yiycem yawww cokacimcoook

canım su hasretin soledigi suruptan alıp versene, uyku yapar, huysuzlugu giderr bilmiyorumkismile

UYARILAR-ÖNLEMLER
antihistaminiklerin aşırı dozları özellikle bebeklerde ve çocuklarda halüsinasyonlara,santral sinir sistemi depresyonuna,konvülsiyonlara ve ölüme neden olabilir. antihistaminikler zihni uyanıklılığı bozabilirler,tam tersine, özellikle küçük çocuklarda bazen eksitasyon meydana getirebilirler
iki yaşın altındaki çocuklarda güvenli kullanımı ispatlanmamıştır.

zaten kullanım şeklinde de 2 yaş ile başlıyor, bebekler için doz bile göstermemiş, ürktüm yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…