- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.110
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.241
canım tamam hep hasret aldı alttan ama, bunlar deli gibi seviyorlar birbirlerini, ben hasret sesiz kalması taraftarıyım, sonucta kaynanası yuzunden kavga ettıler ve kaynanası suanda orada, eger olurda hasret herseyı hıce sayıp gıderse, kadının elıne koz verıp, onu mutlu etmıs olur, guzelım yuvasını onun ıcın dagıtmıs olur... bence sakınlesmesı lazım, ve susması lazım, cengız gelıp bagırsın ama o sussun sonra dınlerler kendılerını, olcer bıcerler.. ama aılelerın yhanında bı tarafın alttan alması lazım
cigarayıda bıraktım
bi haftadr içmiyorum..acaba bu yuzdenmi başım dönüyooCADIARZUsempatiksalakcinni
gıcık öksürük tutuyo ara ara ama anlatamam bogulacak dereceye geliorum nerdeyse nefes alamıorum..
dewam ederse yarın dr a giderim..
hepinizin yazdıklarınızı okudum hepiniz adan zye o kadar haklısınız ki..
her heceniz doğru!! ben bu ikilemlerden sıkıldım, çekip gitmeyi aslında bunu yapabileceğimi görmesi için istiyorum yoksa onsuz bir ömrü hiiiiiiiiiiiççç düşünmedim((((( ama beni mecbur bırakırsa giderim we gülay dan bin beter olurum sizde bana acırsınız sadece:gitme::sinifsinif:
saçmalama canım ya k.validenin istediğide budur eminim.. deli olma yuvana sahip çık bebeğin var senin.. eşin için gerekiosa annesini bile bir süre idare et.. erkekler gerçek ailelerinin kim olduğunu önceliğin hangi tarafta olduğunu anlayamıyolar maleseffbizde çok yedik birbirimizi başlarda aileler yüzünden .. tek yaşayan siz dilsiniz canım her evli çift yaşıo üzülme olur mu ?
offff uyandı yine bu velet. bugün yine tüm gün 3 kez 10'ar dakika uyudu
benim sorunum bu taş kafamla bu kadının onun annesi olduğunu we atamayacağını anlayamıyor olmam.. ama işte kabullenemiyorum
bu kadın bizim nişanımıı son gün iptal ettirdi türlü oyunlarla,
görümceme arkamdan o.. bile dedi
nikahımıza gelmedi
doğum yaptığım gün telefonda ' yok daha doğuramadı ee cengizi benden ayırdıya işte' diye sewinen bi şerefsiz kadın
ben cengiz kadar yüzüszleşip suratına gülemiyorum işte yutamıyorum bunları maalesef:gitme::1no2:
dün gece sipraktin werdinmi?
İşte olay bu Hasretcim o onun annesi ve ne yaparsa yapsın durum değişmez. bunu kabullanmeyi öğrendiğin anda herşey çok değişecek bence
yok cnm vermedim
wakit geç değilse deneyeceğim...
nie wermedin kıııı???
benim sorunum bu taş kafamla bu kadının onun annesi olduğunu we atamayacağını anlayamıyor olmam.. ama işte kabullenemiyorum
bu kadın bizim nişanımıı son gün iptal ettirdi türlü oyunlarla,
eltime arkamdan o.. bile dedi
nikahımıza gelmedi
doğum yaptığım gün telefonda ' yok daha doğuramadı ee cengizi benden ayırdıya işte' diye sewinen bi şerefsiz kadın
ben cengiz kadar yüzüszleşip suratına gülemiyorum işte yutamıyorum bunları maalesef:gitme::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?