2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç böle bişey yazdıını göremiom aynı şurubu aldıına eminmisin!!!
Bende yenidoğan prematürede bile kullanılır yazıyo burayada kopyaladım bak görürsün bi kaç mesaj aşağıda...
Hem doz aşımı dio bunlar herhalde şişenin kafaya dikilmesi durumunda doğuracak sonuçları yazmışlar ki zaten bütün ilaçlar aynı sonucu doğurmazmı?

ya bu iştahsızlık için doktor bana balık yağı ve vitamin verdi.hiç bişey yemediği ve emmediği için gereksinimlerini karşılaması amacıyla.bir haftadır kullanıyorum.iştahı biraz düzeldi gibi.inşallah hep daha iyiye gider.aranızda balık yağı kullanan var mı?

gündüz uykularımız azaşdı artık..
yagmur la uygrasıorum kac saattir..anca uyudu..
artık aşşagılar kesmiyo gözü yükseklerde..buraya taktı..kendi cıkıyo düşüyo oturuyo......[
url=http://urlal.com/dqqf]
[/url]

ah benim kızımda olacaktı arkadaşlarnın arasnda..neler olurdu merak ettim dogrusu..sempatiksalakcinni

oy maşşallah kuzucuğuma.anam bi benimkinin tötü ağır he.daha emeklemiyo hatta ilerlemiyo bile.bi dahakine gelirsin belki ebru.inşallah ben de gelebilirim.

hahahayyy yağmura bak tırmanmalara başlamış.. çok dikkat lazım ebru bizimkide böyle sürekli tutunup kalkıyo w ben ölüp bitiyorum bi yerini kıracak wuracak die(((
boşver agır olsun temz olsun diorum ben herzaman..
bizim yorgnluklar erken başladı cünki..

kesinlkle katılıyorum bende emeklemio diodum şimdi tutamıyorum kablolara televizyona çekmecelere gidiyo kazalarla yaşamayı öğrenioruz(

kızlar öğlene kadar ata tam bir melekti şimdi ise tam bir canavara dönüştü :)

2-3 saattir hiç ara vermeden bağırıyo oyun oynamaktan yoruldum helak oldum annem geldi şimdi verdim ona şimdi o oynuyo ama oyunu bırakınca yine kıyamet kopuyo buarada bütün gün kahvaltının dışında 2 kere 100 cc süt içti başka birşey yemedi sanırım dişlerden 4. diş çok zorluyor ve 20 şer dakilkadan 2 kere uyudu akşam 9 olsada gece uykusuna girse bugünlük pilim bitti valla

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileakannehir
yuhh be neyaa?verme meral bırak.

anaaaam demin neydi kııı?
kime ne yazacagımı şaşurttum ..
biraz dinmiş ortalık..
senin o güzel kızını yerim ben yayamazlık yapıyo büyüdü de.
kardeşin çok yakışıklı ablanda güzel peki sen kime çektin böyle???laelaelaelaelae
ayrıca tek tek okuyacak hepimize yazacaksın ortalığın sakinlemesini beklemekte ne ayak:mymeka:
lülülülülülünaniknanik

Son düzenleme:

Allah allah acaba yanlış mı aldım ben?? belki de bebeklere kullanılanı ayrıdır,ben hiç telefonda belirtmedim bebeğe olduğunu, zaten çocuklar için olduğunu sanıyodum çünkü. benimki fosfor yeşili ile beyaz renk kutuda, sipraktin şurup 240ml - 2mg/5ml yazıyo Hasret. sendeki farklı mı cnm??

benim velet onları da içmiyo ki( deli etti beni deli

ezel varmışmış ta bugece
anneme gececekmişiz..

Yağmuru yicem,çok şeker.
Ebru benimle de konuştun kamerada,unuttun mu leyn:mymeka:
Bi de Ezel hepberaber izlenir diye bi kural mı var ki??

anaaaam demin neydi kııı?
kime ne yazacagımı şaşurttum ..
biraz dinmiş ortalık..

Kız geç gelince öyle oldu. ilk andan sohbetin içinde olsan gayet neşeliydikaydirigubbakcemile2

kocalar gelio karılar gideeoo:)

evet öyle oluyo aynen

Şebnemcim senin en azından annen var yanında ne güzel, arada bunaldığında devredebiliyorsun. Allah rahatlık versin inş. cnm gece o da rahat uyusun sen de dinlen

kıyamam yavruma.neyapsınn annesi kolay mı canı yanıyor.

sağol meralcim umarım senin delikanlıda bu akşam güzel bir uyku uyur sende dinlenirsin ata en azından gece hiç uyanmıyo akşam 9-10 gibi yatıyo sabah 7-8 gibi uyanıyo

buarada kızlar birşey sorucam 500 ml sütten yoğurt yapıcam ne kadar yoğurt koyuyorsunuz şimdiye kadar yengem yapıyordu ben ilk defa yapıcam da

uff ceryi mecburen uyutmak zorunda kaldı 8de uyandırayımda yine gcemiz uzun olmasın die.. 1 saat önce denedim uyumadı

:
canım ya bu diş herkesi mahvetti. ama ben gündüz yanında olmadığım için pek yorulmuyorum :1no2: ama bizde en geç sekizde uyuyo eğer 10 da uyanmazsa sabahı buluyo altıbuçukta dede diye bağırıyo.. doyamıyorum ya hele bu gün çok zor işe gittimm varya imkaanımm olsa en az 2 sene evde durur çocuğumu büyütürdümm haa
Bu aradda ben size biraz şanslıyım galiba uslu bi bebek kolay çıkan dişlerrr herşeyi yeme istediğii
ya bu ev yemeklerinin tadını alınca mamayı gönüllü içmiyoo sizdede var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…