- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.001
sağol meralcim umarım senin delikanlıda bu akşam güzel bir uyku uyur sende dinlenirsin ata en azından gece hiç uyanmıyo akşam 9-10 gibi yatıyo sabah 7-8 gibi uyanıyo
buarada kızlar birşey sorucam 500 ml sütten yoğurt yapıcam ne kadar yoğurt koyuyorsunuz şimdiye kadar yengem yapıyordu ben ilk defa yapıcam da
:
canım ya bu diş herkesi mahvetti. ama ben gündüz yanında olmadığım için pek yorulmuyorum :1no2: ama bizde en geç sekizde uyuyo eğer 10 da uyanmazsa sabahı buluyo altıbuçukta dede diye bağırıyo.. doyamıyorum ya hele bu gün çok zor işe gittimm varya imkaanımm olsa en az 2 sene evde durur çocuğumu büyütürdümm haa
Bu aradda ben size biraz şanslıyım galiba uslu bi bebek kolay çıkan dişlerrr herşeyi yeme istediğii
ya bu ev yemeklerinin tadını alınca mamayı gönüllü içmiyoo sizdede var mıı
500ml miiii? neden o kadar çok yapıosun kız kaç gün yicek onu???
1 çorba kaşığı koysan yeterli olur canım...
:
canım ya bu diş herkesi mahvetti. ama ben gündüz yanında olmadığım için pek yorulmuyorum :1no2: ama bizde en geç sekizde uyuyo eğer 10 da uyanmazsa sabahı buluyo altıbuçukta dede diye bağırıyo.. doyamıyorum ya hele bu gün çok zor işe gittimm varya imkaanımm olsa en az 2 sene evde durur çocuğumu büyütürdümm haa
Bu aradda ben size biraz şanslıyım galiba uslu bi bebek kolay çıkan dişlerrr herşeyi yeme istediğii
ya bu ev yemeklerinin tadını alınca mamayı gönüllü içmiyoo sizdede var mıı
yanlış almışsın danacım
sarı beyaz kutu sipraktin!!!!!!!!!!!
Allah allah acaba yanlış mı aldım ben?? belki de bebeklere kullanılanı ayrıdır,ben hiç telefonda belirtmedim bebeğe olduğunu, zaten çocuklar için olduğunu sanıyodum çünkü. benimki fosfor yeşili ile beyaz renk kutuda, sipraktin şurup 240ml - 2mg/5ml yazıyo Hasret. sendeki farklı mı cnm??
benim velet onları da içmiyo ki( deli etti beni deli
Yağmuru yicem,çok şeker.
Ebru benimle de konuştun kamerada,unuttun mu leyn:mymeka:
Bi de Ezel hepberaber izlenir diye bi kural mı var ki??
Kız geç gelince öyle oldu. ilk andan sohbetin içinde olsan gayet neşeliydikaydirigubbakcemile2
evet öyle oluyo aynen
maşallah yagmur a yagız da yaramazlıga sınır yok aşagıları bitirdigündüz uykularımız azaşdı artık..
yagmur la uygrasıorum kac saattir..anca uyudu..
artık aşşagılar kesmiyo gözü yükseklerde..buraya taktı..kendi cıkıyo düşüyo oturuyo......[url=http://urlal.com/dqqf][/url]
ah benim kızımda olacaktı arkadaşlarnın arasnda..neler olurdu merak ettim dogrusu..sempatiksalakcinni
kızlaaaaarrrr faceteki videoyu izlemeniz lazımmmdelikafadulden
Faatmacım biz hala patik ayakkabılardayız. Esin bir iki ay daha böyle gidebilir. Altı kaydırmazlı çoraplarla yapacağım adımlama açılışını. Henüz ayakkabıyı düşünmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?