- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.121
Senin dr de çok radikalmiş, kabak çekirdeği çok ilginç geldi hatta buğday ruşeyni ne demek onu bilmiyorum bile bilmiyorumkismile tahıllı mama veriyorum ben çekirdek buğday falan gerek yoktur bence, ayrıca bizim dr de yumurta ve peyniri birarada verdiriyor, fındığı ben de koyayım bari bi de üzümü ( üzümü nasıl veriyosun ki minik minik kesiyo musun)
allah allah...sakin ol hayatım..pişman olaçağın şeyler yapma sakın...cengizle çok fena tratıştık telefonda, birbirimize saymadığımız laf kalmadı..
topla eşyalarımı şimdi geliorum hepinizin bilmem napıcam dedi, topluyorum ss.ktrgit dedim bnde((
geliyo sanırım çok büyük kawga çıkacak!
allah kahretsin annemde geliyormuş yoldaymış,
anasıda burda
olay büyüyecek, burda olmazsam bilinki gitmişimdir!
slm kızlar geçmişi okuyamadım.dünden beri analı danalı ishal olmuşuz hasta yatıyoz. işede gitmedim bugün bi bakayım dedim napıyonuz. hiç halim yok geri yatacam.hasret naaptı acababilmiyorumkismile inşallah tartışma büyümez. esin sizede geçmiş olsuna.s. ben kaçtım yine uğrarım
Ayfer konu şu: Demir çelik fabrikasında büyüyen tavuğun yumurtası yenir mi yenmez mi? Demir tozu vb ile ağır metaller yumurtaya geçer mi? ( ay böyle anlatınca çok komik oldu)
Kızlar yardımınızı beklediğim değişik bir konu var, şirket kuruyorum ve isim arıyorum, ....mühendislik olacak, ilginç önerilerinizi bekliyorum...mart anneleri bir de isim annesi olsun bakalım :)
yağmur'un annesi...
aradm gelmeyin bugün anneis geldi yarın gelin die ama çok geç olmuştu(
Kızlar yardımınızı beklediğim değişik bir konu var, şirket kuruyorum ve isim arıyorum, ....mühendislik olacak, ilginç önerilerinizi bekliyorum...mart anneleri bir de isim annesi olsun bakalım :)
aradm gelmeyin bugün anneis geldi yarın gelin die ama çok geç olmuştu(
umarım rüyalar tersine çıkar tezini doğrulrız
Selam, ben geldim ama sadece okuyucu olarak... :)))
180 ml sütten yapılmış 4 kaşık mamayı bnşmkşde yiyemezçok fazla ançak yarısını yerselam kızlar.....
kahvaltı olayını konuşmuşsunuz. aptamilin bir kitapçığı var 180 ml anne sütü - 4 kaşık irmikli mama-peynir- yumurta. sizce tamamını bir öğünde yerler mi. benimki kessen yemez.
bu arada fotolara baktım.çok güzeller. o kadar bebek bir arada kreş gibi olmuş.
Seslendirelim Meral :)
Anlat bakalım Eymen'le geceniz nasıl geçti ?
Bugün bu saate kadar ne yedi?
selam kızlar.....
kahvaltı olayını konuşmuşsunuz. aptamilin bir kitapçığı var 180 ml anne sütü - 4 kaşık irmikli mama-peynir- yumurta. sizce tamamını bir öğünde yerler mi. benimki kessen yemez.
bu arada fotolara baktım.çok güzeller. o kadar bebek bir arada kreş gibi olmuş.
[ı][ı][/ı]fatma çevre mühendisiyim ve danışmanlık firması kuruyorum, çok yakın arkadaşlarım var bilg. Mühendisi ama teklifin için teşekkürler, bizimkileri beğenmezsem eşinle görüşürüz :), değişik bir isim arıyoruz ortağımla ama tam aradığımız şeyi bulamadık, yaratıcılık bekliyorum sizlerden de.
Hasret rüyada hamile görmek o kişinin günahının alındığını gösterir, demek ki senin günahını alıyolar.cengiz gelmedi mi daha?[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?