2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazgıcım sakin ol canım, belki fazla gelmiştir bugün yedikleri. ya da üşütmüştür. korkma cnm. kustuktan sonra rahatlar şimdi. mutlaka haber ver

yazgı ne dion ya ..
kusarken cıkarttıgı sestir yavrum fazla gelmiş olabilir

Yazgıcım sakin ol canım, belki fazla gelmiştir bugün yedikleri. ya da üşütmüştür. korkma cnm. kustuktan sonra rahatlar şimdi. mutlaka haber ver

cnım sakin ol olur mu? geçen hafta oğlumada olmuştu aynısı ne versem fışkırır tarzda kusuyodu çok korkmuştum ama sonrasında diş geldi dişten de olabilio üşütmektende.. bol bol emzir ek gıda verme canım.. bide ayaklarıını sıcak tut gece sıcak su torbası ile yatırmıştık biz..ertesi güne bişeyciği kalmamıştı çok şükür... sen de sakin ol canım olur mu geçicek..

ömründen gitti şuan iyi aşağı indirdim gülmeye başladı.ama uzun bir süre öksürdü inledi.dişleri kabarık kayınvalidem falan ondandır diyo.başka bişey yoktur değil mi onu ilk kez böle gördüm.boğuluyordu kusmuğuyla çocuğum çok kustu.doktora götürsem mi yada arasam mı?iyi ama şimdi.

yazgı ne dion ya ..
kusarken cıkarttıgı sestir yavrum fazla gelmiş olabilir

çok bişeyde yemediki sabah kahvaltısını bitirdi öğlen çorbasını yarım kaseyi zor içti.emmesi 2-3 dür oda 3 dk. yı geçmedi oda oyunla bir bıraktı bir tuttu.yoğurdununda hepsini yemedi.dün ve bugün iştahsız zaten.nesi var ki?diştir inşaallah başaka bişeyi yoktur.

Son düzenleme:

hergün görmeye tahammül edemicem işte farkındayım bilerek dün bugün iin warsa gelme dedim.. annem gelsinde biraz ortam şen şakrak olsun falan filan ceryde özlüyor sanırım annemi 2gün görmse yemek yerken huysuzluk ediyo mızmılanıyo annem we melisa warken daha mutlu daha uzun uyuyor
bunuda söledim telefonda cery herkeste yemek yemiyo, annen uyutamıyo yemek ydremeiyo altını değiştremiyo yine ben yapıyorum dedim o da öğret o zamn dedi.. olur alır karşıma çocuk bakımını öğretirim artık!!!
beni mutsuz görmek hoşunamı gidiyor acaba..
huzurumuzn kaçacağının farkında ola ola nede bi insan bu kadar anasının dötüne düşer ki!!!

ewet yazgı müdafada ediyor sawunuyor da laf söyletmiyorda, ama banada onlara karşı söletmiyor yaptıklarını sineye çekip oturmamı bekliyor, bayramda telefonu bana uzatıp onlarla bayramlaşmamı bekliyor..
ona dedim benden uzak tut naparsan yap, alıp illa benim gözüme sokacak!!!!!!
bırak dedim hiç değilse bi kaç sene geçsin görmeyelim bi dinsin şu kin öfke ne bu dedim 2.gün bişey olmamış gibi dawranmam bekliosun dedim, güldü, anladı sandım ama zaman geçti we yine beyni bildiği yönd işlemeye dewam etti...

bi krem peynir reklemı var ya, çocuk servisi kaçıracak hani. Allahım ona nası kahkahalarla gülüyo Eymenkaydirigubbakcemile3
bak sen sıpayaaaaaa

kız adam herkse öneriyo bişi yok korkma yaw, allaha şükür hiç bi yan etkisini görmedim cery uyandığı anda yine aynı azmanlıklara dewam tabi gece werince bibiernla mama werip doyurman egrek sadece meme dayarsan 10 kere ister doymayacağı için, baygın uyumuyor yani..

damakları baya şişmişti yazgı 1 haftaya diş çıkaracak bnce

armut sert tanesi takılmıştır we öksürürken kusmuştur..
ateş halszilk falan war mı?

oy yavrum ..
korkuttun bizi :1hug:

yazgıcım canım diştendir sakın korkma olur mı.. bende çok korkmuştum öyle kusma hiç görmemiştim ömrümde.. eşimi işe göndermedim düşün resmen kusmuğu ile boğuluyo sanmıştım bende..iştahsızlıkta vardır mutlaka huzursuzluk da uykusuzulukda diş gelio canım hiç korkma ama sürekli takip et emzirmeye çalış bol bol.. ateşi yükselmedikçe bişi olmaz canım.. inan benimde aklım çıkmıştı ama yarına bişeyciği kalmıycak bak gör.. sorada diş gelicek inş..:)

dişlerin kusmayla ne ilgisi var acep :sm_confused:
zannetmem..yedirirkenmi kustu aşkım..
yoksa kusarken genzinemi kactı..?
elim ayagım dolanır benmde hemen..
en sonki çare ayaklarndan tutup başaşşagı sallamak..
bu hep aklımdadr..
cok samimi hemşire bi komsudan bilgi

evet huzursuz uykusunda bile.inşaallah canım.yaa elim ayağım kesildi resmen.çok zor bu annelik.

ateşi yok halsizlikte biraz mesela bugün daha fazla uyumak istedi oynamak yerine.

diş bizde öyle coookta ateş yapmadı..
her bebekte aynı reaksiyon yok..

iyi akşamlar kızlar biz geldik
oglum oradada oyumadı eve geldim mamasını yedi (kendi kendine uyudu) hayret ettm.
birde bişey duydum şok oldum çocuklarınızın yanaklarını sıkarak sevmeyin sevdirmeyin!!
bugün gittigim evin yegeninin yanagının içinde damarları kopmuş tek tarafı ölü şeklinde olmuş çocugun.
küçük geç anlamışlar ameliyat nafile..şok oldum mahlleye geldim kadınlar ve eltim vardı.
yanadını sıktı eltime birdaha sıkma dedim seviyorsan düzgün sev..!!
ya ne olcakmış felan dedi bende çok şeyy dedim hıh yaptı bizimkilere bişey olmadı.
bende o sizinki dedim herkese aynı şey olacak diye bişey yok sadece istemiyorum yapma..

hasret ne bu yavrum yaa yine tartışmışsınız ..
bak kaynanayı özlemeye başlamıştım sen anlatınca dahada nefret duygularım kabarıyo..klava:

Yazgı tekrar geçmiş olsun cnm. baksana elif te yaşamış aynı şeyleri,seninki de muhtemelen diştendir. yine de sen bugün ayaklarını falan sıcak tut ve başka ek gıda verme cnm

evet huzursuz uykusunda bile.inşaallah canım.yaa elim ayağım kesildi resmen.çok zor bu annelik.

zor canım insan kendini çaresiz hissedio..hayırlısı ile büyüselerde şuram ağrıyo deseler diorum hep.. böyle anlamak zor oluo dertlerini sana tavsiyem ek goda verme canım zorladıkça aynı şeyi yaşıycaksın sadece emzir bol bol yada gece azıcık mama ver aç uyuyamaz kuzu ama çok az ver olur mu.. bikaç gün sıkıntı çekiceksin geçip gidicek.. sonra tecrübeli olucaksın .. üzülme artık geçti gitti :) bide ayacıklarını sıcak tut serseri oğlunun:)

slm kızlar umarım herşey yolundadır ve herkes iyidir geçmişi okuyamadım bugün ata bir felaketti bilgisayarı açamadım bile

sizlere birşey sorucam ata için internetten alışveriş yapıcam sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız bir alışveriş sitesi varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…