2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nan ben yazmayınca kimse yazmıyor galiba:)) topiğin gevezesi benim sanırsam, Eymen durmuyor bugün, hep onunla oynuyoruz

hasret özel olacak ama cengiz sana hiç el kaldırdı mı? bu kadar sinirli adama nasıl dayanıyorsun? ayrıca bu kadar sinirle seni dövmemeye nasıl dayanıyor ohaoldumsmile

her defasında susup oturunca gururmdan gidiyo esin! bi hareket yapmalıymışım gibi hissediorum

her defasında susup oturunca gururmdan gidiyo esin! Bi hareket yapmalıymışım gibi hissediorum

hep alttan aldın sen bu adamın tepesine çıkmasına izin verdin herşeye sustun ve tamam dedin yaparım dedin...bence ceren'i al bu akşam karşısına çıkma üzülen sen olursun ortada ceren var seslerinizden etkilenir yawrum

hasret özel olacak ama cengiz sana hiç el kaldırdı mı? bu kadar sinirli adama nasıl dayanıyorsun? ayrıca bu kadar sinirle seni dövmemeye nasıl dayanıyor ohaoldumsmile

kaldırdı tabi zamanında, şimdilerde bişeyler fırlatmayı tercih ediyor yada itiyor

ewet meral we esinlede bunu konuştuk ctesi dönerken..
ilk başlarda bu tawırları çekici geliyordu bana , beni kıskanması sahiplenmesi bana karşı çıkması höyyytt demesi.. hiç görmediğim şeyler olduğu için çekti beni e yaş 19...
sonrada ipin ucu böyle kaçtı işte:umursamaz:

cereni al derken? alıp gidemmi yani?

her defasında susup oturunca gururmdan gidiyo esin! bi hareket yapmalıymışım gibi hissediorum

ya canım biliyorum hergün bende kendime aynısını söylüyorum bu kadar taviz verince gururumu onurumu ayaklar altına aldırıyorum diyorum benimkide seninki gibi sinirlendi mi gözü bişey görmüyo ama seviyorum işte beni korumasını herkesten çok sevmesini seviyorum hani o gün takside dedin ya babamın evinde daha serbesttim o kısıtladı aynı nedenlerle aşık olmuşuz bu adamlara korunmak istemişiz ama artık kestirip atmak için geç çünkü ortada çocuklar var istesek de istemesek de babları bende çok düşünüyorum boşanmayı ama henüz vakti deil sakinleş biraz gidip gitmiceğine sonra karar ver

hasret pişman olaçağın bir şey yapma..ne yaparsan yap ama iyice düşün de yap...

o duyguyu o kadar iyi biliyorumki hasret o nedenle sana sus alttan al diyemem...insan kişiliğini kaybediyor hep susarak,bende hep sustum zamanında erkek milleti bunu kullanıyor hasret ,sen sustukca daha çok üstüne geliyorlar...ben artık sabredemiyorum tamamülüm yok,eskisine göre daha bi duygusuzlaştım,kolay ağlayamam,eskisi gibi çok gülmem,eskisi gibi muhabbet etmem, onun ne varlığı ne yokluğu,,,insan kendi içine dönüyor..bir gün patlıçaksın hasret,ama küçük bişeyde ama büyük bişeyde........

hasrettt cık artık şu modundan bebem:mymeka:
heh kendine gel..

sigaranın artıkları atılıyor canım benim, hayırlı olsun.

en doğru kararı verecek olan sensin son yazdıklarını da okuduktan sonra diyecek sözüm kalmadı :teselli:

canım tamam hep hasret aldı alttan ama, bunlar deli gibi seviyorlar birbirlerini, ben hasret sesiz kalması taraftarıyım, sonucta kaynanası yuzunden kavga ettıler ve kaynanası suanda orada, eger olurda hasret herseyı hıce sayıp gıderse, kadının elıne koz verıp, onu mutlu etmıs olur, guzelım yuvasını onun ıcın dagıtmıs olur... bence sakınlesmesı lazım, ve susması lazım, cengız gelıp bagırsın ama o sussun sonra dınlerler kendılerını, olcer bıcerler.. ama aılelerın yhanında bı tarafın alttan alması lazım

slm kızlar...sıcak konular var galiba yine...hasretcim aman öfkeyle kalkma canım...

selam herkeseee.. biz hala uykusuz devam ediorus hep kucakta olmak istiyoruz bakalım ne kadar gidicek.. yine tv açtım ve beş on dk dinleniim dedim

hasret sürekli sil baştan aynı şeyleri yaşıosun be canım.. daha ne kadar birbirinizi tüketmeye devam ediceksiniz.. ikinizede yazık ama en çok cerene yazık böyle hır gür nasıl etkilenicek bi düşün bence eşine tepkisiz davran canım bu zamana kadar o sana söylemiş bağarmış sen ona zaten benim nacizhane tavsiyem sen öyle ciddi öyle tepkisiğz anlat ki yaşadıklarını ne kadar sıkıldığını anlasın.. çok zor canım inş. güzelce konuşarak halledebilirsiniz

hepinizin yazdıklarınızı okudum hepiniz adan zye o kadar haklısınız ki..
her heceniz doğru!! ben bu ikilemlerden sıkıldım, çekip gitmeyi aslında bunu yapabileceğimi görmesi için istiyorum yoksa onsuz bir ömrü hiiiiiiiiiiiççç düşünmedim((((( ama beni mecbur bırakırsa giderim we gülay dan bin beter olurum sizde bana acırsınız sadece:gitme::sinifsinif:

senin gibi akilli bi kizdan boyle bir karar enteresan sasirdim cidden CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…