- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.101
HANDECİM yazdım geçmişe doktor üşütmüş bide hava değişikliği çarpmış tabi hani kaka yapmıyo dedim ya yaptı isal gibi yemyeşil bişey bide gazı varmış heralde ki omuriliğine kadar bulaştırdı sıcak bi uğ yaptırıp iice giydirip yatırdım ii şimdi sabah bana gülüücükler atıyodu
MERAL gel valla bekliyorm çocukları da al gel gezdiriyim sizi havan değişir yarı yıl tatili için yap planını bekliyorum istersen kocanı da getir tercih senin
HANDECİM yazdım geçmişe doktor üşütmüş bide hava değişikliği çarpmış tabi hani kaka yapmıyo dedim ya yaptı isal gibi yemyeşil bişey bide gazı varmış heralde ki omuriliğine kadar bulaştırdı sıcak bi duş yaptırıp iice giydirip yatırdım ii şimdi sabah bana gülüücükler atıyodu
MERAL gel valla bekliyorm çocukları da al gel gezdiriyim sizi havan değişir yarı yıl tatili için yap planını bekliyorum istersen kocanı da getir tercih senin
Vallahi bu sefer çatlarım, ben de gelecem...
Ama benim manyak kocam bırakmaz, peşime takılır gelir...
ahh ıyı barı yaa, ıyı olmasına cok ama cook sevindim canım olumunekankayizsmile
beni cagıran yok ama cagırn olursa bende gelirim valla bilmiyorumkismile
yaf kocalarınızı alın da gelin diorum yeriz bol kalacak yerde çok gezecek yerde çoook da sevinirim toplaşın gelin bakın sabiha gökçenden gelirseniz bihihoyyytletler de çok uygun
slm kızlar geçmişi okuyamadım.dünden beri analı danalı ishal olmuşuz hasta yatıyoz. işede gitmedim bugün bi bakayım dedim napıyonuz. hiç halim yok geri yatacam.hasret naaptı acababilmiyorumkismile inşallah tartışma büyümez. esin sizede geçmiş olsuna.s. ben kaçtım yine uğrarım
cengizle çok fena tratıştık telefonda, birbirimize saymadığımız laf kalmadı..
topla eşyalarımı şimdi geliorum hepinizin bilmem napıcam dedi, topluyorum ss.ktrgit dedim bnde((
geliyo sanırım çok büyük kawga çıkacak!
allah kahretsin annemde geliyormuş yoldaymış,
anasıda burda
olay büyüyecek, burda olmazsam bilinki gitmişimdir!
HANDECİM yazdım geçmişe doktor üşütmüş bide hava değişikliği çarpmış tabi hani kaka yapmıyo dedim ya yaptı isal gibi yemyeşil bişey bide gazı varmış heralde ki omuriliğine kadar bulaştırdı sıcak bi duş yaptırıp iice giydirip yatırdım ii şimdi sabah bana gülüücükler atıyodu
Vallahi bu sefer çatlarım, ben de gelecem...
Ama benim manyak kocam bırakmaz, peşime takılır gelir...
ahh ıyı barı yaa, ıyı olmasına cok ama cook sevindim canım olumunekankayizsmile
beni cagıran yok ama cagırn olursa bende gelirim valla bilmiyorumkismile
slm kızlar geçmişi okuyamadım.dünden beri analı danalı ishal olmuşuz hasta yatıyoz. işede gitmedim bugün bi bakayım dedim napıyonuz. hiç halim yok geri yatacam.hasret naaptı acababilmiyorumkismile inşallah tartışma büyümez. esin sizede geçmiş olsuna.s. ben kaçtım yine uğrarım
Esin, valla da gelirim, zaten Hatay ikimizin de görmeyi çok istediği bir yer, bekle beniiii hihoyyyt
tahmin etmiştim sakin olsa barikızlar hasretle yazıstım, olay yine kaynana, cengızle o yuzden gırmısler bırbırlerine yaaa , henüz cengiz gelmemiş :umursamaz:
Nerden çıktı yine tartışma be gülümlmaz:
Aileler de karışırsa işin içine cidden büyür mesele, ara kocanı da akşama konuşalım falan de Hasret. Cnm birbirinizi bu kadar kırmayın yaa, siz çok seviyorsunuz birbirinizi, yazık olur kaybetmeyin. hadi şimdi sakinleş te ara kocanıa.s
yok cnm o kadar uzun bi tatil değil ama kızlardan gelen olursa bi haftasonu kaçamağına hayır demem yani. sağol tatlım
yoksa gerçek mi oluyo bu seyahatdelikafadulden ama kocalar olmasın yaff:dilcikar:
iyi madem yakında yolculuk varralkisalkisalkisolumunekankayizsmile
kızlar hasretle yazıstım, olay yine kaynana, cengızle o yuzden gırmısler bırbırlerine yaaa , henüz cengiz gelmemiş :umursamaz:
HEYCANLA BEKLİYORUMMolumunekankayizsmile
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun cnm, hay Allah yediğiniz bişey mi dokundu acaba. Acil şifalar diliyorum
Aaaa çok geçmiş olsun...
Canım besin zehirlenmesi falan değildir di mi, nasıl oldunuz ikiniz birden?
Acil şifalar...
saol canım umarım bian önce iyleşirsiniz çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?