2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay başım döndü laelaelaelaelae çok yüklü geldi bu da bana aslında beyin gelişimi için birden fazla dil çok önemliymiş ama başarabilene biz karı koca hiç çakmayız ingilizceden ben düz lise mezunuyum ve hep nefret ettim ingilizce dersinden 20-30 kelimelik bir bilgi azıcık da gramer; eşimde durum pek vahim onların ingilizce öğretmeni alanya anılarını anlatırmış ingilizce dersinde kafamçokkarıştı öğretmen öyle önemli ki, hala bazılarına lanet edip bazılarını saygıyla anıyorum o yüzden de işimi doğru yapabilmek için çok çaba harcıyorum yerimseniben

valla canım inan abrtı değil bende oraya gittiğimde başım dönüyor zaten ev resmen birleşik mileltler gibi herkes ayrı bir dilden konuşuyor 3 tane köpek var iki tanede kedi ve bir köpek ve bir kedi sadece rusça biliyormuş :):):):):)) ay eşime diyorum amcana selini bir kaç sene misafir mi etsek :):):) ya bedne sevmiyorum ben üniverste mezunuyum ama sevemedim okulda bile çok zor evrdim ingilizceyi... düşün kocam her film açtığında alt yazısınıda koydum merak etme diyerek sinir ediyro beni bide utanmadan belki heves edersin diyor uyu<zzzz....

bir daha ömrmce kimseyi sewmem
çünkü bu bedende yüreğim kayıpppp

selkiee ne iyi ettinde paylaştın bunu :))

kızımı yıkadım..
corbasını yaptım yedrdim..kalanıda ben yedim..
uyuttum..
evi süpürdüm sildim..
biraz başım dönüyo tansiyonummu düştü acep??
birazdan uyanır..
ben niye eskisi gibi vakit ayıramıorum cok cabuk geciyo zaman..
cay yaptım kendime topkek eşliğinde götrmeyi düşünüorum..
ne var ne yok..
HASRET e noldu bacım..rüyam hayırlara..

cigarayıda bıraktım
bi haftadr içmiyorum..acaba bu yuzdenmi başım dönüyooCADIARZUsempatiksalakcinni
gıcık öksürük tutuyo ara ara ama anlatamam bogulacak dereceye geliorum nerdeyse nefes alamıorum..
dewam ederse yarın dr a giderim..

bugün bizim birlkteliğe başladığımızın 4.yılı.. 12 ekim bunu mesaj olarak gönderdim ona.. ses yok! daha gelmedi de zaten söyledim gelme diye..
akşam gelipte saçmalarsa ertesi gün onun olmadığı an çeker giderim.. kararım bu!

dur ya napıyosun bak bende anlaşamam kaynanamla ama bütün bir yazı aynı evde geçirmek zorunda kaldım eserle hergün tartıştım ama unutma herkes gidiyo yine kocan sen ve bebeğin kalyosunuz sakin ol o yüzden öfkeyle kalkan zararla oturuyo tecrübeyle sabit

sen en iyisi yak bi tane:))))
şaka bi yana eferim kız bırak içme walla gereksiz kirlilk her yöndenalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…