- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.161
her ne kadar biz akdeniz bölgesinde olsak da beklerim şekerim ama bu saydığın yerler birbirinden birazcık uzakta kalıyo bebekle yorucu olabilir burayı ayrı bi tur yapın ki doya doya gezelimolumunekankayizsmile
,çokoprensim kusura bakma adını bilmiyorum
İngilizce şirket isimlerine karşı olsam da bir İngilizce öğretmeni olarak artık beynim yarı zamanlı İngilizce çalıştığı için aklıma şöyle bir şey geldi...
eğer diğer arkadaşın da bayansa...Sultan danışmanlık gibi
Environment ConSULTANcy gibi bir isimde Sultan kısmı vurgulanarak bir isim seçilebilir ama açıkçası müh. şirketleri ne tür isin seçer sektöre uygun mudur bilemedim sempatiksalakcinni
yemiyor diye ne olur zorlamayın bu dönemde bebekler anneye daha düşkün olup açlıklıklarını emerek gidermek istiyorlar .mesela dün ablam 5 te 150 cc lik mama yapmış bunu 80 ml içmiş akşam işten gelince beni emdi 20 dk memedeydi akşam 9 gibi eşim gelince yemek yiyorduk birden hilal şehriyeli tavuk çorbası yapmıştım ondan yedi. Kuru fasulyenin suyuna ekmek bandım ondan yedi ayran içti..meyva yedi tahıllı mama yapmıştım 4-5 kaşık yedi en son meme istedi ve emerek te uyudu.gündüz almayan bebek akşamları daha aç alıyor
canım artık evde pişirdiklerinden verebilirsin tuz baharat katmadan..çorba et tavuk balık ver azar azar...
ben kahvaltıyı evde olduğumda tek tek veriyorum ben okuldayken babası kolay olsun diye karışım hazırlıyor...
bir dilim cicibebe bebek ekmeği 2 bisküvi 1 tatlı kaşığı labne 1 tatlı kaşığı çekilmiş ceviz içi 1 çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı tereyağ 1 yumurta sarısı bazen yarım muz,tahin e ekliyorum biraz süt ve suyla kıvam veriyorum...
Nihan yoğurt yemiyor maalesef....seninki yediğine göre yoğruda muz ceviz için vb ekleyebilirsin..
yoğurt çorbası de yer nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama pirinçli yaparsan daha besleyici olur onun için...tarhanayı seviyormuş genelde bebekler...
tavuk ve balığı patatesli yemek şeklinde yapıyorum ben fırında sonra biraz alıp kaynamış soğumuş su ekleyerek blendırdan geçiriyorum püre oluyor o şkeilde yediriyorum...
sebze püresi yemiyorsa belki tadını sevmiyordur çok az tuz ekle...ablamın kızı ancak öyle yemişti...
muhallebi ekleyebilirsin...ya da kaşık mamalarından (benim kzım yemiyor ama )
bizim menü şöyle genelde
kalkınca,öğün aralarında ve gece emiyor
sabah karışım ya da tek tek kahvaltı
meyve püresi
sebze püresi ya da çorba
akşam da evde ne varsa ondan...bu akşam hamsi denicem bakalım yer mi...
çokoprensim kusura bakma adını bilmiyorum
İngilizce şirket isimlerine karşı olsam da bir İngilizce öğretmeni olarak artık beynim yarı zamanlı İngilizce çalıştığı için aklıma şöyle bir şey geldi...
Environment ConSULTANcy gibi bir isimde Sultan kısmı vurgulanarak bir isim seçilebilir ama açıkçası müh. şirketleri ne tür isin seçer sektöre uygun mudur bilemedim sempatiksalakcinni
:)::):):)) :lepi::lepi::lepi: çok güldüm yaaa canım benim ben doğu turuna çıkacaktım ya hani diyorum ki doğu turu yapacağıma şu değişik şehirlerdeki arkadaşalrıma gitsem daha iyi 4 günüm var ve ben mardin urfa hatay pamukkale trabzon gibi gitmek istediğim bi kaç özel şehir var bu forumda da hemen hemen hepsinden bi tane arkadaşımız var o açıdan söylemiştim hani sadece doğu turu adı altında hatayı listelemedim :):):) :lepi:
çokoprensim kusura bakma adını bilmiyorum
hasret naaptı acaba merak ettim
sağol canım :),
ben çok sevdim bu fikriiiii........... :lepi::lepi::lepi:
tşk ederim cnm.. bnmkide patates püresini sevio kabak sewmio havuçta öyle. ben yogurt corbasını yarma derler ya bugday. ondan yapıyorum. akşam mesela fasulye yemee yağtım onun suyundan versem tek olmaz dimi. blendar dan geçiriyim. baluk wermedim yogurt yiyor ya korkuyorum yogurt öğününde ne werceemi bulsam bigün balık werebilirim. tavugu patatesle karıştırabilirim bak iyi fikir tşklerrr
evet vardıAdı Aylinböyle bi kaitap vardı di mi??
Nasıl oldunuz Hanife'cim??
Hanife ismim Aylin, bu ismi koyarsak dalga konusu oluruz çevrenin sultanları derler yerimseniben
Fatma done deyince de niyeyse danoneyi çağrıştırdı.
sağol canım :)
evet vardı
valla Nihan benden daha iyi hamdolsun iştahı kesildi ama ateş ya da başka bir şey yok sadece olduğundan daha mızmız...
siz nasılsınız?
Tuhaf ama benim kızım yiyor, ilaveten benim kahvaltıma da göz dikiyor hatta...
Hoşbuldum, evet İklim durmuyor, gece yine serenad yaptı zaten 3 ten 5 e kadar, saçımı başımı yoldum sinirden, eşim kurtardı yoksa delirecektim..
Çokoprensim, hayırlı olsun şirketiniz..
Kızlarr uzuun bi aradan sonra merhaba iki gün önce yazmıştım ama kimse tınmamış sanırım.
kayınvaldemler gitti bugün güzel geçti kısaca...
kızlar bişey sorcam yardımınıza ihtiyacım war bizim menü şyöle
sabahları yarımı geçgin yumurta sarısı bir kibrit kutusuna yakın beyaz peynir biraz tereyağı tahin yarım bisküvi ve bunları ıslatıp krema kıvamına getircek kadar süt bunu yiyoruz 2. uykudan sonra yogurt(hazır kullanıyorum çalamadım beceremedim) içine smart küp karıştırıyorum bide bisküvi. akşama doğru meyve artı bi tatlı kaşıgı pekmez akşam çorba aralarda anne sütü yatmadan kalkınca mesela.. bazende inek sütü. bu nasıl az mı arttırıyımmı sebze püresi yemio hazır pürelerde pek içime sinmio çürükleri falan yapıyorlardı diye. ama sanki daha fazla wersem yicek gibi. ne veriyim ha geçen mesela yogurdunun içine yarım köfte ufaladım yedi. sizin menü nasıl kafam karıştı. :S
cidden çok sinir bi durum oluyo oÇok üzgünüm çoook ben de aşağıdaki zile de kapıdakine de dikkat bebek var yazmayı düşünüyorumşutarafagitti
Uyku tulumuna rağmen üşümüş müydü?? Eymenin üzerinde eşofman vardı,üstünü de hiç örtmedi. ama soğuk değildi zaten akşam. gerçi bizim kombi çalışıyor ama en düşükte şu an
canım şırınga ile veremiyorum, vitaminini falan o şekilde vermeye çalışıyodum ve kusuyordu. gerçi damla az olunca belki onu kusmaz ama nasıl şırıngaya çekicem ki o kadarcık şeyi:uhm:
benim oğluş yemek yemeyengillerden olduğu için ben yorum yapmayayım. ama yani benimki bunları yese mide fesadı geçirebilirdia.s
aynı durumdayız sanırım:1no2:
Adı Aylinböyle bi kaitap vardı di mi??
Nasıl oldunuz Hanife'cim??
Allah şifalar versin, iyi bari ateş yapmamış cnm
Biz de iyiyiz hamdolsun, aynı şeylerle uğraşıp duruyoruz işte. hayat çok monotonmirmirmirmir
Maaşallah, iştahlı kuzucuk, yarasın :)
Yoğurduna ilave meyve karıştırabilirsin, evde pişen yemeklerden verebilirsin, kahvaltısına taze ya da kuru meyve ekleyebilirsin, kaşık maması vermek istemezsin büyük ihtimalle ama istersen ona da meyve koyabilirsin az miktarda. Sebzelerine et, tavuk, balık koyabilirsin artık, lezzet verir, belki öyle yer.
Üşümüş gibiydi, ensesi burnu falan soğuktu. Bizim ev merkezi sistem kaloriflerli, dün hiç yakmadılar, soğuktu biraz. Bilemedim ki, çok örtüp bunaltmak da istemiyorum, şaşırdım.
Ne güzel kitaptı :)
Nasıl özledim kitap okumayı yaaa
Hanife ismim Aylin, bu ismi koyarsak dalga konusu oluruz çevrenin sultanları derler yerimseniben
Fatma done deyince de niyeyse danoneyi çağrıştırdı.
hasret naaptı acaba merak ettim
ben de merak ettim. inşallah kocası gitmekten vazgeçmiştir de olay öylece kapanmıştır
kaydirigubbakcemile3
dansın sultanları gibi :) e sizin sektörün çoğu da erkektir değil mi...kalsın o zaman
ben de merak ettim. inşallah kocası gitmekten vazgeçmiştir de olay öylece kapanmıştır
Düşünmem lazım ve hayırlı uğurlu olsun :)
Tühhh...
Rüyada birinin hamile olduğunu görmek, o kişiye sıkıntı gözüktüğü anlamına gelir derler. Bugünkü sıkıntın malum oldu herhalde...
Hoşgeldin...
Neden :) Yoksa İklim mi durmuyor :)))
Allah yardımcın olsun canım...
ben de şu an sıkılmış durumdayım her şey tekdüze...eşim gelmem diyor ama ben bayramda Nihanla Trabzona giderim hiç yoktan iyidir azıcık değişiklik olur.....öffffff:bbo:içim şişti...hastalık da bunalttı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?