2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasretcim sen her zamanki gibi sağduyulu ol....

Yazgıcım geçmiş olsun...

Elifcim ne zamandır dicem fırsat olmadı dişleriniz hayırlı olsun bizde henüz yok ama çok yakın galiba çok sıkıntılıyz biz de...

Şebnemcim ben hepsiburadayı kullanıyorum bir tek ama ne alacağına göre değişebilir...

ya kimdi kız mı diye soruyorlar kızıyorum diyen....dün doktora gittiğimizde sıra beklerken yanımızdaki teyze benim sırma saçlı baştan aşağı pembe giymiş kızıma bakıp KIZ MI? diye sordu.....şok oldum
bir de buralarda erkek çocuk makbuldür evet kız deyince "Olsun,boşver,kız olduğu iyi olmuş"dedi....sanki ben kız olmasından şikayetçiymişim gibi...ölür müsün öldürür müsün?alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Çooookkk özledim sizi...

Yazgıcım geçmiş olsun, nasıl oldu Alp? Bir sorun yokutr inşallah. Geçmişe biraz baktım, Hasretcim senin de tüm sorunların en kısa zamanda hallolur inşallah, dualarım seninle...

Yiğit iki üç gündür iştahsız, az önce de uyurken bağırdı gittim kusmuş biraz. Uyuyor ama aynı zamanda. Uykusunda sık sık bağırarak uyanıyor. Dün hiç keyfi yoktu, hiç gülmedi sabah da çok mutlu uyandı bugün hep şımardı. Dişten mi acaba? Hiç çıkmadı ama diş etleri çok sert. Bizim ellerimize falan saldırıyor sürekli. Yemekleri zorla yediriyoruz. bakıcısıyla araları çok iyi. İnşallah iyi akıyordur, ben hiç göremiyorum. Biz varken çok seviyor ve inşallah hep öyledir.

Alışverişi biz e-bebekten ya da hepsiburadadan yapıyoruz. Joker'de de sık sık kampanya oluyor bakmak lazım.

Öptüm hepinizi...

annem gidiyor,
cengizin annesi oturuyor ewde bu gece burda kalıyor sanırım, sığıntıkötükedihüso
hele bu gece annesi burda yattığını bile bile bana bişey desin sırf bu yüzden onun burnundan getririm

Yazgı tekrar geçmiş olsun cnm. baksana elif te yaşamış aynı şeyleri,seninki de muhtemelen diştendir. yine de sen bugün ayaklarını falan sıcak tut ve başka ek gıda verme cnm

yazgı geçmi,ş olsun canım..inşallah iyidir şimdi alp...

sağolun kızlar.şuan iyi yani enazından kusmuyor.
ama biraz ateşi var.diş olmasını umuyorum inşaallah başka bişeyi yoktur.

sağolun kızlar.şuan iyi yani enazından kusmuyor.
ama biraz ateşi var.diş olmasını umuyorum inşaallah başka bişeyi yoktur.

yazgıcım geçmiş olsun alp bebeğe inş. en kısa zamanda düzelir dişte olabilir hava değişiminden miğdesinide üşütmüş olabilir nede olsa evler soğudu artık dışarda güneşte olsa üşütüyo valla

Öznur misafir izleyicisin sanırım??

Doguhan firsat vermiyor ki.netbooku elime aldigimda atliyor.Bebe netbook sayesinde emekleyecek :)))

nasil oldu Alp canim?
uzman tv yi ac oyle bir durumda yapilacak mudahaleyi anlatiyorlar.Ebru nun da dedigi gibi en kotu ihtimalle bacaklarindan tutuk sarkitmak canim.birde o esnada tum gucunu vermeyecek sekilde iki kurek kemigi arasina siyirir sekilde vurmak.Doguhan bazan kipkirmizi oluyor kucagima aldigim gibi hemen yuzustu egip verip hafif hafif vuruyorum kendine gelip guluyor essek sipam.
birde fiskirir tarzda kustugunda hemen doktorunu ara.

Sebnemcigim hepsiburada yi tavsiye edebilirim.Joker bizim kargolari tek noda gonderip karistirmisti.

delu teyze ya :)))

annem gidiyor,
cengizin annesi oturuyor ewde bu gece burda kalıyor sanırım, sığıntıkötükedihüso
hele bu gece annesi burda yattığını bile bile bana bişey desin sırf bu yüzden onun burnundan getririm

sakinnnn lmaz: azicik politik olsana be Hasret.hic birsey olmamis gibi davran.

Alp in ateşi 37,4 kızlar.ateş düşürücü vereyim mi şimdi?birazdan ılık duş aldıracağım.

37.4 sinir demisti bizim dr. beni ara demisti.sen yinede ates dusurucu fitil ver en etkilisi fitilmis.ilik dus aldirdin mi ?

sakinnnn lmaz: azicik politik olsana be Hasret.hic birsey olmamis gibi davran.

37.4 sinir demisti bizim dr. beni ara demisti.sen yinede ates dusurucu fitil ver en etkilisi fitilmis.ilik dus aldirdin mi ?

sağolun canlar şimdi bitti duşu giydirdim birazdan yine ölçeceğim olmadı fitil yada şurup vereceğim.keyfi çok iyi ama anlamadım bu işi.ve Alp in üst dişleri kabarık fena halde alttada var kabarıklık ama üstler çok fena.

gecmis olsun Alp bebege
37.5 a kadar sınır kabul ediliyor
37.5- 38 arası kontrol edilmelidir vucut bir seyle savasıyor anlasılan
38 den yukarı olunca gercek anlamda ATES olarak kabul ediliyor
benim oglumda uzun suredir 37.5 a yakın ateşi ama gayet normal diş bekledim hatta 2 aydır bekliyorumda ne gelen var ne giden.. korkulacak bi sey yok yani:) hatta ben her esime atesi var calpol vereyim dedigimde ates 38 den yuksek olunca kabul edilir deyip beni frenliyor kendisi hekim..

gecmise cok bakamadım ama usutmuse benziyor alp
insallah daha iyi olmustur agrı kesici biraz rahatlatabilir .. hava degisimide etkilenince cocukların hassas vucudu daha zor yeniyor.. Gecmis olsun

bende bir makalede her bebegin atese verecegi tepkinin farkli olacagini 38 de bile havale gecirebilecegini okumustum

teşekkür ederim canım şuan için bişey vermedim bende ama kontrol ediyorum sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…