2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben geçen hafta emirhana lcw en altı tabanlı çorap aldım..taburcununda bahsettiği sanırım onlar gibi bişey..sürekli çıkıyor emirhanın ayağından hiç güzel değil,birde o çorabların altıderili olanlareı var onlar kullanışlı,,ben şimdilik evde patik ayakkabılardan kullanıyorum...dnde jokerde indirim var,ordan nike ın yumuşak tabanlı ayakkabısını aldım çok rahat onlardan bak..%50 indirimdeydi..

canım ne zamandıer yoksun ansıl oldu emirhan ve sen ve tabi yakışıklı abimiz... evdeki hayat şartları düzeldi mi ? ayakkabı konusunda sanırım biraz aceleci davrandım araştırıyorum okuyorumda şuan bebekelrin evde halıya ve dışarda toprağa basmaları daha sağlıklı imiş... üşümememsi içince patik yeterli dışarı öıktığında esnek rahat ortopedik ayakkbı önemli imiş tabi buda yaz ayalrında araştıracağım bir konu oldu .. lcw den veya nike adidastan hani patik gibi yumuşacık ayakakbıalr varya çorabının üstüne giydirmek için onalrdan almaya devam yyani ::):) yürüteç kullanıyor olsada ayakalrının gelişimi için şimdilik ayakkabı kötü bir fikirmiş... CADIARZU

bende de var onlardan ama kullanamıyoruz patikleri kullanıyorum bende hava soğuk ....Nasıl oldu Emirhan canım iyi mi?

günaydınlar herkese muhteşem bir hafta sonundan sonra yine sizlerleyim geçmişe bakamadım malum 3 gün geçmiş aradan buluşma HARİKAYDI HANDECİM muhteşem evsahipliğin ve özverin için çok çok teşekkür ediyorum MERALCİM bana eşlik ettiğin ve arkadaşlığın için sana da sonsuz teşekkürler allahım herkes harikaydı sözlere ökemiyorum sürekli muhteşem harika olağanüstü diyesim var anlayın artık :lepiğuşum pazar akşamı ve pazartesi biraz rahatsızdı aslında çok endişelendim özellikle pazartesi saat 12 gibi öğlen ağlamaya başladı susturamadım o ara kardeşim geldi arkadaşı olan bir doktora gittik üşütmüş kuzucum birazda hava değişikliği tabi ilaç vermeye gerek yok ıhlamur ver sıcak tut dedi ben kabız sanıyodum çünkü pazardan beri kaka yapmamıştı sonra birden bir yaptı vıcık vıcık yemyeşil bişi ama sonra çok rahatladı uyudu uyandı mama yedi nüş yolculuğu da biraz zor geçti huzursuzdu uçakta allahtan 1 saat sadece eve geldik sıcakbi duş aldırdım sıcacık giydirip yatırdım gece 2 gibi terlemişti bi daha sıcak bi duş yaptırdım sefer kafasını yıkamadım normal giydirip yatırdım sabah bana gülücükler dağıtıyordu 3 günden sonra bırakmak çok zor geldi ama pazartesi alışveriş hayallerim suya düşü o ayrı oğlum ii olsun da gezmesem de olur hande meral nimet burcu hasret yazgı sümeyra derya hepinizi çok seviyorum çok sıcak ve cana yakındınız sanki yıllardır tanıyor gibiydim SİZİ SEVİYORUUUUMMMopuyorumnanaktan

Günaydııınnn,
Kuzumun bir türlü derin uyuyamadığı, sürekli emmek istediği, en sonunda bayılıp koynumda uyuduğu bir gece ve benim de onu bırakıp yataktan çıkamayarak işe geç kaldığım bir sabah :) Uyanana kadar kalkmadım yanından, gülücükler saçarak uyandı, oynadık tepindik, sonra o kahvaltısını ederken ben içim acıyarak çıkıp geldim işte...
Esin, bütün yazdıklarına katılıyorum, biz de seni tanımaktan çok mutlu olduk, çok sevdik, güzel gözlü tatlı oğluna çok geçmiş olsun...
Ben de Doruk'a polar patik giydiriyorum, 5 dakika sonra çıkarıp atıyor, tekrar giydiriyorum tekrar atıyor, öyle takılıyoruz, ayakkabı düşünmüyorum şimdilik. Sadece dışarı çıkarken giydiriyorum, ayakları üşümesi diye, basarken gerek yok.

hepinizi çooook seviyom ama annişler ve o muhteşem bebişlerle olmanın verdiği mutluluğu da kelimelere dökmeme lazım demii bugün arık her 3 kelimeden biri muhteşem olcak alışın buna
hihoyyytkocaman adam sudana gitti yane 1 hafta bekarlıksultanlıktır :lepi:

sonraki bluşmada hataya beklerim hade toplaşın gelin zaten burcunun eve gitmesi 2 saat 45 dk sürmüş e buraya gelmekten bi farkı kalmamışsempatiksalakcinni

Ay bu çok güzel olmuş bizdemi yapsakki kızıma acaba mart bebişleriyle olduğu bir foto.Gerçi hepsi sığmaz ama belki sığdırırız.Dur ben bunu bir eşimle konuşayım.Büyük bir tablo yaparız olmazsa....

Tadını çıkar sende.......:içelim:

kızlar GÜNAYDINopuyorumnanaktan

acil cevap beklediğim bir sorum var.
bebeklerinize kahvaltıyı ayrı ayrı mı yoksa karıştırıp mı veriyorsunuz???

sonraki bluşmada hataya beklerim hade toplaşın gelin zaten burcunun eve gitmesi 2 saat 45 dk sürmüş e buraya gelmekten bi farkı kalmamışsempatiksalakcinni

Bak böyle düşününce, çok cazip geldi birden oraya gelmek :)

Hadi Allah kavuştursun zemuszemus

Heee onları gördün diye onları seviyosun ya biz ya bizzz

Kıskanç kadın

kızlar GÜNAYDINopuyorumnanaktan

acil cevap beklediğim bir sorum var.
bebeklerinize kahvaltıyı ayrı ayrı mı yoksa karıştırıp mı veriyorsunuz???

Ayrı ayrı vermek istiyorum ama uzun sürüyor, sıkılıp hepsini yemeden kaçıyor.
O yüzden genelde karıştırıyorum, daha kısa sürede daha fazla şey yemiş oluyor böylelikle :)

Fatma o tabloyu bir yerden mi aldın kendin mi yaptın? aldıysan nerden aldın?bir de o hamur playdohun bildiğin oyun hamuru mu? ama onlar sert olmaz mı ya nasıl iz çıkartabildiniz? kestane kebap acele cevap :)
Esin benim arkadaşlarım Adanaya taşındı işyerleri de Osmaniye de onların yanına geldiğimde sana da uğrarım kesin

MERAL MERAL HASRET HASRET

dediğiniz şurubu eşime sordum malum ecza deposunda çalışıyor hergün bunların içinde.
"pediatrik bir şurup değilki o,ayrıca tek çeşit "dedi.

mutlaka beklerim çok da sevinirim ama ööle ateş almaya gelme kal bikaç gün gezdiriyim seniolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…