- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.181
ewet bak sıkıntının büyüğü görüldü bana:gitme: umarım gelmez bu sinirle weya geldiğinde yatışmış olur:sinifsinif:
danone mi :):):) mart annesi işte nolcak :):):):) haklısın ama :):))
bende çok merak ettim ama kaç saattir de ortalıkta yok farkındamısınız...
heey sayın öğretmen hanım canım benim yaa bişi soracağım sence çocuklara ilk yabancı dil eğitimi ne zamandan verilmeli bizim yenge de ingilizce öğretmeni anne akrnında bile ingilizce kitap okumuz zibidi şimdi 3 yaşında belli başlı istekelrini ingilizce dile getirebiliyor tabi türkçe karışıklarınıda çatır çatır biliyor sen de yaptın mı böyle bişi ve tavsiye ederermisin :uhm::uhm::uhm::uhm:
bu arada bişi daha vereyim küçükken hep ingilizce öğretmeni olmak isterdim ama ortaokulda öğretmenim sayesinde bu dilden nefret ettim şimdi üç beş kelime bile bilmem desem yeridir. ama bir bayana yakışacak en güzel meslekelrden biri öğretmenlik ve yabancı dil öğretmenliğide karizmatik geliyro bana ayrıca bebeğinle ilgilenme vaktin de bol oluyor eğitim konusunda da yardımcı olabiliyrosun çok şanslısın bence ... :lepi::lepi:
ben okumamıştım ama adını duymuştum eskiden....
ben de özledim cidden işim gücüm hep kitapla çok da okurum ama doğumdan beri adam akıllı bir şey okumadım...dün sipariş verdim İskender Palanın son kitabını gelse de okusam...Nihan erken uyuyor vaktim var aslında ama halim yok
ewet bak sıkıntının büyüğü görüldü bana:gitme: umarım gelmez bu sinirle weya geldiğinde yatışmış olur:sinifsinif:
kızlar hasretle konustum kopyalıyorum size...
dün annesi burdaydı ya akşam gidiyodu dediki ablama gidiyorum sabah gelirim dedi.
bnd e eğer işin warsa gelme annem gelir dedim o da tamam dedi.
sabah cengizin acil işi çıktı gitti burdan annesini aramış gel çocuğa bak ben çktım dükkandan die aneside hasretin annesi gelcekmiş gelme dedi demiş. buda bni aradı bnde böle böle dedim neyse konu kapandı. bi baktım annesi geldi. bnde buna mesaj attım
kafana göre iş yapma yemedin içmedin ananı çağırdın çocuğumun alışılmış düzenini bozma dedim peşine aradı tabiçıldırmış halden küfürler hawada uçuşuyo çocuğa kim bakıcak dükkana kim bakıcak geldiyse napıyo sana yatıyosun kalkıyosun şükret bilmemne dio. ne yatıyorum lan dedm git dükkanına bi eşşek tut bana o zamn yatıyosun de dedim ananı falan dedi bnde kendi anaı önce ddim şimdi gelicem bak sana kendi ananın yanında neler yapıcam şöle yapıcam dua et ki ben bu gün öliym gelemiyim dio
bak sana neler yapıcam diyo. gelme deim geleceksen söle ben çekip gidiym eşyalarımı toplayıp annemde geldi şimdi şu an gelmez karşıda en erken 2 saat sonra gelirnnama siniri asla geçmez hıncını çıkarması laızm gelip ya dükkanı dağıtacak. götünü yırtıp cümle alemi seyre getrecek. bana bişeyler fırlatacak napim delirmiş halde şuan ufffffffff. sanmam
asla geçmez kızım sinir hastası diorum şuan bana siniriyle bütün işleri ters gidecek
we onlarında doğal olarak sorumlusu ben olacağım fena yani bişeyler olur da gelemez
ama gelmesede gece gelecek yine aynı şeyler olacak artık çok geç, iş benim sakinliğimdn gitti ben istersem özür diliyeyim arayıp yinede farketmez topice anlatacak halde değilim ellerm titriyor sinirden we korkudan sanırım sen kopyala istersen yada özetlersin uff annem geldi ben hafif anlatiim bari hazırlıklı olsun çok gerginim ağlıyorum
Evet güzel kitaptı, yine Ayşe Kulinin Veda ve arkasından Umut kitaplarını okumayanlara tavsiye ederim, ama bunlar birbirinin devamı o yüzden önce Veda yı sonra Umut u okuyun.
Ben şimdi Kiralık Adam diye bi kitap okuyorum kitap resmen erotik çıktı aklinialirimsmile ama ilginç ve akıcı kitap arayanlara tavsiye ederim
slm cnm hayırdır ne oldu ?
kızlar herkese merhaba işe başladım ve giremiyorum artık eskisi gibi bir ay oldu ve ben işe başlayınca helin bronşit oldu akşam eve gelince mümkün değil vakit bulamıyorum
kızlar bebeği bronşit olan var mı aranızda
slm cnm hayırdır ne oldu ?
kızlar herkese merhaba işe başladım ve giremiyorum artık eskisi gibi bir ay oldu ve ben işe başlayınca helin bronşit oldu akşam eve gelince mümkün değil vakit bulamıyorum
kızlar bebeği bronşit olan var mı aranızda
Ne güzel kitaptı :)
Nasıl özledim kitap okumayı yaaa
dün annesi burdaydı ya akşam gidiyodu dediki ablama gidiyorum sabah gelirim dedi.
sabah cengizin acil işi çıktı gitti burdan annesini aramış gel çocuğa bak ben çktım dükkandan die aneside hasretin annesi gelcekmiş gelme dedi demiş. buda bni aradı bnde böle böle dedim neyse konu kapandı. bi baktım annesi geldi. bnde buna mesaj attım
kafana göre iş yapma yemedin içmedin ananı çağırdın çocuğumun alışılmış düzenini bozma dedim peşine aradı tabiçıldırmış halden küfürler hawada uçuşuyo çocuğa kim bakıcak dükkana kim bakıcak geldiyse napıyo sana yatıyosun kalkıyosun şükret bilmemne dio. ne yatıyorum lan dedm git dükkanına bi eşşek tut bana o zamn yatıyosun de dedim ananı falan dedi bnde kendi anaı önce ddim şimdi gelicem bak sana kendi ananın yanında neler yapıcam şöle yapıcam dua et ki ben bu gün öliym gelemiyim dio
bak sana neler yapıcam diyo. gelme deim geleceksen söle ben çekip gidiym eşyalarımı toplayıp annemde geldi şimdi şu an gelmez karşıda en erken 2 saat sonra gelirnnama siniri asla geçmez hıncını çıkarması laızm gelip ya dükkanı dağıtacak. götünü yırtıp cümle alemi seyre getrecek. bana bişeyler fırlatacak napim delirmiş halde şuan ufffffffff. sanmam
asla geçmez kızım sinir hastası diorum şuan bana siniriyle bütün işleri ters gidecek
we onlarında doğal olarak sorumlusu ben olacağım fena yani bişeyler olur da gelemez
ama gelmesede gece gelecek yine aynı şeyler olacak artık çok geç, iş benim sakinliğimdn gitti ben istersem özür diliyeyim arayıp yinede farketmez topice anlatacak halde değilim ellerm titriyor sinirden we korkudan sanırım sen kopyala istersen yada özetlersin uff annem geldi ben hafif anlatiim bari hazırlıklı olsun çok gerginim ağlıyorum
ben okumamıştım ama adını duymuştum eskiden....
ben de özledim cidden işim gücüm hep kitapla çok da okurum ama doğumdan beri adam akıllı bir şey okumadım...dün sipariş verdim İskender Palanın son kitabını gelse de okusam...Nihan erken uyuyor vaktim var aslında ama halim yok
canlarım henüz gelmedi..
inşallahta gelmez
hanife bende bir soru sarabilirmiyim sana...
şimdi benim oğlan başladıya okula,.ben haftasonu etütlerine yazdırdım onu başladık ama evdede takviye yapmak istiyorum..ingilizce olarak ona ne tarz kitaplar almalıyım..yani biraz sevsin ısınsın istiyorum...böyle resimli kelime öğreten kitaplar falan var...ama bizimki ingilizce olarak 10 a kadar saymayı ismini söylemeyi,nasılsın,yaş kaç gibi soruları soruyor hem cevap veriyor,renkleri falanda biliyor..acaba hafifmi kalır resimli kitaplar ona...birde diksiyonu çok kötü...cd ler göndermiş oğretmeni dinletiyorum ama sıkılıyor çok,,hep aynı şeyleri dinlemekten...ne yapayımda ingilizceyi sevsin...kendi ingilizce öğretmeniyle daha birebir görüşemedim hiç dün almaya gittim ordaydı ama musait değildi pek..bende konuşamadım...sana sorayım dedim bende...
Ben de okumadım doğumdan beri ve çok özledim. Doruk 9-9.30 gibi uyuyor, ama benim işim o kadarla bitmiyor ki... Oturmam 10.30 oluyor, 1 saat kocamla takılıp sızıyorum, kitaba vakit yok...
İkisini de okudum, çok beğendim, çok etkilendim.
Onların devamı bir üçüncü kitap daha çıkacaktı, çıkmadı sanırım henüz?
Bu arada Nermin Bezmen'in kitapları da çok güzel, doğumdan önce okudum onları da...
bilnçli bir şekilde eğitim olarak değil de günlük hayatımızın bir parçası sadece İngilizce şimdilik...özellikle kitap okumadım ama her gün anne karnında dersleri dinledi zaten...eşim de İngilizce öğretmeni evde hep yabancı müzik çalınır yabancı film ve dizi izleriz...bizim kız ing.yle iç içe yani...konuşmaya başlayınca kelime öğretimine geçmeyi düşünüyorum...daha uzun süre İng. önemini korur ve okullarımızda eğitimine devam edilir o yüzden olabildiğnce erken başlamak daha doğrusu sevdirmek gerek...
aslında anne baba farklı milliyetlerden olsa ve ikisi de kendi ana diliyle konuşsa çocukla
çocuk onunla konuşulan dillerin ikisini de aynı anda öğrenebilir...böyle çalışmalar var
ama bunu biz yapmaya kaksak zor olur insan dayanamaz...
aman hasret senin bu kocada iyice manyak haaa....allah sabır versin sana ....
aman akşama sen bari sakin olmaya bak...deliyle deli olma..iş iyice büyümesin...ne olsa anası işte,istememen zoruna gitmiştir...
canım biz o kadar küçük çocuklara öğretmediğimiz için deneyimim yok ama senin için araştırır kaynak bulurum tavsiye edebileceğim...seveceği tarz filmleri ya da çizgifilmleri İngilizce izleyebilir...ben de bir kaç tane İnteraktif oyun var keilme öğretimi için onları sana yollarım maile ekleyebilirsem ya da upload eder linki veririim indirirsin...sen bana faceden yaz mailini...
sıkıldığı şeyi dinletme..ısrar etmek soğutur...oyunlar daha çok ilgisini çeker ama tak başına değil de bir arkadaşıyla ya da senle oynarsa daha zevkli olur onun için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?