2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

500ml miiii? neden o kadar çok yapıosun kız kaç gün yicek onu???
1 çorba kaşığı koysan yeterli olur canım...

bizimkide çok usluydu herşeyi yiyordu evet yemek yemeye başladıktan sonra mamayı zorla veriyorum ancak uykuda içiyo ilk 3 dişimizde çok rahat çıktı 4. zorladı biraz bakalım inş. en kısa zamanda eski ata gelir :)

aynen canım bizdede öyle ew yemeklerinin tadını aldı ne tahıllı mamaları ne biberon mamasını sewerk içimio.. bibieronu zaten hiiç almıyo uykuda weriorum, tahıllıyıda çok açsa..

olumunekankayizsmile ya meralim sen niye yoksun fotolarda

bebiklerinize verene kurbaan olaaaaaaaaaaaaaam hepsi çok şeker siz de öyle

benim oğlan erken uyudu bakalım 3-4 te kalkar artık boyuna öksürüyor yavrum öksürünce uyanıyor kızıyor ağlıyor
:sinifsinif:

benimki de içmiyodu.ağzını hiç bişeye açmıyodu.bende eczaneden şırınga aldım.ağzını açtığı anda sıkıverdim ağzına.öyle öyle her gün eriyorum.

cnm üstünde yazanı söyleyemiyore şuan çünkü ewde ama bakarım geçince..
sanırım tek çeşit war netten araştırdım..
yarım ölçek wercen zatenolumunekankayizsmile

maşallah yagmur a yagız da yaramazlıga sınır yok aşagıları bitirdi
çekmece içlerine pc kasalarına saldırıyo.
yaza inşallah ebrucum senide görürüz,bu tayfada.:)
kızlaaaaarrrr faceteki videoyu izlemeniz lazımmmdelikafadulden

yagızda hiç pas vermiyo kızına ..hıh:roflol::dilcikar:

Son düzenleme:
kızlar facebookta resimleri gördüm,çok şeker ya bebişler maşallah.
şu dediğiniz şurup nedir ne içindir yaw?okudum okudum anlayamadım.

2.günaydın da benden gelsin, yağmurlu bir sabaha uyandık biz de, Kerem 5ten sonra doğru düzgün uyumadığı için beni de uyutmadı, durup durup bi ağlamaya hazırlık sesleri çıkardı yanıma alıp her ağlamaya başladığında pışpışladım ama niye böyle yaptı anlamadım da

çokoprensim bizde de durum aynı selin sabaha kadar sürekli uyanıyor ve ememk istiyor ben artık yan tarafıma dönük uyumaktan ona zarar evrmemek için çaba göstermekten uyuyamaz bir haldeyim ve böbrekelrim ağrıyor artık... sanırım bizde de diş geliyor eyvahedigeldismile

arkadaşlar bişey soracağım seline ayakkabı alacağım ama yürüme ayakkabısı malum yürüteçte öbür patik tarzı ayakkabılarının zamanı geçti neler tavsiye edersiniz ? ayak estetiği önemli düz taban olmasın yavrum güzel şekillensin ayakları...

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alper Gökçe “Minik ayakların kum, halı gibi yumuşak yerlere yalınayak temas etmesinde bir sakınca yoktur. Hatta yeri hissetmesi için önerilir. Basılan zeminin ısısı, temizliği ve yüzey düzgünlüğü dikkat edilmesi gereken noktalardır. Koruyucu olarak ayakkabı bu anlamda çok önem taşır.” diyor.

Son düzenleme:
Faatmacım biz hala patik ayakkabılardayız. Esin bir iki ay daha böyle gidebilir. Altı kaydırmazlı çoraplarla yapacağım adımlama açılışını. Henüz ayakkabıyı düşünmedim.

Faatmacım biz hala patik ayakkabılardayız. Esin bir iki ay daha böyle gidebilir. Altı kaydırmazlı çoraplarla yapacağım adımlama açılışını. Henüz ayakkabıyı düşünmedim.

hımmm buda çok mantılı aslında bende araştırıyorum şimdi ama ayakkabı diyince adım atan yürüyen ebbekten bahsediyor doktorlar erken mi acaba bu düşüncem . ya benim derdim hani havalar soğuk ayağını sıcak tutsun yürüteçte mutfakta fayanslardan soğuk kapmasın birde yürümesine ayrdımcı olsun bakalım gelir şimdi diğer yorumlarda :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…