2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

her ne kadar biz akdeniz bölgesinde olsak da beklerim şekerim ama bu saydığın yerler birbirinden birazcık uzakta kalıyo bebekle yorucu olabilir burayı ayrı bi tur yapın ki doya doya gezelimolumunekankayizsmile

,

ben çok sevdim bu fikriiiii........... :lepi::lepi::lepi:

evet Nihan da aynı....hep emmek istiyor...ve akşam daha iyi yiyor...normalden az ama iştahsız olduğu için buna da şükür...

tşk ederim cnm.. bnmkide patates püresini sevio kabak sewmio havuçta öyle. ben yogurt corbasını yarma derler ya bugday. ondan yapıyorum. akşam mesela fasulye yemee yağtım onun suyundan versem tek olmaz dimi. blendar dan geçiriyim. baluk wermedim yogurt yiyor ya korkuyorum yogurt öğününde ne werceemi bulsam bigün balık werebilirim. tavugu patatesle karıştırabilirim bak iyi fikir tşklerrr

Adı Aylin böyle bi kaitap vardı di mi??
Nasıl oldunuz Hanife'cim??

:lepi:tmm o zaman bekliyorum ayarla gel hade

Hanife ismim Aylin, bu ismi koyarsak dalga konusu oluruz çevrenin sultanları derler yerimseniben
Fatma done deyince de niyeyse danoneyi çağrıştırdı.

,

ben çok sevdim bu fikriiiii........... :lepi::lepi::lepi:
sağol canım :)

rica ederim canım :)hem tavuk öyle püre oluyor ki şaşarsın ben hayret etmiştim...parça parça kalır sanmıştım ama güzel yumuşacık bir püre oluyor...yoğurdu erken verirsen sorun olmaz ama o gün yoğurt yerine muhallebi ya da meyve püresini tek verebilirsin..
fasülyesiyle yemeği blenderdan geçir canım siz yerken de yiyebileceği büyüklükte parçalar da koy ağzına çiğnemeyi de geliştirsin yoksa hep püre isteyebilir..

evet vardı
valla Nihan benden daha iyi hamdolsun iştahı kesildi ama ateş ya da başka bir şey yok sadece olduğundan daha mızmız...
siz nasılsınız?

sağol canım :)
evet vardı
valla Nihan benden daha iyi hamdolsun iştahı kesildi ama ateş ya da başka bir şey yok sadece olduğundan daha mızmız...
siz nasılsınız?

Allah şifalar versin, iyi bari ateş yapmamış cnm
Biz de iyiyiz hamdolsun, aynı şeylerle uğraşıp duruyoruz işte. hayat çok monotonmirmirmirmir

Maaşallah, iştahlı kuzucuk, yarasın :)

Yoğurduna ilave meyve karıştırabilirsin, evde pişen yemeklerden verebilirsin, kahvaltısına taze ya da kuru meyve ekleyebilirsin, kaşık maması vermek istemezsin büyük ihtimalle ama istersen ona da meyve koyabilirsin az miktarda. Sebzelerine et, tavuk, balık koyabilirsin artık, lezzet verir, belki öyle yer.

Üşümüş gibiydi, ensesi burnu falan soğuktu. Bizim ev merkezi sistem kaloriflerli, dün hiç yakmadılar, soğuktu biraz. Bilemedim ki, çok örtüp bunaltmak da istemiyorum, şaşırdım.

Ne güzel kitaptı :)
Nasıl özledim kitap okumayı yaaa

Allah şifalar versin, iyi bari ateş yapmamış cnm
Biz de iyiyiz hamdolsun, aynı şeylerle uğraşıp duruyoruz işte. hayat çok monotonmirmirmirmir

Allah yardımcın olsun canım...
ben de şu an sıkılmış durumdayım her şey tekdüze...eşim gelmem diyor ama ben bayramda Nihanla Trabzona giderim hiç yoktan iyidir azıcık değişiklik olur.....öffffff:bbo:içim şişti...hastalık da bunalttı...

ben okumamıştım ama adını duymuştum eskiden....
ben de özledim cidden işim gücüm hep kitapla çok da okurum ama doğumdan beri adam akıllı bir şey okumadım...dün sipariş verdim İskender Palanın son kitabını gelse de okusam...Nihan erken uyuyor vaktim var aslında ama halim yok

Hanife ismim Aylin, bu ismi koyarsak dalga konusu oluruz çevrenin sultanları derler yerimseniben
Fatma done deyince de niyeyse danoneyi çağrıştırdı.

danone mi :):):) mart annesi işte nolcak :):):):) haklısın ama :):))

hasret naaptı acaba merak ettim

ben de merak ettim. inşallah kocası gitmekten vazgeçmiştir de olay öylece kapanmıştır

bende çok merak ettim ama kaç saattir de ortalıkta yok farkındamısınız...

kaydirigubbakcemile3
dansın sultanları gibi :) e sizin sektörün çoğu da erkektir değil mi...kalsın o zaman

heey sayın öğretmen hanım canım benim yaa bişi soracağım sence çocuklara ilk yabancı dil eğitimi ne zamandan verilmeli bizim yenge de ingilizce öğretmeni anne akrnında bile ingilizce kitap okumuz zibidi şimdi 3 yaşında belli başlı istekelrini ingilizce dile getirebiliyor tabi türkçe karışıklarınıda çatır çatır biliyor sen de yaptın mı böyle bişi ve tavsiye ederermisin :uhm::uhm::uhm::uhm:

ewet bak sıkıntının büyüğü görüldü bana:gitme: umarım gelmez bu sinirle weya geldiğinde yatışmış olur:sinifsinif:

bu arada bişi daha vereyim küçükken hep ingilizce öğretmeni olmak isterdim ama ortaokulda öğretmenim sayesinde bu dilden nefret ettim şimdi üç beş kelime bile bilmem desem yeridir. ama bir bayana yakışacak en güzel meslekelrden biri öğretmenlik ve yabancı dil öğretmenliğide karizmatik geliyro bana ayrıca bebeğinle ilgilenme vaktin de bol oluyor eğitim konusunda da yardımcı olabiliyrosun çok şanslısın bence ... :lepi::lepi:

kızlar hasretle konustum kopyalıyorum size...
dün annesi burdaydı ya akşam gidiyodu dediki ablama gidiyorum sabah gelirim dedi.
bnd e eğer işin warsa gelme annem gelir dedim o da tamam dedi.
sabah cengizin acil işi çıktı gitti burdan annesini aramış gel çocuğa bak ben çktım dükkandan die aneside hasretin annesi gelcekmiş gelme dedi demiş. buda bni aradı bnde böle böle dedim neyse konu kapandı. bi baktım annesi geldi. bnde buna mesaj attım
kafana göre iş yapma yemedin içmedin ananı çağırdın çocuğumun alışılmış düzenini bozma dedim peşine aradı tabiçıldırmış halden küfürler hawada uçuşuyo çocuğa kim bakıcak dükkana kim bakıcak geldiyse napıyo sana yatıyosun kalkıyosun şükret bilmemne dio. ne yatıyorum lan dedm git dükkanına bi eşşek tut bana o zamn yatıyosun de dedim ananı falan dedi bnde kendi anaı önce ddim şimdi gelicem bak sana kendi ananın yanında neler yapıcam şöle yapıcam dua et ki ben bu gün öliym gelemiyim dio
bak sana neler yapıcam diyo. gelme deim geleceksen söle ben çekip gidiym eşyalarımı toplayıp annemde geldi şimdi şu an gelmez karşıda en erken 2 saat sonra gelirnnama siniri asla geçmez hıncını çıkarması laızm gelip ya dükkanı dağıtacak. götünü yırtıp cümle alemi seyre getrecek. bana bişeyler fırlatacak napim delirmiş halde şuan ufffffffff. sanmam
asla geçmez kızım sinir hastası diorum şuan bana siniriyle bütün işleri ters gidecek
we onlarında doğal olarak sorumlusu ben olacağım fena yani bişeyler olur da gelemez
ama gelmesede gece gelecek yine aynı şeyler olacak artık çok geç, iş benim sakinliğimdn gitti ben istersem özür diliyeyim arayıp yinede farketmez topice anlatacak halde değilim ellerm titriyor sinirden we korkudan sanırım sen kopyala istersen yada özetlersin uff annem geldi ben hafif anlatiim bari hazırlıklı olsun çok gerginim ağlıyorum

Ne güzel kitaptı :)
Nasıl özledim kitap okumayı yaaa
[/QUOTE]

Evet güzel kitaptı, yine Ayşe Kulinin Veda ve arkasından Umut kitaplarını okumayanlara tavsiye ederim, ama bunlar birbirinin devamı o yüzden önce Veda yı sonra Umut u okuyun.
Ben şimdi Kiralık Adam diye bi kitap okuyorum kitap resmen erotik çıktı aklinialirimsmile ama ilginç ve akıcı kitap arayanlara tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…