- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.221
Bakıcıyı aradım oğlum alkış yapıyormuşve ilk o gördü ben değil
bugün bizim birlkteliğe başladığımızın 4.yılı.. 12 ekim bunu mesaj olarak gönderdim ona.. ses yok! daha gelmedi de zaten söyledim gelme diye..
akşam gelipte saçmalarsa ertesi gün onun olmadığı an çeker giderim.. kararım bu!
dur ya napıyosun bak bende anlaşamam kaynanamla ama bütün bir yazı aynı evde geçirmek zorunda kaldım eserle hergün tartıştım ama unutma herkes gidiyo yine kocan sen ve bebeğin kalyosunuz sakin ol o yüzden öfkeyle kalkan zararla oturuyo tecrübeyle sabit
her defasında susup oturunca gururmdan gidiyo esin! Bi hareket yapmalıymışım gibi hissediorum
hasret özel olacak ama cengiz sana hiç el kaldırdı mı? bu kadar sinirli adama nasıl dayanıyorsun? ayrıca bu kadar sinirle seni dövmemeye nasıl dayanıyor ohaoldumsmile
hep alttan aldın sen bu adamın tepesine çıkmasına izin verdin herşeye sustun ve tamam dedin yaparım dedin...bence ceren'i al bu akşam karşısına çıkma üzülen sen olursun ortada ceren var seslerinizden etkilenir yawrum
her defasında susup oturunca gururmdan gidiyo esin! bi hareket yapmalıymışım gibi hissediorum
bugün bizim birlkteliğe başladığımızın 4.yılı.. 12 ekim bunu mesaj olarak gönderdim ona.. ses yok! daha gelmedi de zaten söyledim gelme diye..
akşam gelipte saçmalarsa ertesi gün onun olmadığı an çeker giderim.. kararım bu!
her defasında susup oturunca gururmdan gidiyo esin! bi hareket yapmalıymışım gibi hissediorum
hasrettt cık artık şu modundan bebem:mymeka:ewet meral we esinlede bunu konuştuk ctesi dönerken..
ilk başlarda bu tawırları çekici geliyordu bana , beni kıskanması sahiplenmesi bana karşı çıkması höyyytt demesi.. hiç görmediğim şeyler olduğu için çekti beni e yaş 19...
sonrada ipin ucu böyle kaçtı işte:umursamaz:
cereni al derken? alıp gidemmi yani?
cigarayıda bıraktım
bi haftadr içmiyorum..acaba bu yuzdenmi başım dönüyooCADIARZUsempatiksalakcinni
gıcık öksürük tutuyo ara ara ama anlatamam bogulacak dereceye geliorum nerdeyse nefes alamıorum..
dewam ederse yarın dr a giderim..
hep alttan aldın sen bu adamın tepesine çıkmasına izin verdin herşeye sustun ve tamam dedin yaparım dedin...bence ceren'i al bu akşam karşısına çıkma üzülen sen olursun ortada ceren var seslerinizden etkilenir yawrum
nasii yani??sigaranın artıkları atılıyor canım benim, hayırlı olsun.
En doğru kararı verecek olan sensin son yazdıklarını da okuduktan sonra diyecek sözüm kalmadı :teselli:
hadi ben gideyim bugün oğlumu çok özledim kavuşayım bian önce öpt sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?