- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.981
uyarılar-önlemler
antihistaminiklerin aşırı dozları özellikle bebeklerde ve çocuklarda halüsinasyonlara,santral sinir sistemi depresyonuna,konvülsiyonlara ve ölüme neden olabilir. Antihistaminikler zihni uyanıklılığı bozabilirler,tam tersine, özellikle küçük çocuklarda bazen eksitasyon meydana getirebilirler
iki yaşın altındaki çocuklarda güvenli kullanımı ispatlanmamıştır.
Zaten kullanım şeklinde de 2 yaş ile başlıyor, bebekler için doz bile göstermemiş, ürktüm yaw
gündüz uykularımız azaşdı artık..
yagmur la uygrasıorum kac saattir..anca uyudu..
artık aşşagılar kesmiyo gözü yükseklerde..buraya taktı..kendi cıkıyo düşüyo oturuyo......[url=http://urlal.com/dqqf][/url]
ah benim kızımda olacaktı arkadaşlarnın arasnda..neler olurdu merak ettim dogrusu..sempatiksalakcinni
boşver agır olsun temz olsun diorum ben herzaman..oy maşşallah kuzucuğuma.anam bi benimkinin tötü ağır he.daha emeklemiyo hatta ilerlemiyo bile.bi dahakine gelirsin belki ebru.inşallah ben de gelebilirim.
anaaaam demin neydi kııı?
kime ne yazacagımı şaşurttum ..
biraz dinmiş ortalık..
hahahayyy yağmura bak tırmanmalara başlamış.. çok dikkat lazım ebru bizimkide böyle sürekli tutunup kalkıyo w ben ölüp bitiyorum bi yerini kıracak wuracak diegündüz uykularımız azaşdı artık..
artık aşşagılar kesmiyo gözü yükseklerde..buraya taktı..kendi cıkıyo düşüyo oturuyo......[url=http://urlal.com/dqqf][/url]
ah benim kızımda olacaktı arkadaşlarnın arasnda..neler olurdu merak ettim dogrusu..sempatiksalakcinni
boşver agır olsun temz olsun diorum ben herzaman..
bizim yorgnluklar erken başladı cünki..
UYARILAR-ÖNLEMLER
antihistaminiklerin aşırı dozları özellikle bebeklerde ve çocuklarda halüsinasyonlara,santral sinir sistemi depresyonuna,konvülsiyonlara ve ölüme neden olabilir. antihistaminikler zihni uyanıklılığı bozabilirler,tam tersine, özellikle küçük çocuklarda bazen eksitasyon meydana getirebilirler
iki yaşın altındaki çocuklarda güvenli kullanımı ispatlanmamıştır.
zaten kullanım şeklinde de 2 yaş ile başlıyor, bebekler için doz bile göstermemiş, ürktüm yaw
gündüz uykularımız azaşdı artık..
senin o güzel kızını yerim ben yayamazlık yapıyo büyüdü de.anaaaam demin neydi kııı?
biraz dinmiş ortalık..
aynen canım bende öyle valla.. belim sırtım tutulmuş durumda ama katlanıyorumşimdi istemeyerek de olsa tv açtım bi yarım saatçik kucağımdan insin istiyorum
ben hiç böle bişey yazdıını göremiom aynı şurubu aldıına eminmisin!!!
Bende yenidoğan prematürede bile kullanılır yazıyo burayada kopyaladım bak görürsün bi kaç mesaj aşağıda...
Hem doz aşımı dio bunlar herhalde şişenin kafaya dikilmesi durumunda doğuracak sonuçları yazmışlar ki zaten bütün ilaçlar aynı sonucu doğurmazmı?
ya bu iştahsızlık için doktor bana balık yağı ve vitamin verdi.hiç bişey yemediği ve emmediği için gereksinimlerini karşılaması amacıyla.bir haftadır kullanıyorum.iştahı biraz düzeldi gibi.inşallah hep daha iyiye gider.aranızda balık yağı kullanan var mı?
ezel varmışmış ta bugece
anneme gececekmişiz..
anaaaam demin neydi kııı?
biraz dinmiş ortalık..
kocalar gelio karılar gideeoo:)
kızlar öğlene kadar ata tam bir melekti şimdi ise tam bir canavara dönüştü :)
2-3 saattir hiç ara vermeden bağırıyo oyun oynamaktan yoruldum helak oldum annem geldi şimdi verdim ona şimdi o oynuyo ama oyunu bırakınca yine kıyamet kopuyo buarada bütün gün kahvaltının dışında 2 kere 100 cc süt içti başka birşey yemedi sanırım dişlerden 4. diş çok zorluyor ve 20 şer dakilkadan 2 kere uyudu akşam 9 olsada gece uykusuna girse bugünlük pilim bitti valla
kızlar öğlene kadar ata tam bir melekti şimdi ise tam bir canavara dönüştü :)
2-3 saattir hiç ara vermeden bağırıyo oyun oynamaktan yoruldum helak oldum annem geldi şimdi verdim ona şimdi o oynuyo ama oyunu bırakınca yine kıyamet kopuyo buarada bütün gün kahvaltının dışında 2 kere 100 cc süt içti başka birşey yemedi sanırım dişlerden 4. diş çok zorluyor ve 20 şer dakilkadan 2 kere uyudu akşam 9 olsada gece uykusuna girse bugünlük pilim bitti valla
sağol meralcim umarım senin delikanlıda bu akşam güzel bir uyku uyur sende dinlenirsin ata en azından gece hiç uyanmıyo akşam 9-10 gibi yatıyo sabah 7-8 gibi uyanıyo
buarada kızlar birşey sorucam 500 ml sütten yoğurt yapıcam ne kadar yoğurt koyuyorsunuz şimdiye kadar yengem yapıyordu ben ilk defa yapıcam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?