2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fındık ağır gelmez mi ben daha başlamadım çok yağlı olur diye, o da Trabzon dan geldi, tereyağ da Trabzon dan geldi el yapımı, pekmezi de el yapımı, ben yemiyorum bekletiyorum onları ki kuzucuk yesin diye :) ah ahh annelik işte. Ama kuru üzüm iyi fikirmiş ekleyebilirim

kahvaltı biliyorsun günün en önemli öğünü kahvaltıyı kuvvetli ver..bebek sabah aç olduğu için hem en iyi yediği öğünü oluyor hem sabah vücüdün en iyi sindirdiği öğün oluyor...afiyet olsun alpime!!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya dr nin her dediğine bakma sen..hergün nerden bulaçaksın ev yapımı pekmezi,köy sütünü ,yumurtasını ....

YA BİRDE HANİ BEBEKELRİMİZ ARTIK ESKİSİ GİBİ DEĞİL DÜNYA DEĞİŞİYOR HADİ ŞİMDİ HERŞEYİ DOĞAL EVRDİK ÖYLE ALIŞTIRDIK PEKİ İELRDE NE OALCAK BAKSANIZA YEDİĞİMİZ BESİNELRE BENCE BAZI ŞEYLERE VUCUTLARI ALIŞSIN BEN KOSKANIN DOPĞAL PEKMEZİNİ ALDIM VALLA...

canım yaa bizde o çerçeveyi ateşölçer alırken keşfedip almıştık gittigdiyordan :):):) insan bebeğine harcama yaparken ekonomik davranamadığı için batıyor böyle bizler gibi :):):) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya bencede o fabrikadan evrme yuakrıda yazdıkalrımla çelişevceğim belki ama gnede göz göre göre de sanki tehlikeli yaaa .... tavuk gidecek fabriaknın bahçesinde acayip bişi yiyecek sonra gelip yumurtlayacak o ya bebeişin vücuduna geçer ne bilem bilimsellikle değilde anne içgüdüzü ile konuşuyorum hiç içime sinmedi... sen yine tavuk çiftliklerinde üretilen taze yumurtalrdan alalım ( zemuszemus

selam kızlar dün gece 1de uyudu bücürüm yine(
sabahta 10da kalktık
şimdi ceryi uyuttum geldim bir bakayım geçmişte ne war ne yok..

ben genelde organik ürünlerden alıyorum,,pekmezi yumurtası,fındığı ,üzümü ve cevizi organik,peynirini bazen ben kesik yapıyorum ondan kullanıyorum bazende la vache quruit kullanıyorum ,tereyağda pınarınlini kullanıyorum...

bende vereyim o zaman yumurtayı peyniri beraber..cuma kontrole gideceğim zaten dr ye,,emirhan fırsat verirse sorayım bi bakayım neden ayrı veriyormuşuz...

hergün 1 tane fındık ağır gelmez ya..ben sordum zaten dr ye problem olmaz dedi..benim dr kabak çekirdeğide koy kahvaltısına dedi,onuda yapıyorum bazen...3-4 tane hemen..birde buğday ruşeyni dedi ama ben henüz onu alamadım...çok faydalıymış..

ya bencede..çok fazla korumakta sakıncalı olabilir..ilerde yiyecekleri herşey katkılı,şimdi yediklerimiz bile öyle ya...her yed,ikleri alerji falan yapar sonra..vücütlarının azda 0lsa karşılaşması lazım bazı şeylerle..abartmadan..

cıbı cıbı vakti..

bizde gideceğiz birazdan bıcıbıcıya..sıhhatler olsun size....

normalde eklemiyorum cicibebe yi bu sefer biraz sıvı olduğu için aklıma o geldi ama bende bundan böyle kaşık maması ile koyulturum.bu milupa nın mı 8 tahıllı dediğiniz.eşime sipariş vereceğimde.

Evet cnm zaten alerjiye karşı kullanılan bişeymiş, uyku vermesi falan yan etkileri. Yaaa sadece uyku veren bi ilaç yok mu peki Yazgı?

meral im bunuda sorayım ama sanmıyorum tek uyku için bişey olsun.mutlaka ya gaz içindir ya başka birşeydir ama yanında uyku yapar gibi düşünüyorum.

yaa ağızın içine sürülüyor sonuçta ama yemesi nederece doğru bilemedim şimdiCADIARZU
kıyamam paşama kolay mı diş çıkarmak ben 20 liğimi çıkartıeken çok canım yanmıştı eğer öyle bişeyse vay hallerine.
ama Alp imin canı yanmasın isterse benimkilerin hepsi yeniden çıksın razıyım.

evet bende katılıyorum kahvaltı çok önemli bir öğün kesinlikle ihmal edilmemeli ve önemsenmeliopuyorumnanaktan
bizler için bile öyle.

selam kızlar dün gece 1de uyudu bücürüm yine(
sabahta 10da kalktık
şimdi ceryi uyuttum geldim bir bakayım geçmişte ne war ne yok..

ebru hamile görmü seni rüyasında.
sen adet oldun mu bakiim???yada test aldın mı???

hergün 1 tane fındık ağır gelmez ya..ben sordum zaten dr ye problem olmaz dedi..benim dr kabak çekirdeğide koy kahvaltısına dedi,onuda yapıyorum bazen...3-4 tane hemen..birde buğday ruşeyni dedi ama ben henüz onu alamadım...çok faydalıymış..[/QUOTE]

Senin dr de çok radikalmiş, kabak çekirdeği çok ilginç geldi hatta buğday ruşeyni ne demek onu bilmiyorum bile bilmiyorumkismile tahıllı mama veriyorum ben çekirdek buğday falan gerek yoktur bence, ayrıca bizim dr de yumurta ve peyniri birarada verdiriyor, fındığı ben de koyayım bari bi de üzümü ( üzümü nasıl veriyosun ki minik minik kesiyo musun)

cengizle çok fena tratıştık telefonda, birbirimize saymadığımız laf kalmadı..
topla eşyalarımı şimdi geliorum hepinizin bilmem napıcam dedi, topluyorum ss.ktrgit dedim bnde((
geliyo sanırım çok büyük kawga çıkacak!

kızlar GÜNAYDINopuyorumnanaktan

acil cevap beklediğim bir sorum var.
bebeklerinize kahvaltıyı ayrı ayrı mı yoksa karıştırıp mı veriyorsunuz???

MERAL MERAL HASRET HASRET

dediğiniz şurubu eşime sordum malum ecza deposunda çalışıyor hergün bunların içinde.
"pediatrik bir şurup değilki o,ayrıca tek çeşit "dedi.

yok almadım bişey
hastada olmadım

allah kahretsin annemde geliyormuş yoldaymış,
anasıda burda
olay büyüyecek, burda olmazsam bilinki gitmişimdir!

allah kahretsin annemde geliyormuş yoldaymış,
anasıda burda
olay büyüyecek, burda olmazsam bilinki gitmişimdir!

Haydaaa, noldu be birdenbire...
Annem gelmesin bari, çevir yoldan...
Aman gülüm, iş sende biter yine, sakin ol, sonradan pişman olacağın şeyler söyleme ve yapma...

hasretim ne oldu, neden tartısıyorsunuz yaaaa eyvahedigeldismile

haydaa noluyo ya burcuya katılıyorum sakin ol sonradan dönmesi daha zor olcak şeyler söyleme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…