- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.261
çocuğuma bişey oldu Allah ım oğlum iyi değil
elim ayağım titriyor püskürterek kusuyor armutla yoğurt vermiştim hepsini çıkardı öksürüyor sesler çıkartıyor ne oluyor oğluma yaa allah ım koru oğlumu
yazgı ne dion ya ..çocuğuma bişey oldu Allah ım oğlum iyi değil
elim ayağım titriyor püskürterek kusuyor armutla yoğurt vermiştim hepsini çıkardı öksürüyor sesler çıkartıyor ne oluyor oğluma yaa allah ım koru oğlumu
Yazgıcım sakin ol canım, belki fazla gelmiştir bugün yedikleri. ya da üşütmüştür. korkma cnm. kustuktan sonra rahatlar şimdi. mutlaka haber ver
Yazgıcım sakin ol canım, belki fazla gelmiştir bugün yedikleri. ya da üşütmüştür. korkma cnm. kustuktan sonra rahatlar şimdi. mutlaka haber ver
yazgı ne dion ya ..
kusarken cıkarttıgı sestir yavrum fazla gelmiş olabilir
çok bişeyde yemediki sabah kahvaltısını bitirdi öğlen çorbasını yarım kaseyi zor içti.emmesi 2-3 dür oda 3 dk. yı geçmedi oda oyunla bir bıraktı bir tuttu.yoğurdununda hepsini yemedi.dün ve bugün iştahsız zaten.nesi var ki?diştir inşaallah başaka bişeyi yoktur.cnım sakin ol olur mu? geçen hafta oğlumada olmuştu aynısı ne versem fışkırır tarzda kusuyodu çok korkmuştumama sonrasında diş geldi dişten de olabilio üşütmektende.. bol bol emzir ek gıda verme canım.. bide ayaklarıını sıcak tut gece sıcak su torbası ile yatırmıştık biz..ertesi güne bişeyciği kalmamıştı çok şükür... sen de sakin ol canım olur mu geçicek..
evet ben de Cengizin tutumunu beğeniyorum aslında. Yani adam gereksiz gövde gösterisi yapmıyor, kalkıp ta anasının yanıonda sana bağırmıyor, bi olay çıktığında anasına kızıyor sonra ayrı yerde sana diyeceğini diyor. yani orta yolu bulmaya çabalıyor. onun işi de gerçekten zor. ikinizi de kırmadan halletmesi kolay değil
mesela bugün sen neden msj attın ki be gülüm. kadın artık gelmiş bi kere, adamın telefon edip geri dön diyecek hali yok ya, böyle durumlarda sinirlerine hakim ol cnm. o an hemen telefoına sarılma sonradan sakinleşince zaten daha kolay olur herşeyi konuşmak
off ya neler olmuş yine:çok üzgünüm:.
ahh HASRET aslında bukadar büyüyecek birşey yokmuş.sen biraz sivri çıkmışsın gülüm yaa.istersen kız bana ama yapma böyle neyapsın öldürsün mü anasını.atamaz satamaz.tamam sevmiyorsun ama erkek sonuçta biryerde bazı lafları kaldıramaz bak senin annen geliyor gidiyor kalıyor buda cengiz in annesi.sen bu adamı seviyorsun deli gibi ve bak ne diyorsun nişanda bile vukuatı olan bir kadınmış.yani ozamandan biliyordun ve bile bile evlendin.tamam birçok konuda haklısın ama cengiz in anasını silmesini bekleme bu nafile bir bekleyiş olur.ve bu beklentin gerçekleşmeyeceği gibi sizide böyle tüketir.bende sevmiyorum anasını ama sil de demem diyemem.ki yeri geldiğinde cengiz seni müdafa ediyor annesine karşı.oda seni seviyor çünkü,annesinin ne düşündüğünün bir önemi var mı adam sevmiş almış sonuçta o çatlasın mutluluğunuzla.ama sen takılıp kalırsan bişeylere biryerden sonra sevgide yıpranır saygıda.
hergün görmeye tahammül edemicem işte farkındayım bilerek dün bugün iin warsa gelme dedim.. annem gelsinde biraz ortam şen şakrak olsun falan filan ceryde özlüyor sanırım annemi 2gün görmse yemek yerken huysuzluk ediyo mızmılanıyo annem we melisa warken daha mutlu daha uzun uyuyorcanım biliorum hiç unutmıycaksın bunları.. bende unutmuyorum birsürü sorunlar yaşadık kavgalar ettik..noldu barıştık ama birbirimizi kırdığımızla kaldık.. ben onun ailesi hakkında bişi söylediğim anda o benim ailemi karıştırdı ve bir sene böyle birbirimizi yedik durduk.. ben bir sene görümcemin evine adım atmadım kapıda bekledim içeri girmedim düşün!! ama eşimlede uzlaşamadık bir türlü..sonrasında bende şöyle yaptım ve çok faydasını gördüm.. eşime ailesi ile bir sorunumun olmadığını ama onların yaptıkları yüzünden kırıldığımı zamana ihtiyacım olduğunu falan söyledim..onları sevmesemde saygı duyucama söz verdim..sonrasında onlar tarafından bana yapılan yanlışları da eşime hep onlarıda anlıyorum onlarda zor durumda vs. dierekten bizim bir aile olduğumuzu sorumluluğumuzun oğlumuz olduğunu anlattım.. sana diyicem o ki biraz safı oyna canım.. eşine ailesini savun annesine kızsanda bunu eşine yansıtma..tamam yaşlı anlıyorum ama buda bizim ailemiz falan filan dersen o seni aileine karşı savunur.. sen kendini savunassan o savunucaktır emin ol.. bizde işe yaradı inş. sizdede işe yarar ve huzurla yaşarsınız..yazık birbirini seven insanlara yapılır mı yaaa
bak sen sıpayaaaaaabi krem peynir reklemı var ya, çocuk servisi kaçıracak hani. Allahım ona nası kahkahalarla gülüyo Eymenkaydirigubbakcemile3
canım hiçbişey için geç falan değil emin olabilirsin. bak at canım şimdi bi mesaj da gerginlik yaşamayın bu gece. sonra da ona söyle sadece onun annesi olduğu için artık daha sabırlı davranacağını. inanıyorum ki düzelteceksiniz durumu
korktum Hasret yaw, gerçi cery ye vermişsin ama ne biliyim işte
çok bişeyde yemediki sabah kahvaltısını bitirdi öğlen çorbasını yarım kaseyi zor içti.emmesi 2-3 dür oda 3 dk. yı geçmedi oda oyunla.yoğurdununda hepsini yemedi.dün ve bugün iştahsız zaten.nesi var ki?diştir inşaallah başaka bişeyi yoktur.
oy yavrum ..ömründen gitti şuan iyi aşağı indirdim gülmeye başladı.ama uzun bir süre öksürdü inledi.dişleri kabarık kayınvalidem falan ondandır diyo.başka bişey yoktur değil mi onu ilk kez böle gördüm.boğuluyordu kusmuğuyla çocuğum çok kustu.doktora götürsem mi yada arasam mı?iyi ama şimdi.
armut sert tanesi takılmıştır we öksürürken kusmuştur..
ateş halszilk falan war mı?
oy yavrum ..
korkuttun bizi :1hug:
yazgıcım canım diştendir sakın korkma olur mı.. bende çok korkmuştum öyle kusma hiç görmemiştim ömrümde.. eşimi işe göndermedim düşünresmen kusmuğu ile boğuluyo sanmıştım bende..iştahsızlıkta vardır mutlaka huzursuzluk da uykusuzulukda diş gelio canım hiç korkma ama sürekli takip et emzirmeye çalış bol bol.. ateşi yükselmedikçe bişi olmaz canım.. inan benimde aklım çıkmıştı ama yarına bişeyciği kalmıycak bak gör.. sorada diş gelicek inş..:)
bugün bizim birlkteliğe başladığımızın 4.yılı.. 12 ekim bunu mesaj olarak gönderdim ona.. ses yok! daha gelmedi de zaten söyledim gelme diye..
akşam gelipte saçmalarsa ertesi gün onun olmadığı an çeker giderim.. kararım bu!
ateşi yok halsizlikte biraz mesela bugün daha fazla uyumak istedi oynamak yerine.
evet huzursuz uykusunda bile.inşaallah canım.yaa elim ayağım kesildi resmen.çok zor bu annelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?