2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hande haklı birbirini öldüreceksende ailelerin görüp duymayacağı bir yerde yapmalı insan araya girmeleri hatta buna şahit olmaları bile dünyanın lafını söylemelerine yeter iki taraftanda uzakta yapılmalı kavgalar hani kan kusup kızılcık şerbeti içme meselesi, kol kırılır yen içinde hesabı
öğretmenliğimi konuşturmaya başladım susayım artık ben bilmiyorumkismile

bir süre öksürük oluyomuş canım malum boğazlarının falan temizleniyo ya önceopuyorumnanaktan ama sakın içme bidaha olur mu canım bak hemen etkisini göstermiş günden güne daha iyi olucaksın:1hug:

Ayyy uyudu şükürler olsun

Hasreettt, dur kızım yaaa ne gitmesi, aklını başına al. öfkeyle kalkıp zararla oturma. Yani birbirinizi sevmeseniz inan Ceren için bile devam etmeye değmez derim ama sizin aranızda güçlü bi sevgi de var. Tatlım Cerene de yazık cidden, bence sen şimdi güzel bi msj yaz geldiğinde sinirli gelmesin, böylece atlatın da bugünü sonra gece yalnız kaldığınızda ya da başka bi gün konuşun artık ayyrıntılı biçimde. bu şekilde devamlı hır-gür sizi bitirir.
Hasret'cim kadın ne olursa olsun onun annesi sonuçta. ve hiçkimse annesi hakkında kötü konuşulmasını, annesinin sevilmemesini kaldıramaz. Ve bence erkeğin annesine düşkün olanı iyidir, bu size de düşkün olacağını gösterir. düşünsene onu doğurup büyüten kadını hiçe sayan bi adam seni de ilerde silebilir. o nedenle annedsine düşkünlüğü seni hiç yaralamasın

saçmalama canım ya k.validenin istediğide budur eminim.. deli olma yuvana sahip çık bebeğin var senin.. eşin için gerekiosa annesini bile bir süre idare et.. erkekler gerçek ailelerinin kim olduğunu önceliğin hangi tarafta olduğunu anlayamıyolar maleseff bizde çok yedik birbirimizi başlarda aileler yüzünden .. tek yaşayan siz dilsiniz canım her evli çift yaşıo üzülme olur mu ?

biberon ısıtıcısı almak mantıklı mı??
bazen içmiyo o anda 15dakka sonra deneyip içiryorum yada yarısını içiyo yarısını yarım saat sonra falan ikide bir kalkıp mutfağa gitmek uğraşmak zor gelio geceleri..
alsam yatak odasına koysam kaç saniyede ya da dakikada 37dereceye getryo bilgsi olan???

benim sorunum bu taş kafamla bu kadının onun annesi olduğunu we atamayacağını anlayamıyor olmam.. ama işte kabullenemiyorum
bu kadın bizim nişanımıı son gün iptal ettirdi türlü oyunlarla,
eltime arkamdan o.. bile dedi
nikahımıza gelmedi
doğum yaptığım gün telefonda ' yok daha doğuramadı ee cengizi benden ayırdıya işte' diye sewinen bi şerefsiz kadın
ben cengiz kadar yüzüszleşip suratına gülemiyorum işte yutamıyorum bunları maalesef:gitme::1no2:

Son düzenleme:

İşte olay bu Hasretcim o onun annesi ve ne yaparsa yapsın durum değişmez. bunu kabullanmeyi öğrendiğin anda herşey çok değişecek bence

dün gece sipraktin werdinmi?

yok cnm vermedim

wakit geç değilse deneyeceğim...
nie wermedin kıııı???

canım hiçbişey için geç falan değil emin olabilirsin. bak at canım şimdi bi mesaj da gerginlik yaşamayın bu gece. sonra da ona söyle sadece onun annesi olduğu için artık daha sabırlı davranacağını. inanıyorum ki düzelteceksiniz durumu

korktum Hasret yaw, gerçi cery ye vermişsin ama ne biliyim işte

bi krem peynir reklemı var ya, çocuk servisi kaçıracak hani. Allahım ona nası kahkahalarla gülüyo Eymenkaydirigubbakcemile3

canım biliorum hiç unutmıycaksın bunları.. bende unutmuyorum birsürü sorunlar yaşadık kavgalar ettik..noldu barıştık ama birbirimizi kırdığımızla kaldık.. ben onun ailesi hakkında bişi söylediğim anda o benim ailemi karıştırdı ve bir sene böyle birbirimizi yedik durduk.. ben bir sene görümcemin evine adım atmadım kapıda bekledim içeri girmedim düşün!! ama eşimlede uzlaşamadık bir türlü..sonrasında bende şöyle yaptım ve çok faydasını gördüm.. eşime ailesi ile bir sorunumun olmadığını ama onların yaptıkları yüzünden kırıldığımı zamana ihtiyacım olduğunu falan söyledim..onları sevmesemde saygı duyucama söz verdim..sonrasında onlar tarafından bana yapılan yanlışları da eşime hep onlarıda anlıyorum onlarda zor durumda vs. dierekten bizim bir aile olduğumuzu sorumluluğumuzun oğlumuz olduğunu anlattım.. sana diyicem o ki biraz safı oyna canım.. eşine ailesini savun annesine kızsanda bunu eşine yansıtma..tamam yaşlı anlıyorum ama buda bizim ailemiz falan filan dersen o seni aileine karşı savunur.. sen kendini savunassan o savunucaktır emin ol.. bizde işe yaradı inş. sizdede işe yarar ve huzurla yaşarsınız..yazık birbirini seven insanlara yapılır mı yaaa

off ya neler olmuş yine:çok üzgünüm:.

ahh HASRET aslında bukadar büyüyecek birşey yokmuş.sen biraz sivri çıkmışsın gülüm yaa.istersen kız bana ama yapma böyle neyapsın öldürsün mü anasını.atamaz satamaz.tamam sevmiyorsun ama erkek sonuçta biryerde bazı lafları kaldıramaz bak senin annen geliyor gidiyor kalıyor buda cengiz in annesi.sen bu adamı seviyorsun deli gibi ve bak ne diyorsun nişanda bile vukuatı olan bir kadınmış.yani ozamandan biliyordun ve bile bile evlendin.tamam birçok konuda haklısın ama cengiz in anasını silmesini bekleme bu nafile bir bekleyiş olur.ve bu beklentin gerçekleşmeyeceği gibi sizide böyle tüketir.bende sevmiyorum anasını ama sil de demem diyemem.ki yeri geldiğinde cengiz seni müdafa ediyor annesine karşı.oda seni seviyor çünkü,annesinin ne düşündüğünün bir önemi var mı adam sevmiş almış sonuçta o çatlasın mutluluğunuzla.ama sen takılıp kalırsan bişeylere biryerden sonra sevgide yıpranır saygıda.

Son düzenleme:
evet ben de Cengizin tutumunu beğeniyorum aslında. Yani adam gereksiz gövde gösterisi yapmıyor, kalkıp ta anasının yanıonda sana bağırmıyor, bi olay çıktığında anasına kızıyor sonra ayrı yerde sana diyeceğini diyor. yani orta yolu bulmaya çabalıyor. onun işi de gerçekten zor. ikinizi de kırmadan halletmesi kolay değil
mesela bugün sen neden msj attın ki be gülüm. kadın artık gelmiş bi kere, adamın telefon edip geri dön diyecek hali yok ya, böyle durumlarda sinirlerine hakim ol cnm. o an hemen telefoına sarılma sonradan sakinleşince zaten daha kolay olur herşeyi konuşmak

çocuğuma bişey oldu Allah ım oğlum iyi değil

elim ayağım titriyor püskürterek kusuyor armutla yoğurt vermiştim hepsini çıkardı öksürüyor sesler çıkartıyor ne oluyor oğluma yaa allah ım koru oğlumu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…