- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.041
kızlar GÜNAYDINopuyorumnanaktan
acil cevap beklediğim bir sorum var.
bebeklerinize kahvaltıyı ayrı ayrı mı yoksa karıştırıp mı veriyorsunuz???
canım ne zamandıer yoksun ansıl oldu emirhan ve sen ve tabi yakışıklı abimiz... evdeki hayat şartları düzeldi mi ? ayakkabı konusunda sanırım biraz aceleci davrandım araştırıyorum okuyorumda şuan bebekelrin evde halıya ve dışarda toprağa basmaları daha sağlıklı imiş... üşümememsi içince patik yeterli dışarı öıktığında esnek rahat ortopedik ayakkbı önemli imiş tabi buda yaz ayalrında araştıracağım bir konu oldu .. lcw den veya nike adidastan hani patik gibi yumuşacık ayakakbıalr varya çorabının üstüne giydirmek için onalrdan almaya devam yyani ::):) yürüteç kullanıyor olsada ayakalrının gelişimi için şimdilik ayakkabı kötü bir fikirmiş... CADIARZU
bende de var onlardan ama kullanamıyoruz patikleri kullanıyorum bende hava soğuk ....Nasıl oldu Emirhan canım iyi mi?
Eki Görüntüle 56359
DÜN BAHSETTİĞİM ÇERÇEVE BİZ ALT KISMINA ARTAN HAMURLA BİRDE EL İZİNİ EKLEDİK ÇOK GÜZEL OLDU :):)) RESİMLER GÖSTEREYİM DEDİM . :):):)
VEEE EVET BİZDE SEVGİ İSTİYORUZ :):)) :lepi:
kötükedihüsoeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileakannehir
yuhh be neyaa?verme meral bırak.
senin o güzel kızını yerim ben yayamazlık yapıyo büyüdü de.
kardeşin çok yakışıklı ablanda güzel peki sen kime çektin böyle???laelaelaelaelae
ayrıca tek tek okuyacak hepimize yazacaksın ortalığın sakinlemesini beklemekte ne ayak:mymeka:
lülülülülülünaniknanik
valla hasret düşüyo da..hahahayyy yağmura bak tırmanmalara başlamış.. çok dikkat lazım ebru bizimkide böyle sürekli tutunup kalkıyo w ben ölüp bitiyorum bi yerini kıracak wuracak die(((
kesinlkle katılıyorum bende emeklemio diodum şimdi tutamıyorum kablolara televizyona çekmecelere gidiyo kazalarla yaşamayı öğrenioruz(
yaw illa kardeşimle takılıp izleyeceklermişmiş..Allah allah acaba yanlış mı aldım ben?? belki de bebeklere kullanılanı ayrıdır,ben hiç telefonda belirtmedim bebeğe olduğunu, zaten çocuklar için olduğunu sanıyodum çünkü. benimki fosfor yeşili ile beyaz renk kutuda, sipraktin şurup 240ml - 2mg/5ml yazıyo Hasret. sendeki farklı mı cnm??
benim velet onları da içmiyo ki( deli etti beni deli
Yağmuru yicem,çok şeker.
Ebru benimle de konuştun kamerada,unuttun mu leyn:mymeka:
Bi de Ezel hepberaber izlenir diye bi kural mı var ki??
Kız geç gelince öyle oldu. ilk andan sohbetin içinde olsan gayet neşeliydikaydirigubbakcemile2
evet öyle oluyo aynen
A
maşallah yagmur a yagız da yaramazlıga sınır yok aşagıları bitirdi
çekmece içlerine pc kasalarına saldırıyo.
yaza inşallah ebrucum senide görürüz,bu tayfada.:)
yagızda hiç pas vermiyo kızına ..hıh:roflol::dilcikar:
ya ben hala adet olmadım gidiyim bi doktora dimi emzirmiyorum da yani ööle 1-2 damla sadece ona da emzirme denmez
evet o patiklere devam aynen..zaten ben denedim hafta sonu normal ayakkabı emirhana..yumru gibi büzüyor ayaklarını ayakkabının içinde şimdillik erken bencede..çok şükür daha iyiyz..sadece öksütrük kaldı geriye griptenm..inşallah oda gecer..
emirhan iyi çok şükür,,işte bir tek öksürük kaldı geriye..ama çok iştahsız oldu çoçuk zorla yediriyorum..birde yavaş yavaş biberonu falanda istemiyor..gece uykusunda alıyor bir tek biberonu...
Fatma o tabloyu bir yerden mi aldın kendin mi yaptın? aldıysan nerden aldın?bir de o hamur playdohun bildiğin oyun hamuru mu? ama onlar sert olmaz mı ya nasıl iz çıkartabildiniz? kestane kebap acele cevap :)
Esin benim arkadaşlarım Adanaya taşındı işyerleri de Osmaniye de onların yanına geldiğimde sana da uğrarım kesin
Ay bu çok güzel olmuş bizdemi yapsakki kızıma acaba mart bebişleriyle olduğu bir foto.Gerçi hepsi sığmaz ama belki sığdırırız.Dur ben bunu bir eşimle konuşayım.Büyük bir tablo yaparız olmazsa....
sonraki bluşmada hataya beklerim hade toplaşın gelin zaten burcunun eve gitmesi 2 saat 45 dk sürmüş e buraya gelmekten bi farkı kalmamışsempatiksalakcinni
hepinizi çooook seviyom ama annişler ve o muhteşem bebişlerle olmanın verdiği mutluluğu da kelimelere dökmeme lazım demii bugün arık her 3 kelimeden biri muhteşem olcak alışın buna
hihoyyytkocaman adam sudana gitti yane 1 hafta bekarlıksultanlıktır :lepi:
canım inşallah çaucak atlatır emirhancım canım ne çok sürdü bu hastalık
canım gittigidiyordan aldım dur hemen linkini koyayım ben aldığımda daha pahalıydı fiyatıda düşmüş hem... e ebebekte de var . içindeki oyun hamuru gibi ama değil yumuşak olduğu için çabuk şekil alıyor...
Baby Memory Prints 12 Aylık Çerçeve GittiGidiyor.com'da #30134768
acil cevap hemen annem karıştırarak veriyor hatta kahvaltı mamalarıyla birlikte karıştırıyor bazende tek tek veriyor...
:
teşekkür ederim canım karışım yapıp verdim bende ama öyle miktarı fazla olmuyor bunun yeterli mi?sen ne koyuyorsun içine?ben peynir,yarım yumurta sarısı,az ekmek içi,bir çay kaşığı pekmez koydum.sütle ıslattım kıvamı sıvı oldu bir tanede cicibebe kattım.Bak böyle düşününce, çok cazip geldi birden oraya gelmek :)
Ayrı ayrı vermek istiyorum ama uzun sürüyor, sıkılıp hepsini yemeden kaçıyor.
O yüzden genelde karıştırıyorum, daha kısa sürede daha fazla şey yemiş oluyor böylelikle :)
Alp ist. dayken babannem ayrı ayrı verdi yedi.ama karışım yapıncada ben neden nekadar yediğini daha koly anlıyorum daha kolay yediriyorum.duruma göre değişiyo şekerim mesela yumurtayı tek yemiyo 1 kaşık yoğurt karıştırıp veriyorum ama peyniri tk yiyo ayrı veriyorum üstüne 60 lık kahvaltı maması ayrıca veriyorum 1 kaşık da pekmez veriyorum onu da ayrı veriyorum ama bazen kolaylık olsun die hepsini karıştırıyorum
sağol aylin.karıştırıp veriyorum
bende olmadım:gitme:ve rahatsızlık hissediyorum artık şişti karnım geriliyor.ya ben hala adet olmadım gidiyim bi doktora dimi emzirmiyorum da yani ööle 1-2 damla sadece ona da emzirme denmez
sağol canım.sen ne koyuyorsun ebrum içine???ben karışım veriyorum..emirhan peyniri falan ayrı yemez...birde böyle yedirdiğim kadar çok çeşitli yediremem tek tek vermeye kalksam..hem tadınıda çok seviyor..en severek yediği şey diyebilirim karışım için..
.
günaydın ....
gece 2 ye kadar ayaktaydık..
bu benim için gercekten cok fazla..cünki hiç bu saatlere alıştrmadı bizi kızım..en fazla 12 de uyur sabah 10 da uyanırdı..
şimdiyse gec yatıyo sabah 6 gibi uyanıyo sonra 9 gidiyoruz bakalım..
gece en sonunda rezene verdim ona biraz gazıda vardı..ii geldi..mışış mışıl uyudu..
bu arada kızlarrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
YAGMUR eliyle gee geee deee dee gell geee gell yapıyo bu aradada o tosbik ellerini acıp acıp kapatıyo..bunu ögrenmiş nası mutlualkisalkisalkis herseye gee geeel..cok komik görünüyo yakalamaya calışıorum video ya..yerimseniben
teşekkür ederim canım karışım yapıp verdim bende ama öyle miktarı fazla olmuyor bunun yeterli mi?sen ne koyuyorsun içine?ben peynir,yarım yumurta sarısı,az ekmek içi,bir çay kaşığı pekmez koydum.sütle ıslattım kıvamı sıvı oldu bir tanede cicibebe kattım.
Alp ist. dayken babannem ayrı ayrı verdi yedi.ama karışım yapıncada ben neden nekadar yediğini daha koly anlıyorum daha kolay yediriyorum.
BU ARADA BENDE SENİ ÇOK SEVDİMopuyorumnanaktanama sanki yüzyüze geldiğimizde sen tutuktun biraz,yani suskun kaldın.
sağol aylin.
bende olmadım:gitme:ve rahatsızlık hissediyorum artık şişti karnım geriliyor.
ve dünden beri şöyle bir sorunum var sütüm çok azaldı.daha yolda buraya gelirken üstümü başımı batıracak kadar akan göğüslerim dünden beri yumoş yumoş emzirirken bile akmıyor.birden ne oldu anlamadım.
sağol canım.sen ne koyuyorsun ebrum içine???
teşekkür ediyor ve öpüyoruz seniopuyorumnanaktanacil cevap hemen annem karıştırarak veriyor hatta kahvaltı mamalarıyla birlikte karıştırıyor bazende tek tek veriyor...
günaydın ....
bu benim için gercekten cok fazla..cünki hiç bu saatlere alıştrmadı bizi kızım..en fazla 12 de uyur sabah 10 da uyanırdı..
gece en sonunda rezene verdim ona biraz gazıda vardı..ii geldi..mışış mışıl uyudu..
YAGMUR eliyle gee geee deee dee gell geee gell yapıyo bu aradada o tosbik ellerini acıp acıp kapatıyo..bunu ögrenmiş nası mutlualkisalkisalkis herseye gee geeel..cok komik görünüyo yakalamaya calışıorum video ya..yerimseniben
ya ben hala adet olmadım gidiyim bi doktora dimi emzirmiyorum da yani ööle 1-2 damla sadece ona da emzirme denmez
günaydın ....
teşekkür ederim canım karışım yapıp verdim bende ama öyle miktarı fazla olmuyor bunun yeterli mi?sen ne koyuyorsun içine?ben peynir,yarım yumurta sarısı,az ekmek içi,bir çay kaşığı pekmez koydum.sütle ıslattım kıvamı sıvı oldu bir tanede cicibebe kattım.
ve dünden beri şöyle bir sorunum var sütüm çok azaldı.daha yolda buraya gelirken üstümü başımı batıracak kadar akan göğüslerim dünden beri yumoş yumoş emzirirken bile akmıyor.birden ne oldu anlamadım.
[/B]
ya benim o uslu sakin oğlum coştu onla uğraşmaktan muhabbete katılamadım pek sen gittin bebek uyudu biz son yarım saat bide takside yaptık asıl dedikoduyu yane bebişler uyuyuncaolumunekankayizsmile
ya benim o uslu sakin oğlum coştu onla uğraşmaktan muhabbete katılamadım pek sen gittin bebek uyudu biz son yarım saat bide takside yaptık asıl dedikoduyu yane bebişler uyuyuncaolumunekankayizsmile
alla alla herkes senin gibi geveze olmak zorundamı canım saaağaneeeeşakkıdıteşekkür ederim canım karışım yapıp verdim bende ama öyle miktarı fazla olmuyor bunun yeterli mi?sen ne koyuyorsun içine?ben peynir,yarım yumurta sarısı,az ekmek içi,bir çay kaşığı pekmez koydum.sütle ıslattım kıvamı sıvı oldu bir tanede cicibebe kattım.
Alp ist. dayken babannem ayrı ayrı verdi yedi.ama karışım yapıncada ben neden nekadar yediğini daha koly anlıyorum daha kolay yediriyorum.
BU ARADA BENDE SENİ ÇOK SEVDİMopuyorumnanaktanama sanki yüzyüze geldiğimizde sen tutuktun biraz,yani suskun kaldın.
sağol aylin.
opuyorumnanaktanyerim o elelride ağzınıda ....
teşekkür ediyor ve öpüyoruz seniopuyorumnanaktan
diş çıkardı ya ebru m yeni huylar edindi tabi.uykusu falan şaştı.
onun o yumuduk ellerini yerim ben aferin kızıma.yakala mutlaka görmek istiyorum.
Valla 1 sene bile olmayan varmış ama yine de doktor kontrolünden geçmekte fayda var.
Benim de artık spiral taktırmaya gitmem lazım, çok tırsıyorum.
Yerim onu ben, pompik ellerini öperim öperim, koklarım, yerimm, maaşallah...
Bu saydıklarına ilave olarak, yarım çay kaşığından daha az tereyağı koyuyorum. Bazen ceviz rendeliyorum, bazen üzüm kurusu, bazen yarım muz eziyorum, devam sütü ile ıslatıyorum, çok sıvı oluyor, sevmiyor sıpa, o yüzden bir tatlı kaşığı ballı irmikli kaşık maması ekliyorum, koyulaşması için. O zaman severek yiyor minik kuzum...
Benim de göğüslerim artık hiç sertleşmiyor, yumuşacık, pamuk gibi, hatta eski hallerine dönmeye başladılar, küçüldüler :) Ama emip yutkunuyor Doruk, süt var herhalde...
sağol aylin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?