2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm bize rakip geliyorsunuz demekki,eşimde danışmanlık ve araştırma şirketi ortaklarından,:))

Son düzenleme:

aynen canım. üst ka komşumsanırım evi süpürmüyor da yeniden inşaa ediyor. süperzekanın biri de yanşıl aradı. cklava:klava:adı uyandı

E yemiş yine birşeyler, her gün biraz arttırır inşallah... Damlalar için şırınga kullansan olur mu acaba, direk mideye inse, çıkaramaz belki...

Bu gece biz de birlikte yattık Doruk'la, babayı sepetleyip, ama yine de dalamadı nedense... Biraz gazı vardı galiba... Bu arada uyku tulumu giydiriyorum ya ben, gece bi ara baktığımda ensesi falan buz gibiydi, üşümüş sanırım, yorgan örttüm üstüne de, belki ondan da uyanmış olabilir...

canım geçmiş olsunn...

yaf ben seni nası çağırmam toplaşın gelin diorum ya hepinin başımın üstünde yeri var siz gelcem deyin yeter ki kırmızı halılarla karşılarımolumunekankayizsmile

ahaa doğu turuna bir bölge daha çıktı mardin hatay ve şanluıurfa dört günde gezilir hepsi :):): ) hepinizi çağırıyorum dediğine göre bende gelebilirim dimi kıss :):):)

kıs tut şu çeneni pis kaynanatörler ik igünde aileyi mahfediyorlar.... klava:klava:

ben hala göremedim fotoları çok merak ediyroummmm.... bu arada selinde içmez o kadar maamyı bir seferdeee...

Selam, ben geldim ama sadece okuyucu olarak... :)))

hoşgeldinnn....

hımm inşallah güzel bi isim çıkar canım hayırlsı olsun beğenmezsen bekelrizz :):): ) bizimki daha yazılım ağırlıklı iş yapıyor alt yapısında opsiyonel kullanıcıya kaydetme mesaj gönderme mail atma veri aktarımı gibi ayrıntılar yazıyor... bu arada bi fikrim var ama ....

umarım rüyalar tersine çıkar tezini doğrulrız

canım galiba bu kavgaya delalettir hem sen spral taktırmadın mı ... ya şu kavganız bizi tedirgin etti bakalım sonucu yazdığın gibi olmaz inşallahh... birde sakin olun lütfen çocuğunuz var sizinnnn...

Tuhaf ama benim kızım yiyor, ilaveten benim kahvaltıma da göz dikiyor hatta...

Hoşgeldin...
Neden :) Yoksa İklim mi durmuyor :)))

Hoşbuldum, evet İklim durmuyor, gece yine serenad yaptı zaten 3 ten 5 e kadar, saçımı başımı yoldum sinirden, eşim kurtardı yoksa delirecektim..

Çokoprensim, hayırlı olsun şirketiniz..

Kızlarr uzuun bi aradan sonra merhaba iki gün önce yazmıştım ama kimse tınmamış sanırım.
kayınvaldemler gitti bugün güzel geçti kısaca...
kızlar bişey sorcam yardımınıza ihtiyacım war bizim menü şyöle
sabahları yarımı geçgin yumurta sarısı bir kibrit kutusuna yakın beyaz peynir biraz tereyağı tahin yarım bisküvi ve bunları ıslatıp krema kıvamına getircek kadar süt bunu yiyoruz 2. uykudan sonra yogurt(hazır kullanıyorum çalamadım beceremedim) içine smart küp karıştırıyorum bide bisküvi. akşama doğru meyve artı bi tatlı kaşıgı pekmez akşam çorba aralarda anne sütü yatmadan kalkınca mesela.. bazende inek sütü. bu nasıl az mı arttırıyımmı sebze püresi yemio hazır pürelerde pek içime sinmio çürükleri falan yapıyorlardı diye. ama sanki daha fazla wersem yicek gibi. ne veriyim ha geçen mesela yogurdunun içine yarım köfte ufaladım yedi. sizin menü nasıl kafam karıştı. :S

YE-Mİ-YOR klava: , -tatlicadiarzu- , senağlama
ay deli olcam yemiyor arkadaş, kaşığı elinden alıyor içindeki bitince boş kaşığı emmeye devam ediyor başka kaşıkla yandan takviye yapmaya kalkıyorum deli gibi ağlıyor, kaşığı doldurmak için elinden alıyorum aynı yaygara sonunda zorla ağlata ağlata yedirdim biraz :sinifsinif: of ya 120ler falan masal bana 2-3 çorba kaşığı yese takla atacağım -tatlicadiarzu-

her ne kadar biz akdeniz bölgesinde olsak da beklerim şekerim ama bu saydığın yerler birbirinden birazcık uzakta kalıyo bebekle yorucu olabilir burayı ayrı bi tur yapın ki doya doya gezelimolumunekankayizsmile

Merve ne kadar yiyorsa o kadar ver, daha versem yiyecek gibi diyorsan ver anacım, çorba çeşitlerini değiştir onu da yesin, pirincini fazlalaştır o zaman güzel oluyo ya da içine ekmek doğra ya da havucu fazla koy ya da az bişey tuz at
Fatma bekliyorum düşündüğün ismi
Ayfer Doğam değil de Doğa sanki daha iyi
Biz bitek Global Mühendislik ve Danışmanlık ı bulabildik.
Hadi hadi yeni fikirler bekliyorum kızlar

hasret ne oldu kız dönmüşün az önce yoktun çatladık hepimiz her şey yolunda mı eyvahedigeldismile

cidden çok sinir bi durum oluyo oÇok üzgünüm çoook ben de aşağıdaki zile de kapıdakine de dikkat bebek var yazmayı düşünüyorumşutarafagitti

Uyku tulumuna rağmen üşümüş müydü?? Eymenin üzerinde eşofman vardı,üstünü de hiç örtmedi. ama soğuk değildi zaten akşam. gerçi bizim kombi çalışıyor ama en düşükte şu an

canım şırınga ile veremiyorum, vitaminini falan o şekilde vermeye çalışıyodum ve kusuyordu. gerçi damla az olunca belki onu kusmaz ama nasıl şırıngaya çekicem ki o kadarcık şeyi:uhm:

benim oğluş yemek yemeyengillerden olduğu için ben yorum yapmayayım. ama yani benimki bunları yese mide fesadı geçirebilirdia.s

aynı durumdayız sanırım:1no2:

her ne kadar biz akdeniz bölgesinde olsak da beklerim şekerim ama bu saydığın yerler birbirinden birazcık uzakta kalıyo bebekle yorucu olabilir burayı ayrı bi tur yapın ki doya doya gezelimolumunekankayizsmile

:)::):):)) :lepi::lepi::lepi: çok güldüm yaaa canım benim ben doğu turuna çıkacaktım ya hani diyorum ki doğu turu yapacağıma şu değişik şehirlerdeki arkadaşalrıma gitsem daha iyi 4 günüm var ve ben mardin urfa hatay pamukkale trabzon gibi gitmek istediğim bi kaç özel şehir var bu forumda da hemen hemen hepsinden bi tane arkadaşımız var o açıdan söylemiştim hani sadece doğu turu adı altında hatayı listelemedim :):):) :lepi:

gLOBAL BİLİNEN BİŞEY DOĞAM DERKEN SAHİPLENME OLARAK DÜŞÜNDÜM.DOĞA DERKEN DE KULAĞA HİTAP EDEN BİR ŞEY GELMEDİ BANA

canım artık evde pişirdiklerinden verebilirsin tuz baharat katmadan..çorba et tavuk balık ver azar azar...

ben kahvaltıyı evde olduğumda tek tek veriyorum ben okuldayken babası kolay olsun diye karışım hazırlıyor...
bir dilim cicibebe bebek ekmeği 2 bisküvi 1 tatlı kaşığı labne 1 tatlı kaşığı çekilmiş ceviz içi 1 çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı tereyağ 1 yumurta sarısı bazen yarım muz,tahin e ekliyorum biraz süt ve suyla kıvam veriyorum...

Nihan yoğurt yemiyor maalesef....seninki yediğine göre yoğruda muz ceviz için vb ekleyebilirsin..

yoğurt çorbası de yer nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama pirinçli yaparsan daha besleyici olur onun için...tarhanayı seviyormuş genelde bebekler...

tavuk ve balığı patatesli yemek şeklinde yapıyorum ben fırında sonra biraz alıp kaynamış soğumuş su ekleyerek blendırdan geçiriyorum püre oluyor o şkeilde yediriyorum...

sebze püresi yemiyorsa belki tadını sevmiyordur çok az tuz ekle...ablamın kızı ancak öyle yemişti...
muhallebi ekleyebilirsin...ya da kaşık mamalarından (benim kzım yemiyor ama )

bizim menü şöyle genelde
kalkınca,öğün aralarında ve gece emiyor
sabah karışım ya da tek tek kahvaltı
meyve püresi
sebze püresi ya da çorba
akşam da evde ne varsa ondan...bu akşam hamsi denicem bakalım yer mi...

canım done doğa mühendislik nasıl ? ne bileyim hani hem evri topluyorsun araştırma yapıyorsun hemde çevde doğa felan ama dan akstım şuydu internette böyle bişi varmı diye baktım

çokoprensim kusura bakma adını bilmiyorum
İngilizce şirket isimlerine karşı olsam da bir İngilizce öğretmeni olarak artık beynim yarı zamanlı İngilizce çalıştığı için aklıma şöyle bir şey geldi...
eğer diğer arkadaşın da bayansa...Sultan danışmanlık gibi
Environment ConSULTANcy gibi bir isimde Sultan kısmı vurgulanarak bir isim seçilebilir ama açıkçası müh. şirketleri ne tür isin seçer sektöre uygun mudur bilemedim sempatiksalakcinni

yemiyor diye ne olur zorlamayın bu dönemde bebekler anneye daha düşkün olup açlıklıklarını emerek gidermek istiyorlar .mesela dün ablam 5 te 150 cc lik mama yapmış bunu 80 ml içmiş akşam işten gelince beni emdi 20 dk memedeydi akşam 9 gibi eşim gelince yemek yiyorduk birden hilal şehriyeli tavuk çorbası yapmıştım ondan yedi. Kuru fasulyenin suyuna ekmek bandım ondan yedi ayran içti..meyva yedi tahıllı mama yapmıştım 4-5 kaşık yedi en son meme istedi ve emerek te uyudu.gündüz almayan bebek akşamları daha aç alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…