2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnaım gelmıssın, bende anca fısat buldum, kopyalım dedım...
demir cok huysuzdu ancak pc baısna gecebıldım.

ewet bak sıkıntının büyüğü görüldü bana:gitme: umarım gelmez bu sinirle weya geldiğinde yatışmış olur:sinifsinif:

slm cnm hayırdır ne oldu ?
kızlar herkese merhaba işe başladım ve giremiyorum artık eskisi gibi bir ay oldu ve ben işe başlayınca helin bronşit oldu akşam eve gelince mümkün değil vakit bulamıyorum
kızlar bebeği bronşit olan var mı aranızda

bilnçli bir şekilde eğitim olarak değil de günlük hayatımızın bir parçası sadece İngilizce şimdilik...özellikle kitap okumadım ama her gün anne karnında dersleri dinledi zaten...eşim de İngilizce öğretmeni evde hep yabancı müzik çalınır yabancı film ve dizi izleriz...bizim kız ing.yle iç içe yani...konuşmaya başlayınca kelime öğretimine geçmeyi düşünüyorum...daha uzun süre İng. önemini korur ve okullarımızda eğitimine devam edilir o yüzden olabildiğnce erken başlamak daha doğrusu sevdirmek gerek...

aman hasret senin bu kocada iyice manyak haaa....allah sabır versin sana ....
aman akşama sen bari sakin olmaya bak...deliyle deli olma..iş iyice büyümesin...ne olsa anası işte,istememen zoruna gitmiştir...

sağol canım:)
mesleğimi çok seviyorum zaten aneliğin değişik bir versiyonu bence...işe gidiyorum demem mesela iş değil yaşam tarzı öğretmenlik benim için... okuldan çıknca bitmiyor...

keşke dili sevdirecek öğretmenlerle karşılaşsaydın maalesef her meslekte iyi-kötü var...kısmet....

Ben de okumadım doğumdan beri ve çok özledim. Doruk 9-9.30 gibi uyuyor, ama benim işim o kadarla bitmiyor ki... Oturmam 10.30 oluyor, 1 saat kocamla takılıp sızıyorum, kitaba vakit yok...

ewet bak sıkıntının büyüğü görüldü bana:gitme: umarım gelmez bu sinirle weya geldiğinde yatışmış olur:sinifsinif:

Offff, inşallah bakalım...

Vallahi şiştim...
Bu akşam evde olmasan, yine de geçmez mi siniri?
İyice mi delirir?

İkisini de okudum, çok beğendim, çok etkilendim.
Onların devamı bir üçüncü kitap daha çıkacaktı, çıkmadı sanırım henüz?
Bu arada Nermin Bezmen'in kitapları da çok güzel, doğumdan önce okudum onları da...

canım çok geçmiş olsun, umarım düzelir çabucak.
kim bakıyor heline?
buluşma yaptık yaa sanada msj atacaktım unuttum cumartesi

canım geçmiş olsun düzenli bakım lazım şimdi ona yaa inşalalh çabuk atlatır...

Ne güzel kitaptı :)
Nasıl özledim kitap okumayı yaaa

Evet güzel kitaptı, yine Ayşe Kulinin Veda ve arkasından Umut kitaplarını okumayanlara tavsiye ederim, ama bunlar birbirinin devamı o yüzden önce Veda yı sonra Umut u okuyun.
Ben şimdi Kiralık Adam diye bi kitap okuyorum kitap resmen erotik çıktı aklinialirimsmile ama ilginç ve akıcı kitap arayanlara tavsiye ederim
[/QUOTE]

evlenmeden önce bir kütüphanede ve kitapkurdu diye bir sitede üyeliğim vardı ikibuçuk yıl oldu ama iyi aklıma geldi fırsat bulmayacağımı biliyorum ama yinede bu hafta tekrar bir kitap şiparişi vereceğim başlamak lazım yaaa iyi kültürlü aile kültürlü çocuk yoksa bizimkiler anca dedikoducu aile dedikoducu çocuk olacakalr mart annelerinin çocukları )::))

bu halleri üzüyor beni ikiside çok gergin karakterler inşallah cengiz bir sebepten sakinleşir ay canım hasretim yaaaa... ya birde kızlar bilmiyorum bunu yazmalımıyım yada şuan konuşmak için zamanı mı ama bunlardaki en büyük sorun birbirlerine karşı cümle kurarken sınır tanımammaları cengiz ne kadar ağır konuşsada hasret daha ağırbaşlı ve daha nasıl söyliyim ya küfretmemeli erkekleri daha çok sinirlendirir ve erkek arkadaşıyla kavga eder gibi daha çok celallenir halbuki hasretin ona davranışlarıyla cengize karısıyla konuştuğu kavga anında bile hissettirmeli tamam hepimizin coştuğu anlar oluyordur ama yinede böyle olmamamlı çok sık yaşıyorlar bu durumu ... bilmiyorum yanlış mı söyledikelrim ama yaşadıkalrı üzüyor bizi... iyi niyetliyim tamamen eleştiri değil yanlış anlaşılmasın lütfen...

okumak lazım bol bol....

aslında anne baba farklı milliyetlerden olsa ve ikisi de kendi ana diliyle konuşsa çocukla
çocuk onunla konuşulan dillerin ikisini de aynı anda öğrenebilir...böyle çalışmalar var
ama bunu biz yapmaya kaksak zor olur insan dayanamaz...

hanife bende bir soru sarabilirmiyim sana...
şimdi benim oğlan başladıya okula,.ben haftasonu etütlerine yazdırdım onu başladık ama evdede takviye yapmak istiyorum..ingilizce olarak ona ne tarz kitaplar almalıyım..yani biraz sevsin ısınsın istiyorum...böyle resimli kelime öğreten kitaplar falan var...ama bizimki ingilizce olarak 10 a kadar saymayı ismini söylemeyi,nasılsın,yaş kaç gibi soruları soruyor hem cevap veriyor,renkleri falanda biliyor..acaba hafifmi kalır resimli kitaplar ona...birde diksiyonu çok kötü...cd ler göndermiş oğretmeni dinletiyorum ama sıkılıyor çok,,hep aynı şeyleri dinlemekten...ne yapayımda ingilizceyi sevsin...kendi ingilizce öğretmeniyle daha birebir görüşemedim hiç dün almaya gittim ordaydı ama musait değildi pek..bende konuşamadım...sana sorayım dedim bende...

canlarım henüz gelmedi..
inşallahta gelmez

canım yaa allah yardımcın olsun konu anaları olunca sinirleniyolarr zamanında bende çok yaşadım gerçi hala yaşıyoruz ama eskisi kadar önemsemiyorumm çünkü onların yüzünden olan sana oluyoo inşş. akşama kocan yatışır sakin ol dua ederiz senin için opuyorumnanaktan kaynananda hala sizdemii?

helinzor canım geçmiş olsun..inşallah iyileşri bir an önce...emirhanda bu hastalığında bronşit olmak üzereydi,,dr öyle demişti ama iyileşti sayılır çok şükür...

canım biz o kadar küçük çocuklara öğretmediğimiz için deneyimim yok ama senin için araştırır kaynak bulurum tavsiye edebileceğim...seveceği tarz filmleri ya da çizgifilmleri İngilizce izleyebilir...ben de bir kaç tane İnteraktif oyun var keilme öğretimi için onları sana yollarım maile ekleyebilirsem ya da upload eder linki veririim indirirsin...sen bana faceden yaz mailini...
sıkıldığı şeyi dinletme..ısrar etmek soğutur...oyunlar daha çok ilgisini çeker ama tak başına değil de bir arkadaşıyla ya da senle oynarsa daha zevkli olur onun için...

zor işler ya allah kolaylık versin dilin ayarı bir defa kaçtı mı toplamak mümkün değil keşke iki tarafta gece aynı yatakta uyuyacağını unutmadan kavga etmeyi becerebilse of ben bile gerildim kolay gelsin hasret :teselli:

bende de aynı durum söz konusu hatta iki akşamdır denizi uyutur uyutmaz ben de sızıyorum kocamı görmek kısmet olmuyor :gitme: kitabı kim okuyabilmiş fisfisfis
nermin bezmen gerçekten iyi yazıyor ben "sır"ı okumuştum "aurora'nın incileri" onun ikinci bölümüymüş okumayı çok istedim ama hiç bir kitapçıda bulamadım internetten de sipariş edemedim keşke tekrar fırsat bulup okusam onuda

hımm anladım cnaım bizde eşimin yabancı dili iyi ve yabancı müzik dinlenir film izlenir dizi izlenir bunlar mevcut ama benim için hepsi altyazılı olur o ayrı ay çok ezik bi durum :):):) ama çok denedim kurca felanda gittim ısınamadım bi türlü ne yapalım kısmet inşalalh kızım babası gibi güzel konuşur...

bir örnek vereyim eşimin amcası bir rusla evli yengemiz daha önce rusyada evlenmiş boşanmış bir kızı var evde onunla rusça knuşuyor aynı zamanda kendisi ingiliz dili ve edebiyatı mezunu tofful sertifikası var karı koca bunlarda yine karşılıklı ingilizce konuşuyorlar amcamız inşatt mühendisi ve almancası da çok iyi iş ortamında da almanya görüşmeleri var tabi çocuk türk anaokuluna gitti şimdi bu karambolde durum ne dersiniz ben inanamadım 6 yaşında iken tanıdım kendisini ama 3 dili ana dili seviyesinde 6 yaşında bir çocuğun kurabileceği cümlelerle kuruyor ve konuşuyor diyorlardıki bunu daha yeni öğrendi önceden hepsini birbirine katıyordu ama şimdi çözdü şimdi almancaya merak sardı demişlerdi ben çok şaşırmış ve imrenmiştim ya beyin makina gibi nasıl çalıştırırsan öyle çalışır demişti annesi ....

aman hasret senin bu kocada iyice manyak haaa....allah sabır versin sana ....
aman akşama sen bari sakin olmaya bak...deliyle deli olma..iş iyice büyümesin...ne olsa anası işte,istememen zoruna gitmiştir...

ömrüm boyuncada istemeyeceğim!!! bunun çok iyi farkında değiştiremeyecek bu durumu!

[

valla canım çok sağol,çok işimi görür...ben sana faceden yollarım mail adresimi birazdan...en onunla konusuyorum evde arasıra eşyaların adını falan ingilizce söyleyip terar ettiriyorum ama pek ilgili olmuyor...belki dediğin gibi oyunlar falan ilgisini çeker...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…