- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.081
yutkunuyorsa var demek ki burcu cum.benimkilerin eski halide pek küçük olmadığından yadırgamıyorumguclubacismile.
evet bak cicibebe yerine bende kaşık mamalarından koyabilirim eminim daha yararlı olur.ve bu saydığın meyve ceviz gibi besinleride eklemeliyimyerimseniben.
yok pek takılmıyorum zaten ama şaşırdım birden bukadar değişmesine.umarım yeniden dolar ama çokta dolmasın bu seferde ağrıyor sert sert bezeler oluyor.ayy çok kararsız gibi konuştum değil mi?aşağı yukarı ayneı şeyleri veriyoruz sadece ben devam sütü,tereyağ koymuyorum.birde cicibebe yerine ekmek içi koyuyorum.
tabii kendine gelmen lazım.Allahallah çocuğumu mahrum bırakıyor gıdalardanlülülülülülü.
bu karışım bayağı doyurucu ve zenginmiş.bende artık hergün değişik değişik hazırlayayım ozaman.sağol ebru cum.
Ben de hiç katılamadım ki muhabbete, aklım kaldı valla giderken... Hatta ilk yarım saat söylendim erkenden çağırdın bişi anlamadım, sıpan kucağımdan inmedi zaten diye, sonra trafiği görünce susutum :bbo:
ya dr nin her dediğine bakma sen..hergün nerden bulaçaksın ev yapımı pekmezi,köy sütünü ,yumurtasını ....
Ebru kızına maşallah bizimki daha totosunu kaldıramadığı için emekleyemiyor ve sadece baba diyor öyle Yağmur gibi atraksiyonları yok daha.
Yazgı ben kahvaltısına 8 tahıllı ballı mama, devam sütü, pekmez, peynir, yumurta sarısı ve ceviz koyuyorum, cicibebe falan koymayın ya o bebiklerin artık tahıl ihtiyacı var.
Fatma çerçevenin siparişini verdim iyiki gösterdin çok beğendim, hepsiburadada daha ucuzdu, bir de yanına isme özel çerçeve ekledim durup dururken 70 tl verdim aferin bana
Ben ev yapımı pekmezi buldum ama sütü ve yumurtayı bulamıyorum tabi, bizim fabrikanın bir köşesinde tavuk besliyorlar günlük yumurta verelim sana dediler ama burası demir çelik fabrikası, o tavuklar ağır metale toza maruz kalıyor yumurtası yenmez diye düşünüyorum ama arkadaş da diyor ki o zaman emzirme sen de burda çalışıyosun, ay yine abartıyor olabilirim ama bana bilimsel açıklama yapacak biri var mı? Ayfer kimyacıydı di mi? :uhm:
Ev yapımı pekmezi babaannesi gönderecek ama o zamana kadar Koska'nın pekmezini veriyorum ben. Yumurta desen eşimin amcaları üretiyor ama taa Sivas'ta, ordan buraya gelmez dedi eşim, zaten onlar da organik değilmiş. Sütü kendi çiftliğinde üreten biri var, almıştım birkaç kere ama korkuyorum Doruk'a vermeye...
Aaa, ben de deneyeyim onu, bu sabah Eti'nin ekmeğini koydum ama rengini hiç beğenmedim.
Bizde de var öyle, totosu yere yapışık. Bu kadar hareketli olup bu kadar tembel olmayı nasıl beceriyor anlamıyorum. Kuduruyor ama ilerleyemiyor :)
Ben de beraber veriyorum peynirle yumurtayı...
Fındık ağır gelmez mi ben daha başlamadım çok yağlı olur diye, o da Trabzon dan geldi, tereyağ da Trabzon dan geldi el yapımı, pekmezi de el yapımı, ben yemiyorum bekletiyorum onları ki kuzucuk yesin diye :) ah ahh annelik işte. Ama kuru üzüm iyi fikirmiş ekleyebilirim
YA BİRDE HANİ BEBEKELRİMİZ ARTIK ESKİSİ GİBİ DEĞİL DÜNYA DEĞİŞİYOR HADİ ŞİMDİ HERŞEYİ DOĞAL EVRDİK ÖYLE ALIŞTIRDIK PEKİ İELRDE NE OALCAK BAKSANIZA YEDİĞİMİZ BESİNELRE BENCE BAZI ŞEYLERE VUCUTLARI ALIŞSIN BEN KOSKANIN DOPĞAL PEKMEZİNİ ALDIM VALLA...
cıbı cıbı vakti..
normalde eklemiyorum cicibebe yi bu sefer biraz sıvı olduğu için aklıma o geldi ama bende bundan böyle kaşık maması ile koyulturum.bu milupa nın mı 8 tahıllı dediğiniz.eşime sipariş vereceğimde.Ebru kızına maşallah bizimki daha totosunu kaldıramadığı için emekleyemiyor ve sadece baba diyor öyle Yağmur gibi atraksiyonları yok daha.
Yazgı ben kahvaltısına 8 tahıllı ballı mama, devam sütü, pekmez, peynir, yumurta sarısı ve ceviz koyuyorum, cicibebe falan koymayın ya o bebiklerin artık tahıl ihtiyacı var.
Fatma çerçevenin siparişini verdim iyiki gösterdin çok beğendim, hepsiburadada daha ucuzdu, bir de yanına isme özel çerçeve ekledim durup dururken 70 tl verdim aferin bana
Evet cnm zaten alerjiye karşı kullanılan bişeymiş, uyku vermesi falan yan etkileri. Yaaa sadece uyku veren bi ilaç yok mu peki Yazgı?
yaa ağızın içine sürülüyor sonuçta ama yemesi nederece doğru bilemedim şimdiCADIARZUgünaydın kızlar biz bu gece nöbettteydik yagız gözünü kırpmadı,
jel sürdüm dişlerine birde
hep oyun istedi takmış buhar makinasına gece bir baktım
yastıgın üstünden ona dogru gidiyo
yakalamasam onun svdasına aşagı düşecekti.
şimdi uyuyo dişleri zorluyor kuzumu ..
bu jeli yiyo bir zararı olmaz dimi reçetesini okuyamadım
çünkü yagız ıslatarak parçalamış.
bugün bebek görmeye gidecez oglum uyurken bende çamaşırları asayım
geçmişe bakamıyacam biri bana alt yazı geçermi.
evet bende katılıyorum kahvaltı çok önemli bir öğün kesinlikle ihmal edilmemeli ve önemsenmeliopuyorumnanaktankahvaltı biliyorsun günün en önemli öğünü kahvaltıyı kuvvetli ver..bebek sabah aç olduğu için hem en iyi yediği öğünü oluyor hem sabah vücüdün en iyi sindirdiği öğün oluyor...afiyet olsun alpime!!
selam kızlar dün gece 1de uyudu bücürüm yine(
sabahta 10da kalktık
şimdi ceryi uyuttum geldim bir bakayım geçmişte ne war ne yok..
arkadaşlar bişey soracağım seline ayakkabı alacağım ama yürüme ayakkabısı malum yürüteçte öbür patik tarzı ayakkabılarının zamanı geçti neler tavsiye edersiniz ? ayak estetiği önemli düz taban olmasın yavrum güzel şekillensin ayakları...
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alper Gökçe “Minik ayakların kum, halı gibi yumuşak yerlere yalınayak temas etmesinde bir sakınca yoktur. Hatta yeri hissetmesi için önerilir. Basılan zeminin ısısı, temizliği ve yüzey düzgünlüğü dikkat edilmesi gereken noktalardır. Koruyucu olarak ayakkabı bu anlamda çok önem taşır.” diyor.
canım ben geçen hafta emirhana lcw en altı tabanlı çorap aldım..taburcununda bahsettiği sanırım onlar gibi bişey..sürekli çıkıyor emirhanın ayağından hiç güzel değil,birde o çorabların altıderili olanlareı var onlar kullanışlı,,ben şimdilik evde patik ayakkabılardan kullanıyorum...dnde jokerde indirim var,ordan nike ın yumuşak tabanlı ayakkabısını aldım çok rahat onlardan bak..%50 indirimdeydi..
kızlar GÜNAYDINopuyorumnanaktan
acil cevap beklediğim bir sorum var.
bebeklerinize kahvaltıyı ayrı ayrı mı yoksa karıştırıp mı veriyorsunuz???
MERAL MERAL HASRET HASRET
dediğiniz şurubu eşime sordum malum ecza deposunda çalışıyor hergün bunların içinde.
"pediatrik bir şurup değilki o,ayrıca tek çeşit "dedi.
normalde eklemiyorum cicibebe yi bu sefer biraz sıvı olduğu için aklıma o geldi ama bende bundan böyle kaşık maması ile koyulturum.bu milupa nın mı 8 tahıllı dediğiniz.eşime sipariş vereceğimde.
meral im bunuda sorayım ama sanmıyorum tek uyku için bişey olsun.mutlaka ya gaz içindir ya başka birşeydir ama yanında uyku yapar gibi düşünüyorum.
yaa ağızın içine sürülüyor sonuçta ama yemesi nederece doğru bilemedim şimdiCADIARZU
kıyamam paşama kolay mı diş çıkarmak ben 20 liğimi çıkartıeken çok canım yanmıştı eğer öyle bişeyse vay hallerine.
ama Alp imin canı yanmasın isterse benimkilerin hepsi yeniden çıksın razıyım.
evet bende katılıyorum kahvaltı çok önemli bir öğün kesinlikle ihmal edilmemeli ve önemsenmeliopuyorumnanaktan
bizler için bile öyle.
ebru hamile görmü seni rüyasında.
sen adet oldun mu bakiim???yada test aldın mı???
kızlar sagolun geçmiş aydınlıkmış..:umursamaz:
ben gider gezmeye..kaydirigubbakcemile
allah kahretsin annemde geliyormuş yoldaymış,
anasıda burda
olay büyüyecek, burda olmazsam bilinki gitmişimdir!
cengizle çok fena tratıştık telefonda, birbirimize saymadığımız laf kalmadı..
topla eşyalarımı şimdi geliorum hepinizin bilmem napıcam dedi, topluyorum ss.ktrgit dedim bnde((
geliyo sanırım çok büyük kawga çıkacak!
topla eşyalarımı şimdi geliorum hepinizin bilmem napıcam dedi, topluyorum ss.ktrgit dedim bnde((
allah kahretsin annemde geliyormuş yoldaymış,
anasıda burda
olay büyüyecek, burda olmazsam bilinki gitmişimdir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?