2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eskiden beri çok sancılı regl olurdum ben.
Yıllarca doğum yapınca düzelir diye kandırdılar beni.
E yaptım, hiç bi değişiklik yok, yine ağrıyor karnım belim...

evet o patiklere devam aynen..zaten ben denedim hafta sonu normal ayakkabı emirhana..yumru gibi büzüyor ayaklarını ayakkabının içinde şimdillik erken bencede..çok şükür daha iyiyz..sadece öksütrük kaldı geriye griptenm..inşallah oda gecer..

bende de var onlardan ama kullanamıyoruz patikleri kullanıyorum bende hava soğuk ....Nasıl oldu Emirhan canım iyi mi?

emirhan iyi çok şükür,,işte bir tek öksürük kaldı geriye..ama çok iştahsız oldu çoçuk zorla yediriyorum..birde yavaş yavaş biberonu falanda istemiyor..gece uykusunda alıyor bir tek biberonu...

kızlar GÜNAYDINopuyorumnanaktan

acil cevap beklediğim bir sorum var.
bebeklerinize kahvaltıyı ayrı ayrı mı yoksa karıştırıp mı veriyorsunuz???

ben karışım veriyorum..emirhan peyniri falan ayrı yemez...birde böyle yedirdiğim kadar çok çeşitli yediremem tek tek vermeye kalksam..hem tadınıda çok seviyor..en severek yediği şey diyebilirim karışım için..

ay çok güzel olmuş bu..jokerde görmüştüm böyle kutularda satılıyor bunlar değilmi hamuru ve çercevesiyle beraber..onlardan mı bu çerceve çok güzel olmuş..bende mi alsam acaba..

kötükedihüso
istesemdee istemesemdeee bu ara takılamıorum cadı hep ilgi istiyo..uyku saatleride azaldı..gece en fazla 12 de uyuyan yavrum dün gece 2 ye kadar salladı bizi..:delphin
:
valla hasret düşüyo da..
bagımlılık yarattı alıştı düşmeye..neyseki altına yumuşak bişe seriyorum..ama yürütec alıcam ilk fırsatta..bu ara battık..

yaw illa kardeşimle takılıp izleyeceklermişmiş..
anam izlemez kız bende sewmemezeli..
bu arada ben snle konuştgumda sizin ekran bulandı inan hiç göremedim seni
artı tüm sesler konuşmalar karıştı..
:bbo:
A
[LLAH izin verrse gelmeyi istiorum..ablam tayzem herkes orda.QUOTE=hepkaravana;15623861]günaydınlar herkese muhteşem bir hafta sonundan sonra yine sizlerleyim geçmişe bakamadım malum 3 gün geçmiş aradan buluşma HARİKAYDI HANDECİM muhteşem evsahipliğin ve özverin için çok çok teşekkür ediyorum MERALCİM bana eşlik ettiğin ve arkadaşlığın için sana da sonsuz teşekkürler allahım herkes harikaydı sözlere ökemiyorum sürekli muhteşem harika olağanüstü diyesim var anlayın artık :lepiğuşum pazar akşamı ve pazartesi biraz rahatsızdı aslında çok endişelendim özellikle pazartesi saat 12 gibi öğlen ağlamaya başladı susturamadım o ara kardeşim geldi arkadaşı olan bir doktora gittik üşütmüş kuzucum birazda hava değişikliği tabi ilaç vermeye gerek yok ıhlamur ver sıcak tut dedi ben kabız sanıyodum çünkü pazardan beri kaka yapmamıştı sonra birden bir yaptı vıcık vıcık yemyeşil bişi ama sonra çok rahatladı uyudu uyandı mama yedi nüş yolculuğu da biraz zor geçti huzursuzdu uçakta allahtan 1 saat sadece eve geldik sıcakbi duş aldırdım sıcacık giydirip yatırdım gece 2 gibi terlemişti bi daha sıcak bi duş yaptırdım sefer kafasını yıkamadım normal giydirip yatırdım sabah bana gülücükler dağıtıyordu 3 günden sonra bırakmak çok zor geldi ama pazartesi alışveriş hayallerim suya düşü o ayrı oğlum ii olsun da gezmesem de olur hande meral nimet burcu hasret yazgı sümeyra derya hepinizi çok seviyorum çok sıcak ve cana yakındınız sanki yıllardır tanıyor gibiydim SİZİ SEVİYORUUUUMMMopuyorumnanaktan[/QUOTE]

opuyorumnanaktan

ya ben hala adet olmadım gidiyim bi doktora dimi emzirmiyorum da yani ööle 1-2 damla sadece ona da emzirme denmez

ihmal etmeyin aslında kadınların rutin kontrolleri olması lazım sürekli olarak git sen canım git mutlaka...

canım inşallah çaucak atlatır emirhancım canım ne çok sürdü bu hastalık

canım gittigidiyordan aldım dur hemen linkini koyayım ben aldığımda daha pahalıydı fiyatıda düşmüş hem... e ebebekte de var . içindeki oyun hamuru gibi ama değil yumuşak olduğu için çabuk şekil alıyor...

Baby Memory Prints 12 Aylık Çerçeve GittiGidiyor.com'da #30134768

kızlar GÜNAYDINopuyorumnanaktan

acil cevap beklediğim bir sorum var.
bebeklerinize kahvaltıyı ayrı ayrı mı yoksa karıştırıp mı veriyorsunuz???

acil cevap hemen annem karıştırarak veriyor hatta kahvaltı mamalarıyla birlikte karıştırıyor bazende tek tek veriyor...

ay çok güzel fikir ama onu yapmak için bi marangozla anlaşalım topluca bişi yapıp satsın bize...

sonraki bluşmada hataya beklerim hade toplaşın gelin zaten burcunun eve gitmesi 2 saat 45 dk sürmüş e buraya gelmekten bi farkı kalmamışsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

ooohhh :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleme:
günaydın ....
gece 2 ye kadar ayaktaydık..
bu benim için gercekten cok fazla..cünki hiç bu saatlere alıştrmadı bizi kızım..en fazla 12 de uyur sabah 10 da uyanırdı..
şimdiyse gec yatıyo sabah 6 gibi uyanıyo sonra 9 gidiyoruz bakalım..
gece en sonunda rezene verdim ona biraz gazıda vardı..ii geldi..mışış mışıl uyudu..
bu arada kızlarrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
YAGMUR eliyle gee geee deee dee gell geee gell yapıyo bu aradada o tosbik ellerini acıp acıp kapatıyo..bunu ögrenmiş nası mutlualkisalkisalkis herseye gee geeel..cok komik görünüyo yakalamaya calışıorum video ya..yerimseniben

evet ya çok uzun surdu..ağır geçti biraz..aman bebişlere çok dikkat edin..

teşekkür ederim canım karışım yapıp verdim bende ama öyle miktarı fazla olmuyor bunun yeterli mi?sen ne koyuyorsun içine?ben peynir,yarım yumurta sarısı,az ekmek içi,bir çay kaşığı pekmez koydum.sütle ıslattım kıvamı sıvı oldu bir tanede cicibebe kattım.
Alp ist. dayken babannem ayrı ayrı verdi yedi.ama karışım yapıncada ben neden nekadar yediğini daha koly anlıyorum daha kolay yediriyorum.
BU ARADA BENDE SENİ ÇOK SEVDİMopuyorumnanaktanama sanki yüzyüze geldiğimizde sen tutuktun biraz,yani suskun kaldın.

karıştırıp veriyorum
sağol aylin.
ya ben hala adet olmadım gidiyim bi doktora dimi emzirmiyorum da yani ööle 1-2 damla sadece ona da emzirme denmez
bende olmadım:gitme:ve rahatsızlık hissediyorum artık şişti karnım geriliyor.
ve dünden beri şöyle bir sorunum var sütüm çok azaldı.daha yolda buraya gelirken üstümü başımı batıracak kadar akan göğüslerim dünden beri yumoş yumoş emzirirken bile akmıyor.birden ne oldu anlamadım.

sağol canım.sen ne koyuyorsun ebrum içine???

yerim o elelride ağzınıda ....

ya benim o uslu sakin oğlum coştu onla uğraşmaktan muhabbete katılamadım pek sen gittin bebek uyudu biz son yarım saat bide takside yaptık asıl dedikoduyu yane bebişler uyuyuncaolumunekankayizsmile

acil cevap hemen annem karıştırarak veriyor hatta kahvaltı mamalarıyla birlikte karıştırıyor bazende tek tek veriyor...
teşekkür ediyor ve öpüyoruz seniopuyorumnanaktan

diş çıkardı ya ebru m yeni huylar edindi tabi.uykusu falan şaştı.
onun o yumuduk ellerini yerim ben aferin kızıma.yakala mutlaka görmek istiyorum.

Valla 1 sene bile olmayan varmış ama yine de doktor kontrolünden geçmekte fayda var.
Benim de artık spiral taktırmaya gitmem lazım, çok tırsıyorum.

Yerim onu ben, pompik ellerini öperim öperim, koklarım, yerimm, maaşallah...

Bu saydıklarına ilave olarak, yarım çay kaşığından daha az tereyağı koyuyorum. Bazen ceviz rendeliyorum, bazen üzüm kurusu, bazen yarım muz eziyorum, devam sütü ile ıslatıyorum, çok sıvı oluyor, sevmiyor sıpa, o yüzden bir tatlı kaşığı ballı irmikli kaşık maması ekliyorum, koyulaşması için. O zaman severek yiyor minik kuzum...

Benim de göğüslerim artık hiç sertleşmiyor, yumuşacık, pamuk gibi, hatta eski hallerine dönmeye başladılar, küçüldüler :) Ama emip yutkunuyor Doruk, süt var herhalde...

ya benim o uslu sakin oğlum coştu onla uğraşmaktan muhabbete katılamadım pek sen gittin bebek uyudu biz son yarım saat bide takside yaptık asıl dedikoduyu yane bebişler uyuyuncaolumunekankayizsmile

Ben de hiç katılamadım ki muhabbete, aklım kaldı valla giderken... Hatta ilk yarım saat söylendim erkenden çağırdın bişi anlamadım, sıpan kucağımdan inmedi zaten diye, sonra trafiği görünce susutum :bbo:

alla alla herkes senin gibi geveze olmak zorundamı canım saaağaneeeeşakkıdı
yerim o elelride ağzınıda ....
opuyorumnanaktan
teşekkür ediyor ve öpüyoruz seniopuyorumnanaktan

diş çıkardı ya ebru m yeni huylar edindi tabi.uykusu falan şaştı.
onun o yumuduk ellerini yerim ben aferin kızıma.yakala mutlaka görmek istiyorum.

gercekten huylar cok değişiyo büyüdükce yandık!

boshayallersmile

canım süt arada gider gelirmiş.benimde günlerce yuuş yumuşken birden tekrar dolmaya başlıyodu.ama sen buna kafanı takıp üzme kendini yoksa gelmez.psikoloji önemli bu konuda.sabah kahvaltısına da:devam sütü,yarım yumurta sarısı,yarım kibrit kutusu peynir,5-6 bebe bisküvisi,pekmez ve tereyağı katıyorum.bir tek bunu yiyo zaten gün içinde başka bişey yemiyo.inşallah alpte severek yercokacimcoook

bende karıştırıyorum..
tahıllı bisküvili mama
peynir
yumurta
azcıkta armut rendeliorum yada muz herhangi meyve..
2de cicibebe..
pekmeze başlamam gerek..marketlerdeki pekmez olmayacak ev yapımı olacak dedi dr bende alıcam halaaa..
pastörize sütünyogurdunada izin vermiyo yaw köy sütünü herzaman nerden bulaym
acıkcası yogurttan ve pekmezden mahrum kaldı ek gıdaya başlayalı..
kendime gelmem lazoım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…