- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.061
teşekkür ederim canım karışım yapıp verdim bende ama öyle miktarı fazla olmuyor bunun yeterli mi?sen ne koyuyorsun içine?ben peynir,yarım yumurta sarısı,az ekmek içi,bir çay kaşığı pekmez koydum.sütle ıslattım kıvamı sıvı oldu bir tanede cicibebe kattım.
Alp ist. dayken babannem ayrı ayrı verdi yedi.ama karışım yapıncada ben neden nekadar yediğini daha koly anlıyorum daha kolay yediriyorum.
BU ARADA BENDE SENİ ÇOK SEVDİMopuyorumnanaktanama sanki yüzyüze geldiğimizde sen tutuktun biraz,yani suskun kaldın.
sağol aylin.
bende olmadım:gitme:ve rahatsızlık hissediyorum artık şişti karnım geriliyor.
ve dünden beri şöyle bir sorunum var sütüm çok azaldı.daha yolda buraya gelirken üstümü başımı batıracak kadar akan göğüslerim dünden beri yumoş yumoş emzirirken bile akmıyor.birden ne oldu anlamadım.
sağol canım.sen ne koyuyorsun ebrum içine???
bende karıştırıyorum..
tahıllı bisküvili mama
peynir
yumurta
azcıkta armut rendeliorum yada muz herhangi meyve..
2de cicibebe..
pekmeze başlamam gerek..marketlerdeki pekmez olmayacak ev yapımı olacak dedi dr bende alıcam halaaa..
pastörize sütünyogurdunada izin vermiyo yaw köy sütünü herzaman nerden bulaym
acıkcası yogurttan ve pekmezden mahrum kaldı ek gıdaya başlayalı..
kendime gelmem lazoım
on numara bi kahvaltı:lepi:ben zaten senin karışımlarına bayılıorum..ama benim dr yumurta ve peynir i aynı anda verebilirsn dedi..canım ben,yarım muz,1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı mama,yarım ceviz,1 fındık,3-4 kuruüzüm,yumurta sarısı veya peynir dönüşümlü,1 çay kaşığı tereayğ,1 tatlı kaşığı pekmez ,100_120 gr biberon mamasıyla hazırlıyorum..
günaydın ....
gece 2 ye kadar ayaktaydık..
bu benim için gercekten cok fazla..cünki hiç bu saatlere alıştrmadı bizi kızım..en fazla 12 de uyur sabah 10 da uyanırdı..
şimdiyse gec yatıyo sabah 6 gibi uyanıyo sonra 9 gidiyoruz bakalım..
gece en sonunda rezene verdim ona biraz gazıda vardı..ii geldi..mışış mışıl uyudu..
bu arada kızlarrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
YAGMUR eliyle gee geee deee dee gell geee gell yapıyo bu aradada o tosbik ellerini acıp acıp kapatıyo..bunu ögrenmiş nası mutlualkisalkisalkis herseye gee geeel..cok komik görünüyo yakalamaya calışıorum video ya..yerimseniben
bak baak..İyi muhabbetler fıstıklar
Bi bakem kaynattıklarınıza
esin seni hiç görmedin been?:sm_confused:amanın yerim onun minicik ellerini o tütük murnunu canım kuzu ya ne kadar usluydu msn de
on numara bi kahvaltı:lepi:ben zaten senin karışımlarına bayılıorum..ama benim dr yumurta ve peynir i aynı anda verebilirsn dedi..
ya dr nin her dediğine bakma sen..hergün nerden bulaçaksın ev yapımı pekmezi,köy sütünü ,yumurtasını ....
yutkunuyorsa var demek ki burcu cum.benimkilerin eski halide pek küçük olmadığından yadırgamıyorumguclubacismile.Bu saydıklarına ilave olarak, yarım çay kaşığından daha az tereyağı koyuyorum. Bazen ceviz rendeliyorum, bazen üzüm kurusu, bazen yarım muz eziyorum, devam sütü ile ıslatıyorum, çok sıvı oluyor, sevmiyor sıpa, o yüzden bir tatlı kaşığı ballı irmikli kaşık maması ekliyorum, koyulaşması için. O zaman severek yiyor minik kuzum...
Benim de göğüslerim artık hiç sertleşmiyor, yumuşacık, pamuk gibi, hatta eski hallerine dönmeye başladılar, küçüldüler :) Ama emip yutkunuyor Doruk, süt var herhalde...
yok pek takılmıyorum zaten ama şaşırdım birden bukadar değişmesine.umarım yeniden dolar ama çokta dolmasın bu seferde ağrıyor sert sert bezeler oluyor.ayy çok kararsız gibi konuştum değil mi?aşağı yukarı ayneı şeyleri veriyoruz sadece ben devam sütü,tereyağ koymuyorum.birde cicibebe yerine ekmek içi koyuyorum.canım süt arada gider gelirmiş.benimde günlerce yuuş yumuşken birden tekrar dolmaya başlıyodu.ama sen buna kafanı takıp üzme kendini yoksa gelmez.psikoloji önemli bu konuda.sabah kahvaltısına da:devam sütü,yarım yumurta sarısı,yarım kibrit kutusu peynir,5-6 bebe bisküvisi,pekmez ve tereyağı katıyorum.bir tek bunu yiyo zaten gün içinde başka bişey yemiyo.inşallah alpte severek yercokacimcoook
tabii kendine gelmen lazım.Allahallah çocuğumu mahrum bırakıyor gıdalardanlülülülülülü.bende karıştırıyorum..
tahıllı bisküvili mama
peynir
yumurta
azcıkta armut rendeliorum yada muz herhangi meyve..
2de cicibebe..
pekmeze başlamam gerek..marketlerdeki pekmez olmayacak ev yapımı olacak dedi dr bende alıcam halaaa..
pastörize sütünyogurdunada izin vermiyo yaw köy sütünü herzaman nerden bulaym
acıkcası yogurttan ve pekmezden mahrum kaldı ek gıdaya başlayalı..
kendime gelmem lazoım
canım ben,yarım muz,1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı mama,yarım ceviz,1 fındık,3-4 kuruüzüm,yumurta sarısı veya peynir dönüşümlü,1 çay kaşığı tereayğ,1 tatlı kaşığı pekmez ,100_120 gr biberon mamasıyla hazırlıyorum..
Ben ev yapımı pekmezi buldum ama sütü ve yumurtayı bulamıyorum tabi, bizim fabrikanın bir köşesinde tavuk besliyorlar günlük yumurta verelim sana dediler ama burası demir çelik fabrikası, o tavuklar ağır metale toza maruz kalıyor yumurtası yenmez diye düşünüyorum ama arkadaş da diyor ki o zaman emzirme sen de burda çalışıyosun, ay yine abartıyor olabilirim ama bana bilimsel açıklama yapacak biri var mı? Ayfer kimyacıydı di mi? :uhm:
nası görmedin mer akltı ben geçtim yerine ama başın kalabalıktı ondan görmemişindir sağlık olsun oraya da gelcem yüzyüze grşrzkötükedihüsoesin seni hiç görmedin been?:sm_confused:
Ben ev yapımı pekmezi buldum ama sütü ve yumurtayı bulamıyorum tabi, bizim fabrikanın bir köşesinde tavuk besliyorlar günlük yumurta verelim sana dediler ama burası demir çelik fabrikası, o tavuklar ağır metale toza maruz kalıyor yumurtası yenmez diye düşünüyorum ama arkadaş da diyor ki o zaman emzirme sen de burda çalışıyosun, ay yine abartıyor olabilirim ama bana bilimsel açıklama yapacak biri var mı? Ayfer kimyacıydı di mi? :uhm:
amanın yerim onun minicik ellerini o tütük murnunu canım kuzu ya ne kadar usluydu msn de
olumunekankayizsmile ya meralim sen niye yoksun fotolarda
bebiklerinize verene kurbaan olaaaaaaaaaaaaaam hepsi çok şeker siz de öyle
benim oğlan erken uyudu bakalım 3-4 te kalkar artık boyuna öksürüyor yavrum öksürünce uyanıyor kızıyor ağlıyor :sinifsinif:
cnm üstünde yazanı söyleyemiyore şuan çünkü ewde ama bakarım geçince..
sanırım tek çeşit war netten araştırdım..
yarım ölçek wercen zatenolumunekankayizsmile
kızlar facebookta resimleri gördüm,çok şeker ya bebişler maşallah.
şu dediğiniz şurup nedir ne içindir yaw?okudum okudum anlayamadım.
2.günaydın da benden gelsin, yağmurlu bir sabaha uyandık biz de, Kerem 5ten sonra doğru düzgün uyumadığı için beni de uyutmadı, durup durup bi ağlamaya hazırlık sesleri çıkardı yanıma alıp her ağlamaya başladığında pışpışladım ama niye böyle yaptı anlamadım da
günaydınlar herkese muhteşem bir hafta sonundan sonra yine sizlerleyim geçmişe bakamadım malum 3 gün geçmiş aradan buluşma HARİKAYDI HANDECİM muhteşem evsahipliğin ve özverin için çok çok teşekkür ediyorum MERALCİM bana eşlik ettiğin ve arkadaşlığın için sana da sonsuz teşekkürler allahım herkes harikaydı sözlere ökemiyorum sürekli muhteşem harika olağanüstü diyesim var anlayın artık :lepiğuşum pazar akşamı ve pazartesi biraz rahatsızdı aslında çok endişelendim özellikle pazartesi saat 12 gibi öğlen ağlamaya başladı susturamadım o ara kardeşim geldi arkadaşı olan bir doktora gittik üşütmüş kuzucum birazda hava değişikliği tabi ilaç vermeye gerek yok ıhlamur ver sıcak tut dedi ben kabız sanıyodum çünkü pazardan beri kaka yapmamıştı sonra birden bir yaptı vıcık vıcık yemyeşil bişi ama sonra çok rahatladı uyudu uyandı mama yedi nüş yolculuğu da biraz zor geçti huzursuzdu uçakta allahtan 1 saat sadece eve geldik sıcakbi duş aldırdım sıcacık giydirip yatırdım gece 2 gibi terlemişti bi daha sıcak bi duş yaptırdım sefer kafasını yıkamadım normal giydirip yatırdım sabah bana gülücükler dağıtıyordu 3 günden sonra bırakmak çok zor geldi ama pazartesi alışveriş hayallerim suya düşü o ayrı oğlum ii olsun da gezmesem de olur hande meral nimet burcu hasret yazgı sümeyra derya hepinizi çok seviyorum çok sıcak ve cana yakındınız sanki yıllardır tanıyor gibiydim SİZİ SEVİYORUUUUMMMopuyorumnanaktan
Günaydııınnn,
Kuzumun bir türlü derin uyuyamadığı, sürekli emmek istediği, en sonunda bayılıp koynumda uyuduğu bir gece ve benim de onu bırakıp yataktan çıkamayarak işe geç kaldığım bir sabah :) Uyanana kadar kalkmadım yanından, gülücükler saçarak uyandı, oynadık tepindik, sonra o kahvaltısını ederken ben içim acıyarak çıkıp geldim işte...
Esin, bütün yazdıklarına katılıyorum, biz de seni tanımaktan çok mutlu olduk, çok sevdik, güzel gözlü tatlı oğluna çok geçmiş olsun...
Ben de Doruk'a polar patik giydiriyorum, 5 dakika sonra çıkarıp atıyor, tekrar giydiriyorum tekrar atıyor, öyle takılıyoruz, ayakkabı düşünmüyorum şimdilik. Sadece dışarı çıkarken giydiriyorum, ayakları üşümesi diye, basarken gerek yok.
sonraki bluşmada hataya beklerim hade toplaşın gelin zaten burcunun eve gitmesi 2 saat 45 dk sürmüş e buraya gelmekten bi farkı kalmamışsempatiksalakcinni
MERAL MERAL HASRET HASRET
dediğiniz şurubu eşime sordum malum ecza deposunda çalışıyor hergün bunların içinde.
"pediatrik bir şurup değilki o,ayrıca tek çeşit "dedi.
Eskiden beri çok sancılı regl olurdum ben.
Yıllarca doğum yapınca düzelir diye kandırdılar beni.
E yaptım, hiç bi değişiklik yok, yine ağrıyor karnım belim...
günaydın ....
gece 2 ye kadar ayaktaydık..
bu benim için gercekten cok fazla..cünki hiç bu saatlere alıştrmadı bizi kızım..en fazla 12 de uyur sabah 10 da uyanırdı..
şimdiyse gec yatıyo sabah 6 gibi uyanıyo sonra 9 gidiyoruz bakalım..
gece en sonunda rezene verdim ona biraz gazıda vardı..ii geldi..mışış mışıl uyudu..
bu arada kızlarrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
YAGMUR eliyle gee geee deee dee gell geee gell yapıyo bu aradada o tosbik ellerini acıp acıp kapatıyo..bunu ögrenmiş nası mutlualkisalkisalkis herseye gee geeel..cok komik görünüyo yakalamaya calışıorum video ya..yerimseniben
bak baak..
sensiz olmaz..
ben erkenciyim farkındaysan bu zabbah..
hipp in cicbebeleri var ..onunkiler güzel,,yüksek ısıdapişmiyormuş,zaten renkleri beyaz beyaz,,böyle kızarmış falan değil...onu tavsiye edebilirşm,eline kemirmesi için veriyorum ben emirhana
Ebru kızına maşallah bizimki daha totosunu kaldıramadığı için emekleyemiyor ve sadece baba diyor öyle Yağmur gibi atraksiyonları yok daha.
Yazgı ben kahvaltısına 8 tahıllı ballı mama, devam sütü, pekmez, peynir, yumurta sarısı ve ceviz koyuyorum, cicibebe falan koymayın ya o bebiklerin artık tahıl ihtiyacı var.
Fatma çerçevenin siparişini verdim iyiki gösterdin çok beğendim, hepsiburadada daha ucuzdu, bir de yanına isme özel çerçeve ekledim durup dururken 70 tl verdim aferin bana
yap kız sende yağmuruma ver yesin cevizleri kuruüzümleri falan..ya bende bilmiyorum neden dönüşümlü dr öyle dedi diye öyle yağpıyorum bende.dr yede soramadım,emirhan sağolsun dr yi gördümü başlıyor ağlamaya...odadan çıkana kadarda susmuyor.yoksa büyüğünde hep beraber vermiştim..
yutkunuyorsa var demek ki burcu cum.benimkilerin eski halide pek küçük olmadığından yadırgamıyorumguclubacismile.
evet bak cicibebe yerine bende kaşık mamalarından koyabilirim eminim daha yararlı olur.ve bu saydığın meyve ceviz gibi besinleride eklemeliyimyerimseniben.
yok pek takılmıyorum zaten ama şaşırdım birden bukadar değişmesine.umarım yeniden dolar ama çokta dolmasın bu seferde ağrıyor sert sert bezeler oluyor.ayy çok kararsız gibi konuştum değil mi?aşağı yukarı ayneı şeyleri veriyoruz sadece ben devam sütü,tereyağ koymuyorum.birde cicibebe yerine ekmek içi koyuyorum.
Ekle yesin tosunum, afiyet olsun... Sarımsak rendeleri var ya küçük, ondan geçiriyorum ben cevizi falan... Fındık da koyayım artık, Ebru getirdi aklıma...
tabii kendine gelmen lazım.Allahallah çocuğumu mahrum bırakıyor gıdalardanlülülülülülü.
bu karışım bayağı doyurucu ve zenginmiş.bende artık hergün değişik değişik hazırlayayım ozaman.sağol ebru cum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?