2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben,yarım muz,1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı mama,yarım ceviz,1 fındık,3-4 kuruüzüm,yumurta sarısı veya peynir dönüşümlü,1 çay kaşığı tereayğ,1 tatlı kaşığı pekmez ,100_120 gr biberon mamasıyla hazırlıyorum..

ya dr nin her dediğine bakma sen..hergün nerden bulaçaksın ev yapımı pekmezi,köy sütünü ,yumurtasını ....

on numara bi kahvaltı:lepi:ben zaten senin karışımlarına bayılıorum..ama benim dr yumurta ve peynir i aynı anda verebilirsn dedi..

amanın yerim onun minicik ellerini o tütük murnunu canım kuzu ya ne kadar usluydu msn de

Son düzenleme:
on numara bi kahvaltı:lepi:ben zaten senin karışımlarına bayılıorum..ama benim dr yumurta ve peynir i aynı anda verebilirsn dedi..

yap kız sende yağmuruma ver yesin cevizleri kuruüzümleri falan..ya bende bilmiyorum neden dönüşümlü dr öyle dedi diye öyle yağpıyorum bende.dr yede soramadım,emirhan sağolsun dr yi gördümü başlıyor ağlamaya...odadan çıkana kadarda susmuyor.yoksa büyüğünde hep beraber vermiştim..

Ebru kızına maşallah bizimki daha totosunu kaldıramadığı için emekleyemiyor ve sadece baba diyor öyle Yağmur gibi atraksiyonları yok daha.

Yazgı ben kahvaltısına 8 tahıllı ballı mama, devam sütü, pekmez, peynir, yumurta sarısı ve ceviz koyuyorum, cicibebe falan koymayın ya o bebiklerin artık tahıl ihtiyacı var.

Fatma çerçevenin siparişini verdim iyiki gösterdin çok beğendim, hepsiburadada daha ucuzdu, bir de yanına isme özel çerçeve ekledim durup dururken 70 tl verdim aferin bana

aa bu arada..HASREEEEEEEEEETTTTTTTT[/COLOR]
DUYUYONMU LEN GEL CABUK..
RÜYAMDA GÖRDÜM SENİ BU GECE..
BİL BAKALIM NASIL??
HAMİLEYDİN KIZ RÜYAMDA KARNIN BURNUNDA..
HABERMİ VAR SENDEN NEE:uhm:[/B
]

ya dr nin her dediğine bakma sen..hergün nerden bulaçaksın ev yapımı pekmezi,köy sütünü ,yumurtasını ....

Ben ev yapımı pekmezi buldum ama sütü ve yumurtayı bulamıyorum tabi, bizim fabrikanın bir köşesinde tavuk besliyorlar günlük yumurta verelim sana dediler ama burası demir çelik fabrikası, o tavuklar ağır metale toza maruz kalıyor yumurtası yenmez diye düşünüyorum ama arkadaş da diyor ki o zaman emzirme sen de burda çalışıyosun, ay yine abartıyor olabilirim ama bana bilimsel açıklama yapacak biri var mı? Ayfer kimyacıydı di mi? :uhm:

hipp in cicbebeleri var ..onunkiler güzel,,yüksek ısıdapişmiyormuş,zaten renkleri beyaz beyaz,,böyle kızarmış falan değil...onu tavsiye edebilirşm,eline kemirmesi için veriyorum ben emirhana

yutkunuyorsa var demek ki burcu cum.benimkilerin eski halide pek küçük olmadığından yadırgamıyorumguclubacismile.
evet bak cicibebe yerine bende kaşık mamalarından koyabilirim eminim daha yararlı olur.ve bu saydığın meyve ceviz gibi besinleride eklemeliyimyerimseniben.

yok pek takılmıyorum zaten ama şaşırdım birden bukadar değişmesine.umarım yeniden dolar ama çokta dolmasın bu seferde ağrıyor sert sert bezeler oluyor.ayy çok kararsız gibi konuştum değil mi?aşağı yukarı ayneı şeyleri veriyoruz sadece ben devam sütü,tereyağ koymuyorum.birde cicibebe yerine ekmek içi koyuyorum.
tabii kendine gelmen lazım.Allahallah çocuğumu mahrum bırakıyor gıdalardanlülülülülülü.

bu karışım bayağı doyurucu ve zenginmiş.bende artık hergün değişik değişik hazırlayayım ozaman.sağol ebru cum.

yok canım köy yumurtası derken doğal yeşillikle otlanarak beslenmiş tavukların yumurtalarınıdşiyorlar,,içleri falan daha sarı olur köy yumurtasının,, köyde büyüdüğüm ve zamanında annemin b ir sürü tavuğu olduğu için biliyorum..normal yumurtalar yem yumurtası o nedenle pek sevilmiyor..sözde organik yumurta alıyorum ben. marketten.

esin seni hiç görmedin been?:sm_confused:
nası görmedin mer akltı ben geçtim yerine ama başın kalabalıktı ondan görmemişindir sağlık olsun oraya da gelcem yüzyüze grşrzkötükedihüso

koptun iice aylin naapiyosun yaf okadar da takılma yane şimdi köy yumurtası yiicek ama 10 yaşıan geldiğinde nerde ne bok yediini hiç bilemicen zaten çok takılma bende özeniyorum yediğine içtiine ama bu kadar da diil yane

gunaydın canlarım benım opuyorumnanaktan
gecmısı okuyamadım, demirle ugrasıyorum doktorun verdıgı suruplardan bıtanesı bebeklerde hıperaktıvıte yaratıyormus ondan heralde dunden berı yerınde durmuyorr kaydirigubbakcemile3
ebrucumm demir de yapıyor gel gel i cok komik gozukuyor, demir yagmuru cagırıyordur, yagmur da demiri belkimm kaydirigubbakcemile3
bende kahvaltıda donusumlu yumurta sarısı ve peynır verıyorum, cunku agır gelıyor , ıkısını bır verıdgım zman demırın yuzunde kırmızı dalgalar olusuyor...
bu sabah sole verdim,
1 kasık hero baby kahvaltı saati, 1 adet la vache quirit , 5 adet cicibebe, 1 adet ceviz ve pekmez.
demir hicbir zaman sonuna kadar bitiremiyor kahvaltısını , dibinde cok az bırakıyor

İnşallah daha iyi olmuşsunuzdur bugün Pınarcım. ben de varım cnm bikaç fotoda. Sen Hasretinkileri göremiyon mu? Sümeyra çektiğinde ben henüz oraya varamamıştım da, o nedenle onun fotolarda yokuz benle Esin

cnm üstünde yazanı söyleyemiyore şuan çünkü ewde ama bakarım geçince..
sanırım tek çeşit war netten araştırdım..
yarım ölçek wercen zatenolumunekankayizsmile

anladım cnm, ben de baktım zaten tek çeşit görünüyo. veremedim yaa, ama gecenin bi yarısı vermediğime pişman olmadım desem de yalan olur

kızlar facebookta resimleri gördüm,çok şeker ya bebişler maşallah.
şu dediğiniz şurup nedir ne içindir yaw?okudum okudum anlayamadım.

sipraktin diye bi şurup cnm. Uyku veriyomuş bebişlere ve iştah açıyomuş, Hasret ceroda denemiş Kadir tuğcunun tavsiyesiyle. ama ben kullanamadımşakkıdı Sen nerelerdesin yaw bu arada??

Doktorunuzun dediği 1 hafta gecikmeli olarak gerçekleşiyo herhalde:))

Biz de seni çok sevdik Esin'cim.olumunekankayizsmile Walla sanki uzun zamandır tanışıyomuş gibiydik. Cemi'ye üzüldüm cnm, tahmin ettim az çok hava değişiminin etkilediğini ama neyse ki toparlamış

Günaydınnn. Allah allah yine ne oluyo bu bebişlere böylebilmiyorumkismile

sonraki bluşmada hataya beklerim hade toplaşın gelin zaten burcunun eve gitmesi 2 saat 45 dk sürmüş e buraya gelmekten bi farkı kalmamışsempatiksalakcinni

Walla ben gelirim heee, şehir dışı gezilerine açığım. Hatta yurtdışı da olabülürsempatiksalakcinni

MERAL MERAL HASRET HASRET

dediğiniz şurubu eşime sordum malum ecza deposunda çalışıyor hergün bunların içinde.
"pediatrik bir şurup değilki o,ayrıca tek çeşit "dedi.

Evet cnm zaten alerjiye karşı kullanılan bişeymiş, uyku vermesi falan yan etkileri. Yaaa sadece uyku veren bi ilaç yok mu peki Yazgı?

Eskiden beri çok sancılı regl olurdum ben.
Yıllarca doğum yapınca düzelir diye kandırdılar beni.
E yaptım, hiç bi değişiklik yok, yine ağrıyor karnım belim...

Demek rahmin yönü değişmemiş cnm

geçmiş olsun kuzuşa, neyse ki sizinki geçici bi durum

bak baak..
sensiz olmaz..
ben erkenciyim farkındaysan bu zabbah..

Ev yapımı pekmezi babaannesi gönderecek ama o zamana kadar Koska'nın pekmezini veriyorum ben. Yumurta desen eşimin amcaları üretiyor ama taa Sivas'ta, ordan buraya gelmez dedi eşim, zaten onlar da organik değilmiş. Sütü kendi çiftliğinde üreten biri var, almıştım birkaç kere ama korkuyorum Doruk'a vermeye...

hipp in cicbebeleri var ..onunkiler güzel,,yüksek ısıdapişmiyormuş,zaten renkleri beyaz beyaz,,böyle kızarmış falan değil...onu tavsiye edebilirşm,eline kemirmesi için veriyorum ben emirhana

Aaa, ben de deneyeyim onu, bu sabah Eti'nin ekmeğini koydum ama rengini hiç beğenmedim.

Bizde de var öyle, totosu yere yapışık. Bu kadar hareketli olup bu kadar tembel olmayı nasıl beceriyor anlamıyorum. Kuduruyor ama ilerleyemiyor :)

Ben de beraber veriyorum peynirle yumurtayı...

günaydın kızlar biz bu gece nöbettteydik yagız gözünü kırpmadı,
jel sürdüm dişlerine birde
hep oyun istedi takmış buhar makinasına gece bir baktım
yastıgın üstünden ona dogru gidiyo
yakalamasam onun svdasına aşagı düşecekti.
şimdi uyuyo dişleri zorluyor kuzumu ..
bu jeli yiyo bir zararı olmaz dimi reçetesini okuyamadım
çünkü yagız ıslatarak parçalamış.

bugün bebek görmeye gidecez oglum uyurken bende çamaşırları asayım

geçmişe bakamıyacam biri bana alt yazı geçermi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…