2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ruşeyni bende ikk defa dr den duydum,,neydir nasıldır bilmem,tek öğrendiğim buğdayın özüymuş,,vitamin açısından çok iyimiş...öyledir valla,çok radikal biri çıktı dr miz...:)) ben bu karışımı hepsini berabe el blendırından geçiriyorum canım...fındık falan diğer türlü tam ezilmiyor emirhan yemiyor o zamanda...

allah allah...sakin ol hayatım..pişman olaçağın şeyler yapma sakın...

allah kahretsin annemde geliyormuş yoldaymış,
anasıda burda
olay büyüyecek, burda olmazsam bilinki gitmişimdir!

anneni bari geri çevirsen yoldan..öff kadın kavganın üstüne geliyor..

canım geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Ayfer konu şu: Demir çelik fabrikasında büyüyen tavuğun yumurtası yenir mi yenmez mi? Demir tozu vb ile ağır metaller yumurtaya geçer mi? ( ay böyle anlatınca çok komik oldu)

Eğer tavuğa demir veriliyorsa yenmez..:lepi:Şaka bir yana canım hiç sanmıyorum canım yumurtaya geçmez .Tavukların burun kanalları çok küçüktür soluma olayı az yani...

Kızlar yardımınızı beklediğim değişik bir konu var, şirket kuruyorum ve isim arıyorum, ....mühendislik olacak, ilginç önerilerinizi bekliyorum...mart anneleri bir de isim annesi olsun bakalım :)

Kızlar yardımınızı beklediğim değişik bir konu var, şirket kuruyorum ve isim arıyorum, ....mühendislik olacak, ilginç önerilerinizi bekliyorum...mart anneleri bir de isim annesi olsun bakalım :)

canım öncelikle hayırlı olsun bol bereketli olsun.... mühendislik derken ne mühendisisin belki ayrıntılı bilgi ile daha güzel bi isim ve logo çıkar ortaya birde internet sitesi ve logo tasarımı için eşimi tavsiye edebilirim sana biliyorsun kendisi bilgisayar mühendisi yazılım uzmanı :lepi::lepi:

aradm gelmeyin bugün anneis geldi yarın gelin die ama çok geç olmuştu(

canım geldimi cengiz,,ne oldu yine yaa,,,,ne etti o karı sana yineklava:

canım hayırlı olsun...bence bebişin adını koy,,çok yaratıcı olmadı ama oğlun uğur getirsin diye dedim...

Fatma çevre mühendisiyim ve danışmanlık firması kuruyorum, çok yakın arkadaşlarım var bilg. mühendisi ama teklifin için teşekkürler, bizimkileri beğenmezsem eşinle görüşürüz :), değişik bir isim arıyoruz ortağımla ama tam aradığımız şeyi bulamadık, yaratıcılık bekliyorum sizlerden de.
Hasret rüyada hamile görmek o kişinin günahının alındığını gösterir, demek ki senin günahını alıyolar.Cengiz gelmedi mi daha?

selam kızlar.....
kahvaltı olayını konuşmuşsunuz. aptamilin bir kitapçığı var 180 ml anne sütü - 4 kaşık irmikli mama-peynir- yumurta. sizce tamamını bir öğünde yerler mi. benimki kessen yemez.

bu arada fotolara baktım.çok güzeller. o kadar bebek bir arada kreş gibi olmuş.

Düşünmem lazım ve hayırlı uğurlu olsun :)

aradm gelmeyin bugün anneis geldi yarın gelin die ama çok geç olmuştu(

Tühhh...

umarım rüyalar tersine çıkar tezini doğrulrız

Rüyada birinin hamile olduğunu görmek, o kişiye sıkıntı gözüktüğü anlamına gelir derler. Bugünkü sıkıntın malum oldu herhalde...

Selam, ben geldim ama sadece okuyucu olarak... :)))

Hoşgeldin...
Neden :) Yoksa İklim mi durmuyor :)))

180 ml sütten yapılmış 4 kaşık mamayı bnşmkşde yiyemezçok fazla ançak yarısını yer

Seslendirelim Meral :)
Anlat bakalım Eymen'le geceniz nasıl geçti ?

Bugün bu saate kadar ne yedi?

Eymen'i uyutmaya çalışmakla meşguldümkafamçokkarıştı
Seslendirelim:)) Eymenin izin verdiği ölçüde tabi:))
Ay Eymen'le gecemiz herzamanki gibi içiçe geçti, oğluş geceleri de benden ayrı kalamıyor:)) artık saymıyorum kaç kez uyandığını falan
kahvaltısından 3 çay kaşığı yedi, meyveden de 6-7 kaşık. son zamanlarda hiç açmıyordu ağzını onun için buna da şükür. yavaş yavaş arttırırız inş. Ama d vitamini ile kan damlasını hiç çıkarmazdı önceden son iki gündür onları çıkarmaya başladı. Kansız da,alması lazım ama çıkarıyor işte sıpa

Benim cingözümden naber peki? o da sıkıntılı bi gece geçirmiş sanırım

Doruk yiyemez. 130 ml su ile yapılmış kaşık mamasını bile her zaman bitiremiyor, bitirdiğinde de sayısız şaklabanlık yapmış oluyorum.

O kitapçıkta bir seferde 180-210 ml anne sütü ya da devam sütü de diyor, çatlar çocuğum...

aaaaa,çıldırcam ama haaa,az önce emirhanı uyuttum yatağına yatırdım,kapı çaldı komşummuş,emrihan açtı gözlerini tabi hemen,,,yine uyuttum,şimdide eşim aradı telefonun sesine uyandı,,sinir ldum,,ya uyusada işime baksam,,

hasret kaldık(temiz doğa 'ya) müdendislik ve danışmanlık şti. şaka bir yana öncelikle hayırlı olsun şimdiden doğam mühendislik nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…