- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.201
örnek
JUMP START
okulöncesi çin
http://**********.com/files/134144452/jump.part1*****.html
http://**********.com/files/134146110/jump.part2*****.html
http://**********.com/files/134146929/jump.part3*****.html
parçaların hepsini indir sonra konuşalım nasıl devam ediceni...şimdi çıkmam lazım :)
ömrüm boyuncada istemeyeceğim!!! bunun çok iyi farkında değiştiremeyecek bu durumu!
burda çıkmadı linkler yasak anlaşılan...
ben sana maille atarım sonra...öptüm:)
hımm anladım cnaım bizde eşimin yabancı dili iyi ve yabancı müzik dinlenir film izlenir dizi izlenir bunlar mevcut ama benim için hepsi altyazılı olur o ayrı ay çok ezik bi durum :):):) ama çok denedim kurca felanda gittim ısınamadım bi türlü ne yapalım kısmet inşalalh kızım babası gibi güzel konuşur...
bir örnek vereyim eşimin amcası bir rusla evli yengemiz daha önce rusyada evlenmiş boşanmış bir kızı var evde onunla rusça knuşuyor aynı zamanda kendisi ingiliz dili ve edebiyatı mezunu tofful sertifikası var karı koca bunlarda yine karşılıklı ingilizce konuşuyorlar amcamız inşatt mühendisi ve almancası da çok iyi iş ortamında da almanya görüşmeleri var tabi çocuk türk anaokuluna gitti şimdi bu karambolde durum ne dersiniz ben inanamadım 6 yaşında iken tanıdım kendisini ama 3 dili ana dili seviyesinde 6 yaşında bir çocuğun kurabileceği cümlelerle kuruyor ve konuşuyor diyorlardıki bunu daha yeni öğrendi önceden hepsini birbirine katıyordu ama şimdi çözdü şimdi almancaya merak sardı demişlerdi ben çok şaşırmış ve imrenmiştim ya beyin makina gibi nasıl çalıştırırsan öyle çalışır demişti annesi ....
ay başım döndü laelaelaelaelae çok yüklü geldi bu da bana aslında beyin gelişimi için birden fazla dil çok önemliymiş ama başarabilene biz karı koca hiç çakmayız ingilizceden ben düz lise mezunuyum ve hep nefret ettim ingilizce dersinden 20-30 kelimelik bir bilgi azıcık da gramer; eşimde durum pek vahim onların ingilizce öğretmeni alanya anılarını anlatırmış ingilizce dersinde kafamçokkarıştı öğretmen öyle önemli ki, hala bazılarına lanet edip bazılarını saygıyla anıyorum o yüzden de işimi doğru yapabilmek için çok çaba harcıyorum yerimseniben
hhaaha:)alkisalkisalkisBakıcıyı aradım oğlum alkış yapıyormuşve ilk o gördü ben değil
bir daha ömrmce kimseyi sewmem
çünkü bu bedende yüreğim kayıpppp
selkiee ne iyi ettinde paylaştın bunu:))
helinzor canım geçmiş olsun..inşallah iyileşri bir an önce...emirhanda bu hastalığında bronşit olmak üzereydi,,dr öyle demişti ama iyileşti sayılır çok şükür...
bugün bizim birlkteliğe başladığımızın 4.yılı.. 12 ekim bunu mesaj olarak gönderdim ona.. ses yok! daha gelmedi de zaten söyledim gelme diye..
akşam gelipte saçmalarsa ertesi gün onun olmadığı an çeker giderim.. kararım bu!
cigarayıda bıraktım
bi haftadr içmiyorum..acaba bu yuzdenmi başım dönüyooCADIARZUsempatiksalakcinni
gıcık öksürük tutuyo ara ara ama anlatamam bogulacak dereceye geliorum nerdeyse nefes alamıorum..
dewam ederse yarın dr a giderim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?