- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.021
hımmm buda çok mantılı aslında bende araştırıyorum şimdi ama ayakkabı diyince adım atan yürüyen ebbekten bahsediyor doktorlar erken mi acaba bu düşüncem . ya benim derdim hani havalar soğuk ayağını sıcak tutsun yürüteçte mutfakta fayanslardan soğuk kapmasın birde yürümesine ayrdımcı olsun bakalım gelir şimdi diğer yorumlarda :):):)
canım ben geçen hafta emirhana lcw en altı tabanlı çorap aldım..taburcununda bahsettiği sanırım onlar gibi bişey..sürekli çıkıyor emirhanın ayağından hiç güzel değil,birde o çorabların altıderili olanlareı var onlar kullanışlı,,ben şimdilik evde patik ayakkabılardan kullanıyorum...dnde jokerde indirim var,ordan nike ın yumuşak tabanlı ayakkabısını aldım çok rahat onlardan bak..%50 indirimdeydi..
canım ben geçen hafta emirhana lcw en altı tabanlı çorap aldım..taburcununda bahsettiği sanırım onlar gibi bişey..sürekli çıkıyor emirhanın ayağından hiç güzel değil,birde o çorabların altıderili olanlareı var onlar kullanışlı,,ben şimdilik evde patik ayakkabılardan kullanıyorum...dnde jokerde indirim var,ordan nike ın yumuşak tabanlı ayakkabısını aldım çok rahat onlardan bak..%50 indirimdeydi..
Heee onları gördün diye onları seviyosun ya biz ya bizzz
Eki Görüntüle 56359
DÜN BAHSETTİĞİM ÇERÇEVE BİZ ALT KISMINA ARTAN HAMURLA BİRDE EL İZİNİ EKLEDİK ÇOK GÜZEL OLDU :):)) RESİMLER GÖSTEREYİM DEDİM . :):):)
VEEE EVET BİZDE SEVGİ İSTİYORUZ :):)) :lepi:
hepinizi çooook seviyom ama annişler ve o muhteşem bebişlerle olmanın verdiği mutluluğu da kelimelere dökmeme lazım demii bugün arık her 3 kelimeden biri muhteşem olcak alışın buna
hihoyyytkocaman adam sudana gitti yane 1 hafta bekarlıksultanlıktır :lepi:
sonraki bluşmada hataya beklerim hade toplaşın gelin zaten burcunun eve gitmesi 2 saat 45 dk sürmüş e buraya gelmekten bi farkı kalmamışsempatiksalakcinni
hepinizi çooook seviyom ama annişler ve o muhteşem bebişlerle olmanın verdiği mutluluğu da kelimelere dökmeme lazım demii bugün arık her 3 kelimeden biri muhteşem olcak alışın buna
hihoyyytkocaman adam sudana gitti yane 1 hafta bekarlıksultanlıktır :lepi:
Heee onları gördün diye onları seviyosun ya biz ya bizzz
kızlar GÜNAYDINopuyorumnanaktan
acil cevap beklediğim bir sorum var.
bebeklerinize kahvaltıyı ayrı ayrı mı yoksa karıştırıp mı veriyorsunuz???
kızlar GÜNAYDINopuyorumnanaktan
acil cevap beklediğim bir sorum var.
bebeklerinize kahvaltıyı ayrı ayrı mı yoksa karıştırıp mı veriyorsunuz???[/QUOTE
duruma göre değişiyo şekerim mesela yumurtayı tek yemiyo 1 kaşık yoğurt karıştırıp veriyorum ama peyniri tk yiyo ayrı veriyorum üstüne 60 lık kahvaltı maması ayrıca veriyorum 1 kaşık da pekmez veriyorum onu da ayrı veriyorum ama bazen kolaylık olsun die hepsini karıştırıyorum
Fatma o tabloyu bir yerden mi aldın kendin mi yaptın? aldıysan nerden aldın?bir de o hamur playdohun bildiğin oyun hamuru mu? ama onlar sert olmaz mı ya nasıl iz çıkartabildiniz? kestane kebap acele cevap :)
Esin benim arkadaşlarım Adanaya taşındı işyerleri de Osmaniye de onların yanına geldiğimde sana da uğrarım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?