2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok Handecim bilmiyorum, ama bu iki deli abuk subuk bişey yapmazlar umarım...
Alıp kızı çıksa da karşılaşmasalar aslında...

HANDECİM yazdım geçmişe doktor üşütmüş bide hava değişikliği çarpmış tabi hani kaka yapmıyo dedim ya yaptı isal gibi yemyeşil bişey bide gazı varmış heralde ki omuriliğine kadar bulaştırdı sıcak bi duş yaptırıp iice giydirip yatırdım ii şimdi sabah bana gülüücükler atıyodu
MERAL gel valla bekliyorm çocukları da al gel gezdiriyim sizi havan değişir yarı yıl tatili için yap planını bekliyorum istersen kocanı da getir tercih senin

Son düzenleme:

Vallahi bu sefer çatlarım, ben de gelecem...
Ama benim manyak kocam bırakmaz, peşime takılır gelir...

ahh ıyı barı yaa, ıyı olmasına cok ama cook sevindim canım olumunekankayizsmile
beni cagıran yok ama cagırn olursa bende gelirim valla bilmiyorumkismile

yaf kocalarınızı alın da gelin diorum yeriz bol kalacak yerde çok gezecek yerde çoook da sevinirim toplaşın gelin bakın sabiha gökçenden gelirseniz bihihoyyytletler de çok uygun

yaf ben seni nası çağırmam toplaşın gelin diorum ya hepinin başımın üstünde yeri var siz gelcem deyin yeter ki kırmızı halılarla karşılarımolumunekankayizsmile

yaf kocalarınızı alın da gelin diorum yeriz bol kalacak yerde çok gezecek yerde çoook da sevinirim toplaşın gelin bakın sabiha gökçenden gelirseniz bihihoyyytletler de çok uygun

Esin, valla da gelirim, zaten Hatay ikimizin de görmeyi çok istediği bir yer, bekle beniiii hihoyyyt

Son düzenleme:
slm kızlar geçmişi okuyamadım.dünden beri analı danalı ishal olmuşuz hasta yatıyoz. işede gitmedim bugün bi bakayım dedim napıyonuz. hiç halim yok geri yatacam.hasret naaptı acababilmiyorumkismile inşallah tartışma büyümez. esin sizede geçmiş olsuna.s. ben kaçtım yine uğrarım

Ayfer konu şu: Demir çelik fabrikasında büyüyen tavuğun yumurtası yenir mi yenmez mi? Demir tozu vb ile ağır metaller yumurtaya geçer mi? ( ay böyle anlatınca çok komik oldu)

Geçmiş olsun canım

Nerden çıktı yine tartışma be gülümlmaz:

allah kahretsin annemde geliyormuş yoldaymış,
anasıda burda
olay büyüyecek, burda olmazsam bilinki gitmişimdir!

Aileler de karışırsa işin içine cidden büyür mesele, ara kocanı da akşama konuşalım falan de Hasret. Cnm birbirinizi bu kadar kırmayın yaa, siz çok seviyorsunuz birbirinizi, yazık olur kaybetmeyin. hadi şimdi sakinleş te ara kocanıa.s

yok cnm o kadar uzun bi tatil değil ama kızlardan gelen olursa bi haftasonu kaçamağına hayır demem yani. sağol tatlım

yoksa gerçek mi oluyo bu seyahatdelikafadulden ama kocalar olmasın yaff:dilcikar:

iyi madem yakında yolculuk varralkisalkisalkisolumunekankayizsmile

Çok geçmiş olsun cnm, hay Allah yediğiniz bişey mi dokundu acaba. Acil şifalar diliyorum

kızlar hasretle yazıstım, olay yine kaynana, cengızle o yuzden gırmısler bırbırlerine yaaa , henüz cengiz gelmemiş :umursamaz:

Aaaa çok geçmiş olsun...
Canım besin zehirlenmesi falan değildir di mi, nasıl oldunuz ikiniz birden?
Acil şifalar...

Süpper olur, çok isterim, ama göndermez ki...
Tek başıma gönderir fakat çocukla mümkün değil :)

kızlar hasretle yazıstım, olay yine kaynana, cengızle o yuzden gırmısler bırbırlerine yaaa , henüz cengiz gelmemiş :umursamaz:

İnşallah aklı selim davranır da, bu sinirle gitmez eve Cengiz..

HEYCANLA BEKLİYORUMMolumunekankayizsmile

Ben deeee :lepi:

Son düzenleme:

saol canım umarım bian önce iyleşirsiniz çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun cnm, hay Allah yediğiniz bişey mi dokundu acaba. Acil şifalar diliyorum

Aaaa çok geçmiş olsun...
Canım besin zehirlenmesi falan değildir di mi, nasıl oldunuz ikiniz birden?
Acil şifalar...

sağolun kızlar. burda hava tozlu malum,buara salgın vardı havadan kaptık galiba, yoksa yediğimize içtiğimize,temizliğe çok dikkat ederiz.eşim ayaklarımı üşüttüğümü ileri sürüyo.mert ii durumda oynuyo gülüyo,6 saattir kaka yapmıyo zaten,onunki geçti galiba ama ben çok halizim. akşama dr gitcez inşallah mikrobik değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…